15.09.13, 13:02
Wczorajsze zebranie trzeba okreslic jako tragedie smiac mi sie chcialo jak mlody apelowal do Pani ze skarbu panstwa zeby mu dala na pismie ze pierwszy raz sie widza ogolnie musze zmienic swoja teze odnosnie dna i 10 metrow :) mul nie ma konca wiekszosc z Nas wyszla z tego zebrania a pod wejsciem do szkoly unosila sie duzo wieksza chmura dymu niz pod klatka panie iluvasiol i co pan na to ??(mysle zreszta czleku ze wcale Cie tam nie bylo robisz tylko zament na forum:P )zamkniemy szkole ?? rany boskie jak wy sie ludzie zachowujecie !! nastepnym razem przemyslcie to a w szczegolnosci pan z 13 nie wiem jak sie nazywa taka czarna kapote mial na sobie no burak taki ze jej a ataki na Pania ze skarbu panstwa to juz wogle jakas kpina , bardzo sie ciesze ze owa Pani przyjzy sie wspolnocie moze bedzie lepiej. Nie jestem ani rodzina ani fanem P.Michala ale to byla (poza owa Pania) profesjonalnie przygotowana osoba do zebrania a panu iluvasiol czy jak mu tam proponuje zeby swoje wszelkie zale przedstawil osobiscie "adorujacym chmurke nad klatka" jednak obawiam sie ze to nie nastapi . Podsumowujac to wszystko stwierdzam starzy a glupi:) no jeszcze jedno musze powiedziec ze pan z zarzadu z kodeksem przegladajac kazdy paragraf ktory wymowila "owa Pani" wygladal co najmniej smiesznie a ta przystawka w postaci tego mlodego typa w zarzadzie jej kto to wymyslil nie odmawiam Ci gosciu inteligencji bo mysle ze masz jej sporo ale wyjdz z tego ukladu nie kumaj sie z nimi bo jak cos pojdzie nie tak to bedzie twoja wina na bank (przede wszystkim nie donos nie pomawiaj na ich polecenie gra nie warta swieczki) no jeszcze jedno musze powiedziec zal mi troche klimatu z dawnych lat gdy wszyscy mieszkalismy w mieszkaniach z kaweczyna siekierek powisla czy zerania wtedy bylo fajnie prawda? :) Nasi rodzice mieli transport do i z pracy pamietacie autobusy gdzies kolo lumpexu podjezdzaly :) pomijajac panow Dyrektorow oczywiscie :)my chlopaki zapierniczalismy w gale na placu ktory teraz chca wydzierzawic dziewczynki rabaly w gume pod klatka byl plac zabaw dla nas a teraz gdzie jest dla dzieci nad balatonem :( nawet pol lawki nie ma . Ja musze jeszcze jedno powiedziec stalismy pod klatka tak pilismy piwo palilismy fajki ale wtedy nikt nic nie ukradl bylismy na swoim bali sie nas nawet dzielnicowy mowil ze dzialamy lepiej niz on :) chmura dymu przed klatka panie iluvasiol moze i na balkonie jak pale bedzie panu przeszkadzalo wlasnie sobie zajaram a jak bede chcial to wyjde pod klatke tez to nie przystanek !! znow po raz drugi podsumuje :) wali mnie to czy panu z I pietra przeszkadza dym bede palic ile bede chcial bede tepic spoleczniakow ktorym wszystko przeszkadza bede zyl jak zyje i jeszcze grilla na balkonie rabne ale dopiero na wiosne bo aura teraz nie sprzyja :) jeszcze zadam jedno pytanie kto pamieta murki pod blokiem gdzie sie ganialismy w berka ??i jeszcze cos Wam powiem Chwds :) ja wiem co to znaczy :) Halinu Pelku i JUrczaku sluchajcie mnie ich dni sa policzone :) my gowniarze nie pogodzimy sie z brakiem naszych dozorcow i pana Antka bedziem was tepic jak stonke kiedys :P w zwiazku z tym ze jest niedziela bede lagodny i powiem cos jeszcze uwazam ze pan iluvasion to jest ktos z nowegozarzadu :)
Obserwuj wątek
    • kochamnowyzarzad Re: Zebranie 15.09.13, 21:35
      wszyscy spia wiec jeszcze napisze zanim morfeusz obejmie mnie swoimi ramionami :) panie iluvasiol czekam jutro miedzy 9 a 9 15 pod klatka na fajku skoro Pan palisz to przyjdz moze cos ciekawego pan powie do pracy mam na 12 wiec czasu wystarczy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka