jaa_ga 02.10.04, 02:02 Choć burza huczy wokół nas - my robimy swoje. TAK TAK TAK TAK....i widać TAK! Pierwszy raz jakaś przeciwwaga:) Spójrzcie sami: www.rzeczpospolita.pl/dodatki/warszawa_041001/warszawa_a_7.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vampi_r Re: SISKOM w Rzepie:) 02.10.04, 02:04 No własnie. Ja już nie mogę się nigdzie ruszyć z domu bez naciągniętego kołnieża, kapelusza i ciemnych okularów. Każdy chce, żebym mu cos załatwił. "Bo pan teraz znany i wpływowy". Odpowiedz Link Zgłoś
jaa_ga Re: SISKOM w Rzepie:) 02.10.04, 02:07 W ogóle piękne z Was chłopaki:))) A do tego jeszcze MĄDRE że ho ho Odpowiedz Link Zgłoś
stirlitz8 Re: SISKOM w Rzepie:) 04.10.04, 00:23 Ale zdjecie w Stołku jest lepsze - bardziej kontrastujemy z otoczeniem :))) szkoda ze nie wrzucili online... ale juz niedlugo bedzie na naszej stronie, hehe Odpowiedz Link Zgłoś
jaa_ga Re: SISKOM w Rzepie:) 04.10.04, 00:39 A ja dostarczę na stronę zdjęcie z naszego pierwszego spotkania...przy świecach :)) Odpowiedz Link Zgłoś
vampi_r Re: SISKOM w Rzepie:) 04.10.04, 18:53 Ale bez przesady z tymi zdjęciami w dostepie publicznym. Ja już jestem wystarczająco popularny i sławny. Powiem nawet więcej - sława pomału zaczyna mnie męczyć. PS. Właśnie ide na kolację do Lesia K. Ma być tez Olek z Jolą. Odpowiedz Link Zgłoś
siskom_tak Re: SISKOM w Rzepie:) 04.10.04, 19:52 Aleś się rozbrykał, vampi_r... PS. Nie zakładaj żadnych nowych wątków na Wawie P r o s z ę....:) jaa_ga Odpowiedz Link Zgłoś