ksiaze.ciemnogrodu 20.11.05, 23:34 a zacietrzewienie michnikówców polega na tym iż przeżywają frustrację po klapie ich idola Donalda Tuska Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
booooogdan Re: Moherowe berety 21.11.05, 00:13 Moherowe berety to strzał w dychę - czy się komuś to podoba czy też nie. Oj księciuniu, księciuniu...... Chyab sam przyznasz, że lepszy idol z Tuska niż z Kaczyńskiego. Poczekaj, poczekaj przejrzysz na oczy jak zobaczych co było obiecywane przez PiS, a co zostanie zrealizowane. Bardzo bym chciał się mylić. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej.sawa Re: Moherowe berety 21.11.05, 02:40 Ludzie bez zacietrzewienia.Przed wyborami obiecuje się,żeby wygrać,a po wyborach w najlepszym przypadku to co jest możliwe.Ciekawe co parlamentarni sojusznicy PiS-u pozwolą zrobić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mfs Re: moherowe...? IP: 217.111.48.* 21.11.05, 14:15 Dobre pytanie! Czy moherowy beret to wyłącznie pieczarka z antenką, czy może również włóczkowe paskudztwo z włochatej wełenki z małym dzyndzlem? Albo gustowne nakrycie głowy o aparycji ślizgacza do mebli? Potrzebna nam taksonomia moherowych beretów! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kluś Re: To nie są bereciki - to półgłowki porośnięte IP: 193.0.122.* 22.11.05, 08:50 jadowitą pleśnią. Małe i słabe móżdżki poprzerastane trującą rydzykową (nie mylić ze szlachetnym grzybem) grzybnią pozbawione wolnej woli i wszystkich pozytywnych uczuć tworzą legiony zła z imperium ciemnogrodu zagrażające wolnosci i wszystkiemu co mądre, wolne i szlachetne... Odpowiedz Link Zgłoś
kattarinna Re: moherowe...? 22.11.05, 10:16 Przejedz sie kiedys autobusem lini 122 w strone Bemowa o 7:00 rano moherow tam dostatek we wszelakich odmianach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaktus Re: Moherowe berety IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.12.05, 09:05 O i tutaj był SAWA Obieżyforum Andrzej Sawa Autor: Gość: kaktus IP: *.internetdsl.tpnet.pl Data: 13.12.05, 18:39 + dodaj do ulubionych wątków skasujcie post + odpowiedz jest jakieś forum gdzie Cię nie było? Wrocław Białystok Rzeszów Wrocław Zielona Góra Warszawa Sosnowiec Kraków Częstochowa Lublin Łódź Chełm Problemu i zaułki Zamościa Pominąłem któreś 750 postów i większość nie zrozumiana przez czytelników. Musisz być strasznie zapracowanym człowiekiem...he he. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mfs mikropolis... IP: 217.111.48.* 21.11.05, 09:13 Hmmm... imię głównego bohatera, pojawia się na każdej stronie i się je błędnie pisze. Albo dyskeksja albo ściema i olewanie czytelnika. Na pewno dysleksja, bo dziennikarze stołecznej są zawsze na wyraz rzetelni :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 007 Michnik zapomniał?przemawiał do<moherowych>w kości IP: *.icpnet.pl 21.11.05, 14:31 w kościołach, w czasach gdy nie miał innych szans zaistnienia... <- Po 65. roku życia, starsze panie, często i bez względu na wykształcenie, obcinają sobie wtedy włosy i zakładają beret, który noszą do śmierci. To akt odcięcia się od aktywnej sfery życia, przyjęcia świeckiego celibatu, forma samoumartwiania się. Moher to jakby włosiennica XXI wieku. Taka wełniana czapka gryzie. Wiem, bo sprawdziłem na własnej skórze. Zacietrzewienie religijne moherowych babć wynika z tego, że są permanentnie podenerwowane - uważa Łukasz Mieszkowski.> A spróbuj pożyć za nędzną emeryturę, przy stale rosnących kosztach i nie być podenerwowanym, gdy z chwilą ukończenia 65 roku życia nie przysługują ci leki, które leżąc w szpitalu jeszcze wczoraj dostawałeś... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moherowy beret Re: Michnik zapomniał?przemawiał do<moherowyc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.05, 14:46 O, Kochany OO7,jak Cię spotkam to Cię zlinczuję.Mnie niewiele do wieku przez Ciebie opisanego,ale wypraszam sobie takie insynuacje.Po pierwsze nie nawidzę Moherowych Beretów a po drugie ważne co się pod beretem znajduje. /mózg czy ptasi móżdżek?/,a jak mało mają renty czy emerytury niech zapylają do tego,kogo utrzynują ?RYDZKA? /bardzo mi przykro,wczoraj mnie nie policzyli./ Nie jestem z SLD. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moherowy beret Re: Moherowe berety w twórczości młodych artystów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.05, 14:38 żes moherowy beret to widać,słychać i czuć ale książe? chybaś chory. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kokoszanel co to jest moher i dlaczego IP: *.aster.pl 21.11.05, 20:11 moherowe znaczy zrobione z moheru. moher to rodzaj welny, bodajze z jakiejs kozy. czy Tusk to lepszy idol niz Kaczynski? no nie wiem, dlatego ze Tusk zdejmowal rzad Olszewskiego, jest wysoki i ma wyksztalcenie wyzsze ale nie za bardzo, czy sa jakies inne powody? To ja wole Brada Pitta ciekawe czy kiedys jakas slynaca z nieomylnosci firma statystyczna podliczy wreszcie nieszczesne 'moherowe babcie' oraz sluchaczy radia maryja. jestem ciekawa wyniku. ale nikt sie nie odwazy: a to sie boja, ze jest ich strasznie malo, a to ze ich strasznie duzo Odpowiedz Link Zgłoś
hr_kajetan Re: Moherowe berety w twórczości młodych artystów 22.11.05, 19:43 Cyt : '.........Taka wełniana czapka gryzie. Wiem, bo sprawdziłem na własnej skórze. Zacietrzewienie religijne moherowych babć wynika z tego, że są permanentnie podenerwowane........' I w tym jest cały ambaras. Obawiam się, że 'obecni słuszni - moherowi' będą też tym gryzieniem permanentnie podenerwowani, co niewątpliwie korzystnym atrybutem nie jest. Może zastosować jakiś środek na uczulenia np. <antyalergic> ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Moherowe berety w twórczości młodych artystów IP: 81.210.25.* 27.11.05, 00:23 No no Mieszku, a zaczynało się od skrobania kamienia litograficznego. A tu proszę jaka sława... Gratulacje Odpowiedz Link Zgłoś