Dodaj do ulubionych

Moherowe berety w twórczości młodych artystów

20.11.05, 23:34
a zacietrzewienie michnikówców polega na tym iż przeżywają frustrację po
klapie ich idola Donalda Tuska
Obserwuj wątek
    • booooogdan Re: Moherowe berety 21.11.05, 00:13
      Moherowe berety to strzał w dychę - czy się komuś to podoba czy też nie.
      Oj księciuniu, księciuniu...... Chyab sam przyznasz, że lepszy idol z Tuska
      niż z Kaczyńskiego. Poczekaj, poczekaj przejrzysz na oczy jak zobaczych co
      było obiecywane przez PiS, a co zostanie zrealizowane.
      Bardzo bym chciał się mylić.
      • andrzej.sawa Re: Moherowe berety 21.11.05, 02:40
        Ludzie bez zacietrzewienia.Przed wyborami obiecuje się,żeby wygrać,a po
        wyborach w najlepszym przypadku to co jest możliwe.Ciekawe co parlamentarni
        sojusznicy PiS-u pozwolą zrobić.
        • kayakto moherowe...? 21.11.05, 11:56
          co to wlasciwie znaczy?

---
          usg
          • Gość: mfs Re: moherowe...? IP: 217.111.48.* 21.11.05, 14:15
            Dobre pytanie!

Czy moherowy beret to wyłącznie pieczarka z antenką, czy może również włóczkowe
            paskudztwo z włochatej wełenki z małym dzyndzlem? Albo gustowne nakrycie głowy
            o aparycji ślizgacza do mebli?

Potrzebna nam taksonomia moherowych beretów!
            • Gość: Kluś Re: To nie są bereciki - to półgłowki porośnięte IP: 193.0.122.* 22.11.05, 08:50
              jadowitą pleśnią. Małe i słabe móżdżki poprzerastane trującą rydzykową (nie
              mylić ze szlachetnym grzybem) grzybnią pozbawione wolnej woli i wszystkich
              pozytywnych uczuć tworzą legiony zła z imperium ciemnogrodu zagrażające
              wolnosci i wszystkiemu co mądre, wolne i szlachetne...
            • kattarinna Re: moherowe...? 22.11.05, 10:16
              Przejedz sie kiedys autobusem lini 122 w strone Bemowa o 7:00 rano moherow tam
              dostatek we wszelakich odmianach
        • Gość: kaktus Re: Moherowe berety IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.12.05, 09:05
          O i tutaj był SAWA
          Obieżyforum Andrzej Sawa
          Autor: Gość: kaktus IP: *.internetdsl.tpnet.pl
          Data: 13.12.05, 18:39

+ dodaj do ulubionych wątków

skasujcie post

+ odpowiedz
          jest jakieś forum gdzie Cię nie było?

Wrocław
          Białystok
          Rzeszów
          Wrocław
          Zielona Góra
          Warszawa
          Sosnowiec
          Kraków
          Częstochowa
          Lublin
          Łódź
          Chełm
          Problemu i zaułki Zamościa

Pominąłem któreś

750 postów i większość nie zrozumiana przez czytelników. Musisz być strasznie
          zapracowanym człowiekiem...he he.
    • Gość: mfs mikropolis... IP: 217.111.48.* 21.11.05, 09:13
      Hmmm... imię głównego bohatera, pojawia się na każdej stronie i się je błędnie
      pisze. Albo dyskeksja albo ściema i olewanie czytelnika. Na pewno dysleksja, bo
      dziennikarze stołecznej są zawsze na wyraz rzetelni :-)
      • Gość: 007 Michnik zapomniał?przemawiał do<moherowych>w kości IP: *.icpnet.pl 21.11.05, 14:31
        w kościołach, w czasach gdy nie miał innych szans zaistnienia...

<- Po 65. roku życia, starsze panie, często i bez względu na wykształcenie, obcinają sobie wtedy włosy
        i zakładają beret, który noszą do śmierci. To akt odcięcia się od aktywnej sfery życia, przyjęcia
        świeckiego celibatu, forma samoumartwiania się. Moher to jakby włosiennica XXI wieku. Taka wełniana
        czapka gryzie. Wiem, bo sprawdziłem na własnej skórze. Zacietrzewienie religijne moherowych babć
        wynika z tego, że są permanentnie podenerwowane - uważa Łukasz Mieszkowski.>

A spróbuj pożyć za nędzną emeryturę, przy stale rosnących kosztach i nie być podenerwowanym, gdy z
        chwilą ukończenia 65 roku życia nie przysługują ci leki, które leżąc w szpitalu jeszcze wczoraj
        dostawałeś...
        • Gość: moherowy beret Re: Michnik zapomniał?przemawiał do<moherowyc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.05, 14:46
          O, Kochany OO7,jak Cię spotkam to Cię zlinczuję.Mnie niewiele do wieku przez
          Ciebie opisanego,ale wypraszam sobie takie insynuacje.Po pierwsze nie nawidzę
          Moherowych Beretów a po drugie ważne co się pod beretem znajduje. /mózg czy
          ptasi móżdżek?/,a jak mało mają renty czy emerytury niech zapylają do
          tego,kogo utrzynują ?RYDZKA? /bardzo mi przykro,wczoraj mnie nie policzyli./
          Nie jestem z SLD.
    • Gość: moherowy beret Re: Moherowe berety w twórczości młodych artystów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.05, 14:38
      żes moherowy beret to widać,słychać i czuć ale książe? chybaś chory.
      • Gość: kokoszanel co to jest moher i dlaczego IP: *.aster.pl 21.11.05, 20:11
        moherowe znaczy zrobione z moheru. moher to rodzaj welny, bodajze z jakiejs kozy.

czy Tusk to lepszy idol niz Kaczynski? no nie wiem, dlatego ze Tusk zdejmowal
        rzad Olszewskiego, jest wysoki i ma wyksztalcenie wyzsze ale nie za bardzo, czy
        sa jakies inne powody? To ja wole Brada Pitta

ciekawe czy kiedys jakas slynaca z nieomylnosci firma statystyczna podliczy
        wreszcie nieszczesne 'moherowe babcie' oraz sluchaczy radia maryja. jestem
        ciekawa wyniku. ale nikt sie nie odwazy: a to sie boja, ze jest ich strasznie
        malo, a to ze ich strasznie duzo
    • hr_kajetan Re: Moherowe berety w twórczości młodych artystów 22.11.05, 19:43
      Cyt :
      '.........Taka wełniana czapka gryzie. Wiem, bo sprawdziłem na własnej skórze.
      Zacietrzewienie religijne moherowych babć wynika z tego, że są permanentnie
      podenerwowane........'

I w tym jest cały ambaras.
      Obawiam się, że 'obecni słuszni - moherowi' będą też tym gryzieniem
      permanentnie podenerwowani, co niewątpliwie korzystnym atrybutem nie jest.
      Może zastosować jakiś środek na uczulenia np. <antyalergic> ?
    • Gość: ania Re: Moherowe berety w twórczości młodych artystów IP: 81.210.25.* 27.11.05, 00:23
      No no Mieszku, a zaczynało się od skrobania kamienia litograficznego. A tu
      proszę jaka sława...
      Gratulacje

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka