Dodaj do ulubionych

PiS bierze Miss

• Gość: Mister Twister Zadajmy Misskom Pytania ???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.06, 10:09
      Zwykle misski odpowiadaja na takie ladne pytania np. jak zwalczyc głód na
      świecie, czy bedzie wspierała jakieś fundacje harytatywne itp.Proponuje westaw
      pytań który wymyślą internauci,a potem zostaną one zadane miskom?

Moje propozycje :

1.Jak wyciągnąć polską służbę zdrowia z kryzysu gdy lekką ręką wydajemy 10mln
      na imprezy Miss Świata, a szpitale nie mają pieniędzy na wypłaty dla personelu
      który na codzień ratuje nasze życie?

2.Jak w obecnej sytuacji politycznej w Polsce wyobrażają sobie jej miejsce w
      Unii Europejskiej?

3. Jak można stymulować gospodarkę Polski do wzrostu tak aby ludzi wyciągną z
      głębokiego marazmu i zapewnić im stabilną przyszłośc tak by nie musieli
      wyjeżdzać z kraju za granicę.
      • ryhor Re: Zadajmy Misskom Pytania ???? 24.03.06, 11:03
        Gość portalu: Mister Twister napisał(a):

> 1.Jak wyciągnąć polską służbę zdrowia z kryzysu gdy lekką ręką wydajemy 10mln
        > na imprezy Miss Świata, a szpitale nie mają pieniędzy na wypłaty dla personelu
        > który na codzień ratuje nasze życie?

Odstrzelić, zagazować lub co najmniej pokąsać lekarzy i pielęgniarki.

> 2.Jak w obecnej sytuacji politycznej w Polsce wyobrażają sobie jej miejsce w
        > Unii Europejskiej?
        Poczetne miejsce, które należy się nam od 2 tysięcy, tfu co ja gadam - 5 tysięcy
        lat, przy miejskim szalecie, żebyśmy mogli załatwić kupę śmierdzących spraw,
        które dręczą naszą ojczyznę!

> 3. Jak można stymulować gospodarkę Polski do wzrostu tak aby ludzi wyciągną z
        > głębokiego marazmu i zapewnić im stabilną przyszłośc tak by nie musieli
        > wyjeżdzać z kraju za granicę.
        Pytanie o stymulację jest niemoralne, za odpowiedź stacja może dostać 500 tys.
        zł. kary od Krajowej Rady Radyja i Tadzika ;)
      • guyritchie Re: Zadajmy Misskom Pytania ???? 24.03.06, 13:49
        a ja proponuje konkurs w ktorym beda:
        - odrózniac jarcia od lesia
        - zgadywac kolejny termin wyborow w polsce.
        - oraz konkurs podawania reki prezydentowi.
        ta ktorej poda najszybciej wygra...
    • serce30 Re: PiS bierze Miss 24.03.06, 10:20
      Za polską biedę niech się zabiorą za głodne dzieci i bezrobocie.
      A nie za Miss i koszty z tym związane.Od 3 lat mam zasądzone alimenty na dwoje
      dzieci których nie otrzymuję i jestem bez szans na pracę mam 52 lata.
    • olias jedno z najbrzydszych miast 24.03.06, 10:47
      gratulacje
    • Gość: Maggg skandal!!!!!! IP: 194.246.124.* 24.03.06, 11:06
      Za te pieniadze mozna przecież wybudować chociaż kawałek drgiej nitki metra!!!
      Albo kawałek mostu, albo kawałek obwodnicy!!! To jest nam teraz bardziej
      potrzebne niż wybory miss. Skandal!!!!
      • Gość: warszawianka Re: skandal!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.06, 11:32
        Skandal. A jeszcze większy skandal to pieniądze, pompowane oficjalnie (20 mln)
        i nieoficjalnie(20 mln na 'centrum papieskie) w tzw. Świątynię 'opaczności' w
        Wilanowie...
        • Gość: m Re: skandal!!!!!! IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.06, 11:50
          ale pomyslcie ile Polska może zyskać:
          jeśli to prawda co pisali w poprzednim artykule 4 razy więcej turystów
          przyjeżdża do miejsc i państw, w których te wybory się odbyły - poza samą tą
          galą są różne sesje zdjęciowe, zjeżdżają się telewizje i dziennikarze,
          oglądo to 2 mld ludzi (ja nie), kraj bedzie lepiej postrzegany być może dzięki
          temu, oprócz turystów może i jakieś firmy zobaczą, że skoro w Polsce organizuje
          się takie imprezy to znaczy, że nie jest to puszcza.
          kupujemy sobie reklamę we wszystkich dziennikach i telewizjach...
    • Gość: Pawel Bienkowski Miedzynarodowa promocja... czego? IP: *.fbx.proxad.net 24.03.06, 11:45
      Promocja czego? Praw czlowieka swoiscie pojmowanych przez Polakow, promocja
      wartosci chrzescijanskich czy monopolu wladzy pod szyldem monolitu PIS, a moze
      promocja spektakularnej dziury jaka jest jedna z najbrzydszych stolic Europy?
      ( ladniejszy jest juz Bukareszt! ).

Zdumiewajaca pycha Polakow znow osmieszy ich w oczach reszty Europy, i cala
      zabawa skonczy sie obciachem, podobnie jak to bylo z zartem ambasadora Wlk.
      Brytanii. Polish jokes...
      • drzejms-buond Re: Miedzynarodowa promocja... czego? 24.03.06, 11:48
        taaaaaaa jest! pokażcie nam wreszcie jakieś...WARTOŚCIOWE CYCE!!!
        10mln???? nieźle!
        a potem, królowa pójdzie złożyć kwiaty w Świątyni Opatrzności(20mln.)
        • skun2 Re: Miedzynarodowa promocja... czego? 24.03.06, 12:31
          wy to śpiewacie jak wam Wyborcza zagra.
          2 dni temu GW - zoburzeniem - pisała, że nie będzie tej imprezy przez rząd to
          90% wyzywało PIS, teraz pisze, że będzie - "przez radnych PIS" w Warszawie i
          znowu wyzywacie ten PiS:)
          Żenada.
          • nononsens Re: Miedzynarodowa promocja... czego? 24.03.06, 13:14
            skun2 napisał:

> wy to śpiewacie jak wam Wyborcza zagra.
            > 2 dni temu GW - zoburzeniem - pisała, że nie będzie tej imprezy przez rząd to
            > 90% wyzywało PIS, teraz pisze, że będzie - "przez radnych PIS" w Warszawie i
            > znowu wyzywacie ten PiS:)
            > Żenada.

whatever dude
      • Gość: alekwisnia Re: Miedzynarodowa promocja... czego? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.06, 18:46
        Promocja - w tym przypadku to Warszawy jako takiej. Chodzi o zwrócenie uwagi na to, że takie miasto w ogóle istnieje - warto je odwiedzić, w nim inwestować, mogą się tu odbywać imprezy na światowym poziomie.
        Fakt, Warszawa nie jest piękna, ani uporządkowana, ale nie możemy mieć wiecznie kompleksu Edypa - to miasto w porównaniu z wieloma innymi na świecie i tak wypada całkiem nieźle.
        A jeśli chodzi o przeznaczanie 10 mln na coś innego - z tego co obserwuję, to w Warszawie nie brak pieniędzy jest problemem przy remontach, ale wola urzędników i nasze bzdurne prawo przetargowe, które blokuje większość inwestycji. A o 10 mln można się postarać u sponsorów (przynajmniej o część tej kwoty) - znowu przeszkodą może być brak woli u urzędników i nasze prawo podatkowe, które nie premiuje sponsorów.
    • Gość: cookies Re: PiS bierze Miss IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.03.06, 12:26
      Szkoda pieniędzy na tego typu wątpliwą promocję W-wy
      • Gość: m Re: PiS bierze Miss IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.06, 12:28
        przecież to są warszawskie pieniądze, a ty jesteś z wrocławia.
        • Gość: cookies Re: PiS bierze Miss IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.03.06, 13:16
          ale często bywam w Warszawie i wiem,że te miliony przydałyby się w innym
          miejscu -chociazby uporządkowaniu okolic wokół Pałacu Kultury :-)
    • nononsens efekty specjalne ;-) ;-);-) 24.03.06, 13:01
      najbardziej podobala mi sie transmisja z wyborow misek swiata podczas ktorych
      jedna z misek schodzac po schodach wyrznela orla robiac prawie podwojne salto w
      powietrzu, znajac jakosc warszawskich estrad nie trudno bedzie o powtorke z
      rozrywki. juz sie doczekac nie moge hehe
    • Gość: zachwycona Re: PiS bierze Miss IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.06, 13:16
      Warszawiacy, czy naprawdę was nie cieszy myśl o tym, że nasz najlepszy od wielu
      lat premier będzie mógł zatańczyć z najpiękniejszą kobietą świata. Ja osobiście
      nie mogę doczekać się tego widoku. Niech Kaczyńscy tylko nie zmienią rządu, bo
      nie wyobrażam sobie, że ktokolwiek inny będzie tak pięknie i z takim wdziękiem
      brylowac na podium. Myślę, że posłowie PiS-u też chcą zobaczyć ten wspaniały
      obraz, więc nic dziwnego, że nie szkoda im naszych pieniędzy. Cel uświęca
      środki. Bo może wreszcie p. JK znajdzie sobie partnerkę. Bedzie w czym
      wybierać, a wolny przywódca wielkiego kraju to jest coś. Powodzenia.
      • ryhor Re: PiS bierze Miss 24.03.06, 16:06
        Żeby znaleźć partnerkę dla podłej kaczki, trzeba by zorganizować w Warszawie
        Mister World...
    • Gość: MISSKA Re: PiS bierze Miss IP: 213.17.245.* 24.03.06, 14:39
      A może ci koledzy z PIS-u którzy głosowali za przyznaniem pieniędzy dla Biura
      Miss Polonia sprawdziliby dlaczego w tym biurze codziennie bywa ulubiona osoba
      prezydenta Kaczyńskego, pan Wojciech Ławniczak. Podaje adres: Kierbedzia 4.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka