Gość: a IP: *.aster.pl 04.10.07, 01:13 Kolejne pokolenia studentów są coraz bardziej durne :( Chyba należy podnieść poziom trudności egzaminów. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
scibor3 Re: Francuskie wzory: głosuj w rękawiczkach 04.10.07, 01:43 Niestety, już nie ma egzaminów na studia a studiować i otrzymać dyplom mgr/licencjata, może każdy, byle uiszczał w terminie czesne. Efekty widać gołym okiem. Odpowiedz Link Zgłoś
1europejczyk "Efekty widać gołym okiem" 04.10.07, 13:51 Slusznie: bezgraniczne bezmozgowie panujace od 18 lat w Polsce doprowadzilo do obecnej sytuacji i zamiast isc za glosem pragmatycznych zmian dyktowanych przez otaczajaca nas rzeczywistosc ekonomiczna, nadal holdujemy naszym chorym schizofrenicznym fobiom, naszym religijnym majakom, naszemu klamliwemu historycznemu dziedzictwu by moc zadowolic nasza pretensjonala potrzebe bycia, nie z tymi do ktorych nalezy przyszlosc, tylko z tymi ktorzy zle decydujac dzisiaj sa coraz bardziej na straconych pozycjach. Re: Francuskie wzory: głosuj w rękawiczkach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Van Mars Re: "Efekty widać gołym okiem" IP: 217.153.152.* 04.10.07, 14:27 Kolega europejczyk1 ma biegunke slow, przy jednoczesnej obstrukcji mysli. Odpowiedz Link Zgłoś
1europejczyk "biegunka slow" nie jest pozostawiona bez echa, 04.10.07, 19:33 o czym swiadczy Twoja reakcja, przez tych, ktorych "dotyczy" (by nie napisac bardziej dosadnie, pozostajac w Twojej "symbolice", ktorzy czuja sie nia obsr.... ). Co do obstrukcji mojej mysli jest pod czesta i wiarygodna kontrola testow, ktorych rezultaty pozostaja nie gorsze od czasow, kiedy niewielu moglo sie z nimi rownac. PS. Fakt, ze diagnostyka zagraniczna moze byc rownie chybiona jak ta nasza polska, napawa nadzieja na nasza lepsza, od tej obecnej, polska przyszlosc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimikra Brawoooo!!!! Wspaniała akcja!!! IP: *.acn.waw.pl 04.10.07, 01:58 Każdy głos na wagę uratowania Polski przed potopem PISbolszewii!!! Do broni!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Następny "student" :> IP: *.aster.pl 04.10.07, 08:00 Oho....chyba wypowiedział się kolejny kandydat na inteligenta edukujący się w wyższej szkole dla sekretarek :> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ella Re: Następny "student" :> IP: 83.238.72.* 04.10.07, 09:03 Gość portalu: a napisał(a): > Oho....chyba wypowiedział się kolejny kandydat na inteligenta edukujący się w > wyższej szkole dla sekretarek :> Uderz w stół, a odezwą się nożyce. Sekretarki są często lepiej wykształcone niż prezesi spółek skarbu państwa. Pomysł rękawiczek jest bardzo fajny, co wam przeszkadza, że autorzy pomysłu mają inne poglądy? Nie nawołują do przemocy, nie obrzucają wyzwiskami. A o waszym wykształceniu też można wiele wywnioskować, że wyborcy PIS nie czytają, a z góry zakładają, co jest w artykule napisane: pomysłodawca to absolwent, nie student. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Victoria Brzydzę się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.07, 09:35 stanem dzisiejszej polityki w Polsce i nie godzę się na to. Tak samo, jak pomysłodawca akcji i ludzie, którzy przyklasnęli tej inicjatywie. I co, jestem śmieszny? Jestem durny? Jestem "studencikiem"? Nie, jestem Obywatelem i bardzo serio ten fakt traktuję. PS: Na zdrowie wszystkim pijącym żółć. Na zdrowie. Odpowiedz Link Zgłoś
vtec_z Re: Francuskie wzory: głosuj w rękawiczkach 04.10.07, 10:07 Gość portalu: a napisał(a): > Kolejne pokolenia studentów są coraz bardziej durne :( > Chyba należy podnieść poziom trudności egzaminów. Czekam na ciekawsze propozycje, pani/panie a! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: le Francuskie wzory: głosuj w rękawiczkach IP: *.sgsp.edu.pl 04.10.07, 10:45 "Odzew na apel jest ogromny. Michał Horbulewicz dostał kilkaset maili." Rzeczywiście ogromny. Jestem zaszokowany. To cały blok będzie chyba. Polska uratowana. Odpowiedz Link Zgłoś
sstepniewski Re: Francuskie wzory: głosuj w rękawiczkach 04.10.07, 11:48 Popieram pomysl - jak nie wiesz na kogo glosowac - wybierz chocby PSL, aby tylko nie udalo sie schizofrenikom narzucac nam swoich chorych pomyslow. Odpowiedz Link Zgłoś
1europejczyk "pokolenia studentów są coraz bardziej durne " 04.10.07, 13:41 Nic dziwnego: nie maja wyjscia: albo zostac w kraju i przystosowac sie do powszechnie panujacego bezmozgowia, chamstwa i religijnego wstecznictwa albo wyjechac na emigracje. Zamiast byc dumnym z tych co z takim poswieceniem chca zostac wsrod uposledzonych umyslowo nie tylko polskich politykow ale rowniez niemalej czesci polskiej hierarchi kk, polskiej bandy prawniczej, polskiej sfory dziennikarskiej, polskiego postkomunistycznego zlodziejskiego szamba zarzucanie im durnoty wpisuje sie w tradycje typowej polskiej klotni piaskownicowej: "Jasiu ty glupi" "Nie to ty jestes glupi" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Jeszcze w czapce uszatce i IP: *.aster.pl 04.10.07, 13:48 nausznikach i szaliku. Nie wspominając o czerwonych relaksach. Jak już brnąć w paranoje to na całego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Zapomniałem jeszcze o plecaczku z kredkami IP: *.aster.pl 04.10.07, 13:53 bo trzeba zgodnie z nowymi trendami pomalować kartę do głosowania. A jeśli bierzecie dzieci to ubierzcie je zgodnie z nowym trendem z tego atykułu miasta.gazeta.pl/warszawa/1,34862,4542222.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chianti Francuskie wzory: głosuj w rękawiczkach IP: *.acn.waw.pl 04.10.07, 20:14 Zyczę powodzenia i choć wyrosłam z wieku studenckiego ale pomysł jest przedni. Powodzenia już jutro kupie rękawiczki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dijkstra Francuskie wzory: głosuj w rękawiczkach IP: *.chello.pl 04.10.07, 20:52 Zaiste, doskonała akcja - rzeczywiście, pójdę na wybory w rękawiczkach, aby oddać głos na PiS, który wprawdzie nie budzi mojego zachwytu, ale jest jedyną obecnie formacją posiadającą Wolę Polityczną i zdecydowanie, aby wycięgnąć nas z bagna, w którym tkwimy od 18 lat. Pozdrowienia dla organizatorów akcji ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adas Francuskie wzory: głosuj w rękawiczkach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.07, 21:15 ja pójdę w rękawiczkach.jak pisowcy wygrają, to wyjeżdżam stąd na dobre. bo przez kolejne 4 lata, moje słabe serce tego obciachu nie wytrzyma.Rękawice ratunkiem dla Polski.Tusk inteligencją nie grzeszy, Olejniczak marionetka, a Pawlak...no właśnie.Przed urną włożę gumowe rękawiczki i metodą losowania wybiorę jedną z tych trzech partii, byle odsunąć PiS od władzy, bo zabiorą nam demokrację.Zobaczycie, że zabiorą, jak wygrają. Odpowiedz Link Zgłoś
jungleman Re: Francuskie wzory: głosuj w rękawiczkach 06.10.07, 23:52 Pomysł jak najbardziej logiczny - polityka to szambo, a szamba się gołymi rękoma nie tyka. Z tego właśnie powodu, zamierzałem iść na wybory w gumowych rękawiczkach dużo wcześniej niż ta akcja powstała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Borgia Francuskie wzory: głosuj w rękawiczkach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.10.07, 09:57 Gazeto wprowadź włoskie wzory wykorzystywania rękawic.To skuteczniejszy oręż w polityce.Sącz jad również poprzez inne części garderoby. Odpowiedz Link Zgłoś