marutka2 13.11.05, 18:36 Slyszałam, ze niebawem na falenickim targowisku powstanie supermarket "Biedronka". Brawo dla radnych! Zastanawiam sie tylko co na to drobni handarze. Slyszal ktos jeszcze o planowanej inwestycji..?? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asfald Re: Biedronka w Falce 14.11.05, 19:23 Skąd ten njus? W zeszlym roku mieli na terenie Zwaru w Międzylesiu stworzyć jakiś hipermarket, coś na kształt Geanta, ale byly protesty okolicznych handlarzy. Zresztą Stonka jest już w Centrum Miedzeszyn Odpowiedz Link
mammaja Re: Biedronka w Falce 16.11.05, 23:34 Juz od jakiegos czasu dziala Biedronka w Miedzeszynie na miejscu delikatesow Attina, w centrum handlowym Miedzeszyn. Wiec moze to o to chodzilo? Odpowiedz Link
122abc Re: Biedronka w Falce 19.01.06, 15:04 mam nadzieję, że na tym się skończy i że nie dotrą do Falenicy, obskórne te ich sklepy, przeznaczone dla motłochu który cieszy się z oranżady za 40 gr i to kupuje Odpowiedz Link
psx Re: Biedronka w Falce 19.01.06, 20:33 No ładnie jak widzę oceniasz ludzi chłopcze. Żeby nazywać kogoś motłochem tylko dlatego, że chce oszczędzić pare groszy albo nawet kupić tanią oranżade to już szczyt. Sam sobie piękną ocenę wystawiasz. Odpowiedz Link
weteran Ludzi z trudem wiążących koniec z końcem 19.01.06, 22:17 nazynasz motłochem. Cóż za pogarda. Wstyd! Odpowiedz Link
anulam Re: Biedronka w Falce 21.01.06, 14:48 No proszę, a ja - będąc u bardzo zorientowanego w tym, co się dzieje w naszej dzielnicy dentysty - słyszałam, że na terenie bazaru mają powstać bloki TBSu, a bazar ma zostać przeniesiony na teren targu ze zwierzętami. Odpowiedz Link
asfald Re: Biedronka w Falce 21.01.06, 20:57 Wszystko jest możliwe w krainie falenickiej Odpowiedz Link