ritzy 30.06.08, 20:08 Pierwsze miejsce - Uzman. A potem dlugo, dlugo nic. W zasadzie jest bez konkurencji. Macie jakichs innych faworytow? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kixx Re: Ranking forumowiczow IP: *.acn.waw.pl 30.06.08, 20:42 no co Ty? Uzman to Twoja pacynka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Ranking forumowiczow IP: 85.222.86.* 30.06.08, 21:11 Lubię 13 osób. Odpowiedz Link Zgłoś
d.z Re: bezapelacyjnie kixx !!! 30.06.08, 21:20 Jest na tym forum od prawie początku. Pisze mądrze choć kontrowersyjnie. pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
jan-w Re: bezapelacyjnie kixx !!! 30.06.08, 21:36 Ale to przecież miał być anty-bohater o ile zrozumiałem. Kixx w tej kategorii nie występuje ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
d.z Re: bezapelacyjnie kixx !!! 30.06.08, 21:46 jan-w napisał: > Ale to przecież miał być anty-bohater o ile zrozumiałem. Kixx w tej kategorii > nie występuje ;-) o kurcze to przepraszam :((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: bezapelacyjnie kixx !!! IP: *.acn.waw.pl 30.06.08, 21:57 jesli ja jestem od prawie poczatku to co napisac o Tobie,albo Sloggim? ze bylyscie zanim stalo sie swiatlo? a powazniej to osobowoscia w dobrym slowa tego znaczeniu nr 1 byl Niech,ale pochlonely Go interesy zaraz po nim takie pewnie wiekszosci nieznane nicki jak Pan_pndzelek,Tassman,Dz(tu juz pewnie wszyscy wiedza o kogo chodzi),oraz oczywiscie WBK,ktorego osobiscie znam pare wielbicielek no i oczywiscie nie zapominajmy o Rowercie i Sloggim,ktory jest wlascicielem polowy prywatnych forow ja przy tych osobach wymiekam ps.to jest moj osobisty hold dla ww Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: bezapelacyjnie kixx !!! IP: *.acn.waw.pl 30.06.08, 21:59 ups,niezamierzony blad,to wina wylaczonej swiadomosci oczywiscie bylIscie Odpowiedz Link Zgłoś
uzman bezapelacyjnie kixx - za staż i wierność Polonii 30.06.08, 22:15 Kixx zdecydowanie pierwsze miejsce z racji stażu. d.z. to najbardziej wyważony ze wszystkich uczestników forum. Niech to największa osobowość. Swego czasu niezły był sloggi, ale jego pogarda dla przyjezdnych sprawiła, że wiele stracił w moich oczach. warsaw_bike_killerz to najlepszy ze współczesnych autorów. Pamiętam też radosną twórczość stolicznego - zapadają w pamięci popisy takich dziwaków. Ale i tak najfajniejszy był j_karolak. Wyróżnienie specjalne: Rowert w swojej wąskiej, aczkolwiek ostatnio niepkojąco coraz szerszej, kategorii był klasą samą dla siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mi Re: bezapelacyjnie kixx - za staż i wierność Polo IP: *.aster.pl 01.07.08, 09:45 Z sentymentem wspominam Tassmana, który był piekielnie dowcipny, ale nigdy chamski jak np. pendzel. Fajna była też Zdzicha. A o Niechu krążyły opowieści, że jest kobietą ;-). Bardzo go to denerwowało. Odpowiedz Link Zgłoś
warzaw_bike_killerz Re: bezapelacyjnie kixx !!! - a gdzie karolak?? 01.07.08, 13:36 Gość portalu: kixx napisał(a): > oczywiscie WBK,ktorego osobiscie znam pare wielbicielek A maja rowery? Bo ja im te rowerki bym ach i och ;) Dziekuje za umieszczenie mnie pomiedzy tak zacnymi postaciami. Nie lubie rankingow, bo trudno byloby mi rankingowac kolejnosc. Niech i Pndzelek, to doprawdy duet, ktoremu trudno dorownac. Nawet niemoralne slownictwo Pndzelka niezbyt razilo. Pndzelek zawsze mi sie kojarzyl z jakas postacia Wiecha, ale nie wiem ktora. Na liscie alternatyw historycznych zabraklo mi jacusia - przeniosl sie na deweloperow, jest tam niekwestionowanym autorytetem :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ritzy zaban. Re: Ranking forumowiczow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.08, 00:46 He, he, he. Niezle jaja. Odpowiedz Link Zgłoś
le.chujarek > He, he, he. Niezle jaja. 01.07.08, 11:50 tia, nie ma jak to korzystać ze sprawdzonych wzorców; encyklopedia.pwn.pl/haslo.php?id=3916092 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gdaczacy_z_kurami Re: Ranking forumowiczow IP: 83.238.0.* 01.07.08, 12:14 WBK - bezapelacyjnie. Za specyficzny sarkazm :) Odpowiedz Link Zgłoś
tom_aszek Re: Ranking forumowiczow 01.07.08, 13:15 WBK, kixx, sibeliuss, d.z rzondzą! :) Pana pndzelka też wspominam, bo posty jego były ciekawe, choć... hmmm, jedni mówią, że kontrowersyjne, inni - że chamskie. I mój osobisty hołd dla horpyny4 za imponującą (mi) znajomość warszawskiej k.mm Negatywów (wg mnie) wymieniać nie będę, bo po co ich reklamować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiadomo kto Re: Ranking forumowiczow IP: *.chello.pl 01.07.08, 14:23 bezapelacyjnie pierwsze miejsce cenzura onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: he he he Re: Ranking forumowiczow IP: *.chello.pl 01.07.08, 16:52 nie wiem kto to zweryfikuje jak nie ma elema i jaa_gi Odpowiedz Link Zgłoś
jan-w Re: Ranking forumowiczow 01.07.08, 18:33 Sądząc po autorach postów w tym wątku, wiele osób pozornie nieobecnych, jednak je czyta. A gdyby doliczyć tych którzy nie zdecydowali sie zabrać głosu... Odpowiedz Link Zgłoś
pereiro Re: a alafajet? 04.07.08, 16:12 Jeśli ma to być bohater negatywny, to dla mnie arek103 i wszelkie jego inne emanacje (etov, chwacki_leon_z_kadr, anonim, zły itd.). Jest on klinicznym przykładem trolla, który czerpie przyjemność z dyskusji z samym sobą, wyprowadzania innych z równowagi, obrażania. Dziwię się, że jeszcze nikt o nim nie wspomniał. Odpowiedz Link Zgłoś
arek103 Re: a alafajet? 04.07.08, 17:23 pereiro napisał: > Jeśli ma to być bohater negatywny, to dla mnie arek103 i wszelkie jego inne > emanacje (etov, chwacki_leon_z_kadr, anonim, zły itd.). ... Ales ty durak... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty arek103 Re: a alafajet? IP: *.chello.pl 04.07.08, 19:27 Jeśli głosujemy na największego trolla, to arek103 jest the best. Już wrócił i się zaczyna od nowa. Odpowiedz Link Zgłoś