trypel 19.11.10, 08:25 www.youtube.com/watch?v=jZzDuZ3OG6I inaczej nie umiem linków wklejać. Zablokował się gaz i kierownica? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zimnokrwisty Re: spotkać takiego kierowcę na drodze 19.11.10, 08:42 Kurcze, facet chyba nawet hamulca nie dotknął. To mi raczej wygląda na jakis zawał, udar, padaczkę, czy cos w tym typie. Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: spotkać takiego kierowcę na drodze 19.11.10, 08:48 albo kobiete której sie pedały pomyliły i wpadła w panikę Odpowiedz Link Zgłoś
wolfgang87 Re: spotkać takiego kierowcę na drodze 19.11.10, 08:53 Jakby to była Toyota, wszystko byłoby jasne :) Pod koniec mam wrażenie że auto przyspieszyło nawet, a na poczatku jechalo bardzo jednostajna predkoscia, wiec chyba nie pomyłka pedałów. Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: spotkać takiego kierowcę na drodze 19.11.10, 09:05 no własnie jak pomyłka - coś jest nie tak, próbujesz zahamowac, wciskasz nie ten pedał, auto przyspiesza, w panice cisniesz jeszcze mocniej. Odpowiedz Link Zgłoś
jorn Re: spotkać takiego kierowcę na drodze 19.11.10, 21:15 Też mi to wygląda na pomyłkę polegającą na wciśnięciu pedału gazu zamiast hamulca. I mnie to zdumiewa, ponieważ nigdy w życiu ani mnie, ani nikomu, kogo znam taka pomyłka się nigdy nie zdarzyła. Jedyne pomyłki w naciskaniu pedałów, jakie mi albo znanym mi osobom się zdarzyły, to nagłe hamowanie spowodowane naciśnięciem lewą nogą hamulca w wykonaniu osób (w tym moim) początkujących w prowadzeniu samochodu z automatyczną skrzynią biegów (lewa noga w poszukiwaniu sprzęgła trafia na przerośnięty hamulec). Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
edek40 Re: Prawo jazdy: zdał 20.11.10, 11:46 > za dwudziestym razem, ale ma. Taki sieje postrach na prostych, a parkowanie ma w malym palcu. To musi byc ktos, kto przypadkiem zdal egzamin, bez opanowania do perfekcji tego, co najwazniejsze w ruchu - parkowania. Odpowiedz Link Zgłoś