qqbek 27.07.15, 22:57 ...tak jak paniusia na widok alkomatu. Ciekawe, czy krew pobiorą, czy jednak zadziała "święta krowa mode". Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nazimno Re: Padłem... 27.07.15, 23:22 Indie w Lublinie? A dlaczego nie... normalka... Odpowiedz Link Zgłoś
qqbek Re: Padłem... 27.07.15, 23:38 System równych i "równiejszych". Skręcała w podporządkowaną, potrąciła i "zasłabła". Ciekawe czy szefa ma fajnego... bo prokuratorem nie jest, skoro nie wezwano nikogo z nadrzędnej prokuratury na miejsce. Ale znajomości ma... skoro od razu się na nie powoływała. Odpowiedz Link Zgłoś
ocala Re: Padłem... 27.07.15, 23:47 nazimno napisał: > Indie w Lublinie? > A dlaczego nie... normalka... W Indiach się raczej nie pije alkoholu. A szkoda bo może samspadek by tam pojechał. Odpowiedz Link Zgłoś
ocala Re: Padłem... 27.07.15, 23:45 Jaka k...a cwana, proszę proszę. Może dałoby się jakoś monitorować dalszy przebieg "akcji". Odpowiedz Link Zgłoś
samspade Re: Padłem... 28.07.15, 06:39 To nawet trudno skomentowac. Ciekawe czy przekonamy sie pozniej czy ona z tych rowniejszych i rodzina rzeczywiscie wtargnela jej na pasy. Odpowiedz Link Zgłoś
nazimno Re: Padłem... 28.07.15, 08:06 To mogl byc nastepny przypadek filipinskiej grypy, wiec dobrze, ze wzieli ja, bidule, do szpitala. Odpowiedz Link Zgłoś
samspade Re: Padłem... 28.07.15, 20:00 Czytalem ten art pobieznie przy sniadaniu o i pierwsza mysl byla taka ze albo klientka zle sie poczula bo zrobila komus krzywde(roznie ludzie reaguja) albo dostala za to co zrobila. Omdlenie na widok alkomatu nie bylo pierwsza mysla. Odpowiedz Link Zgłoś
klemens1 Re: Padłem... 28.07.15, 13:49 Podałeś bardzo dobry przykład pytania retorycznego. Odpowiedz Link Zgłoś
tbernard Re: Padłem... 28.07.15, 19:14 O ile w rodzinie potrąconego dziecka nie ma feudała o wyższej godności, to przecież gołym okiem widać, że nastąpiło groźne wtargnięcie. Odpowiedz Link Zgłoś