Dodaj do ulubionych

policjanci - pijaki ???

IP: *.vf.pl 13.04.05, 12:00
Ostatnio w mojej miejscowości policjant z drogówki był tak pijany ,że zamiast
skręcić, uderzył w barierkę na chodniku. A pamietam jak dostawał wyróżnienie
za wzorową służbe...rzygać się chce jak o tym myślę. Bo jeżeli ci panowie
łapią "przestepców" za nie zapięte pasy, a za chwilę wsiadają w swoje bryki i
łamią wszystkie możliwe przepisy..... pomału kończą mi się autorytety.A może
to norma ? leśnik w dzień sadzi las, a w nocy idzie kraść drzewo itp itd...u
Was to samo ? brrrr.....
Obserwuj wątek
    • monnia78 Re: policjanci - pijaki ??? 15.04.05, 23:02
      Gość portalu: ciba napisał(a):

> Ostatnio w mojej miejscowości policjant z drogówki był tak pijany ,że zamiast
      > skręcić, uderzył w barierkę na chodniku. A pamietam jak dostawał wyróżnienie
      > za wzorową służbe...rzygać się chce jak o tym myślę. Bo jeżeli ci panowie
      > łapią "przestepców" za nie zapięte pasy, a za chwilę wsiadają w swoje bryki i
      > łamią wszystkie możliwe przepisy..... pomału kończą mi się autorytety.A może
      > to norma ? leśnik w dzień sadzi las, a w nocy idzie kraść drzewo itp itd...u
      > Was to samo ? brrrr.....

A "u ciebie" ??? nic, taki/a świętojebliwy/ą postać przedstawiasz !!
      Na wstępie to proponuję słowniczek ortograficzny do "łapska" i sprawdzić, jak
      piszemy przez ciebie namazgrany wyraz "rzygać" ???
      • Gość: Swan Ganz Re: policjanci - pijaki ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.05, 23:31
        nie podniecaj się tak bardzo monnia bo bieliznę przemoczysz. Ciba m rację.
        Takie zachowanie gliniarz to obrzydliwość
    • Gość: ... Re: policjanci - pijaki ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.05, 21:27
      za nie zapiete pasy to jest wykroczenie drogowe a nie przestepstwo, karane
      chyba 100 albo 200zl i chyba 1 pkt karny

nie ma odpowiedzialnosci zbiorowej, jesli byl pijany jeden na dwustu to nie
      znaczy, ze wszyscy są pijani... ja wybieram sie do policji,moze juz od czerwca
      a za rok do Ruchu drogowego, i stanowczo jestem przeciw nawet najmniejszym
      ilosciom procentów... wrrr

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka