Gość: landrover IP: *.ssp.dialog.net.pl 31.05.08, 15:04 wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80277,5264557,Wlochy__2_latka_zmarla_pozostawiona_w_samochodzie.html (zwłaszcza kobietom) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iberia.pl Re: A ludziom, Panie Boże, więcej rozumu daj... 31.05.08, 16:19 taaaa nie bronie jej, ale co innego zapomniec, a co innego zostawic dziecko czy psa w aucie z premedytacja.... A do Twojego hasla : zwlaszcza kobietom: to jakos tak sie dziwnie dzieje, ze to panowie na ogol sa bardziej roztargnieni niz panie.Przykladow moge mnozyc:ojciec permanentnie wychodzac do auta zapomina ....kluczykow, koledze sie zdarzylo wysiasc z auta, zabrac rzeczy odejsc kawalek a ...kluczyki byly sobie w stacyjce.Inny z kolei podchadzac do auta odebral komorke i ...portfel polozyl na dachu, po czym wsiadl i odjechal. Odpowiedz Link Zgłoś
bwv1004 Re: A ludziom, Panie Boże, więcej rozumu daj... 31.05.08, 16:38 O gubieniu dzieci przez ojców, zapominaniu, że coś im szkodzi co potem kończy się interwencjami lekarskimi, też nie raz słyszałem. Ale niektórzy mają z góry ustawione tezy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zrob_se_dobrze Re: A ludziom, Panie Boże, więcej rozumu daj... IP: *.c192.msk.pl 31.05.08, 17:03 iberia.pl napisała: > taaaa nie bronie jej, ale co innego zapomniec, a co innego zostawic > dziecko czy psa w aucie z premedytacja.... > ...ojciec permanentnie wychodzac do auta > zapomina ....kluczykow, koledze sie zdarzylo wysiasc z auta, zabrac > rzeczy odejsc kawalek a ...kluczyki byly sobie w stacyjce.Inny z > kolei podchadzac do auta odebral komorke i ...portfel polozyl na > dachu, po czym wsiadl i odjechal. ladne porownanie !!! nie masz dzieci i obys nigdy nie miala Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl Re: A ludziom, Panie Boże, więcej rozumu daj... 31.05.08, 17:48 Gość portalu: zrob_se_dobrze napisał(a): > iberia.pl napisała: > ladne porownanie !!! > nie masz dzieci i obys nigdy nie miala gdzie ty czlowieczku masz porownanie jednego do drugiego??? Przeczytaj RAZ jeszcze moja wypowiedz w calosci ZE ZROZUMIENIEM . zycz a bedzie ci zyczone.....to tak dla twojego przemyslenia albo nie zycz drugiemu co tobie niemile.EOT Odpowiedz Link Zgłoś
tiges_wiz Re: A ludziom, Panie Boże, więcej rozumu daj... 31.05.08, 18:19 ja juz zgubilem ze dwa korki od baku, kilkanascie kluczy, dokumenty, notorycznie wszystkiego szukam .. i co? jakos dzieci nie zgubilem, a wymagaja wiele uwagi, nie zostawilem u babci, w samochodzie i innym miejscu .. wiec jak to jest? Odpowiedz Link Zgłoś
bwv1004 Re: A ludziom, Panie Boże, więcej rozumu daj... 31.05.08, 18:39 tiges_wiz napisał: > wiec jak to jest? Jak to jak. Jedni gubią, inni nie. Ekstrapolowanie jednego czy dwóch przypadków na spore i wewnętrznie zróżnicowane populacje to idiotyzm ze statystycznego punktu widzenia, a w tym konkretnym wypadku typowy seksizm. Odpowiedz Link Zgłoś
emes-nju Re: A ludziom, Panie Boże, więcej rozumu daj... 02.06.08, 13:10 tiges_wiz napisał: > jakos dzieci nie zgubilem A ja z trudem, ale jestem wstanie wyobrazic sobie zgubienie/zapomnienie dziecka. Szczegolnie takiego, ktore stale daje o sobie glosnio znac... Nie bronie tamtej pani, ale wyobrazcie sobie, ze Wasze dziecko w czasie jazdy praktycznie zawsze sie drze. A potem usypia, co jest zjawiskiem niespotykanym na krotkiej, miejskiej trasie. Zaaferowani czyms wysiadacie i wobec braku "brzeczyka", zapominacie o dziecku. Ale ze na tyle godzin...? Odpowiedz Link Zgłoś
zgryzliwy1 nic nowego 31.05.08, 23:44 iberia.pl napisała: > Przeczytaj RAZ jeszcze moja wypowiedz w calosci ZE ZROZUMIENIEM . typowe - iberia pisze byle ci i byle jak, my mamy sie domyslac .....co miala na rozumie ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: landrover Chcesz porównać roztargnienie z "tym"? IP: *.ssp.dialog.net.pl 31.05.08, 19:28 Chyba masz całkowicie pomieszane znaczenie słów. Zastanów się jeszcze raz, póki nie jest za póżno, bo zrobisz coś podobnego!!!!!!!!!!!!!!!! To jest kategoria: R-O-Z-T-A-R-G-N-I-E-N-I-A??????????? To był przykład beznadziejnego bezmózgowia. Na głębszą diagnozę potrzeny jest psycholog, a potem psychiatra. Boże, zmiłuje sie! Jeszcze jedna. (poważnie) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kodem_PL Re: Chcesz porównać roztargnienie z "tym"? IP: *.cable.ubr14.brad.blueyonder.co.uk 31.05.08, 19:47 Akurat musze trzymac strone Iberii. Absolutnie nie da sie dziecka porownac z zostawionym gdzies teleofnem, ale nie wiemy jakie miala zwyczaje. Mamy takie same szanse zapomniec o spiacym dziecku (jezeli np tego dnia wyjatkowo je odwozila), jak i o portfelu pelnym pieniedzy. Tu nie ma rozroznienia, nikt nie wybiera o czym zapomni, a o czym nie. Dziecko spalo, ona pedzila do pracy... I daj spokoj z tym zyczeniem rozumu dla szczegolnie kobiet, zalosne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: landrover Krótki return. IP: *.ssp.dialog.net.pl 31.05.08, 20:38 "Szczególnie kobietom" ale tez i o meżczyznach tam w podtekscie było. Więc możesz się czuć "dowartościowany" (biorąc pod uwagę Twoja, jakże "poprawna politycznie" wypowiedz).W ten sposób rachunek płci się wyrównał. "Żałosne", serio? W męczrniach zmarło malutkie bezbronne dziecko.To jest horror. Dziecko jak jakaś "rzecz" do zapomnienia, tak? Teraz dopiero zrobiłeś się żałosny, chłopie, wylej sobie kubeł zimnej wody na główkę, dobrze Ci zrobi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kodem_PL Re: Krótki return. IP: *.cable.ubr14.brad.blueyonder.co.uk 31.05.08, 22:00 Czy ja powiedzialem, ze dziecko to rzecz? Do tego do zapomnienia? Taka sytuacja to WYPADEK. Gdyby to bylo cos innego, matka bylaby sadzona za zabojstwo. Spojrz na to z innej strony: sadzac po Twoim podejsciu do zycia, musiales mamusi lub tatusiowi wydostac sie z rak i upasc na glowke. Raczej nie zostali z tego powodu skazani za usilowanie zabojstwa? Takie rzeczy tez sie zdarzaja, mimo ze kazdy troszczy sie o swoje dziecko jak moze najlepiej (no nie liczac patologicznch rodzin). Co do poprawnosci politycznej to mam ja w nosie. Jednak teksty jak Twoje osmieszaja mezczyzn, stad moja reakcja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: landrover Mocno Cię dzisiaj nasłoneczniło, czy piłeś? IP: *.ssp.dialog.net.pl 31.05.08, 22:24 Nie nawiązuje do Twoich Rodziców. Ich sobie człowiek nie wybiera. Chamstwo to się nazywa, Kodemie "made in PL". Po prostu chamstwo. Żałosna jest relatywizacja interpretacji.I Ty jesteś równie żałosny jak Twoje argumenty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kodem_PL Re: Mocno Cię dzisiaj nasłoneczniło, czy piłeś? IP: *.cable.ubr14.brad.blueyonder.co.uk 31.05.08, 22:27 Dalej nie rozumiesz. Nie napisalem ani jednego zlego slowa o Twoich rodzicach. Zanim wiec poprosisz nastepnym razem Boga o rozum dla kogos, popros najpierw o umiejetnosc rozumienia tekstu pisanego. Dla siebie. I mam zle wiesci, ani mnie nie naslonecznilo (cieplo tu, ale zachmurzenie spore), ani nie pilem (choc wlasnie w tej chwili planuje otworzyc zimne piwko). Nie zycze Ci, abys sie przekonal na wlasnej skorze, ale wypadki sie zdarzaja... nawet najlepszym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: landrover Dalej ten sam beton, Beton_PL IP: *.ssp.dialog.net.pl 31.05.08, 22:36 To Ty w ogóle nie rozumiesz, o co tutaj idzie. Jest różnica pomiędzy tekstami pisanymi, a tekstami pisanymi przez Ciebie. Tyle, że Ty tej różnicy nie dostrzegasz. Od tego momentu nie interesuje mnie zupełnie, co jeszcze wymyślisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kodem_PL Spoko. Ta baba to morderczyni i powinna zawisnac! IP: *.cable.ubr14.brad.blueyonder.co.uk 31.05.08, 22:52 AMEN! Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl landroverku... 01.06.08, 11:28 Gość portalu: landrover napisał(a): > > Chyba masz całkowicie pomieszane znaczenie słów. > Zastanów się jeszcze raz, póki nie jest za póżno, bo > zrobisz coś podobnego!!!!!!!!!!!!!!!! > To jest kategoria: R-O-Z-T-A-R-G-N-I-E-N-I-A??????????? a pokaz gdzie ja napisalam ta matka, byla roztargniona?o raz, po drugie przyjmij dow iadomosci, ze ludzie w roztargnieniu robia rozne rzeczy....czy ci sie to podoba czy nie. Po trzecie jestem baaardzo ciekawa, czy gdyby dziecko w samochodzie zostawil ojciec to tez bys zalozyl watek ? > To był przykład beznadziejnego bezmózgowia. > Na głębszą diagnozę potrzeny jest psycholog, a potem psychiatra. > Boże, zmiłuje sie! > Jeszcze jedna. > (poważnie) ode mnie wara domorosly psychologu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: landroverek "Iberiuszku", landroverk Ci odpowiada: IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.06.08, 12:04 zanik pamięci? cytuje Cię w całej rozciągłości (czytaj "ZE ZROZUMIENIEM"): >>>>>>>>>>>> A co do Twojego hasla : zwlaszcza kobietom: to jakos tak sie dziwnie dzieje, ze to panowie na ogol sa bardziej roztargnieni niz panie.Przykladow moge mnozyc:ojciec permanentnie wychodzac do auta zapomina ....kluczykow, koledze sie zdarzylo wysiasc z auta, zabrac rzeczy odejsc kawalek a ...kluczyki byly sobie w stacyjce.Inny z kolei podchadzac do auta odebral komorke i ...portfel polozyl na dachu, po czym wsiadl i odjechal. >>>>>>>> Oczywiście, że nie napisałaś, że mamusia owa była roztargniona, napisalaś jednak parę takich zdanek, że NIKT nie może mieć wątpliwości, że zakwalifikowałaś ow przypadek do kategorii ROZTARGNIENIA. No i do tego jeszcze ten jeden Twoj post ostatni. Majstersztyk (samopogrążania sie). PS Zdanie podobne do mojego ma zrob_se_dobrze (na marginesie). Bezmozgowiem określiłem stan świadomości cytowanej mamuśki, a nie Twoj stan. Psychologa, psychiatrę i Pana Boga ośmieliłem się wzywać również w intencji owej mamuśki. Ciebie dotyczyło jedynie: Jeszcze jedna. (poważnie) Nie bądz więc taka zaborcza. "....czy ci sie to podoba czy nie" (też cytat) Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl do autora watku 01.06.08, 15:32 wybacz ale nie znize sie do twojego poziomu. Glupszemu sie ustepuje zatem mowie pas. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: landrover Zasada jest wyborna: "pas"! IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.06.08, 16:46 Dzięki temu będziesz chodzić w glorii osoby MĄDREJ! (zazdroszczę Ci szczerze tego szczęścia) Odpowiedz Link Zgłoś
viking2 Re: A ludziom, Panie Boże, więcej rozumu daj... 01.06.08, 05:32 iberia.pl napisała: > rzeczy odejsc kawalek a ...kluczyki byly sobie w stacyjce.Inny z > kolei podchadzac do auta odebral komorke i ...portfel polozyl na > dachu, po czym wsiadl i odjechal. A co, portfel w reku nosil? Wiesz, moze ja jestem staromodny (a i temat pewnie nie na to forum, wiec zaraz dostane po lbie...), ale dla mnie faceci zawsze portfele i komorki to nosili w kieszeniach... Wiem, ze taka jakas zniewiesciala moda teraz nadeszla, na obcisle spodnie (wiec i do kieszeni nic sie nie zmiesci), krecenie tylkiem i noszenie wszystkiego w rekach, tak jak damskie torebki, ale moze lepiej nie udawac hollywoodzkich aktorow, a w zamian za to rozlokowac sobie w kieszeniach portfele, kluczyki, pieniadze, komorke - po jakims czasie zawsze sie pamieta gdzie co jest... Odpowiedz Link Zgłoś
inguszetia_2006 Re: A ludziom, Panie Boże, więcej rozumu daj... 01.06.08, 10:31 viking2 napisał: > iberia.pl napisała: > > rzeczy odejsc kawalek a ...kluczyki byly sobie w stacyjce.Inny z > > kolei podchadzac do auta odebral komorke i ...portfel polozyl na > > dachu, po czym wsiadl i odjechal. > > A co, portfel w reku nosil? Wiesz, moze ja jestem staromodny (a i temat pewnie > nie na to forum, wiec zaraz dostane po lbie...), ale dla mnie faceci zawsze > portfele i komorki to nosili w kieszeniach... Wiem, ze taka jakas zniewiesciala > moda teraz nadeszla, na obcisle spodnie (wiec i do kieszeni nic sie nie > zmiesci), krecenie tylkiem i noszenie wszystkiego w rekach, tak jak damskie > torebki, ale moze lepiej nie udawac hollywoodzkich aktorow, a w zamian za to > rozlokowac sobie w kieszeniach portfele, kluczyki, pieniadze, komorke - po > jakims czasie zawsze sie pamieta gdzie co jest... Witam, Wiesz upychanie wszystkiego po kieszeniach bezpieczne nie jest;-) A to forum o bezpieczeństwie;P Czasami jak komuś tak wystaje z kieszeni np. portfel, mam ochotę go wyjąć, wręczyć właścicielowi i powiedzieć, że złodziej zrobi to szybciej, sprawniej i nie odda;-) Przecież to tylko jeden ruch ręki;-)I szpula;-) A co do samej sprawy, to sądzę, że to fatalny zbieg okoliczności. Być może matka brała jakieś lekarstwa i dlatego miała problemy z koncentracją, a wiadomo, że porządna dawka chemii potrafi powalić konia. Stawiam na farmakologię, a nie zapominalstwo, czy roztarnienie. To takie moje skojarzenia, bo kiedyś po lekarstwie "na przeziębienie"(Eurespal)myślałam, że mam zawał;-)Objawy; duszności, zawroty głowy, drętwienie kończyn, zaburzenia świadomości, niepewność decyzyjna,problemy z mówieniem, mdłości, kołatanie serca itd. Lek odstawiłam po trzech dniach, bo nie od razu załapałam, że to on mi szkodzi. Pzdr. Inguszetia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: landrover A ludziom, Panie Boże, jeszcze rozumu daj... IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.06.08, 12:16 Dziecko to było!!!!!!!!Dziecko to było!!!!!!!!Dziecko to było!!!!!!!! Malutkie, bezbronne, śpiące, ufające swojej matce dziecko, które jest niesamodzielną słaba istotką wymagającą stałej uwagi i koncetracji innej osoby. Rok temu dwie Panie tutaj we Wrocławiu zostawiły na parkingu w samochodzie psa. Z tym samym skutkiem.Nie porównuje tych istot ze sobą. PRZYTACZAM NAGI ZAISTNIALY FAKT. ..... się chce, gdybym miał przywołać ich TŁUMACZENIA! Ludzie, czy Wam się już wszystko w mózgach "zrelatywizowało"? PRZESTALIŚCIE JUŻ CZUĆ I MYŚLEĆ? (sądząc po Waszych komentarzach) Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl Re: A ludziom, Panie Boże, jeszcze rozumu daj... 01.06.08, 15:37 Gość portalu: landrover napisał(a): > Dziecko to było!!!!!!!!Dziecko to było!!!!!!!!Dziecko to było!!!!!!!! zaciales sie??? > > Malutkie, bezbronne, śpiące, ufające swojej matce dziecko, które > jest niesamodzielną słaba istotką wymagającą stałej uwagi > i koncetracji innej osoby. po co ta lopatologia??? > Rok temu dwie Panie tutaj we Wrocławiu zostawiły na parkingu > w samochodzie psa. Z tym samym skutkiem.Nie porównuje tych istot ze sobą. PRZYTACZAM NAGI ZAISTNIALY FAKT. wiesz co : czy pies czy dziecko to dla mnie nie ma roznicy:bo ani jednego ani drugiego w aucie z premedytacja bym nie zostawila, a teraz mnie zlinczuj panie idealny. Rzadko kiedy uzywam takich slow: ale chronicznie nie dzierze takich ludzi jak ty co to zawsze i nigdy, co sie zarzekaja itd. > > ..... się chce, gdybym miał przywołać ich TŁUMACZENIA! > > Ludzie, czy Wam się już wszystko w mózgach "zrelatywizowało"? > > PRZESTALIŚCIE JUŻ CZUĆ I MYŚLEĆ? > (sądząc po Waszych komentarzach) daruj sobie, nikt z nas owej wyrodnej matki nie usprawiedliwia!!!! a poza tym nie odpowiedziales na moje pytanie:czy gdyby to ojciec zostawil dziecko w aucie i skutek bylby taki sam to tez bys o tym watek napisal? Bo mam nieodparte wrazenie, ze dla ciebie kobieta to sie tylko do garow nadaje a nie do bycia kierowca,szowinisto jeden. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: landrover Cierpliwie Ci odpowiadam: IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.06.08, 16:19 Gdyby to zrobił "ojciec", napisałbym to tak samo w stosunku do mężczyzn, tzn. rownie złośliwie. Do czego się kobiety nadają, opisuja najlepiej same kobiety, więc ja nie mam ochoty im robić konkurencji, polegam na Twojej opinii. Jak dotąd znam tylko przypadek "mamusi" dziecka i pań od psa, więc skojarzyło mi się to z paniami, niestety. Przypadku "z panem" w roli głównej nie znam. Poszukaj i przedstaw, będziesz mieć "satysfakcję". Bo tu glównie, czego Ty uprzejmie nie chcesz zauważyć, chodzi o odmóżdżenie osobnika nazywajacego się po łacinie homo sapiens(?), a w tym przypadku osobnikiem tym okazała się kobieta, która może była nawet i kierowcą wspaniałym, ale matką okazała sie paskudną. Co do po trzykroć powtórzonego przypomnienia o dziecku, to śpieszę wyjaśnić, że nie zaciąłem się, użyłem jedynie takiej prostej formy stylistycznej, aby zwrócić uwage roztargnionych na meritum. Wystarczu, czy rozwinąć? Ja pisałem o głupocie, a Ty spekulujesz o premedytacji, której oczywiście nie miałem na myśli. Gdyby "ona" zrobiła to z premedytacją, powinna rzeczywiście wisieć. Nie jestem szowinistą. Nie znasz znaczenia tego słowa, podobnie jak słowa roztargnienie. Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl Re: Cierpliwie Ci odpowiadam:-laskawca 01.06.08, 17:32 Gość portalu: landrover napisał(a): > Gdyby to zrobił "ojciec", napisałbym to tak samo w stosunku do > mężczyzn, tzn. rownie złośliwie. sprawiedliwy laskawca... > Do czego się kobiety nadają, > opisuja najlepiej same kobiety, więc ja nie mam ochoty im robić > konkurencji, polegam na Twojej opinii. sprytne i zalosne zarazem. > > Jak dotąd znam tylko przypadek "mamusi" dziecka i pań od psa, > więc skojarzyło mi się to z paniami, niestety. > Przypadku "z panem" w roli głównej nie znam. > Poszukaj i przedstaw, będziesz mieć "satysfakcję". wybacz ,ale satysfakcje to ja mam w nieco innej materii.... > > Bo tu glównie, czego Ty uprzejmie nie chcesz zauważyć, chodzi > o odmóżdżenie osobnika nazywajacego się po łacinie > homo sapiens(?), a w tym przypadku osobnikiem tym okazała się > kobieta, która może była nawet i kierowcą wspaniałym, ale matką > okazała sie paskudną. dziwne, ze jakos w pierwszym poscie wybitnie odniosles sie do kobiet.... > > Co do po trzykroć powtórzonego przypomnienia o dziecku, > to śpieszę wyjaśnić, że nie zaciąłem się, użyłem jedynie takiej > prostej formy stylistycznej, aby zwrócić uwage roztargnionych > na meritum. Wystarczu, czy rozwinąć? taaaa > > Ja pisałem o głupocie, a Ty spekulujesz o premedytacji, której > oczywiście nie miałem na myśli. co innego wynikalo z pierwszego postu-tak jakbys glupote, zapomnienie i premedytacje wrzucil do jednego wora... > > Gdyby "ona" zrobiła to z premedytacją, powinna rzeczywiście wisieć. > Nie jestem szowinistą. pozwol innym na ocene... > Nie znasz znaczenia tego słowa, podobnie jak słowa roztargnienie. spojrz na siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: landrover Odnoszę wrażenie, że zajmowałaś się ostatnio IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.06.08, 18:00 kontrolą porawności prac z języka polskiego pod kątem użycia właściwych "zestawów słów", dopuszczonych przez kuratorium do akceptacji. Co do zrozumienia merytorycznej strony argumentów, to można powiedzieć, że nie jesteś na to przygotowana w ogóle. Twoje komentarze są jak dopiski "pani od polskiego" na pracy krnąbrnego, niezdyscyplinowanego ucznia. Podobnie: poziom tych komentarzy ("taaaa"). Nauczycielka? Chyba nie, tam wymaga się jednak pewnego minimalnego poziomu. Dowiedziałem się, że jestem "sprawiedliwym łaskawcą", który jest "sprytny i żałosny", że Ty satysfakcję osiągasz (gratulacje) "w nieco innej materii" i tak dalej. PS No to osiagaj, nie przeszkadzaj sobie. Nic nie zrozumiałaś, gdy chodzi o meritum tej sprawy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: (nie)Kodem_PL no ale wlasciwie to o co chodzi? IP: *.cable.ubr14.brad.blueyonder.co.uk 02.06.08, 03:16 Bo tresc Twojego postu ograniczyla sie do prosby o rozum dla zwlaszcza kobiet. Czego oczekiwales po opublikowaniu tego linka na forum? Bo jak dotad nikt Cie nie zrozumial (kazdemu w tym watku zarzuciles niezrozumienie kompletne) i kazdy sie myli. Jestes emo? Ja chyba zaczynam rozumiec, Panie Trollu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: landrover Nie, nie rozumiesz. IP: *.ssp.dialog.net.pl 02.06.08, 08:39 Chodzi o całkowite mylenie pojęć w ocenach. Ludzie stracili już system wartości. Pozostawienie dziecka w zamkniętym samochodzie ze skutkiem śmiertelnym przyrownuja do zapomnienia nesesera albo kluczy. To jest dopiero horror. Horror w mózgach. I Ty też nic nawet "nie zaczynasz rozumieć". Prośba o rozum jest więc rownież w Twojej intencji. Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl Re: Nie, nie rozumiesz ? 02.06.08, 09:17 Gość portalu: landrover napisał(a): > Chodzi o całkowite mylenie pojęć w ocenach. > Ludzie stracili już system wartości. Pozostawienie dziecka w > zamkniętym samochodzie ze skutkiem śmiertelnym przyrownuja do > zapomnienia nesesera albo kluczy. a do czego mam to przyrownac?Do zabojstwa z premedytacja???? Kto tu myli pojecia??? Nie daje ci do myslenia, to co pisal przedmowca:nikt cxie tu nie rozumie.... > To jest dopiero horror. > Horror w mózgach. I Ty też nic nawet "nie zaczynasz rozumieć". spojrz na swoj....panie nieomylna idealna alfo i omego . > Prośba o rozum jest więc rownież w Twojej intencji. zastosuj to najpierw do siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: landrover Nie rozumiesz nic i nic już nie zrozumiesz, iberio IP: *.ssp.dialog.net.pl 02.06.08, 11:27 Moja prośba o "rozum" nie dotyczy więc Ciebie, ponieważ, gdybyś go nawet w prezencie od natury otrzymała, to nie wiedziałabyś zupełnie, co z tym fantem począć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kodem_PL Ale co chciales osiagnac? IP: *.cable.ubr14.brad.blueyonder.co.uk 02.06.08, 13:38 Jakich odpowiedzi sie spodziewales? Dzieki za prosbe o rozum. Rozumu nigdy dosc... Dalej nie bede juz nic pisal, bo podobnie jak wszyscy inni, ja nic nie rozumiem. Ah, slyszales kiedys, ze gdy jedna osoba mowi Ci, ze cos z Toba nie tak to wszystko w porzadku. Gdy 2-3 nie powinno sie jeszcze martwic. ALe gdy wiecej... cos musi byc z Toba nie tak. Uwazaj;-) Ale ja wiem, Ty jestes jedyny normalny w mozu zwyrodnialstwa. Blogoslawionym zostaniesz;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ewosia Re: piszesz nie na temat:KOSZ, n/t 02.06.08, 10:45 przykre, po prostu nieodpowiedzialna kobieta. Roztargnienie - nie sądzę, że można to usprawiedliwić w ten sposób. szkoda, że nikt nie przechodził, nie zauważył i nie stłukł szyby. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: landrover Na to Iberia nie wpadłaby nigdy i nigdzie. IP: *.ssp.dialog.net.pl 02.06.08, 11:13 Na szczeście sa jeszcze osoby, którym można pogratulować. Więc to czynię. Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl landrover-G..uzik o mnie wiesz, wiec moze 02.06.08, 15:19 daruj sobie pochopna ocene mojej osoby, dobrze? Znow uskuteczniasz osobiste wycieczki zamiast pisac merytorycznie, bicie piany jest twoja domena.... Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl sam na to tez nie wpadles o ideale....n/t 02.06.08, 15:20 szkoda, że nikt nie przechodził, nie zauważył i nie stłukł szyby Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: landrover Pragniesz jaknajszybciej zatrzeć ślady swoich IP: *.ssp.dialog.net.pl 02.06.08, 11:14 "przemyśleń"? Wcale Ci się nie dziwię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: na zimno Ale sie porobilo, no,no,no IP: *.dip0.t-ipconnect.de 04.06.08, 10:03 Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl a tu przykald "matki polki"...... 09.06.08, 09:11 "Zamknięte w aucie dziecko wystawione na działanie promieni słonecznych zostawiła matka na rynku w Dzierżoniowie. Sama poszła na zakupy. Potrzebna była interwencja przechodniów. " wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,5285015,Matka_zostawila_dziecko_zamkniete_w_goracym_samochodzie.html tylko tu bylo dzialanie z premedytacja..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: na zimno To raczej mozg tej pani slabo dzialal przy IP: *.dip0.t-ipconnect.de 09.06.08, 09:49 wyzszej temperaturze. Premedytacja wymaga jednak myslenia, a wszystko wskazuje na to, ze czynnosc ta jest obca tej pani, ktora zostawila dziecko w aucie. Odpowiedz Link Zgłoś