Dodaj do ulubionych

Pirat MercMan DUPNIęTY !!!!

IP: *.xdsl.centertel.pl 05.07.08, 10:04
Chciałabym tym skromnym sposobem podziękować wszystkim tym, którym nie był
obojętny mój problem!
Zdaje się, że "namierzyłam" towarzysko rzeczonego Pirata M., a poza tym wszem
i wobec, tak aby do niego dotarło, rozprawiałam o "tajemniczym głupim i
nierozsądnym " piracie, co to sobie męskość powiększył i przedłużył, oraz lat
ujął......(sorry! mam nadzieję, że pozostałych mężczyzn nie urażę)
I widać gość poczytał tutaj sobie co go może spotkać, bo efekt jest taki, że
mija moją posesję z prędkością żółwia!
Niestety jak jest wcześniej i później nie wiem, ale efekt postu murowany!
Jeszcze raz bardzo, bardzo dziękuję!
Obserwuj wątek
    • inguszetia_2006 Re: Pirat MercMan DUPNIęTY !!!! 05.07.08, 10:07
      Witam,
      Motyla noga;-)Może to ktoś z tego forum?;-)
      Przyznać się;P
      Pzdr.
      Inguszetia
      • kozak-na-koniu Re: Pirat MercMan DUPNIęTY !!!! 05.07.08, 11:23
        No i bardzo dobrze.
        PS To nie ja.:-P
    • iberia.pl Re: Pirat MercMan DUPNIęTY !!!! 05.07.08, 11:32
      super, mam nadzieje, ze ow kierofca bedzie dostsowywal predkosc
      rowniez w innych okolicznosciach przyrody a nie tylko przy Twojej
      posesji :-).
      • Gość: Leśny_ludek Re: Pirat MercMan DUPNIęTY !!!! IP: *.xdsl.centertel.pl 05.07.08, 18:41
        Spoko!
        Już ja tego dopilnuję....
        Namierzyłam gościa, i zbieram grupę wsparcia, czyli "uczulam" sąsiadów!

A tak na serio, jak widzę weekendowe grupy na rowerach, z psami i małymi
        dziećmi, które beztrosko sobie baraszkują po moim Trakcie...i mam w oczach
        wybryki MercMan'a, to aż ciarki mnie przechodzą !!!!!
        • Gość: na zimno Ropuch z Ropuszego Dworu tez mial okresy pokory. IP: *.dip0.t-ipconnect.de 07.07.08, 11:28
          Do czasu. Moze zrobic zrzutke, kupic mu maly samolocik i wtedy
          odleci gdzie indziej?
          • viking2 Re: Ropuch z Ropuszego Dworu tez mial okresy poko 09.07.08, 02:34
            Gość portalu: na zimno napisał(a):

> Do czasu. Moze zrobic zrzutke, kupic mu maly samolocik i wtedy
            > odleci gdzie indziej?

A moze i nie odleci, bo z tej zrzutki to moze i na Stingera dla lesnego_ludka
            wystarczy...:)
            • Gość: Leśny_ludek Re: Ropuch z Ropuszego Dworu tez mial okresy poko IP: *.xdsl.centertel.pl 09.07.08, 09:59
              O tak!
              Zgadzam się z vikingiem : stinger przydałby mi się, jak nie na tego,to na innego
              szybkiego Billa....
              teraz zaczyna bananowa młodzież szalec na crossach, jak to rodzice dbają o swoje
              pociechy!
              Średnia wieku tych małych szaleńców to 12-14 lat....
              Sezon na nerko-zbiory rozpoczęty...aż przykro patrzec!
              • viking2 Re: Ropuch z Ropuszego Dworu tez mial okresy poko 10.07.08, 03:16
                Ludek, ale Stinger to tylko na ten "samolocik" potrzebny jest... Na to cale
                ladowe barachlo to wystarczy RPG - tanszy i bardziej dostepny...:)
                • kozak-na-koniu Re: Ropuch z Ropuszego Dworu tez mial okresy poko 10.07.08, 07:50
                  RPG - to jest rusycyzm (Rucznyj Pratiwbraniewyj Granatnik), po
                  polsku będzie RGPPanc (Ręczny Granatnik Przeciwpancerny).:P
                  • viking2 Re: Ropuch z Ropuszego Dworu tez mial okresy poko 11.07.08, 03:41
                    kozak-na-koniu napisał:

> RPG - to jest rusycyzm (Rucznyj Pratiwbraniewyj Granatnik),

No pewnie, ze jest.
                    Ale w swiecie zachodnim nazwa RPG (literki wymawiane z angielska) jest baaaardzo
                    rozpowszechniona i kazdy, kto ma jakie-takie pojecie o broni ja rozumie.
                    Podobnie, jak i w polskich publikacjach o 2 wojnie swiatowej, Powstaniu
                    Warszawskim i innych podobnych dzialaniach tez jest Panzerfaust (a nie "piesc
                    pancerna) i Panzerschreck (a nie "postrach czolgow").
                    • kozak-na-koniu Re: Ropuch z Ropuszego Dworu tez mial okresy poko 11.07.08, 08:08
                      RPG = Role Playing Game.
                      • jureek Re: Ropuch z Ropuszego Dworu tez mial okresy poko 11.07.08, 09:56
                        RPG = Report Program Generator, czyli język programowania, którym musiałem się
                        męczyć na AS/400. Pierwotnie przewidziany dla kart perforowanych, ale wciąż
                        jeszcze jest w użyciu (np. w bankach i ubezpieczeniach).
                        Jura
                        • viking2 Re: Ropuch z Ropuszego Dworu tez mial okresy poko 12.07.08, 05:00
                          Wiem, wiem. Takze Ribosomal Protein Gene, Reprographics Product Group, Random
                          Polygon Generator, Regulation, Policy & Guidance, i pewnie jeszcze ze dwa tuziny
                          innych znaczen.
                          Ale napisalem "kazdy, kto ma jakie-takie pojecie o broni" - a oni wiedza tez, ze
                          jest to rowniez i Rocket-Propelled Grenade...:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka