koelscher 06.12.09, 10:53 Adwentowa niedziela. Czas na odrobine BESINNUNG, no i -chyba- na nowy watek, ktory wlasnie, qrwa, zaczynam... k-r Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
donnerbalken Filmy w YouTube 06.12.09, 11:09 Filmy w YouTube dzielimy na inteligentne i mniej inteligentne; na zabawne i mniej zabawne. Pytanie: Do jakiej kategorii zaliczyć powyższy film? Odpowiedz Link
zbyfauch Re: Filmy w YouTube 06.12.09, 11:12 donnerbalken napisała: > Do jakiej kategorii zaliczyć powyższy film? Tu nie ma nic o Żydach. Nic dziwnego, że nie rozumiesz. Odpowiedz Link
donnerbalken Lehman Brothers Bank ... 06.12.09, 11:38 zbyfauch napisał: Cytat > donnerbalken napisała: > > Do jakiej kategorii zaliczyć powyższy film? > > Tu nie ma nic o Żydach. Nic dziwnego, że nie rozumiesz. Ten amerykański import św.Mikołaja poprzez kominek, miał rysy twarzy przypominające mi tego bossa z Lehman Brothers Bank ... PS1 Nie ma miejsca na świecie, gdzie ICH niema... PS2 A gdzie na Twojej klawiaturze znalazłeś duże "Ż"? Odpowiedz Link
jessi_a Re: Lehman Brothers Bank ... 06.12.09, 12:56 ALT+0379 ale nie w forumowym poscie. Odpowiedz Link
donnerbalken Ja dostaję szału... 06.12.09, 13:30 Ja dostaję szału, gdy polscy patrioci nie używają polskich znaków! Odpowiedz Link
zawszekacperek Re: Ja dostaję szału... 06.12.09, 15:04 donnerbalken napisała: > > > Ja dostaję szału, gdy polscy patrioci nie używają polskich znaków! > Wycisz się. Ż Ż Ż Ż Ż Ż ŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻ - ż ż ż ż ż żżżżżżżżż Your poor kacperle Odpowiedz Link
donnerbalken Nic dziwnego, że nie rozumiesz. 06.12.09, 18:45 zbyfauch napisał: Cytat > donnerbalken napisała: > > Do jakiej kategorii zaliczyć powyższy film? > > Tu nie ma nic o Żydach. Nic dziwnego, że nie rozumiesz. Nu, dlatego ja każdego poranka tu zaczynam mój dzień.... Cytat A 20-year-old resident of Beit She'an was arrested over the weekend for puncturing the tires of a car belonging to the family of an 18-year-old woman who had broken up with him. Odpowiedz Link
fan.club Obawiam się, że odrobina Besinung... 06.12.09, 19:26 to zdecydowanie za mało: tinyurl.com/ya78gk4 Odpowiedz Link
maria421 Re: Obawiam się, że odrobina Besinung... 06.12.09, 19:50 Przeczytalam komentarze pod artykulem, za najtrafniejszy uwazam ten ktory nazywa owa dyrektorke szkoly "wloska Seneszyn" Odpowiedz Link