31.03.10, 23:58
o wolnosc Kaukazu czy terrorysta?
Doku Umarow mowi w wywiadzie, ze "przeslal pozdrowienia" FSB i ze bedzie ich
jeszcze wiecej...
k-r
Obserwuj wątek
    • jureek Re: Bojownik 01.04.10, 00:11
      koelscher napisał:

> o wolnosc Kaukazu czy terrorysta?

Masz jakieś wątpliwości. Jasne, że terrorysta. Chyba ofiarami zamachów w metrze
      nie byli funkcjonariusze FSB, lecz zwykli ludzie.
      Jura
      • lepian4 Re: Bojownik 01.04.10, 06:38
        Ja juz teraz tez nie mam watpliwosci. Pan mecenas przedlozyl dowody naukowe i
        wszystko jest juz jasne.
        • maria421 Terrorysta (ntx) 01.04.10, 09:24
        • donnerbalken Prześladują w Moskwie ludzi z kaukaskimi rysami .. 01.04.10, 09:31

Każdy tu wie, że Ruskie to ciemny, średniowieczny naród.

Prześladują w Moskwie ludzi z kaukaskimi rysami twarzy.

Podobnie jak prześladowali osoby z wpisem w dowodzie osobistym: “Chebriej”

Za Goebbelsa wystarczała literka “J”....

Niemcy, jak każdy tu wie, to światły, współczesny, wykształcony, humanistyczny naród (Schiller, Goethe i kilku innych...)

I ten naród, ze swoją niesławnej pamięci historią, udzielił wszystkim Ruskom z pieczątką:

“Chebriej” w dowodzie osobistym, AZYL POLITYCZNY w Niemiaszkowie.

Ze względy na te ciągłe pogromy w ZSRR i neo kapitalistycznej Rosji. Businessmanów z wiadomym stempelkiem w dowodzie wysyłali na Sybir. Szczególnie tych businessmanów z branży naftowej, aluminiowej i stalowej.

Wysłałem właśnie przed chwileczką petycję do Reichstagu z żądaniem udzielania odpowiedniego

AZYLU POLITYCZNEGO także prześladowanym osobom w kaukaskimi rysami twarzy.

Przecież każdy tu wie, że nie każdy Kaukaski człowiek i nie każda Kaukaska to terroryści.

Podobnie jak nie każdy Rzyd jest przedsiębiorcą naftowym albo magnatem aluminiowo-stalowym.

Gdyby ktoś tu miał wątpliwości nad moim wywodem, może się poinformować i pana Mecenasa.

Potwierdzi moje wywody...

Precz z Gułagami w neo-kapitalistycznej Rosji.

Wolność dla bohaterskiej Czeczeni.

Ot co!
          • ja.nusz Re :Stary człowiek a jeszcze może? 01.04.10, 09:38

Asiek jak zwykle temat potraktował kompleksowo.
            Zanim usiadł do komputera zapomniał jednak oddać stolec - dlatego ten jego wywód
            taki gówniany.

A teraz na temat:
            żaden bojownik - zwykły bandyta, który ma jednak za przeciwników bandytów nieco
            większego kalibru.
            • jessi_a Re: Re :Stary człowiek a jeszcze może? 01.04.10, 09:42
              kto mieczem wojuje od miecza ginie smile
              • jureek Re: Re :Stary człowiek a jeszcze może? 01.04.10, 09:48
                jessi_a napisała:

> kto mieczem wojuje od miecza ginie smile

Wersja z 1968 roku:
                Kto z Mieciem wojuje, ten od Miecia ginie.

• lepian4 Re: Re :Stary człowiek a jeszcze może? 01.04.10, 09:50
                Dlaczego ta madrosc odnosi sie jedynie do odpowiedzialnosci zbiorowej i nigdy
                nie jest individuell angewendet?
                • ja.nusz Re: Re :Stary człowiek a jeszcze może? 01.04.10, 09:57

lepian4 napisał:

> Dlaczego ta madrosc odnosi sie jedynie do odpowiedzialnosci zbiorowej i nigdy
                  nie jest individuell angewendet?

Zanim ruszysz do boju, zdecyduj się najpierw niuniek, w jakim języku chcesz
                  bełkotać.
                  • lepian4 Re: Re :Stary człowiek a jeszcze może? 01.04.10, 10:09
                    Nie masz innych zajec?
                    Zalatwio ci 1-Euro- Job? W tym Lichtensteinie mozna np. przystrzyc owce,
                    spakowac je do kebabowni. Dla ciebie gotow jestem sie o taka ciepla,
                    zukunftorientierte arbajt postarac.
                    • jureek Re: Re :Stary człowiek a jeszcze może? 01.04.10, 10:32
                      lepian4 napisał:

> Zalatwio ci 1-Euro- Job? W tym Lichtensteinie mozna np. przystrzyc owce,
                      > spakowac je do kebabowni. Dla ciebie gotow jestem sie o taka ciepla,
                      > zukunftorientierte arbajt postarac.

Co za tłuk. Można tłumaczyć tłukowi różnicę między Liechtensteinem a
                      Lichtensteinem, a tłuk dalej swoje.
                      Jura
                      • lepian4 Re: Re :Stary człowiek a jeszcze może? 01.04.10, 10:39
                        Jureeku, jesli powiesz, ze ty mi to tlumaczyles, Jessi tego nie skasuje, to
                        bedziemy mieli kolejny dowod, ze sie "wam" nick popierdolil.
                        A moze macie dyzury, jeden obronca uciesnionych do poludnia, drugi danach? Coby
                        bylo wiarygodniej udostepniliscie sobie nicki?
                        • jureek Re: Re :Stary człowiek a jeszcze może? 01.04.10, 10:49
                          lepian4 napisał:

> Jureeku, jesli powiesz, ze ty mi to tlumaczyles,

Zwidy jakieś masz? Gdzie pisałem, że ja Ci to tłumaczyłem?
                          Paranoja to ciężka choroba.
                          Jura
                          • lepian4 Re: Re :Stary człowiek a jeszcze może? 01.04.10, 11:33
                            A prosze schizofreniku:

1)
                            jureek 01.04.10, 10:32 Odpowiedz
                            lepian4 napisał:

> Zalatwio ci 1-Euro- Job? W tym Lichtensteinie mozna np. przystrzyc owce,
                            spakowac je do kebabowni. Dla ciebie gotow jestem sie o taka ciepla,
                            zukunftorientierte arbajt postarac.

Co za tłuk. Można tłumaczyć tłukowi różnicę między Liechtensteinem a
                            Lichtensteinem, a tłuk dalej swoje.
                            Jura

2) ja.nusz 30.03.10, 12:31 Odpowiedz

Wbij sobie raz na zawsze do swojej niewyspanej czachy:

de.wikipedia.org/wiki/Lichtenstein/Sa.
                            de.wikipedia.org/wiki/Liechtenstein
                            • jureek Re: Re :Stary człowiek a jeszcze może? 01.04.10, 11:39
                              A to w punkcie drugim było tajne, że nie mogłem tego przeczytać, jak każdy inny?
                              Przeczytałem i nawiązuję do tego. Jak przypomnę coś, co Asiek kiedyś napisał, to
                              będzie to dowód na to, że z Asiekiem współpracuję? Puknij się w główkę, paranoiku.
                              Jura
                              • lepian4 Re: Re :Stary człowiek a jeszcze może? 01.04.10, 11:59
                                Jesli Ajiek bedzie przy okazji bronil zazarcie twego "chonoru" i tylko w tych
                                okolicznosciach bedzie stekal o sprawiedliwosci, bede dopatrywal sie tych samych
                                zbieznosci.
                                So bist du nur mit dem januschek einzigartig und wertvoll. Böse Jessi hat aber
                                schönere Beispiele gelöscht
                                • jureek Re: Re :Stary człowiek a jeszcze może? 01.04.10, 12:09
                                  A tkwij sobie dalej w swoich paranoicznych urojeniach, skoro tak lubisz.
                                  Jura
                                  • lepian4 Re: Re :Stary człowiek a jeszcze może? 01.04.10, 12:10
                                    Schizofrenia tez jest urojeniem paranoicznym. Witaj zatem w klubie i pozdrow
                                    pana Eduarda.
                                    • jessi_a I znowu 01.04.10, 13:33
                                      Jecki zmuszony bedzie zalozyc nowy watek, bo ten rozpier.... wink
              • donnerbalken Liebet eure Feinde... 01.04.10, 10:00
                Jesus lehrte: »Wer mit dem Schwert kämpft, wird durch das Schwert umkommen.« Und: »Liebet eure Feinde, tut Gutes denen, die euch hassen.«
            • donnerbalken Re: Re :Stary człowiek a jeszcze może? 01.04.10, 10:10
              ja.nusz napisał:

Cytat
              > Asiek jak zwykle temat potraktował kompleksowo.
              > Zanim usiadł do komputera zapomniał jednak oddać stolec - dlatego ten jego wywód taki gówniany.

Kto wpadł na ten Januszkowy Prima-Aprilisowy żarcik?
              • lepian4 Re: Re :Stary człowiek a jeszcze może? 01.04.10, 10:28
                Herr Eduard uslyszal to juz w swoim kurniku; nam opowiada to juz od lat. Wzielo
                dziada na wspomnienia!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka