koelscher 31.03.10, 23:58 o wolnosc Kaukazu czy terrorysta? Doku Umarow mowi w wywiadzie, ze "przeslal pozdrowienia" FSB i ze bedzie ich jeszcze wiecej... k-r Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jureek Re: Bojownik 01.04.10, 00:11 koelscher napisał: > o wolnosc Kaukazu czy terrorysta? Masz jakieś wątpliwości. Jasne, że terrorysta. Chyba ofiarami zamachów w metrze nie byli funkcjonariusze FSB, lecz zwykli ludzie. Jura Odpowiedz Link
lepian4 Re: Bojownik 01.04.10, 06:38 Ja juz teraz tez nie mam watpliwosci. Pan mecenas przedlozyl dowody naukowe i wszystko jest juz jasne. Odpowiedz Link
donnerbalken Prześladują w Moskwie ludzi z kaukaskimi rysami .. 01.04.10, 09:31 Każdy tu wie, że Ruskie to ciemny, średniowieczny naród. Prześladują w Moskwie ludzi z kaukaskimi rysami twarzy. Podobnie jak prześladowali osoby z wpisem w dowodzie osobistym: “Chebriej” Za Goebbelsa wystarczała literka “J”.... Niemcy, jak każdy tu wie, to światły, współczesny, wykształcony, humanistyczny naród (Schiller, Goethe i kilku innych...) I ten naród, ze swoją niesławnej pamięci historią, udzielił wszystkim Ruskom z pieczątką: “Chebriej” w dowodzie osobistym, AZYL POLITYCZNY w Niemiaszkowie. Ze względy na te ciągłe pogromy w ZSRR i neo kapitalistycznej Rosji. Businessmanów z wiadomym stempelkiem w dowodzie wysyłali na Sybir. Szczególnie tych businessmanów z branży naftowej, aluminiowej i stalowej. Wysłałem właśnie przed chwileczką petycję do Reichstagu z żądaniem udzielania odpowiedniego AZYLU POLITYCZNEGO także prześladowanym osobom w kaukaskimi rysami twarzy. Przecież każdy tu wie, że nie każdy Kaukaski człowiek i nie każda Kaukaska to terroryści. Podobnie jak nie każdy Rzyd jest przedsiębiorcą naftowym albo magnatem aluminiowo-stalowym. Gdyby ktoś tu miał wątpliwości nad moim wywodem, może się poinformować i pana Mecenasa. Potwierdzi moje wywody... Precz z Gułagami w neo-kapitalistycznej Rosji. Wolność dla bohaterskiej Czeczeni. Ot co! Odpowiedz Link
ja.nusz Re :Stary człowiek a jeszcze może? 01.04.10, 09:38 Asiek jak zwykle temat potraktował kompleksowo. Zanim usiadł do komputera zapomniał jednak oddać stolec - dlatego ten jego wywód taki gówniany. A teraz na temat: żaden bojownik - zwykły bandyta, który ma jednak za przeciwników bandytów nieco większego kalibru. Odpowiedz Link
jessi_a Re: Re :Stary człowiek a jeszcze może? 01.04.10, 09:42 kto mieczem wojuje od miecza ginie Odpowiedz Link
jureek Re: Re :Stary człowiek a jeszcze może? 01.04.10, 09:48 jessi_a napisała: > kto mieczem wojuje od miecza ginie Wersja z 1968 roku: Kto z Mieciem wojuje, ten od Miecia ginie. Odpowiedz Link
lepian4 Re: Re :Stary człowiek a jeszcze może? 01.04.10, 09:50 Dlaczego ta madrosc odnosi sie jedynie do odpowiedzialnosci zbiorowej i nigdy nie jest individuell angewendet? Odpowiedz Link
ja.nusz Re: Re :Stary człowiek a jeszcze może? 01.04.10, 09:57 lepian4 napisał: > Dlaczego ta madrosc odnosi sie jedynie do odpowiedzialnosci zbiorowej i nigdy nie jest individuell angewendet? Zanim ruszysz do boju, zdecyduj się najpierw niuniek, w jakim języku chcesz bełkotać. Odpowiedz Link
lepian4 Re: Re :Stary człowiek a jeszcze może? 01.04.10, 10:09 Nie masz innych zajec? Zalatwio ci 1-Euro- Job? W tym Lichtensteinie mozna np. przystrzyc owce, spakowac je do kebabowni. Dla ciebie gotow jestem sie o taka ciepla, zukunftorientierte arbajt postarac. Odpowiedz Link
jureek Re: Re :Stary człowiek a jeszcze może? 01.04.10, 10:32 lepian4 napisał: > Zalatwio ci 1-Euro- Job? W tym Lichtensteinie mozna np. przystrzyc owce, > spakowac je do kebabowni. Dla ciebie gotow jestem sie o taka ciepla, > zukunftorientierte arbajt postarac. Co za tłuk. Można tłumaczyć tłukowi różnicę między Liechtensteinem a Lichtensteinem, a tłuk dalej swoje. Jura Odpowiedz Link
lepian4 Re: Re :Stary człowiek a jeszcze może? 01.04.10, 10:39 Jureeku, jesli powiesz, ze ty mi to tlumaczyles, Jessi tego nie skasuje, to bedziemy mieli kolejny dowod, ze sie "wam" nick popierdolil. A moze macie dyzury, jeden obronca uciesnionych do poludnia, drugi danach? Coby bylo wiarygodniej udostepniliscie sobie nicki? Odpowiedz Link
jureek Re: Re :Stary człowiek a jeszcze może? 01.04.10, 10:49 lepian4 napisał: > Jureeku, jesli powiesz, ze ty mi to tlumaczyles, Zwidy jakieś masz? Gdzie pisałem, że ja Ci to tłumaczyłem? Paranoja to ciężka choroba. Jura Odpowiedz Link
lepian4 Re: Re :Stary człowiek a jeszcze może? 01.04.10, 11:33 A prosze schizofreniku: 1) jureek 01.04.10, 10:32 Odpowiedz lepian4 napisał: > Zalatwio ci 1-Euro- Job? W tym Lichtensteinie mozna np. przystrzyc owce, spakowac je do kebabowni. Dla ciebie gotow jestem sie o taka ciepla, zukunftorientierte arbajt postarac. Co za tłuk. Można tłumaczyć tłukowi różnicę między Liechtensteinem a Lichtensteinem, a tłuk dalej swoje. Jura 2) ja.nusz 30.03.10, 12:31 Odpowiedz Wbij sobie raz na zawsze do swojej niewyspanej czachy: de.wikipedia.org/wiki/Lichtenstein/Sa. de.wikipedia.org/wiki/Liechtenstein Odpowiedz Link
jureek Re: Re :Stary człowiek a jeszcze może? 01.04.10, 11:39 A to w punkcie drugim było tajne, że nie mogłem tego przeczytać, jak każdy inny? Przeczytałem i nawiązuję do tego. Jak przypomnę coś, co Asiek kiedyś napisał, to będzie to dowód na to, że z Asiekiem współpracuję? Puknij się w główkę, paranoiku. Jura Odpowiedz Link
lepian4 Re: Re :Stary człowiek a jeszcze może? 01.04.10, 11:59 Jesli Ajiek bedzie przy okazji bronil zazarcie twego "chonoru" i tylko w tych okolicznosciach bedzie stekal o sprawiedliwosci, bede dopatrywal sie tych samych zbieznosci. So bist du nur mit dem januschek einzigartig und wertvoll. Böse Jessi hat aber schönere Beispiele gelöscht Odpowiedz Link
jureek Re: Re :Stary człowiek a jeszcze może? 01.04.10, 12:09 A tkwij sobie dalej w swoich paranoicznych urojeniach, skoro tak lubisz. Jura Odpowiedz Link
lepian4 Re: Re :Stary człowiek a jeszcze może? 01.04.10, 12:10 Schizofrenia tez jest urojeniem paranoicznym. Witaj zatem w klubie i pozdrow pana Eduarda. Odpowiedz Link
jessi_a I znowu 01.04.10, 13:33 Jecki zmuszony bedzie zalozyc nowy watek, bo ten rozpier.... Odpowiedz Link
donnerbalken Liebet eure Feinde... 01.04.10, 10:00 Jesus lehrte: »Wer mit dem Schwert kämpft, wird durch das Schwert umkommen.« Und: »Liebet eure Feinde, tut Gutes denen, die euch hassen.« Odpowiedz Link
donnerbalken Re: Re :Stary człowiek a jeszcze może? 01.04.10, 10:10 ja.nusz napisał: Cytat > Asiek jak zwykle temat potraktował kompleksowo. > Zanim usiadł do komputera zapomniał jednak oddać stolec - dlatego ten jego wywód taki gówniany. Kto wpadł na ten Januszkowy Prima-Aprilisowy żarcik? Odpowiedz Link
lepian4 Re: Re :Stary człowiek a jeszcze może? 01.04.10, 10:28 Herr Eduard uslyszal to juz w swoim kurniku; nam opowiada to juz od lat. Wzielo dziada na wspomnienia! Odpowiedz Link