lepian4 03.05.10, 04:49 Berlinsko-hamburskie satarcia w slusznej sprawie. Bilans Nic nowego, sle bez skrepoania mowi sie juz lewaki!! Czad. Januszek sie ucieszy. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
donnerbalken Tu wydarzenia o globalnym znaczeniu. 03.05.10, 09:15 Co tam lewacy! Tu wydarzenia o globalnym znaczeniu. Bush miał sraczkę nad Bałtykiem. Odpowiedz Link
donnerbalken Re: Tu wydarzenia o globalnym znaczeniu. 03.05.10, 09:42 Najnowsze doniesienia o sraczce Pana Prezydenta... You are welcome here Chiny - Internet Lepiej tego nie czytaj! Internet - nie tylko zagrożeniem Komunistycznej Parti Chin - ale także naszej demokracji! Odpowiedz Link
donnerbalken Ja bardzo przepraszam... 03.05.10, 10:07 donnerbalken napisała: Cytat > Najnowsze donie > sienia o sraczce Pana Prezydenta... > Ja bardzo przepraszam... Ale napisałem sraczka małą literą. Powinno być: Sraczka... Jeszcze raz bardzo przepraszam, Mr. President... Odpowiedz Link
lepian4 Re: Ja bardzo przepraszam... 03.05.10, 10:19 Januszek zawsze dbal o kolorystyczna egzemplifikacje gowna. Nic sie nie nauczyles. A skoro o kolorach. W nowym Yorku ktos podlozyl bombe. Polska prasa donosi: W nocy i w niedzielę rano policjanci sprawdzali zapis z dziesiątek kamer ulicznych z pobliża Times Square. Byli pewni, że na którejś z nich zobaczą kierowcę, który zostawił nissana przy 45 ulicy. W niemieckich gazetach pisza, ze szukaja bialego przestepcy. Zglaszam ewidentny przejaw rasizmu!!!!! Odpowiedz Link
donnerbalken Re: Ja bardzo przepraszam... 03.05.10, 11:20 lepian4 napisał: > Januszek zawsze dbal o kolorystyczna egzemplifikacje gowna. > ======================================================== Januszek jest prawdziwym patriotą i obchodzi dzisiaj 3. Maja... Ot co... Odpowiedz Link