zbyfauch 19.11.10, 18:40 "Hallo Vorname Nachname, callmobile setzt sich nun bereits seit 5 Jahren erfolgreich gegen die Konkurrenz im deutschen Mobilfunk-Discountsegment durch. (...)" Chyba specjalnie, żebym zacytował na forum. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lepian4 Re: Maila dostałem... 19.11.10, 19:33 Mnie poinformowali, ze moge powiekszyc sobie misia Odpowiedz Link
zbyfauch Re: Maila dostałem... 19.11.10, 19:48 Mnie podarowali sms-sy w dniu 21-go listopada. Chodzi jednak o to, że zacytowałem początek dosłownie, maszyna nie zwróciła się do mnie imieniem i nazwiskiem tylko wyrazami "Vornahme Nahme". Odpowiedz Link
koelscher Re: Cuhrva, kurwa! 19.11.10, 20:14 Callmobile? Jeszcze mi sie, qrwa, nigdy nie obilo... k-r Odpowiedz Link
zbyfauch Re: Cuhrva, kurwa! 19.11.10, 20:21 koelscher napisał: > Callmobile? Jeszcze mi sie, qrwa, nigdy nie obilo... > Ba, mnie tak odbiło, że kupiłem jeszcze trzecią kartę, tym razem cągstara, do samochodu, bo kupiłem taki ze zintegrowanym telefonem i głupio mi było mieć zabawkę, z której nie mógłbym korzystać. No, niby mógłbym ale przekładanie karty z komórki i z powrotem jest nieco uciążliwe. Odpowiedz Link
koelscher Re: Cuhrva, kurwa! 19.11.10, 20:33 Ja tam sobie takimi tam dupy nie zawracam. Zwykle nie uzywam ani tego z przodu, ani tego z tylu. k-r Odpowiedz Link
zbyfauch Re: Cuhrva, kurwa! 19.11.10, 20:36 koelscher napisał: > (...) Zwykle nie uzywam ani tego z przodu, ani tego z tylu. Gdybym był złośliwy, powiedziałbym, że powyższe brzmi co najmniej dwuznacznie. Na szczęście nie jestem. Odpowiedz Link
koelscher Re: Cuhrva, kurwa! 19.11.10, 22:06 Przeciez to prosciutkie: kiedy pomykam infinitka, siedzie za kierownica (przod). Kiedy zas kraze produktem z Sindelfingen, rozpieram sie na tylnych poduchach, za kolkiem siedzi - jak wiadomo - poczciwy S. k-r Odpowiedz Link
zielona_mina Re: Cuhrva, kurwa! 20.11.10, 00:54 prosciutkie jak peczek drutu! luz bluezzz and full relaaax... eeeh Odpowiedz Link
koelscher Re: Cuhrva, kurwa! 20.11.10, 01:21 Jaki tam "full relaaax", zielona? - dwa kalendarze na terminy nie wystarczaja..... eeeh k-r Odpowiedz Link
zbyfauch Re: Cuhrva, kurwa! 20.11.10, 20:07 koelscher napisał: > Przeciez to prosciutkie: (...) U mnie niezupełnie prościutkie, jako "Staumuffel" mam do dyspozycji dwie salonki (jedna kolejowa, druga tramwajowa) i poduszkowiec. Wyposażone w telefony soliteralne, starej generacji, a ja dziurkowanego nie znam. Muszę Stefana wołać a ten nie zawsze ma urlop. Odpowiedz Link
zbyfauch Niedziela 21.11.10, 15:35 Pogoda... dla samobójców. Cały dzień ciemno, zimno i siąpi. Wysłałem sms-a do samochodu, zszedłem do garażu i sobie przeczytałem. I tak jakoś schodzi niedziela. Odpowiedz Link
koelscher Re: Niedziela 21.11.10, 16:03 O qrwa ! - ja sie nazywa to stadium?... U mnie caly dzien slonce. Zrobilem z M. obchod po parku. Dokarmilismy pare naszych sarenek, kozek, barankow. Niedlugo beda (znowu) graly wazne role... k-r Odpowiedz Link
zbyfauch Re: Niedziela 21.11.10, 16:10 koelscher napisał: > (...) Niedlugo beda (znowu) graly wazne role... Chociaż raz w roku będzie z kim pogadać? Odpowiedz Link
koelscher Re: Niedziela 21.11.10, 19:13 Fakt, kiedy porownuje te rozmowy z forum, trudno zauwazyc wieksza roznice... k-r Odpowiedz Link
koelscher Re: Zapomniałeś o krowach i świniach. 21.11.10, 20:22 W zadnym wypadku. Nie posiadam ani krow ani swin. k-r Odpowiedz Link
ja.nusz Re: Zapomniałeś o krowach i świniach. 21.11.10, 23:08 Niemożliwe - a już myślałem, że w cieniu południowej wieżyczki pasie się stadko bydlątek rasy Kobe, które w ekologicznej ubojni na tyłach katowni, dokonają żywota, aby zostać przerobine na dwukilowe steki i inne rostbify. Wiem, wiem, mięso Kobe przylatuje Czesną "schlachtfrisch" z Hokkaido. Odpowiedz Link