lepian4 20.02.11, 20:51 Jak tam nasz Kölscher sie sprawuje na stronie dla duzych dzieci? Wklepal jakies nowe filmiki? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zawszekacperek Re: Kacperku, kacperku, co z twoim Kacperleake? 20.02.11, 21:27 Mam zablokowany dostęp na tę stronkę. No wiesz, mamusia zainstalowała mi na kompie aplikację Cenzor. Poza tym miałem w nocy z soboty na niedzielę koszmarny sen o Panu Chrabiu (Chrabim, Chrabi?) i ze strachu zsikałem się w pampersa Kacperek Odpowiedz Link
zawszekacperek Re: Kacperku, kacperku, co z twoim Kacperleake? 20.02.11, 21:34 P.S. Byłbym zapomniał. Takie niedobre czasy teraz dla doktorów w Niemczech. Do Theodora von und zu Gutenberga łachmyty z mediów się czepiają. Boję się, że mogą także Pana Chrabia molestować. Cóż byłby wart nasz Pan Chrab bez literek Dr. Zgroza! W mordę jeża. Kacperek Odpowiedz Link
lepian4 Re: Kacperku, kacperku, co z twoim Kacperleake? 21.02.11, 11:57 Schummler zawsze byly. Mnie boli, ze uniwersytety tak dziadowsko pracuja. Nie moze byc tak, ze nobody dostanie tytul doktora za plagiat, znana osobistosc musi juz z tego samego tytulu zrezygnowac. Nie bedziemy pierdzielic glupot! Przejdzmy do konkretow: albo przytoczysz nam najswiezsze filmiki Koelschera - mamusia sie nie zastawiaj- albo staczaj sie do poziomu Januschka, ktory przez lata spiewal tu ballady o brunatnym gownie. Moze sie powtorze, wole kurde jego mac, wizje pociagow z uciekinierami, od tych waszych zalotow. Po kiego czorta przestaliscie sie podrywac na forum jezyk niemiecki? Wstyd wam sie zrobilo, gdy zrozumieliscie, ze nastolatki maja z was ubaw? Odpowiedz Link
zawszekacperek Re: Kacperku, kacperku, co z twoim Kacperleake? 21.02.11, 13:28 Drogi Lepianie z numerem seryjnym 4, forum język niemiecki to odrębny temat. Nie godzi się poważnym ludziom dokuczać uczącej się młodzieży. Jecki niestety tego nie potrafi zrozumieć. Ale to jego broszka. Natomiast Diaspora dzięki tolerancyjnej Szefowej to prawdziwa arena dla wolności słowa i poglądów. (God bless jessia_a!) Niestety nie mogę Ciebie nakierować na Fotowerk Pana Chrabiego.Przyczyny znasz Ale wynagrodzę Ci tą stratę. Obecnie przygotowuję do druku obfitą korespondencję Pana Chrabiego, coby ją ocalić od zapomnienia - jak śpiewał Grechuta Oto przykładowy kąsek. Rozmowa Chrabiego z Rycerzem: TheKnight 08-08-04, 00:51 Has anyone any knowldge or experience of "Showgirls" agency (www.showgirls.at)? Their girls look exceptional, and I wonder if they are too good to be true (i.e. fake pics) before I book and part with my money. A search of this forum revealed nothing. Worth looking at the site anyway guys!! Jecki 08-08-04, 13:49 Knight, Yes, you are right, most of them are too good to be true. From my own Experience and some friends showgirls is not a good agency, some problems with service, sending a wrong girl and so on. You can be lucky and get a good experience, but the chance is not so good. Jecki Sorry for the bad english, but I hope you understand. Możesz poczytać to tutaj: www.internationalsexguide.info/forum/archive/index.php/t-621.html Kacperek Odpowiedz Link
jureek Re: Kacperku, kacperku, co z twoim Kacperleake? 21.02.11, 14:06 A bo to jednemu tylko psu Burek? Jura Odpowiedz Link
zawszekacperek Re: Kacperku, kacperku, co z twoim Kacperleake? 21.02.11, 19:33 Ale jednym herbem się pieczętują! Ot co! Kacperek jureek napisał: > A bo to jednemu tylko psu Burek? > Jura Odpowiedz Link
lepian4 Re: Kacperku, kacperku, co z twoim Kacperleake? 21.02.11, 17:31 Zazdrosc przebija ci sie w twych wypowiedziach, Kacperku! Moj ojciec zwykle mawia w takich okolicznosciach: w pewnym wieku mozna sobie o dupach juz jedynie pogadac! Przyjmij laskawie te zlota mysl do wiadomosci. Moze pozwoli ci to lepiej zrozumiec przekomarzania Jeciego z Rycerzem. A niech sobie pogada, skoro nie moze tego juz w normalny sposob doswiadczyc! Odpowiedz Link
zawszekacperek Re: Kacperku, kacperku, co z twoim Kacperleake? 21.02.11, 19:31 Lepianie, Lepianie! Jaka zazdrość. Kronikarski obowiązek. Dopóki Jecki nie poda tytułów swoich "poważnych dzieł", o których to prawi półgębkiem, to musimy skatalogować jego : silva rerum. A Ty w ogóle rozumiesz, co oznacza ten straszny termin. Kacperek Odpowiedz Link
koelscher Re: Kacperku, kacperku, co z twoim Kacperleake? 21.02.11, 19:59 Kundelek mialby zapewne nawet w kwestii silva rerum cos naprzeciw i wbrew ? Nu, nie dziwota. Jego przodkom, o ktorych nie wie zgola nic, wynalazek pisma byl - nawet jeszcze w XVI wieku - calkowicie obcy... k-r Odpowiedz Link
zawszekacperek Re: Kacperku, kacperku, co z twoim Kacperleake? 21.02.11, 20:24 Eeeetaaaaam. Pan Chrabia niedouczony. (Te arystokraty to majom jakieś trefne te doktoraty) Przodek Kacperka Janicjusz elegie pisywał i w Padwie kształcił się. I z Kromerem i Dantyszkiem kolegował się. Na wojewodę Kmitę (arystokrata) wypiął był dupę. Ale królu(królowi?) wiernie służył. I literki znał łacińskie wcześniej niż ten prrrrrrrrr...przodek Pana Chrabiego, no ten od tego dzienniczka. Kacperek P.S. A gdzie się Pan Chrabia na doktora promował ? koelscher napisał: > Kundelek mialby zapewne nawet w kwestii silva rerum cos naprzeciw i wbrew ? > Nu, nie dziwota. Jego przodkom, o ktorych nie wie zgola nic, wynalazek pisma by > l - nawet jeszcze w XVI wieku - calkowicie obcy... > > k-r > Odpowiedz Link
koelscher Re: Kacperku, kacperku, co z twoim Kacperleake? 21.02.11, 21:12 Nu, ten chlopski wymoczek trawiony puchlina nawet by do ciebie pasowal, nie sadze jednak, ze byl w stanie pozostawic po sobie jakichkolwiek potomkow.. k-r zawszekacperek napisał: > Eeeetaaaaam. Pan Chrabia niedouczony. (Te arystokraty to majom jakieś tr > efne te doktoraty) > Przodek Kacperka Janicjusz elegie pisywał i w Padwie kształcił się. I z Kromere > m i Dantyszkiem kolegował się. Na wojewodę Kmitę (arystokrata) wypiął był dupę. > Ale królu(królowi?) wiernie służył. I literki znał łacińskie wcześniej niż t > en prrrrrrrrr...przodek Pana Chrabiego, no ten od tego dzienniczka. > > Kacperek > P.S. > A gdzie się Pan Chrabia na doktora promował ? > > koelscher napisał: > > > Kundelek mialby zapewne nawet w kwestii silva rerum cos naprzeciw i wbrew > ? > > Nu, nie dziwota. Jego przodkom, o ktorych nie wie zgola nic, wynalazek pi > sma by > > l - nawet jeszcze w XVI wieku - calkowicie obcy... > > > > k-r > > > > Odpowiedz Link
zawszekacperek Re: Kacperku, kacperku, co z twoim Kacperleake? 21.02.11, 22:26 Nie podniecaj się koelscher problemem chłopskiej progenitury. Problem z progeniturą to mieli Chrabie Bezpłodne byli, bo jajca na kobyłach odparzali sobie. Chrabianki ratowały ród koopulując (kooperując) ze zdrowymi chłopskimi Maćkami. I tu masz tajemnicę swojego pochodzenia, bracie Kacperek Odpowiedz Link
koelscher Re: Kacperku, kacperku, co z twoim Kacperleake? 21.02.11, 22:34 Nie pierdziel, sforny ty moj malorolny, lecz do szwindla mi sie tu zaraz przyznaj! k-r zawszekacperek napisał: > Nie podniecaj się koelscher problemem chłopskiej progenitury. Problem z progeni > turą to mieli Chrabie Bezpłodne byli, bo jajca na kobyłach odparzali s > obie. Chrabianki ratowały ród koopulując (kooperując) ze zdrowymi chło > pskimi Maćkami. > I tu masz tajemnicę swojego pochodzenia, bracie > Kacperek Odpowiedz Link
lepian4 Re: Kacperku, kacperku, co z twoim Kacperleake? 21.02.11, 20:34 Koelscher, wynalazek pisma datujesz na XVI wiek? Popierdolilo was do reszty? Planujesz jakas Antifa- pielgrzymke do Hamburga, ze takie pierdoly tutaj w duecie z Kacperkiem glosisz? Odpowiedz Link
zawszekacperek Re: Kacperku, kacperku, co z twoim Kacperleake? 21.02.11, 20:46 Lepian!Lepian! Naucz się wreszcie czytać ze zrozumieniem. Pan Chrabia i Kacperek nie datują wynalazku pisma na XVI wiek ! Ot co! Kacperek Odpowiedz Link
koelscher Re: Kacperku, kacperku, co z twoim Kacperleake? 21.02.11, 20:58 Also, Mocpanie lepianie, dat war jetz eine Banausistät sondergleichen... Nicht zu fassen! k-r lepian4 napisał: > Koelscher, wynalazek pisma datujesz na XVI wiek? Popierdolilo was do reszty? Pl > anujesz jakas Antifa- pielgrzymke do Hamburga, ze takie pierdoly tutaj w dueci > e z Kacperkiem glosisz? Odpowiedz Link
lepian4 Re: Kacperku, kacperku, co z twoim Kacperleake? 22.02.11, 04:22 No wlasnie, nicht zu fassen. W tamtych czasach, arystokrata i pozniejszy Krol Polski, rodem z Francji podpisal sie pod Ukladami Henrykowskimi trzema krzyzami, wszak zacnych chrzescjaninem byl. Dlugo nie rzadzil w Polsce, bo jego brat ganiajac po nocach za zydkami, nabawil sie zapalenia pluc i zmarl. Ot co! Odpowiedz Link
zawszekacperek Re: Kacperku, kacperku, co z twoim Kacperleake? 22.02.11, 10:11 Piękna glosa Lepianie, aczkolwiek w swej wymowie tragiczna. Na szczęście Pan Chrabia wywodzi się z rodu, który z żydami koegzystował pokojowo a może nawet był poprawny politycznie. Dlatego nie rozumiem manchmal Pana Chrabiego używającego terminu "parch". Czy Pan Chrabia nie wie, że to słowo jest haram? Kacperek lepian4 napisał: > No wlasnie, nicht zu fassen. W tamtych czasach, arystokrata i pozniejszy Krol P > olski, rodem z Francji podpisal sie pod Ukladami Henrykowskimi trzema krzyzami, > wszak zacnych chrzescjaninem byl. Dlugo nie rzadzil w Polsce, bo jego brat gan > iajac po nocach za zydkami, nabawil sie zapalenia pluc i zmarl. Ot co! Odpowiedz Link
ja.nusz Re: Kacperku, kacperku, co z twoim Kacperleake? 22.02.11, 11:46 Niby taki oblatany Kacper i o poprawności politycznej prawi - na prostą poprawność ortograficzną już miejsca nie wstarcza. Lepian też od lat nie może (nie chce?) pojąć, że w tym kontekście "żyd" pisze się z dużej litery. A teraz mogą dalej wypisywać swoje koszałki opałki - że jeckiemu chce się na takich smrodów tracić tyle czasu.... Odpowiedz Link
lepian4 Re: Kacperku, kacperku, co z twoim Kacperleake? 22.02.11, 12:19 Januszku, zyd, podobnie jak muzulmanin pisze sie mala litera- sa to wszak jedynie przedstawiciele wspolnoty religijnej. Tobie tylko odpierdolilo i piszesz konsekwentnie duza litera, choc wcale nie masz na mysli obywateli Izraela. Kacperek faktycznie podupadl i stacza sie w twoim kierunku. Ale nie martw sie zbytnio, ten proces bedzie dlugo trwal. Moze sie tez okazac, ze Kacperek znudzi sie grzebaniem w gaciach Koelschera i co wtedy? Tradycyjnie, pozostanie ci ten twoj wierny nocnik i Antifa. Ahoj miszczu! Odpowiedz Link
jureek Re: Kacperku, kacperku, co z twoim Kacperleake? 22.02.11, 12:44 lepian4 napisał: > Januszku, zyd, podobnie jak muzulmanin pisze sie mala litera- sa to wszak jedyn > ie przedstawiciele wspolnoty religijnej. Są tacy, ktrórzy piszą o ś.p. biskupie Życińskim, że był Żydem. Twoim zdaniem też powinno się wtedy użyć małej litery, wszak nie chodziło o to, że Biskup był obywatelem Izraela? Jeżeli używasz słowa Żyd w sensie narodowości, to prawidlowa jest pisownia wielką literą i nie ma nic do rzeczy obywatelstwo Izraela. O Polakach z Kazachstanu też pisałbyś z małej litery, bo nie są obywatelami RP? Jura Odpowiedz Link
lepian4 Re: Kacperku, kacperku, co z twoim Kacperleake? 22.02.11, 13:22 Przytoczyles ciekawy przyklad. Nie sadze, by ta pisownia byla poprawna. Wmawiajac komus, ze jest katolem, nikt nie wpadl jeszcze na pomysl pisania tego duza litera. Odpowiedz Link
ja.nusz Re: Kacperku, kacperku, co z twoim Kacperleake? 22.02.11, 14:03 Tu masz chyba poraz dziesiąty matole: "Zgodnie z zasadami języka polskiego, w którym nazwy narodowości zapisywane są dużą literą, a nazwy wyznawców poszczególnych religii - małą, członków narodu żydowskiego, niezależnie od ich wyznania, nazywa się Żydami, natomiast wyznawców judaizmu – żydami" źródło Wiki. Odpowiedz Link
lepian4 Re: Kacperku, kacperku, co z twoim Kacperleake? 22.02.11, 14:58 A teraz miszczu skup sie: brat naszego krola z Francji, tego od trzech krzyzy, ganial za francuskim zydami, nie za czlonkami narodu zydowskiego. Nastepnym razem, broniac swych ziomkowch, pomysl, o czym jest mowa! Odpowiedz Link
ja.nusz Re: Kacperku, kacperku, co z twoim Kacperleake? 22.02.11, 12:53 Było ci to tłumaczone wielokrotnie, ale głąb pozostanie głobem. Podobnie jak było ci wielokrotnie udowodnione, że pierdolisz od rzeczy, pisząc o pamiętnikach Anne Frank - powtórzę więc: byłeś głąbem, jesteś głąbem i głąbem pozostaniesz. Odpowiedz Link
zawszekacperek Januszku! Januszku! 22.02.11, 13:50 A czy naród żydowski obiektywnie istnieje, żeby jego przedstawicieli pisać wielką literą? Masz tu poniżej prezentację "poniekąd" naukową. Możesz się z nią zgodzić, albo nie. Twoja broszka. stopsyjonizmowi.wordpress.com/poznaj-zyda/narod-zydowski-zostal-wymyslony/ Rad byłbym, gdyby Jura też zapoznał się z treścią tego materiału i zajął stanowisko. I Asiek. I Lepian. I każdy, kto ma ochotę. Moglibyśmy po lekturze tego wywiadu uciąć ciekawy dyskursik. Kacperek Odpowiedz Link
ja.nusz Re: Wariatów nie sieją 22.02.11, 14:10 Tego źródła to nawet asiek i lepian by się nie powstydzili - jak to mówi stare przysłowie "jaki pan taki Kacper" Odpowiedz Link
zawszekacperek Re: Wariatów nie sieją 22.02.11, 15:27 Czyli Szlomo Sand to wariat? Hmmmm dziwne . W Tel Avivie we własne gniazdo sra ŻYD i w dodatku wariat. Dlaczego nauka żydowska nie zdeptała jeszcze tego obrazoburcy? Przecież jego tezy to jawny antysemityzm. Nie waham się powiedzieć nawet: terroryzm polityczny wobec Izraela. Potrafisz to jakoś sensownie wytłumaczyć? Kacperek Odpowiedz Link
ja.nusz Re: Wariatów nie sieją 22.02.11, 16:10 Na temat książki oraz jej autora nie wypowiadałem się ani słowem - rolę wariata przejął w 100%-ach Kacprowy. Byłem jedynie "zachwycony" zalinkowaną stroną - zażyłe obcowanie z asiekiem i lepianem robi swoje. Odpowiedz Link
koelscher Re: Wariatów nie sieją 22.02.11, 18:21 Proszem mnie tu, qrwa, nie obrazac!!! k-r ja.nusz napisał: (...) jak to mówi stare przysłowie "jaki pan taki Kacper" Odpowiedz Link
zawszekacperek Re: Wariatów nie sieją 22.02.11, 18:56 Oburzające w rzeczy samej Panie Chrabio! Potraktujmy to jako faux pas z Chamburga. Kacperek P.S. Czy Pan Chrabia raczy zająć stanowisko wobec rewelacji parcha Szlomo Sanda z Tel Avivu? Link w poście do ja.nusza. Na FJN zrobiłem "Laudatio" dla Pana Chrabiego. FJN= Forum Język niemiecki a nie znany Panu Chrabiemu Front Jedności Narodu, w którym to Pan Chrabia brylował. Odpowiedz Link
jureek Re: Januszku! Januszku! 22.02.11, 17:44 zawszekacperek napisał: > A czy naród żydowski obiektywnie istnieje, żeby jego przedstawicieli pisać wiel > ką literą? > Masz tu poniżej prezentację "poniekąd" naukową. Możesz się z nią zgodzić, albo > nie. Twoja broszka. > > stopsyjonizmowi.wordpress.com/poznaj-zyda/narod-zydowski-zostal-wymyslony/ > Rad byłbym, gdyby Jura też zapoznał się z treścią tego materiału i zajął stanow > isko. > I Asiek. I Lepian. I każdy, kto ma ochotę. > Moglibyśmy po lekturze tego wywiadu uciąć ciekawy dyskursik. Akurat mam inne hobby niż zajmowanie się historią Żydów czy żydów, ale z grzeczności przeczytałem. Stosując logikę tego naukowaca można by powiedzieć, że np. Ľudovít Štúr wymyślił naród słowacki. A co do genów, to niech się z autorem lepiej spiera Sarazin czy Asiek, bo to oni o jakimś tam genie pisali. Ja narodu nie pojmuję genetycznie. Jura Odpowiedz Link
zawszekacperek Re: Januszku! Januszku! 22.02.11, 19:14 Miło mi, że poświęciłeś swój czas na lekturę. Wg mnie Szlomo Sand ma rację i jest obiektywny. Rozumiem, że jego stanowisko jest bardzo niewygodne i niebezpieczne dla syjonistów. Implikuje ono bowiem poważne konsekwencje dla obecnych elit politycznych Izraela. Ale to temat na odrębną dyskusję. Szkoda, że do tej pory nie odezwał się Asiek. Chciałbym poznać jego zdanie na temat pracy Szlomo Sanda. Już parę miesięcy temu miałem zamiar zaczepić go w tej kwestii, ale jakoś mi to umknęło i dopiero dzisiaj reakcja Janusza na pisownię słowa "żyd" przypomniała mi to zagadnienie. Kacperek jureek napisał: > Akurat mam inne hobby niż zajmowanie się historią Żydów czy żydów, ale z grzecz > ności przeczytałem. > Stosując logikę tego naukowaca można by powiedzieć, że np. Ľudovít Štúr wymyśli > ł naród słowacki. > A co do genów, to niech się z autorem lepiej spiera Sarazin czy Asiek, bo to on > i o jakimś tam genie pisali. Ja narodu nie pojmuję genetycznie. > Jura Odpowiedz Link
jureek Re: Januszku! Januszku! 22.02.11, 20:26 zawszekacperek napisał: > Miło mi, że poświęciłeś swój czas na lekturę. Raczej trudno mówić o poświęceniu. Są takie miejsca i okoliczności, w które tego rodzaju lektura świetnie się wkomponuje A syjoniści i inni "iści" mało mnie obchodzą. Mam inne hobby. Jura Odpowiedz Link