Dodaj do ulubionych

Arabskie warunki w USA...

02.10.11, 09:23
Arabskie warunki w USA...

Sie demonstrierten gegen die zunehmende Armut und die Macht der Banken. Doch die Polizei verstand keinen Spaß. Bei einer Kundgebung am Samstag hat sie mehr als 700 von 1500 Protestlern festgenommen. Ihnen wurde vorgeworfen, sie hätten den Straßenverkehr auf der Brooklyn Bridge behindert. Immerhin: Wer auf dem Fußweg lief, blieb verschont.

Nu , proponuję sprowadzić specjalistów z Syrii, mają należyte doświadczenie z rozruchami ulicznymi...

Niemce także skorzystały z bogatego doświadczenia funkcjonariuszy antyfaszystowskich ze Kaszubów...

Ot co...

PS

Na wszystko jest sposób.
W Ameryce szumowiny społeczne wychodzą na ulicę.
Kto chce pracować, ten pracę znajdzie!
Patrz Niemiecka Republika Rewizjonistyczna, wprowadzono 1 OJRO jobs i wszyscy są zadowoleni... (Geld macht nicht glücklich...)

Także Polska Mniejszość Narodowa w Niemczech jest bardzo szczęśliwa...
Obserwuj wątek
    • pierwszy-donosiciel Na wszystko jest sposób... Joseph Raymond McCarthy 02.10.11, 09:37
      To komuniści zagrażają wolnemu światu...

Wszędzie knują spiski...

Trza nam znowu właściwego człowieka na właściwym stanowisku...

Ot co...

pierwszy-donosiciel napisała:

Na wszystko jest sposób.
      • pierwszy-donosiciel Re: Na wszystko jest sposób... Joseph Raymond McC 02.10.11, 10:31

>>Der Spiegel<< mnie nie olewa!

Ot co..
        • pierwszy-donosiciel Ja już buduję Bramę Tryumfalną dla Bolszewików.... 02.10.11, 10:50
          Dalsze szczegóły...

Sraczka, sraczka, sraczka... ( Z wolnym światem...)

PS

Bolszewiki szykują się do objęcia władzy światowej...

Ot co...

Ja już buduję Bramę Tryumfalną dla Bolszewików....
          • pierwszy-donosiciel DTR... 02.10.11, 11:04
            DTR - Dokumentacja Techniczno Rozruchowa do budowy Bram Tryumfalnych...

Ot co...
          • ja.nusz Re: Ja już buduję Bramę Tryumfalną dla Bolszewikó 02.10.11, 11:28
            Ty sobie lepiej zbuduj dużą drewnianą skrzynię i daj się w niej zakopać - baaaaaaaaaaaaaaaardzo głąboko.
            Zajrzy tu człowiek z ciekawoćci, a ten stary idiota jak zawsze to samo - porzygać się można.
            • pierwszy-donosiciel Serdecznie dziękuję za ciekawość... 02.10.11, 11:54
              ja.nusz napisał:

> Ty sobie lepiej zbuduj dużą drewnianą skrzynię i daj się w niej zakopać - baaaa
              > aaaaaaaaaaaardzo głąboko.
              > Zajrzy tu człowiek z ciekawoćci, a ten stary idiota jak zawsze to samo - porzy
              > gać się można.
              ------------------------------------
              • pierwszy-donosiciel Re: Serdecznie dziękuję za ciekawość... 02.10.11, 12:12
                Zasłużony funkcjonariusz do Walki z Zachodnioniemieckim Neofaszyzmem,ja.nusz, napisał:

> porzy
                > > gać się można.

Znalazłem towarzyszy broni do budowy Bram Tryumfalnych...

DER SPIEGEL # 33

Ot co...

Dołączysz się?

Wasze doświadczenie jest na wagę złota...
                • ja.nusz Re: Serdecznie dziękuję za ciekawość... 02.10.11, 12:52
                  Nigdy nie twierdziłem, że jesteś jedynym idiotą na tym świecie - was nigdy nie brakowało.
                  • pierwszy-donosiciel Re: Serdecznie dziękuję za ciekawość... 02.10.11, 13:19
                    ja.nusz napisał:

> Nigdy nie twierdziłem, że jesteś jedynym idiotą na tym świecie - was nigdy nie
                    > brakowało.
                    -----------------------------
                    • pierwszy-donosiciel Re: Serdecznie dziękuję za ciekawość... 02.10.11, 13:46
                      pierwszy-donosiciel napisała:

Starość nie radość, wierz mi!

Ot co...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka