dilan80 08.03.06, 20:19 mieszkałam w Chinach 3 miesiące, chętnie odpowiem na pytania :) pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
heeron Re: Chiny 12.03.06, 02:26 cześć ! mógłbym się dowiedzieć co robiłaś w chinach przez trzy miesiące ? to przecież szmat czasu i pewnie kosztowna sprawa , chyba że odkryłaś jakąś żyłę złota ? he he a tak wogóle jak ci się tam podoba i czy dużo jest tam naszych ? Odpowiedz Link
karenina19 Re: Chiny 22.03.06, 06:57 Hello, jestem w chinach czwarty raz i bede tu mieszkla przez rok. Jest super :) Jakby jakies informacje byly potrzebne piszcie na karenina19@gazeta.pl Pozdrawiam !! Odpowiedz Link
luckanowa Re: Chiny 23.09.06, 22:45 A ja ma corkę w Pekinie, pracuję w Siemensie od 2 m-cy, studiuje chinski w Niemczech. Sama mam ochote się wybrac do niej w styczniu 2007, cena biletu około 2 tyś zł. Zdjęcia, które nam przysyła są fantastyczne, ale jest to świat dla nas o tak wielu kontrastach,że trudno to sobie wyobrazić!!!! Karenina, co porabiasz w Chinach? Odpowiedz Link
shanghairen Re: Chiny 26.09.06, 16:20 co Ty chcesz opowiedzieć o Chinach, jeśli mieszkałaś tam jedynie 3 miesiące? Czy wiedziałaś o tym, że Kapuściński zrezygnował z napisania książki o Chinach, uważając, że całego życia by potrzeba, żeby poznać ten kraj...? A gdzie w ogóle byłaś? Odpowiedz Link
shanghairen Re: Chiny 30.09.06, 16:27 przepraszam, z perspektywy czasu mój post wygląda na bardziej złośliwy niż były tego intencje. Co zdążyłaś zwiedzić w te 3 miesiące? i jak się komunikowałaś z Chińczykami? Odpowiedz Link