zbyfauch 03.10.11, 19:55 W czwartek ma się popsuć pogoda. Będzie zimno i mokro. fotoforum.gazeta.pl/a/61688.html Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fan.club Ciekawe, czy CDU... 03.10.11, 20:29 ma coś wspólnego z tym załamaniem pogody? Artur by wiedział, ale on rozstawia akurat bojówki na Wall Street i chyba nie ma czasu dla tych harcerzyków spod dworca. Acha, Mappus musi odejść, a Kretschmann ma jeszcze trochę czasu. Odpowiedz Link
ja.nusz Re: Ostatnie dni lewackiego pikniku. 03.10.11, 23:02 Poza pochodem pierwszomajowym, nie byłem nigdy na żadnej demonstracji, ale pamiętam, że 1. maja zawsze była piękna pogoda. Władza potrafiła jednak ludowi spierdolić nawet tak piękny dzień, zezwalając na sprzedaż piwa dopiero po południu. Ci maniacy ze Stutgartu, którzy w rubryce "zawód wykonywany" wpisują "demonstrant" prędzej czy później ( z małymi wyjątkami) wyrastają z tego i rozpoczynają normalne życie - viede: ex minister Fischer - pięć żon i nadal jurny. Odpowiedz Link
fan.club Jeżeli 5-krotne małżeństwo... 04.10.11, 07:26 miałoby być receptą na wydoroślenie, to lewactwo jeszcze długo pozostanie lewactwem. Nie każdy jest aaaaaż tak sexy jak Joshka. Odpowiedz Link
pierwszy-donosiciel nie byłem nigdy na żadnej demonstracji... 04.10.11, 08:19 ja.nusz napisał: > Poza pochodem pierwszomajowym, nie byłem nigdy na żadnej demonstracji, ale pami > ętam, że 1. maja zawsze była piękna pogoda. Władza potrafiła jednak ludowi spie > rdolić nawet tak piękny dzień, zezwalając na sprzedaż piwa dopiero po południu. --------------------------------------------------------------------------- Odpowiedz Link
pierwszy-donosiciel everywhere is Stuttgart 21... 04.10.11, 10:14 Wszędzie jest Stuttgart 21 Ot co... Odpowiedz Link
zbyfauch W nocy od przedwczoraj mróz. 23.10.11, 11:34 Dostałem wniosek o przysłanie karty do głosowania. No to sobie go wyślę. Odpowiedz Link
gadupa Ot i doopek 25.10.11, 13:33 Ty zawsze zyles na wsi. A na wsi w niedziele o 8.00 do kosciula. My cie rozumiemy, ze ciemnota wiejska jestes i kula ziemska u ciebie jeszcze plaska. buahahahahahaha Odpowiedz Link
koelscher Re: Ot i doopek 25.10.11, 18:12 Czwartek mamy w dupie, aby wyrazic to slowami Marszalka. W sobote ladujemy tu: static.panoramio.com/photos/original/4460218.jpg (cieplutko, slonecznie i przytulnie) k-r Odpowiedz Link
zbyfauch Re: Ot i doopek 25.10.11, 18:31 koelscher napisał: > Czwartek mamy w dupie (...) I co, na Malcie rozwiniesz transparent? Odpowiedz Link
koelscher Re: Ot i doopek 27.10.11, 23:14 Poznales lotnisko? - Hut ab! Czym latasz? k-r Odpowiedz Link
zbyfauch Re: Ot i doopek 28.10.11, 08:16 koelscher napisał: > Poznales lotnisko? - Hut ab! Czym latasz? Kapelusz zostaw tam, gdzie siedzi, bo Cię przewieje. Aeroplan należy do stajni google. Odpowiedz Link
pierwszy-donosiciel Kapelusz zostaw tam, gdzie siedzi... 28.10.11, 08:41 zbyfauch napisał: > koelscher napisał: > > Poznales lotnisko? - Hut ab! Czym latasz? > > Kapelusz zostaw tam, gdzie siedzi, bo Cię przewieje. > Aeroplan należy do stajni google. ------------------------------------------------------------------------------> Kochany Herr Baron Jecki! Ja cięgle powtarzam, ludzie są podłe... szczególnie Niemce... Januszek Cię spławił, gdy chciałeś z nim o winietkach podyskutować... Zbychu Cię spławił, gdy chciałeś z nim o airports podyskutować... Bardzo nieładnie z ich strony, uważam... Ze mną możesz o airportach dyskutować, ile chcesz, ja Cię chętnie posłucham... Ot co... Odpowiedz Link
pierwszy-donosiciel City Airport Bremen... 28.10.11, 09:16 pierwszy-donosiciel napisała: Ze mną możesz o airportach dyskutować, ile chcesz, ja Cię chętnie posłucham... Nu, to może zaczniemy od Bremen: Herzlich Willkommen beim City Airport Bremen Nirgendwo anders finden Sie in Deutschland einen internationalen Airport, der so nah an der City liegt wie der City Airport Bremen. In 11 Minuten sind Sie vom Airport in der Bremer City. Oder von der City aus in mehr als 40 Destinationen weltweit Ot co... PS A teraz Twoja kolej, Herr Baron... Nie bądź taki nieśmiały... Tomorrow belongs to us... Januszka i Gadupę już przekonałem.. Odpowiedz Link
pierwszy-donosiciel w jakim języku Ty komunikujesz z Traffic Control? 28.10.11, 10:03 pierwszy-donosiciel napisała: Nie bądź taki nieśmiały... > > Tomorrow belongs to us... No two airports are exactly alike. I've never counted how many different runways I've landed on. I couldn't tell you the exact number of cities I've seen from the air. On so many flights, I find myself thinking the same thougts: about how beatyful Earth is, and how lucky we are to call it our home. BTW, kochany Panie Baronie Jecki, w jakim języku Ty komunikujesz z Traffic Control? Ja po łacinie, Ty także? Łaciną włada w dzisiejszych czasach każdy air controller ... Ot co.. Odpowiedz Link
pierwszy-donosiciel Re: Czujesz sie bardzo niepewnie. hehe 28.10.11, 14:25 gadupa napisała: > buahahahahahahahaha ------------------------------------------------ Odpowiedz Link
pierwszy-donosiciel Boeingem 737-400 PH-BDW... 28.10.11, 08:25 koelscher napisał: > Poznales lotnisko? - Hut ab! Czym latasz? > k-r ============================================= Boeingem 737-400 PH-BDW Poznałeś kabinę? Hut ab! Tu jeszcze raz to samo tylko z nieco większym zoomem, gdyby ktoś nie miał okularów... Po prawej stronie widać kolana mego copilota... Ot co... Odpowiedz Link
zbyfauch Zapomniałem oznajmić, 12.11.11, 17:35 że dałem głos, listownie. Zakrzyżykowawszy "nie" oczywiście. Odpowiedz Link
gadupa Mam dla ciebie zle wiesci. 12.11.11, 19:15 Twoje wrozenie z fusow jakos sie nie spelnilo. Jeszcze jeden oszolom. hehe Odpowiedz Link
pierwszy-donosiciel śmierdzący link, kolejny... 13.11.11, 10:31 Kolejny, śmierdzący link od pierwszego donosiciela... Ostrzeżenie! Tylko z gaz-maską wchodzić na ten śmierdzący link! Zaglądanie na niniejszy link tylko na własną odpowiedzialność! Rodzice są odpowiedzialne za swe dzieci! Ot co... Odpowiedz Link
fan.club Facet z Tagesschau powiedział... 28.11.11, 20:03 że "nach der Volksabstimmung stehen die Zeichen auf Grün". Odpowiedz Link
zbyfauch Sąd łaskawie orzekł, że 25.01.12, 16:34 hołotę wolno z trawnika pogonić. Kpiny. Odpowiedz Link
gadupa A ty czemu ich nie pogoniles? 25.01.12, 16:45 Spiesser nie placz, moze pociag podmiejski bedzie tam dojezdzal zeby holote z peryferii dowiezc do pracy. hehe Odpowiedz Link
lunatix Zbyfauch zaranzowal sie dla wygody. 25.01.12, 17:31 Logiczne myslenie nie jego sprawa, najwazniejsze sa euroski. A jak sam twierdzi nawet w tym Stuttgarcie nie mieszka. www.youtube.com/watch?v=2rp_M5_a3oc&feature=related Odpowiedz Link