Dodaj do ulubionych

66 lat temu...

24.10.11, 13:47

... został postawiony przy słupku i rozstrzelany niejaki Vidkun Quisling.

Sądzę, że etatowy kolaborant tego forum chodzi dzisiaj w żałobie, dlatego taka tu cisza.

PS.
Forum nie umiera, jak twierdzi nadworny folksdojcz - ludziska po prostu stronią od padliny, którą on tu permanentnie rozkłada.
Obserwuj wątek
    • lepian4 Re: 216 lat temu... 24.10.11, 14:19
      1795: Preußen tritt dem von Russland und Österreich am 3. Januar geschlossenen Vertrag zur Dritten Polnischen Teilung bei. Dieser beendet die Existenz des Königreichs Polen.

Jak widac,gowno o tym wiedziales!
      • ja.nusz Re: 216 lat temu... 24.10.11, 14:41

Mogłeś zamieścić już całość - czy będziesz wklejał wszystko z osobna?
        • lepian4 Re: 216 lat temu... 24.10.11, 15:30
          Szanownu guru z azjatyckiego kurnika, lieber Eduard!. Niniejszym informuje, ze nie moglem wszystkiego wkleic, bo te wydarzenia nie mialy miejsca 216 lat temu. Ze tez sam na to nie wpadles!
          • ja.nusz Re: 216 lat temu... 24.10.11, 15:52
            Dla po prostu mnie jubileusz odstrzelenia jakiegoś sukinsyna assiekowego pokroju jest przyjemniejszy niż 216. rocznica III rozbioru Polski.

• lepian4 Re: 216 lat temu... 24.10.11, 16:00
              Kazdy ma inne priorytety. Ale wysobraz sobie, to byl dopiero szaberek! Ten twoj Weltempfänger to jest przy tym banalnym pryszczem!
              • gadupa Re: 216 lat temu... 25.10.11, 13:34
                A przy tobie? hehe
    • zbyfauch Nic to... 24.10.11, 15:49
      Niedługo minie pół wieku od najważniejszego dla mnie wydarzenia w historii ludzkości.
      • ja.nusz Re: Nic to... 24.10.11, 15:57
        zbyfauch napisał:

> Niedługo minie pół wieku od najważniejszego dla mnie wydarzenia w historii ludz
        > kości.

Rozumiem, że zapiszą cię niebawem do klubu zgredów.
        • zbyfauch Re: Nic to... 24.10.11, 16:48
          ja.nusz napisał:
          > Rozumiem, że zapiszą cię niebawem do klubu zgredów.

Piernikalia, tak pięknie określił to swego czasu tatuś mojej ówczesnej miłości.
    • pierwszy-donosiciel Z kontrrewolucją się nie rozmawia... 24.10.11, 16:57
      Do kontrrewolucji się strzela!

Cytat(...) Pomodliwszy sie w intencji stgrajkujacych i 
      swojej wlasnej udalem sie na dorzec glowny i zakupilem bilet 
      kolejowy na 
      slynny wowczas ekspres Neptun relacji Gdansk-Warszawa. Nietrudno sie 
      domyslic, ze czekala mnie podroz do Warszawy na ul. Katowicka celem 
      walki o 
      wize do RFN . Oberwanie chmury uratowalo mnie od dwudniowego 
      koczowania pod ambasada Rzeszy. 
      (...)

Gdy ojczyzna zagrożona i zniewolona, to spierdalaj do Niemieckiej Republiki Rewizjonistycznej.

Między Folksdojczerów! Między faszystów! Między brunatne gnidy...

Na barykady to niech głupki idą.

Ja nie głupek!

Ja obywatel świata...

Ot co...
      • pierwszy-donosiciel Re: Z kontrrewolucją się nie rozmawia... 25.10.11, 10:19
        CZARNY CZWARTEK. JANEK WIŚNIEWSKI PADŁ - zwiastun
        ----------------------------------------
        • lepian4 Re: Z kontrrewolucją się nie rozmawia... 25.10.11, 10:32
          Mogl faktycznie, ale nie byl alkoholikiem, jak nasz guru.
          Bez plecaka wypelnionego alhoholem ciezko bylo dojechac do HH autostopem.
          Wczesniej zajebany Weltempfänger umozliwial tez zapoznanie sie z Sitten und Bräuche naiwniakow niemieckich. Bez tych doswiadczen nie warto bylo ruszac w swiat!
          Nic nie zrozumiales ze "Wspomnien wedrowniczka"!
      • gadupa Re: Z kontrrewolucją buahahahahaha 25.10.11, 11:07
        Ty qtasie jestes yebniety oszolom. Nic wiecej. hehehe
        • pierwszy-donosiciel Re: Z kontrrewolucją buahahahahaha 25.10.11, 11:13
          gadupa napisała:

> Ty qtasie jestes yebniety oszolom. Nic wiecej. hehehe
          ------------------------------------------------
          • gadupa Kochana lepianeczko. hehe 25.10.11, 16:32
            A mnie sie wydaje ze sie poyebie nie przemeldowales. buahahahahahahahahahahahahahahahahah
            • lepian4 Re: Kochana lepianeczko. hehe 27.10.11, 06:35
              Dupa, podetrzyj sie, bo z wrazenia popuscilas!
    • pierwszy-donosiciel Świeża dostawa... 24.10.11, 17:09
      Dostawa świeżej padliny dla Januszka...

Dobrze pachnie...

Januszek lubi takie zapachy...
      • lepian4 Re: Świeża dostawa... 24.10.11, 17:47
        Rebelianci chca wprowadzic szarie w Libii, a nie stosuja sie do islamskiego obrzadku, zgodnie z ktorym zmarly powinien zostac pochowany w ciagu 24 godzin?
        • pierwszy-donosiciel Re: Świeża dostawa... 24.10.11, 18:11
          BESCHWERDEN ÜBER GESTANK

Januszek się zasmuci...

Przecie On z tego powodu reanimował to forum.

Bez smrodu i brunatnych gnid nie może żyć...

Ot co...
          • gadupa Re: Świeża dostawa... 25.10.11, 11:07
            Polactwo do beczki !!!!!

buahahahaha
      • pierwszy-donosiciel Re: Świeża dostawa... 25.10.11, 17:56
        pierwszy-donosiciel napisała:

> Dostawa świeżej padliny dla Januszka...
        >
        > Dobrze pachnie...
        >
        > Januszek lubi takie zapachy...
        ---------------------------------------------------------------->

A tu dalsze szczegóły o zapachu...

"It will be an unknown location in the open desert," he said, adding that a burial was needed because decomposition of the body had reached the point where the "corpse cannot last any longer".

Ot co...
    • pierwszy-donosiciel 58 lat temu... 26.10.11, 18:33
      ja.nusz napisał:

> ... został postawiony przy słupku i rozstrzelany niejaki Vidkun Quisling.
      >
      > Sądzę, że etatowy kolaborant tego forum chodzi dzisiaj w żałobie, dlatego taka
      > tu cisza.
      >
      > PS.
      > Forum nie umiera, jak twierdzi nadworny folksdojcz - ludziska po prostu stronią
      > od padliny, którą on tu permanentnie rozkłada.
      ---------------------------------------------------------------
      • pierwszy-donosiciel Re: 58 lat temu... 26.10.11, 18:44

Za Quislingowanie z Ruskimi...

zabrano niewinnym dzieciom w brutalny sposób ich rodzicieli

Ot co...
        • gadupa Owsik tobie zabrali rozum! 27.10.11, 10:42
          Samemu nie zauwazysz ale to widac szmaciarzu.
          buahahahahahahahahaha
          • pierwszy-donosiciel Na Januszku można polegać jak na Zawiszy... 27.10.11, 11:43
            gadupa napisała:

> Samemu nie zauwazysz ale to widac szmaciarzu.
            > buahahahahahahahahaha
            --------------------------------------------------
            • gadupa My polegamy tylko na tobie i lepiance. 27.10.11, 13:28
              buahahahahahahaha!
              • pierwszy-donosiciel Re: My polegamy tylko na tobie i lepiance. 27.10.11, 13:43
                gadupa napisała:

> buahahahahahahaha!
                ------------------------------------------------
                • gadupa Re: My polegamy tylko na tobie i lepiance. 27.10.11, 14:01
                  Tomorow moze mnie tak jak today w doopem pocalowac. heheheheheheheheh
                  • pierwszy-donosiciel Re: My polegamy tylko na Gadupie 27.10.11, 18:53
                    gadupa napisała:

> Tomorow moze mnie tak jak today w doopem pocalowac. heheheheheheheheh
                    ------------------------------------------
      • pierwszy-donosiciel Re: 58 lat temu... 27.10.11, 12:14

Za Quislingowanie z Ruskimi...

Wstydliwa sprawa, nieprawdaż?

Ot co...
      • pierwszy-donosiciel A co tu jest niby monotematyczne? 31.10.11, 18:04
        >
        > 58 lat temu niejakie małżeństwo Rosenbergowie zostal
        > i posadzeni na electric chair...
        >

> Za Quislingowanie z Ruskimi...
        >
        > Ot co...
        ---------------------------------------------------------->

A co tu jest niby monotematyczne?

O elektrycznym fotelu jeszcze nigdy nie było.

O ulicy Rosenbergów w Sopocie także nie...
    • pierwszy-donosiciel Dobre wiadomości dla Januszka... 29.10.11, 10:25
      Nowe perspektywy na nową dostawę świeżej padliny...

Ot co...
    • pierwszy-donosiciel IV Rzesza ... z pomocą Januszków tym razem 10.11.11, 14:13
      ja.nusz napisał:

>
      > ... został postawiony przy słupku i rozstrzelany niejaki Vidkun Quisling.
      >
      > Sądzę, że etatowy kolaborant tego forum chodzi dzisiaj w żałobie, dlatego taka
      > tu cisza.
      ##################################################

Historia się powtarza...

Quislingowce powracają...

Może by jakieś Międzynarodowe Brygady wysłać do Grecji? ...

Papandreou und seine Regierung sind im Empfinden der Bevölkerung deswegen gescheitert, weil er als Verbündeter der Besatzungsmächte in unserem Land gilt. Nicht selten wird Papandreou von seinen Kritikern "Tsolakoglou" genannt - so hieß der griechische Premier, der im Zweiten Weltkrieg mit der deutschen Besatzung kollaborierte.
      • lepian4 A temu panu nikt juz nie poswieci akademii... 10.11.11, 14:40
        https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/c/c6/Bundesarchiv_Bild_183-71043-0003%2C_Wladimir_Iljitsch_Lenin.jpg/150px-Bundesarchiv_Bild_183-71043-0003%2C_Wladimir_Iljitsch_Lenin.jpg
        • pierwszy-donosiciel Re: A temu panu nikt juz nie poswieci akademii... 10.11.11, 15:13
          lepian4 napisał:

https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/c/c6/Bundesarchiv_Bild_183-71043-0003%2C_Wladimir_Iljitsch_Lenin.jpg/150px-Bundesarchiv_Bild_183-71043-0003%2C_Wladimir_Iljitsch_Lenin.jpg

Włodzimierz Iljicz Uljanow był pochodzenia rosyjsko-kałmucko-żydowsko-niemiecko-szwedzkiego.

Prawdziwy internacjonalista...

Spokrewniony z Jeckim?
          • lepian4 Re: A temu panu nikt juz nie poswieci akademii... 11.11.11, 09:20
            Ja wspominalem Rewolucje Pazdziernikowa, ktora swietujemy w listopadzie, ot co!
            • ja.nusz Re: A temu panu nikt juz nie poswieci akademii... 11.11.11, 09:43
              lepian4 napisał:

> Ja wspominalem Rewolucje Pazdziernikowa, ktora swietujemy w listopadzie, ot co!

Nieważne kiedy, ważne, że świętujecie. Ale to świętujecie z pewnością punktualnie 10 maja.
              • lepian4 Re: A temu panu nikt juz nie poswieci akademii... 11.11.11, 10:32
                Dzis pali sie jedynie Biblie. Najczesiej to ma miejsce na Ziemii Swietej w szabat.
                • ja.nusz Re: A temu panu nikt juz nie poswieci akademii... 11.11.11, 11:00
                  lepian4 napisał:

> Dzis pali sie jedynie Biblie. Najczesiej to ma miejsce na Ziemii Swietej w sza
                  > bat.

Takie samo barbarzyństwo jak to wasze z 10 maja 1933.
                  • pierwszy-donosiciel Okupacja Palestyny to nie historia! 11.11.11, 11:21
                    ja.nusz napisał:

> lepian4 napisał:
                    >
                    > > Dzis pali sie jedynie Biblie. Najczesiej to ma miejsce na Ziemii Swietej
                    > w sza
                    > > bat.
                    >
                    > Takie samo barbarzyństwo jak to wasze z 10 maja 1933.
                    ------------------------------------------------------------------------------------------
                    • ja.nusz Re: I znów próba wybielania gówna gównem 11.11.11, 12:26
                      Wiesz jaka jast podstawowa różnica stary psychopato?

Różnica jest taka, że barbarzyństwo, o którym pieszesz psycholu, jest barbarzyństwem Izraela (nikt go tu nie neguje) a nie naszym.
                      Palenie książek natomiast jest barbarzyństwem twoich ziomów - dla ciebie to nie był nigdy problem - jedynie rozdział w historii rodzinnej. Na początku paliliście książki a później ludzi.
                      • lepian4 Re: I znów próba wybielania gówna gównem 11.11.11, 12:50
                        Mydlo tez robiono, zyrandole... Byly nawet zlote zniwa... Posiadaliscie juz nawet dlugopisy, gdy oprawcy pisali jeszcze jedynie piorem...
                        Jedynie Nalkowska sie wycofala z tego fantazjowania ideologicznego, ktore zmierzalo do stworzenia alibii dla Starszych Braci w Wierze.
                        Januszku, wy tez strzelaliscie do ambasadorow, zrobiliscie potajemnie bombe atomowa, ktorej oficjalnie nie posiadacie, stawialiscie Luki Triumfalne dla Sowietow, by tam uroczyscie roztrzelac parszywych Polakow...

Skoro juz wspominasz odpowiedzialnosc zbiorowa, to badz kurwa konsekwentny!
                        Wrzuc sobie to do tej twojej pierdolnietej sygnaturki, moze ci odrobine ulzy.
                        • ja.nusz Re: I znów próba wybielania gówna gównem 11.11.11, 13:24
                          1. pamiętniki A.Frank nie zostały napisane długopisem - udowodniono to w 100% - a brunatne
                          kurwy dalej swoje.
                          2. My do nikogo nie strzelaliśmy - a ten, który został odstrzelony w Paryżu przez
                          Grynszpana, to nie był żaden ambasador, tylko zwykły brunatny bydlak - coś tak jak ty.
                          • lepian4 Re: I znów próba wybielania gówna gównem 11.11.11, 14:20
                            Januszku, nie musisz mnie juz terroryzowac twymi syjonistycznymi indoktrynacjami. Juz wiem, ze jestem grunatnym gownem, i ze zasrzelenie brunatnego i zielonego gowna nie jest zadnym dla was przestepstwem. A jesli znajdzie sie jakies usprawiedliwenie dla mojej osoby, to nie zapominaj sprawiedliwy neostalinowcu, jestem tez gojem. Zawsze mozesz mi dojebac! JAHWE ci na to pozwoli!
                            • ja.nusz Re: I znów próba wybielania gówna gównem 11.11.11, 14:34
                              Nazywając mnie Zydem chcesz mnie obrazić czy wakazać szacunek? - tego jeszcze nie rozgryzłem.
                              Bo ja np. nazywając cię brunatną kurwą nie mam najmniejszego zamiaru cię obrażać - to jest suche stwierdzenie stanu rzeczywistego. Gdybyś czuł się dotknięty, to broniłbyś się przed tym - ty tego nigdy nie robiłeś - wręcz przeciwnie, na kżdym kroku podkreślasz z dumą swoje brunatne sukinsyństwo.
                              • lepian4 Re: I znów próba wybielania gówna gównem 11.11.11, 15:40
                                Wspaniala sygbnaturka! Szkoda tylko, ze znowu tylko gowno zrozumiales i wybiorczo sobie to w celach indotrynacji syjonistycznej w kupe gowna poukladales. Dodam ci zydokomuchu, ze Biblie tez Zydzi napisali. Byc moze dlatego jest ciagle palona
                                • ja.nusz Re: I znów próba wybielania gówna gównem 11.11.11, 15:48
                                  Tu nie trzeba nic rozumieć - prawdę widać czarne na białym aż w oczy szczypie.
                                  Chcesz teraz rżnąć głupa jak zwykle? Fakt, że masowo paliliście książki jesz dla ciebie bagatelą, bo spłonęło przy tej okazji kilka mniej ciekawych pozycji?
                                  Daj się leczyć brunatny bydlaku.
                                  • lepian4 Re: I znów próba wybielania gówna gównem 11.11.11, 17:01
                                    Medrcu lewicy, zapomniales dzis wiac tabletki na uspokojenie?
                                    • ja.nusz Re: I znów próba wybielania gówna gównem 11.11.11, 18:00
                                      Nawet gdybym był rzeczywiście mędrcem lewicy - co to zmieni w fakcie, że ty jesteś brunatną kurwą par excellence.
                                      • pierwszy-donosiciel Re: I znów próba wybielania gówna gównem 11.11.11, 18:13
                                        ja.nusz napisał:

par excellence.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Perfection without compromise!

Ot co...
                                      • lepian4 Re: I znów próba wybielania gówna gównem 11.11.11, 19:02
                                        Durniu z Hamburga, z Bergisch Gladbach to jest Heidi Klum, nie ja! Mosaad cie zawiodl!
                      • pierwszy-donosiciel podstawowa różnica stary psychopato? 11.11.11, 16:19
                        ja.nusz napisał:

> Wiesz jaka jast podstawowa różnica stary psychopato?
                        --------------------------------------------------------------------------------->

Jestem pewny, że gdy nadejdzie czas rozliczeń, Palestyńczycy zorganizują sobie odpowiednią organizację do ściągania odszkodowań za zbrodnie izraelskie względem ludu palestyńskiego.

Można by się wzorować na obecnie istniejącej organizacji:

Conference on Jewish Material Claims Against Germany

Nazwę nowej organizacji należałoby odpowiednio dopasować:

Conference on Palestinian Material Claims Against Izrael

Na podstawie odpowiednich umów z połamanymi Niemiaszkami, Żydzi z

(a) ZSRRR, którzy nigdy w życiu nie widziały żadnego Niemca, dostają od Niemiec odszkodowanie.

(b) Francuskiej Kolonii w Afryce, którzy nigdy w życiu nie widziały żadnego Niemca, dostają od Niemiec odszkodowanie. ( Moroccan Jews under the rule of Vichy France had not been acknowledged.)
                      • pierwszy-donosiciel Re: I znów próba wybielania gówna gównem 12.11.11, 10:47
                        ja.nusz napisał:

> Wiesz jaka jast podstawowa różnica stary psychopato?
                        >

Różnica jest taka, że barbarzyństwo, o którym pieszesz psycholu, jest barbarzyństwem Izraela (nikt go tu nie neguje) a nie naszym.

Nu patrz Pan Panie!

Januszek dystansuje się od Izraela!

NASZYM specjalnie wytłuścił!

Ale godzina rozliczeń zbrodni dokonanych na narodzie Palestyńskim nadejdzie...

A w międzyczasie będziesz zapędzał Niemiaszków na filmy kulturalno-oświatowo-wychowawcze?

Kiedy zbudujemy jakiś centralny pomnik Ofiar Palestyny?

Najlepiej w centrum Berlina.

Aby ludzie mogli porównywać cierpienia poszczególnych narodów.

Pomnik Męczeństwa Sinti i Romów wypadł jakoś nie tak...

Wyraźnie widać, że na East Coast nie maję wiele do gadania...

Ot co...
                  • lepian4 Re: A temu panu nikt juz nie poswieci akademii... 11.11.11, 12:25
                    Tak na dobra sprawe wiekszosc tych spalonych ksiazeczek nie zaslugiwala na uwage, ot co!
                    Biblii nalezy sie juz wiekszy szacunek. Ale tego Starsii Bracia w Wierze nie potrafia zrozumiec
                    • ja.nusz Re: A temu panu nikt juz nie poswieci akademii... 11.11.11, 12:33
                      lepian4 napisał:

> Tak na dobra sprawe wiekszosc tych spalonych ksiazeczek nie zaslugiwala na uwag
                      > e, ot co!
                      > Biblii nalezy sie juz wiekszy szacunek. Ale tego Starsii Bracia w Wierze nie po
                      > trafia zrozumiec

To jest coś pięknego - taki poemat jak wyżej mogła napisać tylko rasowa brunatna kurwa.
                      Zeby to dzieło nie poszło w zapomnienie, wykorzystam je na swoją sygnaturkę - tantiemów nie przewiduję.
                      • lepian4 Re: A temu panu nikt juz nie poswieci akademii... 11.11.11, 12:45
                        Sram na to!
          • pierwszy-donosiciel Re: A temu panu nikt juz nie poswieci akademii... 11.11.11, 10:27

> lepian4 napisał:
            >
            > https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/c/c6/Bundesarchiv_Bild_183-71043-0003%2C_Wladimir_Iljitsch_Lenin.jpg/150px-Bundesarchiv_Bild_183-71043-0003%2C_Wladimir_Iljitsch_Lenin.jpg
            >
            > Włodzimierz Iljicz Ulj
            > anow był pochodzenia rosyjsko-kałmucko-żydowsko-niemiecko-szwedzkiego.

>
            > Prawdziwy internacjonalista...
            >
            > Spokrewniony z Jeckim?
            --------------------------------------------------------------------->

https://cdn.spiegel.de/images/image-278061-thumbbiga-kwrd.jpg

Przypadkowe podobieństwo?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka