Dodaj do ulubionych

GŁOSUJEMY ???!!!???

04.10.11, 15:38
Ja właśnie się zarejestrowałam!
Nie jestem pewna czy dotrę ale chciałabym bo jak sobie pomyślę,
że sarkastyczny niziołek mógłby zasiąść na tronie...to odzywa się we mnie
poczucie obywatelskiego obowiązku !
ewybory.msz.gov.pl/
Kto się wybiera ?
Obserwuj wątek
    • izka7790 Re: GŁOSUJEMY ???!!!??? 04.10.11, 18:33
      Ja niestety nie wybieram się....za daleko....
    • madame_zuzu Re: GŁOSUJEMY ???!!!??? 05.10.11, 01:24
      Zarejestrowałam się i idę głosować, bo mnie też przeraża ten sam osobnik co Ciebie smile
      Do Kościółka pójdę smile
      Może jakaś kafka wyborcza w jakims miejscu, gdzie można upchnąc progeniture big_grin
    • margarita6 Re: GŁOSUJEMY ???!!!??? 05.10.11, 08:03
      Ja sie jeszcze nie zarejestrowalam i nie wiem czy pojde,chociaz ten sam osobnik bardzo mnie wkurza i mam nadzieje,ze smakiem sie obejdziewink
      Jakos nie ma na kogo tak naprawde glosowac.....

Bacha,wybory a Ty nie przyjedziesz???Dawaj do nas szybko,jest okazjasmile
      • bachula_gr Re: GŁOSUJEMY ???!!!??? 05.10.11, 08:10
        No tym razem urna za daleko. A poza tym wyszloby, ze ja do stolycy wylacznie na wybory choc czerwiec 2010 wyborczy i wyborny w stolycy byl wink

Ale akcje Akropol oczywiscie wciaz planuje. Niezmiennie od wyborow zeszorocznych.
        • bebiak Re: GŁOSUJEMY ???!!!??? 05.10.11, 09:51
          Ja będę głosowała w Warszawie (przypominam, bo nader chętnie do tego wracam, że prezydenta wybierałam w Atenach he he bo mi odwaliło kaffkowo!) i z przykrością stwierdzam, że to kolejne moje wybory kiedy pójdę głosować PRZECIW..sad
          Tak to traktuję, jest mi przykro, że po raz n-ty nie mam kandydata, na którego głosowałabym zgodnie z własnymi przekonaniami, a skoro tak no to głosuję PPRZECIW i już.
        • ana_mama_patrycji Re: GŁOSUJEMY ???!!!??? 05.10.11, 15:14
          A pamietacie naszą wyborczą kawkę kiedy lodów brakło w środku lata smile
          • bachula_gr Re: GŁOSUJEMY ???!!!??? 05.10.11, 15:20
            ana_mama_patrycji napisała:
            > A pamietacie naszą wyborczą kawkę kiedy lodów brakło w środku lata smile

Jasne! Byla afera wink
            • morita11 Re: GŁOSUJEMY ???!!!??? 05.10.11, 15:54
              Zarejestrowalam sie.
              Na 90% przyjade. Tylko musze sobie jakiegos taniego noclegu poszukac.
              • penteli Re: GŁOSUJEMY ???!!!??? 05.10.11, 18:04
                Kiedy przyjedziesz i na ile?
                • morita11 Re: GŁOSUJEMY ???!!!??? 05.10.11, 18:15
                  Jak sie zadne nie rozchoruje i swiat nie zawali to bede porannym statkiem czyli okolo 14 w Rafinie no i tylko na jedna noc, w poniedzialek o 17 nazad.
                  • mamalal-ka Re: GŁOSUJEMY ???!!!??? 05.10.11, 19:04
                    Morita zaimponowałaś mi ! No to musimy skrzyknąć kafffkę podkościelną!
                    Sama będziesz ?
                  • penteli Re: GŁOSUJEMY ???!!!??? 05.10.11, 19:24
                    Piszę do Ciebie na maila gazetowego. Ważne. Jeśli nie dojdzie, daj znać.
                    • morita11 Re: GŁOSUJEMY ???!!!??? 05.10.11, 20:15
                      Ewa odpisalam wink
                  • bachula_gr Re: GŁOSUJEMY ???!!!??? 05.10.11, 19:49
                    morita11 napisała:

> Jak sie zadne nie rozchoruje i swiat nie zawali to bede porannym statkiem czyli
                    > okolo 14 w Rafinie no i tylko na jedna noc, w poniedzialek o 17 nazad.

A auto zabierasz z soba? wink)))))))))))))))))))
                    • morita11 Re: GŁOSUJEMY ???!!!??? 05.10.11, 20:10
                      Sama bede.
                      Baska auto na prom????? Raczej nie w tym dziesiecioleciu wink
                      • bachula_gr Re: GŁOSUJEMY ???!!!??? 05.10.11, 21:11
                        morita11 napisała:

> Sama bede.
                        > Baska auto na prom????? Raczej nie w tym dziesiecioleciu wink

To lepsze niz niejeden plac manewrowy- doswiadczenie na cale dziesieciolecia wink Mnie najbardziej stresuje nie tyle zaparkowanie co pozniejsze znalezienie limuzyny...wink
                      • margarita6 Re: GŁOSUJEMY ???!!!??? 06.10.11, 07:46
                        W takim razie musimy sie zgadacsmile
    • margarita6 Re: GŁOSUJEMY ???!!!??? 06.10.11, 07:45
      No, Bacha nie wstyd Ci.....Morita przybedzie z wyspy a Ty nie dojedzieszwink

Odstresujesz sie od malowaniasmile
      • morita11 Re: GŁOSUJEMY ???!!!??? 06.10.11, 08:09
        No, Barbara???? Wyspiarze przybywaja na wybory. A Ty?? tongue_out
        • bachula_gr Re: GŁOSUJEMY ???!!!??? 06.10.11, 08:37
          morita11 napisała:
          > No, Barbara???? Wyspiarze przybywaja na wybory. A Ty?? tongue_out

A ja uwierze jak zobacze zdjecia z Toba wroli glownej na kawce powyborczej.
          Ja kochana sie juz kilka razy stawilam w stolycy- jak nie pierwsza historyczna kawka, to rewia, to urna. Jak sie rozkrecisz to i ja sie ponownie zsynchronizuje wink

Fajnie Wam.
          • mamalal-ka Re: GŁOSUJEMY ???!!!??? 06.10.11, 12:12
            Czyli co? Która powita morite w porcie i dostarczy pod kościół ?wink
    • madame_zuzu Re: GŁOSUJEMY ???!!!??? 06.10.11, 12:30
      to o której godzinie głosujemy?
      • roxy_84 Re: GŁOSUJEMY ???!!!??? 06.10.11, 14:27
        Jam nie glosujem, poniewaz do stolicy mam daleko no i jakos kandydata tez nie mam uncertain
        ale zycze z calego serca by lodow Wam nie braklo;p i innych pysznosci
        • morita11 Re: GŁOSUJEMY ???!!!??? 06.10.11, 19:50
          Mnie sie zaczyna komplikowac. Choroba. Dzieci porozdzielane, ustalone kto gdzie bedzie spal a tu w niedziele rano nie ma statku suspicious kurde no....
          • mamalal-ka Re: GŁOSUJEMY ???!!!??? 06.10.11, 20:24
            morita11 napisała:

> Mnie sie zaczyna komplikowac. Choroba. Dzieci porozdzielane, ustalone kto gdzie
            > bedzie spal a tu w niedziele rano nie ma statku suspicious kurde no....

Czyli kiszka z przybycia mamy rozumieć ?
          • bebiak Re: GŁOSUJEMY ???!!!??? 06.10.11, 20:48
            morita11 napisała:

> Mnie sie zaczyna komplikowac. Choroba. Dzieci porozdzielane, ustalone kto gdzie
            > bedzie spal a tu w niedziele rano nie ma statku suspicious kurde no....

Nooo, Sea Jet do Rafiny jest najwcześniej: o 11.40 od Ciebie, w Rafinie 13.45. Niecała godzina autobusem do Aten...
            A w sobotnie popołudnie? Taki o 16.15 od Ciebie i też do Rafiny?
            Ja bym się łapała - a w życiu nie odpuściłabymsmile
            • bebiak Re: GŁOSUJEMY ???!!!??? 06.10.11, 20:55
              Mori, musisz coś zrobić!
              Jak sobie przypomnę tego Twojego porannego sms-ka do mnie, takiego pełnego radości... O nie: MUSISZ, rozumiesz?
              • morita11 Re: GŁOSUJEMY ???!!!??? 06.10.11, 21:15
                Czesc piesni, torbe moge wlozyc talk gdzie byla czyli do pawlacza tesciowej. W niedziele i poniedzialek maja byc burze i 8-9 w boforcie sad Kaczynski nie jest wart moich flakow wyprutych w statkowej toalecie. Zakladajac,ze statki poplyna bo 9 to juz jst apagorevtiko.
                A zaden szybko na pewno nie poplynie.
                No, krva, no.
                Beata ja na dluzej niz jedna noc nie moge, to i tak by byla pierwsza noc mlodych beze mnie. A musialabym jechac od soboty do wtorku.

Tak sie zastanawiam cosie w grudniu wydarzy, bo ja juz postanowilam,ze na koncert jade. Juz to z m latem ustalalam.
                • penteli Re: GŁOSUJEMY ???!!!??? 07.10.11, 14:42
                  Jakbyś JEDNAK dała radę, to mnie zaraz zawiadom, najlepiej na kom., bo czasem nie zaglądam do netu. No niech to... W każdym razie na grudzień również obowiązują takie same ustalenia. Pozdrawiam.
                  • morita11 Re: GŁOSUJEMY ???!!!??? 07.10.11, 18:50
                    Ewus dzieki smile Ja sie moze nawet do Ciebie szybciej usmiechne bo chyba jednak bede jechala do ambasady.

A wracajac do tematu to z latarnika ( latarnik.nq.pl/ ) wynika,ze powinnam na sld glosowac tongue_out
    • bebiak Przypomnę Wam dla pewności o ciszy wyborczej! n/t 08.10.11, 17:22
      • mamalal-ka Re: Przypomnę Wam dla pewności o ciszy wyborczej! 08.10.11, 17:36
        O tak! cisza wyborcza ciiiiiiiiiiiiiiiiiiicho sza !
        ....jutro zjawiam się poobiednio...nie wiem jeszcze o której ,
        ....a kafffke spijemy jeszcze w październiku...jak obiecałam wink
        • morita11 Re: Przypomnę Wam dla pewności o ciszy wyborczej! 09.10.11, 07:52
          No wykrakalam sobie. Nawet jakby pogoda byla ok ( a wieje okrutnie) to Ewka ma 38,6 goraczki uncertain
          • penteli Re: Przypomnę Wam dla pewności o ciszy wyborczej! 09.10.11, 20:11
            A my, wbrew prognozom i logice, pojechaliśmy nad morze. G. się kąpał, ale on jest G. Rano był na rybach w nieco innym miejscu i widział coś, co raczej było delfinem, ale pewny nie jest. Kto rano wstaje...idt. Pozdrawiam. Wiem, że się to do wątku wyborczego nijak nie ma, no ale to taki kraj, ta Grecja wink
            • mamalal-ka Re: Przypomnę Wam dla pewności o ciszy wyborczej! 09.10.11, 21:19
              No i gitara ! Nasi górą wink
              Wstępne wyniki ogłoszone !
    • bebiak Re: GŁOSUJEMY ???!!!??? 09.10.11, 21:24
      Wiem, że to wstępne, ale wielkie HURRRRRAAAA!!!!
      8% przewagi to nie jest bardzo dużo ale ufam, że w ramach oficjalnych wyników nic się nie zmieni. No, co najwyżej przewaga PO wzrośnie smile
      • mamalal-ka Re: GŁOSUJEMY ???!!!??? 09.10.11, 21:45
        Czyli Beatko udało się powstrzymać małego, zgryźliwego i nasączonego jadem
        nienawiści stworka wink hehehehehe...już teraz mogę to napisać oficjalnie hehhehehe
        i nie grozi mi kryminał wink
        • bebiak Re: GŁOSUJEMY ???!!!??? 09.10.11, 21:55
          Ufff, udało się, udałosmile
          Ja sobie to skopiowałam przed telefonem do Ciebie, bo mi się strasznie spodobało - prawda, ze w ogóle nie wiadomo o kogo chodzi???
          Kolejny raz porażka - ja bym się już wycofała... Szkoda, że w tym przypadku chyba nie można na to liczyć sad
    • bebiak Re: GŁOSUJEMY ???!!!??? 09.10.11, 22:26
      Słyszałyście?
      Przed chwilą Schetyna powiedział, że PiS przegrał po raz SZÓSTY...!
      Trzeba mieć zacięcie, żeby się nie wycofać: z wypowiedzi Pana Prezesa dla mnie wynikało, że się nie wycofa..echh..
      A ja TV nie oglądam w ogóle, ale po wyborach zawsze nadrabiam wieloletnie zaległości: już półtorej godziny się wgapiamwink
      • mamalal-ka Re: GŁOSUJEMY ???!!!??? 09.10.11, 23:36
        bebiak napisała:
        już półtorej godziny się wgapiamwink

...a ja razem z Tobą...ciekawe o której dziś pójdę spać ;-0
        • bebiak Re: GŁOSUJEMY ???!!!??? 09.10.11, 23:49
          smile
          I ja już mam moją ulubioną wypowiedź Prezesa (cytuję):

"Szanujemy wyniki wyborów. Jestem głęboko przekonany, że przyjdzie taki dzień, że nam się uda, że będziemy mieli w Warszawie Budapeszt".

Dla mnie majstersztyk - tylko Prezes mógł mnie tak rozbroić... Pajacyk!
          • morita11 Re: GŁOSUJEMY ???!!!??? 10.10.11, 08:41
            A widzialyscie,ze Beatka bedzie senatorka????? Polityk stulecia.
            www.gazetapolska.pl/9610-w-senacie-zasiadzie-beata-gosiewska
      • kalanitka Re: GŁOSUJEMY ???!!!??? 10.10.11, 22:38
        Ja też się wgapiałam i wsłuchiwałam iiiiiiiii przytoczyli wypowiedź prezesa z 2007 roku że jeśli przegrają w 2011r to on się usunie i zrobi miejsce młodszym, jak myślicie dotrzyma "przedwyborczego" słowa wink jakby nie było pasowałoby słowa danego wyborcom dotrzymać wink
        • samiamidi Re: GŁOSUJEMY ???!!!??? 16.10.11, 00:05
          a czy ktoras z Was glosowala korespondencyjnie? ja sie zarejestrowalam, ale pakiet wyborczy nigdy do mnie nie doszedluncertain
          • mamalal-ka Re: GŁOSUJEMY ???!!!??? 16.10.11, 11:31
            samiamidi napisała:

> a czy ktoras z Was glosowala korespondencyjnie? ja sie zarejestrowalam, ale pa
            > kiet wyborczy nigdy do mnie nie doszedluncertain

hahaha a to Ci numer ! No to teraz się odwołuj o zadość uczynienie wink
            • bachula_gr Re: GŁOSUJEMY ???!!!??? 16.10.11, 11:48
              a czy to prawda (wyczytalam na jakims emigracyjnym blogu), ze za granica mozna bylo glosowac tylko na okreg warszawski?
              • samiamidi Re: GŁOSUJEMY ???!!!??? 21.10.11, 22:25
                tak Bachula... to prawda.
                • samiamidi Re: GŁOSUJEMY ???!!!??? 21.10.11, 22:26
                  a nawiasem mowiac to do tej pory nic nie przyszlo. w ogole nic nie dostaje, tylko rachunki zawsze na czaswink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka