Dodaj do ulubionych

Pro Köln w Warszawie?

28.10.11, 15:03
Albo anty Köln w Warszawie?

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Niemieccy anarchiści i lewacy cieszą się złą sławą, bo często uczestniczą w ulicznych rozruchach. W lutym ponad 3 tys. zjechało do Drezna, by zablokować marsz neonazistów.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

A ja zawsze byłem święcie przekonany, że bić neonazistów, to nasz święty obowiązek?
Albo świat się pokręcił, albo w moje głowie się coś pokręciło?
Obserwuj wątek
    • lepian4 Re: Pro Köln w Warszawie? 28.10.11, 15:15
      Uprzedze Januszka i rzekne : Pro Warschau osle!
      • pierwszy-donosiciel Re: Pro Köln w Warszawie? 28.10.11, 15:27
        lepian4 napisał:

> Uprzedze Januszka i rzekne : Pro Warschau osle!
        -----------------------------------------------------------------
        • pierwszy-donosiciel Re: Pro Köln w Warszawie? 28.10.11, 15:40
          Januszek już w Warszawie?

A po której stronie barykady?
    • gadupa moje głowie się coś pokręciło? 28.10.11, 15:58
      My ci juz dawno diagnoze za darmo postawilismy.
      Ale do ciebie wszystko dociera troche z opoznieniem.
      Najtrudniej przelknac prawde, ze sie jest poyebanym.
      hehe
      • pierwszy-donosiciel Re: moje głowie się coś pokręciło? 28.10.11, 16:03
        gadupa napisała:

> My ci juz dawno diagnoze za darmo postawilismy.
        > Ale do ciebie wszystko dociera troche z opoznieniem.
        > Najtrudniej przelknac prawde, ze sie jest poyebanym.
        > hehe
        --------------------------------------------------------------
        • lunatix A co sie stalo z "tu" ? 28.10.11, 16:50
          Amerykaninie od pieciu bolesci? Polactwo jednak z ciebie wychodzi.

Nie zapomnij chociaz przestawic czasu na wlasciwy.
          www.gmx.net/themen/wissen/mensch/768cjqg-eselsbruecken-zur-zeitumstellung
          • fan.club No masz, Polanin się odezwał. 28.10.11, 22:42
            Albo nie-Polanin. HGW.
            • pierwszy-donosiciel Massachusetts Institute of Technology... 29.10.11, 07:55
              fan.club napisał:

> Albo nie-Polanin. HGW.
              ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Lunatyk jest taki dobry z amerykańskiego bo razem ze mną był na Massachusetts Institute of Technology... Zdaje się dwa albo trzy semestry wyżej...

Polskiego i niemieckiego tam nie wykładali...

Tomorrow belongs tó us...

Ot co...
              • gadupa Buahahaha! 30.10.11, 17:54
                Gosciu trafil cie miedzy oczy ty baranie. heheh
                • pierwszy-donosiciel Re: Buahahaha! 30.10.11, 18:51
                  gadupa napisała:

> Gosciu trafil cie miedzy oczy ty baranie. heheh
                  ----------------------------------------------------
                  • gadupa Re: Buahahaha! 30.10.11, 23:27
                    Niemieaszkow mozesz ofiarko losu pocalowac w sam czubeczek.
                    buahahahahaha
                    • pierwszy-donosiciel Tomorrow belongs to us! 31.10.11, 08:33
                      gadupa napisała:

> Niemieaszkow mozesz ofiarko losu pocalowac w sam czubeczek.
                      > buahahahahaha
                      --------------------------------------------------------
                      • ja.nusz Re: Tomorrow belongs to us! 31.10.11, 08:44
                        pierwszy-donosiciel napisała:

> Deutschland unterstützte den Kauf der israelischen U-Boote mit Beträgen in drei
                        > stelliger Millionenhöhe. Die Kosten der ersten beiden U-Boote in Höhe von 880 M
                        > illionen D-Mark wurden vom deutschen Steuerzahler sogar komplett übernommen....

No i?
                        • pierwszy-donosiciel come-back Januszka... 31.10.11, 09:41
                          ja.nusz napisał:

> pierwszy-donosiciel napisała:
                          >
                          > > Deutschland unterstützte den Kauf der israelischen U-Boote mit Beträgen i
                          > n drei
                          > > stelliger Millionenhöhe. Die Kosten der ersten beiden U-Boote in Höhe von
                          > 880 M
                          > > illionen D-Mark wurden vom deutschen Steuerzahler sogar komplett übernomm
                          > en....
                          >
                          > No i?

------------------------------------------------------------------------------
                          • ja.nusz Re: come-back Januszka... 31.10.11, 10:33
                            Pierdolnięty antysemita cytuje pierdolniętego rabina - nic nowego.
                            • pierwszy-donosiciel Re: come-back Januszka... 31.10.11, 11:01
                              ja.nusz napisał:

> Pierdolnięty antysemita cytuje pierdolniętego rabina - nic nowego.
                              ----------------------------------------------------------------------------------
                              • ja.nusz Re: come-back Januszka... 31.10.11, 13:02
                                Dla normalnych ludzi nie ma niewygodnych temtów.
                                Kiedy ktoś jest tak monotematyczny jak ty idioto, to raczej nie można już mu pomóc.
                                Kiś się więc w swoim antysemickim gównie dalej, ale oszczędź zwykłemu ludowi twojego wiecznego pierdolena. Jeżeli to forum zdechnie, to wyłącznie dzięki tobie stary śmieciu.
                                • gadupa Ten smiec nawet nie zyje w Niemczech! 31.10.11, 14:38
                                  Gula mu wali bo sie w zyciu przeliczyl. hehe
                                  Nie ma sie co smieciem przejmowac.
                                  • pierwszy-donosiciel Re: Ten smiec nawet nie zyje w Niemczech! 31.10.11, 15:04

A czy ja kiedyś ukrywałem, że żyję w Massachusetts?
                                • pierwszy-donosiciel Re: come-back Januszka... 31.10.11, 15:21
                                  ja.nusz napisał:

> Dla normalnych ludzi nie ma niewygodnych temtów.
                                  > Kiedy ktoś jest tak monotematyczny jak ty idioto, to raczej nie można już mu po
                                  > móc.
                                  > Kiś się więc w swoim antysemickim gównie dalej, ale oszczędź zwykłemu ludowi tw
                                  > ojego wiecznego pierdolena. Jeżeli to forum zdechnie, to wyłącznie dzięki tobie
                                  > stary śmieciu.

Jeśli to forum zdechnie, to znaczy żeśmy nasz cel osiągnęli:

Doszczętne wytępienie Zachodnioniemieckiego Faszyzmu....
                                  Dzięki niezmordowanej i pełnej poświęceń pracy januszka z Kaszub.
                                  Niemce zabrali mu jego młodość...

Ot co...

Zauważyłeś już jakie multitematyczne jest forum Pro i contra?

"Ksenofobii Żydów?" Wie ktoś co to jest?
                                  • pierwszy-donosiciel Re: come-back Januszka... 31.10.11, 15:45
                                    pierwszy-donosiciel napisała:

"Ksenofobii Żydów?" Wie ktoś co to jest?

Film przeciw ksenofobii ....
                                  • gadupa Tymczasem widzimy twoje zdychanie. 31.10.11, 16:38
                                    Pierdupierdu.
                                    hehe
                                • pierwszy-donosiciel Re: come-back Januszka... 31.10.11, 16:33
                                  ja.nusz napisał:
                                  Kiedy ktoś jest tak monotematyczny jak ty idioto,

Tak, jak dla islamistów monotematycznym wyzwiskiem na Niemiaszków jest:

"Schweinefresser..."

Tak dla Januszka jego monotematycznym wyzwiskiem dla Gojów jest:

"Pierdolnięty antysemita..."

I zadziwiające!

Zarówno islamiści, jak i Januszek czują się wyśmienicie między szwajnefresami i pierdolnymi antysemitami...

Niezbadany fenomen ludzkiej psychiki..

Ot co...
                                  • gadupa Re: come-back Januszka... 31.10.11, 16:38
                                    Ty jestes tylko pierdolniety polaczek. Nawet do antysemity ci daleko. buahahahahaha

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka