galaxian1 05.06.08, 09:18 Ja tego nie ogladam, ale z tego co pisza, to było żałośnie... Wspolczucia dla Aniuty, pewnie sie leciutko rozczarowala www.plotek.pl/plotek/1,78649,5279854,Skandal__Final__You_Can_Dance__przelozony_.html Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
milka323 Re: porażka YCD 05.06.08, 10:00 Beznadziejnie. Już nawet odłożyłam to co miałam zrobić wczoraj na dzisiaj, żeby ten finał obejrzeć. No ale przynajmniej nauczyłam się całej ramówki tvnu na ten weekend... Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: porażka YCD 05.06.08, 10:47 milka323 napisała: > Beznadziejnie. Już nawet odłożyłam to co miałam zrobić wczoraj na > dzisiaj, żeby ten finał obejrzeć. No ale przynajmniej nauczyłam się > całej ramówki tvnu na ten weekend... hihi,to bedzie cos ciekawego? jak dobrze ze tego nie ogladam;> jak dobrze ze mnie w domu nawet nie bylo, bo musalabym matki jeczenia i inne rozpacze wysluchiwac;> Odpowiedz Link
milka323 Re: porażka YCD 05.06.08, 10:58 ależ oczywiście. dla każdego coś miłego: -sklonowany schwarzenegger -pająki przecudnej urody, porywające scarlett johanson -list w butelce -niania (odcinki z paryża!) -koszykarz, który będzie koszykarką no i szpieg. więc myślę, że przy takiej dwace hitów, żaden z lumowiczów nie będzie odchodził od telewizora w ten weekend ;P. Odpowiedz Link
aniuta75 A ja polecam film 05.06.08, 13:36 Który miał być dzisiaj wieczorem - z Seanem Pennem "Jestem sam". Bardzo wzruszający film i Sean pokazał, że z niego bardzo dobry aktor jest. Film chwytający za serducho . Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: porażka YCD 06.06.08, 07:53 milka323 napisała: > ależ oczywiście. dla każdego coś miłego: > -sklonowany schwarzenegger > -pająki przecudnej urody, porywające scarlett johanson > -list w butelce > -niania (odcinki z paryża!) > -koszykarz, który będzie koszykarką > no i szpieg. > > więc myślę, że przy takiej dwace hitów, żaden z lumowiczów nie > będzie odchodził od telewizora w ten weekend ;P. ee wszystko widzialam;P Odpowiedz Link
agamasia Re: porażka YCD 05.06.08, 13:33 Mam nadzieję, że do dzisiaj uporają się z tą awarią wozu transmisyjnego i wszystko będzie okej, bez żadnych niespodzianek. Odpowiedz Link
aniuta75 Re: porażka YCD 05.06.08, 13:39 Rozczarowała to mało powiedziane . Czekałam ja gupia jakaś a oni na koniec, że jutro . Mam nadzieję, że dzisiaj będzie wszystko oki. A jak nie to zawsze zostaje hamerykanski YCD, który baaardzo polecam, do ściągnięcia w piątki, teraz będzie 4x03 . Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: porażka YCD 06.06.08, 07:56 na foxlife ogladalam kiedys pasjami 2 i 3 chyba sezon YCD, hamerykanski oczywiscie i nie moglam sie nadziwic,ze te durne hamerykance, tak dobrze tancza;D Odpowiedz Link
milka323 Re: porażka YCD 06.06.08, 21:59 a tak apropo. zadowoleni z finalisty? bo ja nie za bardzo. w ogóle ten finał kiepski był jeśli chodzi o tańce. Odpowiedz Link
aniuta75 Re: porażka YCD 06.06.08, 22:06 Ja tam zadowolona, bom Artiemu kibicowała od jakiegoś czasu . Kaśka taka wychwalana przez Piróga jakoś szczególnie się nie popisała (podobał mi się tylko jej taniec z Kryspinem; solówka zawalona totalnie), no ale ja siem nie znam . Odpowiedz Link
milka323 Re: porażka YCD 07.06.08, 12:35 Ja powiem tak. Oni wszyscy jacyś niemrawi byli (w porównaniu do tych z poprzedniej edycji), więc mi to w sumie ryba kto wygrał. Chociaż z tej trójki Kaska była najbardziej wszechstronna. Odpowiedz Link