zbyfauch 24.11.11, 18:25 Czyli nowa, świecka tradycja. Trafiła już do wsi, w której sypiam. Tu w formie pozaszkolnych zajęć dla dzieci pow. sześciu lat. Cena 13,- EUR (incl. Material). Leitung: Elena Auder Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
koelscher Re: Pimp my Christmas Tree. 24.11.11, 21:24 PS Czyzbys byl, o zgrozo!, inseminatorem ???!!! Czy moze jednak meska Silaczka... k-r Odpowiedz Link
zbyfauch Re: Pimp my Christmas Tree. 24.11.11, 21:47 koelscher napisał: > PS > Czyzbys byl, o zgrozo!, inseminatorem ???!!! Nie nadążam. Chodzi Ci o to, że sypiam na wsi? Bo ja tu tak naprawdę nie mieszkam. W znaczeniu czucia się u siebie. Teraz zresztą nigdzie nie czuję się u siebie. Może na emeryturze znajdę takie miejsce. Odpowiedz Link
koelscher Re: Pimp my Christmas Tree. 24.11.11, 22:43 zbyfauch napisał: "Teraz zresztą nigdzie nie czuję się u siebie". Pewnie z powodu problemow z malzonka... U mnie zupelnie odwrotnie - jestem w wielu miejscach u siebie i tak tez sie czuje. k-r Odpowiedz Link