Dodaj do ulubionych

4000 Euro plus ziemię

14.08.13, 08:33
dostają Czeczeni, którzy zdecydują się osiedlić między narodem z mentalnością o tendencji Eichmannowskiej...

Niemce koniecznie potrzebują tych ludzi, aby zapewnić pracę swoim urzędnikom.
Niemieccy urzędnicy i urzędniczki nie mają nic do roboty.

Szczególnie dramatyczna sytuacja jest w niemieckim socjalu.
Coraz większa ilość osób zdecydowanie odmawia przyjmowania niemieckich pieniędzy.

Rodzina Lunatyków na przykład orzekła, że im honor narodowy nie pozwala na przyjmowanie niemieckich pieniędzy za całodzienne pierdzenie przed monitorem.

Rząd niemiecki nie miał innego wyjścia, aniżeli werbować ludzi w azjatyckich republikach radzieckich. Projekt był oczywiście top tajny. Jakiś oszołom jednak zdradził szczegóły o przydziale 4000 Euro plus ziemię, kilkanaście morgów.

Oczywiście rząd niemiecki udaje obecnie, że o niczym nie wie.
Ja osobiście radzę naszym czeczeńskim przyjaciołom aby w niemiaszkowych urzędach socjalnych występowali uprzejmie, ale zdecydowanie. Trza znać swe prawa, nawet gdy się jest z Czeczeni, ma się prawa z których nie ma się co wstydzić.

Wybierając się do niemieckiego Socjalamtu należy zawsze zabrać co najmniej trzech zaufanych świadków, na wypadek gdyby niemiaszkowy urzędnik nie był wystarczająco uprzejmy i robił stres.

Serdecznie polecam przejrzenie odpowiednich doświadczeń Pana Wizytora na sąsiednim forum.
Pan Wizytor znał swe prawa, bo się przedtem dobrze poinformował w Caritasie, Diakonie Dojczland i Amnesty International.

Na niemieckich urzędników trza bardzo uważać, bo mało który zna niemieckie prawo.
Mają także zwyczaj wyzywać petentów z innych krajów od trzody chlewnej.

Na razie, na szybciutko tyle.
Obserwuj wątek
    • ja.nusz Re: Prasówka ala Lunatyk 14.08.13, 09:06
      chief-denunciator napisała:

> Na razie, na szybciutko tyle.

To może jeszcze tak na szybciutko i krótko wyznasz, co chciałeś światu zakomunikować, bo ten bełkot na pół ekranu jest tym co zawsze - jakby jeden forumowy kolega powiedział - sraczka, sraczka, sraczka.
      • chief-denunciator Re: Prasówka ala Lunatyk 14.08.13, 09:24
        ja.nusz napisał:

> chief-denunciator napisała:
        >
        > > Na razie, na szybciutko tyle.
        >
        > To może jeszcze tak na szybciutko i krótko wyznasz, co chciałeś światu zakomuni
        > kować, bo ten bełkot na pół ekranu jest tym co zawsze - jakby jeden forumowy ko
        > lega powiedział - sraczka, sraczka, sraczka.
        ========================================

Obezwładniający jest ten zapach faszyzmu...

Przykro mi niezmiernie, że na Forum Maryjnym nie ma faszystów...

Co to za gnuśne życie tam u was, bez faszystów?

Ot, co....
    • lunatix 8.33 i juz perdzisz w stole po tym forum 14.08.13, 09:15
      Cienka sraczka cieknie ci wypierdzianym po krzesle.
      Zdrowe to chyba nie jest.
      • chief-denunciator Re: 8.33 i juz perdzisz w stole po tym forum 14.08.13, 09:36
        lunatix napisał:

> Cienka sraczka cieknie ci wypierdzianym po krzesle.
        > Zdrowe to chyba nie jest.
        =======================================
        Niezwykle głęboka myśl jest zawarta w Twoim statement.
        Od razu widać, że masz mentalność tendencji Jagodowej
        (Angielska pisownia "Genrikh Yagoda,")

Ot, co...

Postscriptum

Godzina 9:33.

Dzisiaj masz urlop?
        • chief-denunciator Re: 8.33 i juz perdzisz w stole po tym forum 14.08.13, 10:10
          chief-denunciator napisała:

Od razu widać, że masz mentalność tendencji Jagodowej
          > (Angielska pisownia "Genrikh Yagoda,")

==============================

Dla osób nie władających jeszcze wystarczająco językiem angielskim....

Tu wersja polska z wiki... O Henryku Jagodzie.... Ruskie wymawiają "H" jako "G"...
          Taki u nich zwyczaj...

Ot, co...
      • gadupa Dobra robota lunatyk ! hehe 14.08.13, 11:17
        Durne ciotki pozostana durne. buahahaha

buahahahahahahahahahahahahahahahahahah
    • chief-denunciator Re: 4000 Euro plus ziemię 14.08.13, 09:16
      Dzięki Allahowi i polityce ludnościowej rządu niemieckiego.

przyszłość Niemiec jest zapewniona.

Nie koniecznie z ludnością rdzennie niemiecką.

Ariernachweis już nie jest potrzebny.

Wystarczy się zobowiązać punktualnie, co miesiąc odbierać w Socjalamcie swe należne Eurasy...

Chodzi o to, że Niemce mają w Socjalamtach problemy z magazynowaniem tych pieniędzy.

A ich pula jest przeznaczony tylko i wyłącznie dla serdecznych gości z zagranicy...

Do innych branż, jak na przykład =Kolej Niemiecka=, nie wolno ich przelewać.
      Ustawa to ustawa! Prawo to prawo. Niemce mają taką anachroniczną mentalność...
      Sami sobie winni... Sami sobie na to zarobili... Jeszcze raz przypominam, że to Niemce głosowali Zimą roku 1933 na Hitlera... Nikt inny... ! Niech bulą teraz przez następne 2000 lat...

Ot, co...
      • ja.nusz Re: Tu jest taki niewinny temat... 14.08.13, 09:25
        ...spróbuj, może i z tego uda ci się zrobić gówno - w końcu specjalizujesz się w szambologii już od wielu lat, a może nawet od kołyski.
        • chief-denunciator Re: Tu jest taki niewinny temat... 14.08.13, 09:53
          ja.nusz napisał: specjalizujesz się w szambologii już od wielu lat...

==============================================

Przykro mi bardzo, ale brak w tym linku prawdziwego faszystowskiego zapachu, dla którego ciągle powracasz na Diasporę...

Ot, co....

Postscriptum

Jest mała nadzieja, że się coś da zrobić z tego twego linku. Na razie niczego nie obiecuję, ale także faszyści jeździli na rowerach...

Na wszelki wypadek ja bym bojkotował jazdę na rowerach...
          Jeśli masz kontakt do Pana Gutmenscha, to powiadom go proszę o tym fakcie.
          On się pogrąża w tym faszystowskim szambie całkowicie nieświadomie...
          Szkoda mi chłopa...
          • jan.usz Re: Tu jest taki niewinny temat... 14.08.13, 10:11
            Wiedziałem, że na twoim debiliźmie można polegać.
            • chief-denunciator Re: Tu jest taki niewinny temat... 14.08.13, 10:37
              jan.usz napisał:

> Wiedziałem, że na twoim debiliźmie można polegać.
              ========================================= "debilizm" bez kreski nad z...

Jak na Zawiszy!

Ale jednak żal Ci dupę ściska, że na waszym Maryjnym Forum brak szamba faszystowskiego z jego podniecającymi zapachami?

Musisz kilka razy dziennie zmieniać forum...

Bardzo niewygodnie...

Ot, co....
              • ja.nusz Re: Tu jest taki niewinny temat... 14.08.13, 11:16
                gadupa-zwo napisała:

> Musisz kilka razy dziennie zmieniać forum...

Ja mogę do woli zmieniać fora - czego nie można powiedzieć o takim łachmycie jak ty....

• lepian4 Re: Tu jest taki niewinny temat... 14.08.13, 11:20

Januszku kochany, dales sie poniesc emocjom! Tak nie mozna! Zwlaszcza, ze musisz teraz na gwalt sprawdzic kolor i intensywnosc czeczenskiego gowna. Taka wybrales sobie misje i badz kurna sumienny. Bez ciebie obudzimy sie znowu z reka w nocniku.
              A przeciez kazdy wie, ze, gdy Hitler Ruskie napadl, Czeczeni skakali uradowani. Toz to jest zakamuflowana mentalnosc ajchmanowska!
    • lepian4 Re: 4000 Euro plus ziemię 14.08.13, 11:16
      No prosze, okazuje sie, ze bez fejszbuka tez mozna rozsiewac plotki

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka