gregvong 10.02.14, 21:04 Na Promaryskowie gospodyni oswiadczyla byla publicznie, ze z lokazji lolimpiady bedzie trzymac kciuki "za naszych". Jezyk mnie trocha swierzbi, zeby zapytac, ktorzy to, ci "nasi", ale trocha siem bojem... gvg Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lepian4 Re: strach sie bac... 10.02.14, 21:44 Nie jezyk, tylko dupa cie swierzbi. To pewnie jest od tej nieustannej sraczki, sraczki, sraczki... Odpowiedz Link
jureek Re: strach sie bac... 10.02.14, 23:28 Coś ty taki strachliwy? Mam się za ciebie spytać? Dla mnie"nasi", którym kibicuję, to reprezentacja Polski. A ty komu kibicujesz? Odpowiedz Link
gregvong Re: strach sie bac... 10.02.14, 23:43 Po prawdzie nikomu, bo 1) Jestem dosc malo sportowy (procz - od czasu do czasu - plywania lodka z motorkiem, latania samolocikiem, tez z motorkiem, i grywania w szachy (bez motorka) i 2) Za bardzo pomieszany jestem (Promenadenschönling, um es mal so zu nennen ) gvg jureek napisał: > Coś ty taki strachliwy? Mam się za ciebie spytać? Dla mnie"nasi", którym kibicu > ję, to reprezentacja Polski. A ty komu kibicujesz? Odpowiedz Link
maria421 Re: strach sie bac... 11.02.14, 11:49 gregvong napisał: > Po prawdzie nikomu, bo > 1) > Jestem dosc malo sportowy (procz - od czasu do czasu - plywania lodka z motorki > em, latania samolocikiem, tez z motorkiem, i grywania w szachy (bez motorka) i W golfa Wasc nie grasz? Konno nie jezdzisz? Zawodzisz mnie okrutnie. Odpowiedz Link
fan.club Gacek, rozczarowałeś mnie... 11.02.14, 12:36 Salonowiec nie zalicza się w Twoich kręgach do sportu? Odpowiedz Link
gregvong Re: Gacek, rozczarowałeś mnie... 11.02.14, 18:36 Kiedy przestaniesz sikac w majtki, pikusia? gvg fan.club napisał: > Salonowiec nie zalicza się w Twoich kręgach do sportu? Odpowiedz Link
gregvong Re: strach sie bac... 11.02.14, 18:33 Ano nie gram, bo mnie to ciut smieszy. Na koniku - tak naprawde - raz w roku przy okazji turnieju, ale juz niedlugo... A teraz, musi, pojde sie powiesic, skorom Cie tak zawiodl byl sromotnie - sprawa honorowa... gvg maria421 napisała: > W golfa Wasc nie grasz? Konno nie jezdzisz? > > Zawodzisz mnie okrutnie. Odpowiedz Link
lepian4 Re: strach sie bac... 11.02.14, 21:06 Udaj sie do pobliskiej Wahner Heide. Tam twych zwlok raczej nikt nie znajdzie Odpowiedz Link