21.05.15, 10:37
Toczka w toczkę zerżnięte z moich wpisów na Polskich Forach Patriotycznych.

Rence mnie opadajom na tyle chucpy...

Allahuj Akbar !!!

Plagiat
Obserwuj wątek
    • lepian4 Re: Plagiat 21.05.15, 14:43
      Jestem dumny i szczesliwy, ze moglem ciebie poznac
      • the-great-inuk Re: Plagiat 21.05.15, 16:46
        lepian4 napisał:

> Jestem dumny i szczesliwy, ze moglem ciebie poznac
        ============================

Zapeszasz mnie.

Nie wiem, co odpowiedzieć...
        • jureek Re: Plagiat 22.05.15, 05:27
          Polecam słownik i poczytanie o różnicy znaczeniowej między peszyć a zapeszać
          • the-great-inuk Re: Plagiat 22.05.15, 07:01
            jureek napisał:

> Polecam słownik i poczytanie o różnicy znaczeniowej między peszyć a zapeszać
            ================================

Także cierpisz na bezsenność?

A w Francusko-Niemieckim Kanale TV pustki?

Nu, długoletnie życie między Dziczą Niemiecką nie pozostaje bez śladów na jakości języka polskiego.

Ale ze względu na te kilka dodatkowych Srebrników Judaszowskich w mojej rencie pogodziłem się z istniejącym stanem rzeczy.

Gdy Duch Święty doprowadzi wreszcie do wyrównania stóp życiowych w Polsce i w Dziczy Niemieckiej powrócę do Polski i zajmę się omawianym przez Cibie problemem, zakładając, że rozwiązanie tego problemu będzie Cię jeszcze interesowało. Obecnie nawał obowiązków uniemożliwia mi zajęcie się tą sprawą, proszę uprzejmie o wyrozumienie...

Jednym z tych problemów jest zagarnianie pod dywanik sprawy przeszło 15 000 Polskich Obywateli, których Sanacja rzuciła na pożarcie Hitlerowcom w latach 1933 do 1938... Zabierając im Polskie Papierki !!!

Musimy się nauczyć rozróżniać sprawy ważne, od mniej ważnych !

Allahuj Akbar !!!
            • the-great-inuk Re: Plagiat 22.05.15, 07:32
              Wielki Inuk napisał z wielkim oburzeniem:

Jednym z tych problemów jest zagarnianie pod dywanik sprawy przeszło 15 000 Polskich Obywateli, których Sanacja rzuciła na pożarcie Hitlerowcom w latach 1933 do 1938... Zabierając im Polskie Papierki !!!

======================================

Najgorsze jest to, że niewinna wnuczka owych Obywateli Polskich rzuconych przez Sanację na pożarcie Hitlerowcom, nadal żyje między Dziczą Niemiecką bez należytych znajomości Polskiego Języka Ojczystego.
              (Jest zmuszana do życia poza ojczyzną, ze względu na różnice stóp życiowych, każdy to zrozumie...)

Sprawdzają się przypowieści juzerów z Forum Maryjnego o Kulturkampfie przeciw Polakom w Dziczy Niemieckiej !!!

Allahuj Akbar !!!
              • the-great-inuk Re: Plagiat 22.05.15, 08:06
                Nie rozumiem dlaczego Lepian się tak pieni za ścianą ???

==============================

Niejaki A.H. z Austrii rodem wyraźnie powiedział, że zwycięzców nikt nie będzie sądził...

Miał rację albo nie miał racji ?

Albo wie ktoś coś o odszkodowaniach dla Ofiar Katyńskich ?

Albo ocalałych z Katynia? (nie ma takowych? A to psubraty w tym NKWD !!! )

Albo ich prawowitych spadkobierców?

Ot, co...
                • the-great-inuk Re: Plagiat 22.05.15, 08:27
                  Wielki Inuk napisał:

Albo ocalałych z Katynia? (nie ma takowych? A to psubraty w tym NKWD !!! )

Ot, co...
                  • the-great-inuk Re: Plagiat 22.05.15, 08:44
                    Uzupełnienie listy psubratów:

1. Cuba

2. USA

3 Kanada...

Mało kto o tych psubratach wie, więc trza powtarzać, aby się nie powtórzyło.

(Obecne wydarzenia na Morzach Świata, to coś innego, dotyczy innych etni)

Niezorganizowanych ! ! !
                    • the-great-inuk Re: Plagiat 22.05.15, 09:18

Wielki Inuk napisał:

>>Niezorganizowanych<<

Ale mimo wszystko, bardzo porządni ludzie, chcieli koniecznie do kraju islamskiego.

Nie chcieli w Europie ludziom zabraniać wcinania tłustych kabanosów...

Organizowania Patroli Islamskich...

Misjonarzowania...
                      • the-great-inuk Re: Plagiat 22.05.15, 09:31
                        Marycha z Forum Neo Pegidowskiego napisała:

Dzieki, otwiera sie. Obejrze.

A na co to Polakom, którzy za kilka Judaszowskich Srebrników spierdolili za Granicę Pokoju na Odrze i Nysie Łużyckiej?

Pytam się !
                        • the-great-inuk Re: Plagiat 22.05.15, 10:40
                          Jaka to logika ?

Niewinne, nienarodzone, nieochrzczone dziecko ma być skazane na śmierć za winę swego płodziciela ?

Allahuj Akbar !!!
                          • the-great-inuk Jest bardzo gorąco, ale można się przyzwyczaić.. 22.05.15, 11:19
                            Serdeczne dzięki za pamięć o Rodakach na West Bank of Peace Border on the Oder and Lausitz - Neisse - River

Jaka pogoda w Zlatej Pradze ?

Z rozrzewnieniem wspominam emocjonalny reportaż naszego Pana Barona z Zamorskich Departamentów Francuskich:

>>Jest bardzo gorąco, ale można się przyzwyczaić... <<

Wstaję po północy z mego łoża i ciągle od nowa czytam te porywające słowa...

Bez ustanku...

Postscriptum

Masz także jeszcze czas na zwiedzanie zabytków?

Ja słyszał był, że to właśnie w Pradze był pierwszy niemieckojęzyczny uniwersytet ...

Prawda to?
                            Mógłbyś to na miejscu dla mnie sprawdzić proszę?
                            Do Wiki nie mam zaufania...

Jakiś Obywatel Czeski pisał swe książki po niemiecku, Kafka się zwał...
                            Nie miał widocznie zbyt wielkiego mniemania o swej Ojczyźnie...
                            • jureek Re: Jest bardzo gorąco, ale można się przyzwyczai 22.05.15, 20:28
                              the-great-inuk napisała:

> Postscriptum
                              >
                              > Masz także jeszcze czas na zwiedzanie zabytków?

Zamiast kamieni wolę ludzi. Wiem, że dla kogoś, kto ludzi nie lubi, może to być ciężkie do pojęcia, ale tak właśnie jest.
            • jureek Re: Plagiat 22.05.15, 20:25
              the-great-inuk napisała:

> Także cierpisz na bezsenność?

Dzięki Bogu na bezsenność nie cierpię. Miałem przesiadkę i nudziłem się czekając na połączenie, więc zajrzałem, co tam propagandysta wypisuje.
              • vermieter nie zapomnij o niedzielnych wyborach, 23.05.15, 00:00
                ja bede w Düsseldorfie.
                • jureek Re: nie zapomnij o niedzielnych wyborach, 23.05.15, 08:31
                  vermieter napisał(a):

> ja bede w Düsseldorfie.

a ja w mojej wsi, żona też pójdzie, choć normalnie to raczej nie chodzi
                  • vermieter Düsseldorf jak sama nazwa wskazuje 23.05.15, 08:53
                    to też wieś, tyle że nad rzeką wink
                    de.wikipedia.org/wiki/D%C3%BCssel
                • the-great-inuk Re: nie zapomnij o niedzielnych wyborach, 23.05.15, 10:14
                  vermieter napisał(a):

> ja bede w Düsseldorfie.
                  =============================

Nie ważne która osoba wygra!

Ważne, że Polak wygra!

Herr Vermieter będzie w Düsseldorfie, w Instytucie Polskim, przyjmował gratulacje od Niemców za bycie Polskim Niezłomnym Patriotą czasowo na wygnani, dopóki się stopy życiowy po obu brzegach Granicy Pokoju na Odrze i Nysie Łużyckiej nie wyrównają lub na East Bank będą znacznie wyższe....

Allahuj Akbar !!!
    • kamilx23 Re: Plagiat 21.04.16, 21:11
      Polecam program antyplagiatowy ze strony www.antyplagiat.net

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka