ontarian 04.08.09, 16:44 to co bulbiaki? modly czas wam zaczac coby to sonsiadowi ta krowa w koncu zdechla, hehehe "Zawisc, krytykanctwo, bezinteresowna zlosliwosc sa umieszczane przez socjologów wsród polskich cech narodowych" tinyurl.com/lk86bb Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
japox Re: polskie cechy narodowe 04.08.09, 20:48 www.youtube.com/watch?gl=PL&hl=pl&v=oidh5oH0Y_U Odpowiedz Link
ontarian Re: polskie cechy narodowe 05.08.09, 14:21 no to musze przyznac, ze jest super Odpowiedz Link
starypierdola Czytam Cie i widze ze to prawda .... 05.08.09, 01:28 ...zawisc i zlosliwosc!!! Jestes zawistny o to ze ja mieszkam w Timmins, a ty nie. I mi zlosliwie przysrywasz ze Misisagua lepsza od Timmins. Wychodzi z Ciebie prawdziwy Polak :)) Zyczliwy SP Odpowiedz Link
ontarian Re: Czytam Cie i widze ze to prawda .... 05.08.09, 14:18 starypierdola napisał: > Jestes zawistny o to ze ja mieszkam w Timmins, ty to juz sam nie wiesz, gdzie mieszkasz z kazdym wpisem gdzie indziej > Zyczliwy SP zawistny ontarian Odpowiedz Link
dr.hab Re: polskie cechy narodowe 05.08.09, 20:31 Rozumiem,drogi Anglosasie,że jesteś wolny od podobnych przywar. Widzę też Twą niepospolitość,operujesz trudnym polskim językiem jak natywnym. To w ramach zainteresowań...przepraszam,hobby? Odpowiedz Link