the-great-inuk Re: Wielki Inuk potępia terroryzm 12.01.16, 18:30 Jeden z komentarzy... PURE_EVIL (...) Germans are being r'aped and murdered by the same people they gave asylum to. So much for gratitude (...) Odpowiedz Link
the-great-inuk Re: Wielki Inuk potępia terroryzm 12.01.16, 18:43 Powiedziałbym: Szkoda "Gutmenschów" Ale nie powiem, bo to jest słowo zakazane! ( Od dzisiaj... ) Można pójść do pierdla... Albo co najmniej być oskarżonym o brak pietyzmu! Jestem pewien, że w domu, w Niemczech, goszczą większą myschpoke z Syrii... Ot, co... Odpowiedz Link
the-great-inuk Re: Wielki Inuk potępia terroryzm 12.01.16, 18:56 Trza być czujnym! Bo Niemce wszystkich oskarżają o terroryzm. Na przykład Churchilla. Postscriptum Churchill, to ten, co miał coś przeciw Generałowi Sikorskiemu... Ale nikt nie wie konkretnie co... Odpowiedz Link
the-great-inuk Nie liczą się rezultaty, a dobre chęci ! 13.01.16, 09:14 Na Forum Maryjnym piszą: zbyfauch 12.01.16, 19:59 I jakich komentarzy oczekujesz? Co może zwykły śmiertelnik nie mieszkający w Istambule powiedzieć o zamachu? Mam, jak niemieccy politycy "aufs Schärfste verurteilen"? ================================ Należy zaspanych Ghostwriterów wypierdolić i zastąpić bardziej kreatywnymi! Proponuję naszego Icha! Jest po Uniwersytecie A. Mickiewicza in Posen, Warthegau! Ma bardzo wysublimowany styl wyrażania się! A jego zdolności się marnują na sąsiednim Forum, gdzie jest czasowo zatrudniony jako wykidajło... Jego moce przerobowe są w zaledwie kilku % wykorzystywane... A reszta leży odłogiem... ======================= Postscriptum Co do Forum Maryjnego, nie mogłem podać konkretnego linka. bo poszczególne wpisy nie mają po genialnym ulepszeniu technicznym, własnego adresu. Nie liczą się rezultaty, a dobre chęci w czynieniu dobra! Odpowiedz Link