the-great-inuk 20.12.16, 13:30 Jeszcze nie wyraził swego ubolewania, z powodu unikania Berlina poprzez turystów i Big Business Czekam już od samego rana... Wir schaffen das! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
the-great-inuk Ungefähr 2.590.000 20.12.16, 13:46 Bydła Faszystowskiego, Antysemitów i Szmat Rasistowskich w Googlu... Nie do wytrzymania! Sraczka! Sraczka! Sraczka! Kiedy mam te 2.590.000 szczegółowo przeanalizować ??? Prowokacja Pegidy i AfD ! (Wspominałem już?) Styftung Amadeo Mozart już się wypowiedziała? Może trza nam Styftung Amadeo Berlin? Pani Kohane jest wstanie oba instytuty managerować ! Odpowiedz Link
the-great-inuk Die Amadeu Antonio Stiftung 20.12.16, 13:55 the-great-inuk napisała: > > Styftung Amadeo Mozart już się wypowiedziała? > Może trza nam Styftung Amadeo Berlin? > Pani Kohane jest wstanie oba instytuty managerować ! ================================== Seit einigen Monaten wird mit einer beispiellosen Kampagne versucht, die Arbeit der Amadeu Antonio Stiftung zu diskreditieren. Dabei geht es vor allem um ihr Engagement zum Thema Hassrede. Ot, co... Odpowiedz Link
the-great-inuk Najtragiczniejsze tu! 20.12.16, 14:09 Pożyteczny Idiota tego nie przewidział... Będą tera omijać Berlin? Odpowiedz Link
the-great-inuk Re: Najtragiczniejsze tu! 20.12.16, 14:21 Nu, ciekawe rzeczy piszą... Ja tam wolę tego nie zgłębiać... Każdy ma oczy do czytania... Byłem Wam winien informacji... Odpowiedz Link
the-great-inuk A teraz niech mnie internują w Potulicach! 20.12.16, 15:18 Merkelowej nie widać... Ale komentarze są bardzo pouczające... A teraz niech mnie internują w Potulicach! Czekam na podwórku. Szczoteczkę do zębów i Koran zapakowałem... Postscriptum Niemce same sobie na to zarobiły! Wszędzie, na całym świecie, wysysają Polskie Dolary do Niemiec. Nie tylko z Polski. Szczegóły zna Janosik aus Berlin... Z mieszkaniem 110 mkwadratowych w Parkowej Dzielnicy Berlina z widokiem na Jezioro. Mieszkanie było przeznaczone dla Refugee z Pakistanu, ale Janosik je na czas nie zwolnił... Ot i cała historia... Niemce tak mają! Odpowiedz Link
the-great-inuk Tramwaje ustawić w poprzek ulicy! 20.12.16, 15:44 Zapędzić wszystkich sympatyków Pegidy i AfD do budowy zapór przeciwczołgowych! I kopania rowów przeciwczołgowych! Tramwaje ustawić w poprzek ulicy! Widziałem to w Powstaniu Warszawskim! Bardzo skuteczne! ================================================= Warum gab es keine Betonbegrenzung am Weihnachtsmarkt? Klaus Kandt, Polizeipräsident von Berlin, antwortet bei einer Pressekonferenz auf diese Frage: Es sei nicht möglich, alle Weihnachtsmärkte zu Burgen auszubauen. „Es gibt so viele Möglichkeiten, mit dem LKW Menschen zu töten.“ ================================================= Samo składanie wieńców żałobnych nic nie pomoże! Postscriptum Podejrzany jest niewinny gość z Afganistanu z powodu swej oliwkowej cery. Szczegóły patrz wszystkie Doktryny Ggggiggguśkowate! Odpowiedz Link