Dodaj do ulubionych

Specjalnie dla naszego Herr Vermietera

15.07.18, 10:46
Specjalnie dla donosicieli

Po naszemu Szmalcowników!

Byłem Wam winien informacji o szmalcownikach pomiędzy rodakami u Potomków Plemienia Nazistów Hitlerowskich.

Ot, co...
Obserwuj wątek
    • the-great-inuk Roosevelt ließ Jagd auf jüdische Flüchtlinge mache 15.07.18, 14:16
      Dalsze 54 szczegóły odnoście domostwa Niemieckiego Prezydenta... (Zapis znikł... Trza za każdym razem od nowa wpisać:
      "Präsident Haus")

Takie te Niemce są. Mieszkają w Villach kupionych za bezcen!

Ot, co...

BTW

W mojej piwnicy wisi "Błękitna Kobyła", którą z oczywistych powodów nie mogę wywiesić w moim mieszkaniu. Moi przodkowie nabyli "Błękitną Kobyłę" okazyjnie w Marcu roku 1938 za bezcen, bo ceny zaczęły za wybitne dzieła stuki gwałtownie spadać!

Bilety na rejs >>MS St.Lous<< do Kanady i USA i Canady i z POWROTEM nie były tanie...

Byłem Wam winien informacji jak " Roosevelt ließ Jagd auf jüdische Flüchtlinge machen ... 1939..."

Nasz Herr Vermieter poleci z tym wpisem zaraz do "Współczesnego Gestapo "...

Obecnie mamy więcej Szmalcowników, aniżeli dawniej...

Gdy będziesz na Gestapo nie zapomni wspomnieć o Pogromie Kieleckim (398 000 wyników)
      Nie będziemy części wydarzeń pod dywanek zamiecać...

Ot, co...
      • the-great-inuk Re: Roosevelt ließ Jagd auf jüdische Flüchtlinge 16.07.18, 10:09
        Żądam zakazu Kościoła Ewangelickiego w Niemczech i reszcie świata!

Na wzór partii naziołkowskiej: Zabrać ewangelikom środki finansowe !

Ot, co!

=============================================
        LUTHER Die jüdischen Gemeinden verwiesen auf judenfeindliche Äußerungen des Reformators Martin Luther (1483–1546). Der Landesverband der Jüdischen Gemeinden in Niedersachsen hat Proteste angekündigt, sollte der Reformationstag zum neuen Feiertag in dem Bundesland werden.

Byłem Wam winien informacji o Lutherze Martinie, który wyrażał się niepochlebnie o naszych Starszych braciach... Skurwiel jeden!
        Przypadek dla naszego Herr Vermietera!

Obserwować wszystkich sąsiadów, którzy w Niedzielę chodzą do ewangelickiego kościoła i meldować natychmiast właściwym czynnikom!
        • the-great-inuk Luteranie 16.07.18, 10:27
          the-great-inuk napisała:

>
          > =============================================
          > LUTHER Die jüdischen Gemeinden verwiesen auf judenfeindliche Äußerungen des Ref
          > ormators Martin Luther (1483–1546). Der Landesverband der Jüdischen Gemeinden i
          > n Niedersachsen hat Proteste angekündigt, sollte der Reformationstag zum neuen
          > Feiertag in dem Bundesland werden.
          > =============================================

Co zrobimy z tym fantem?

Gdzie nie spluniesz na świecie, wszędzie antysemity! (Luteranie)

Viel Feind', viel Ehr' / Po naszemu! /
          • the-great-inuk Re: Luteranie 16.07.18, 10:36
            the-great-inuk napisała:

> Gdzie nie spluniesz na świecie, wszędzie antysemity! (Luteranie)
            >
            > Viel Feind', viel Ehr' / Po naszemu! /

Największy wróg naszych Starszych Braci w USA !

Nie! Nie! Wcale nie Henry Ford!
            • the-great-inuk Re: Luteranie 17.07.18, 09:55
              LUTHER Die jüdischen Gemeinden verwiesen auf judenfeindliche Äußerungen des Reformators Martin Luther (1483–1546). Der Landesverband der Jüdischen Gemeinden in Niedersachsen hat Proteste angekündigt, sollte der Reformationstag zum neuen Feiertag in dem Bundesland werden.

https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTsdmZ-RPA26lCkHwNn7h8T1jhXwwKA5mxTJcRGXrPnGkeJp3Qj

Kiedy zabieramy się do wyburzania Luterańskich Kościołów? (Obok wyburzania Pomników Buty Pruskiej nad rzeką Main...)
              Kolą w oczy naszym Starszym Braciom w Wierze...

Sprawa pilna, tym bardziej, że coraz więcej z nich porzuca Izrael i osiedla się pomiędzy Potomkami Plemienia Nazistów Hitlerowskich... Na serio! Nie wklejałem linków?

Kto tę logikę rozumie, niech podniesie rękę...
              • the-great-inuk Re: Luteranie 17.07.18, 10:35
                the-great-inuk napisała:

> Sprawa pilna, tym bardziej, że coraz więcej z nich porzuca Izrael i osiedla się pomiędzy Potomkami Plemienia Nazistów Hitlerowskich... Na serio! Nie wklejałem linków?
                >
                > Kto tę logikę rozumie, niech podniesie rękę...

?????????????????????

"Obrona Terytorialna" w zastępstwie wycofanych Wojsk Okupacyjnych Aliantów? (Niemców bez nadzoru nie można samemu pozostawić!)
                Nie tylko "West Bank River Jordan"
                Ale także "West Bank River Odra"

Ot, co...

BTW
                W Iraku chrześcijanom wolno było swą religię uprawiać... 2000 lat...
                Aż amerykanie tam "demokrację" wprowadzili...
              • the-great-inuk Re: Luteranie 18.07.18, 20:21
                Naszym Starszym Braciom i Siostrom do sztambucha...

W Niemczech dałoby by się Luteranizm wyplenić, ale co z resztą świata?
                • the-great-inuk Re: Luteranie 18.07.18, 21:03
                  Następny wybitny Luteranin
    • the-great-inuk Fenomen jakiś niezrozumiały! 22.07.18, 09:14
      Dlaczego ludzie som takie podłe? ( Od tysiącleci, od czasów rzymskich! I Luthera wrednego! )

A co to nie wolno być przeciw Luterańskim świętom?
      A co to nie wolno wskazywać, że niemiecki prezydent żyje w Willi, w której mieszkało małżeństwo mieszane? (Chrześcijanka ze Starszym Bratem) I uwypuklać to specjalną tabliczką spiżową?
      A co to nie wolno wiele innych rzeczy?

W końcu się zdenerwuję i spakuję walizki!
      A niechaj Niemce Obleśne swój szajs same sobie robiom!
      Bez tabliczek pamiątkowych ze spiżu! (Spiż to stop miedzi z cyną. Dzwon Zygmunta w Krakowie jest właśnie ze spiżu oraz dzwony na Kremlu, siedzibie Prezydenta Federacji Rosyjskiej. Spiż zawsze wchodzi w rachubę gdy za nim stoi powiew historii!)

Niemcom trza więcej Tabliczek Spiżowych!

Ile Tabliczek Spiżowych zamontowano już w Polsce?

Czyżby Polska były historycznie opóźniona w rozwoju?

Żadnych Tabliczek Spiżowych?

Ot, co...

BTW
      Za czasów Zygmunta Polska była czołowym i wiodącym mocarstwem technologiczno- ludwisarskim w przerobie spiżu.
      • the-great-inuk Re: Fenomen jakiś niezrozumiały! 22.07.18, 10:27
        Mam więcej skojarzeń!

Ten Pan na tym filmiku kojarzy mi się z Naczelnikiem Vietcongu w Niemczech!

Kalifat Vietcongu w Niemczech już mamy.

Chodzi jedynie o to, aby go umocnić!

Prawda jest coraz bliżej!

Ot, co...

BTW

W Düsseldorfie pobito młodzieńca z Kipą na głowie!
        Nowe zadanie dla Niemieckiego Prezydenta.
        Zamontować w Düsseldorfie nową tabliczkę pamiątkową ze spiżu!
        W Miejscu Zbrodni!
        Nie będzie Niemiec z Korzeniami w Oriencie bił naszych młodzieńców z korzeniami w Jeruszalajem!
        Niemiec z Korzeniami w Oriencie miał niemiecki paszport wystający na 2/3 z kieszonki piersiowej!

Ot, co...

Kiedy zaczynamy z wyburzaniem niemieckich pomników nad rzeką Main opiewających Pruski Militaryzm? Już tu kilkakrotnie wzywałem do zakasania rękawów i splunięcia w dłonie...
        Ale żadnego odzewu nie było. Znamienne!!! Dech mi zaparło, gdy pierwszy raz o tym czytałem!
        Ciekaw jestem ilu ochotników się zgłosi na wyburzanie Luterańskich Kościołów?
        Każde dziecko na świecie wie kim Luther był!

Ja tak sobie myślę, że trza by wznowić tradycję z Bramami Tryumfalnymi...
        Na chwałę Kalifatu Vietcongu w Niemczech!

Alarm!!!

W mojej okolicy zauważyłem większą ilość Tabliczek ze zwykłego mosiądzu!!!
        To jest jawne oszustwo! Świętokradztwo! / Blasfemia / po naszemu!!!
        Mosiądz jest o wiele tańszy od spiżu! Żądam natychmiastowego wszczęcia dochodzenia prokuratorskiego! Skandal o niebo przewyższający skandal VW w USA ! I całej reszty mafii automobilowej! Ale skąd wziąć tylu prokuratorów? Polska pomoże? Albania pomoże?
        W sprawie "Pflegenotstand" dzielnie pomogli! Zabrali swoim i wysłali na roboty do Niemców.
        Prawdziwych przyjaciół poznaje się w biedzie!

Na początek na razie tyle. Na żądanie ogółu temat rozwinę!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka