greentea2 09.12.05, 19:58 i zapytam:) Nie mam tu wielu znajomych i jakby ktos mial ochote na jakies spotkanie to bardzo by mnie to ucieszylo. Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
paw_dady Re: Nie bede tracic czasu 09.12.05, 23:16 greentea2 napisała: > i zapytam:) > Nie mam tu wielu znajomych i jakby ktos mial ochote na jakies spotkanie to bard > zo by mnie to > ucieszylo. > tak z ciekawosci ostanio w aptece w chujearcie widzialem pulchna blondyne seplniaca po angieslku jakies leki kupowla dla coreczki i chealila sie ze niam sis karcie tylko prywatne ubezpieczenie to ty? ;o) sorka aale tak jakos sie skojarzylo ;) > Pozdrawiam:) > > Odpowiedz Link
greentea2 Re: Nie bede tracic czasu 09.12.05, 23:33 Paw, wiedzialam, ze na ciebie moge liczyc:) tak z ciekawosci ostanio w aptece w chujearcie widzialem pulchna blondyne > seplniaca po angieslku jakies leki kupowla dla coreczki i chealila sie ze niam > sis karcie tylko prywatne ubezpieczenie to ty? ;o) > > sorka aale tak jakos sie skojarzylo ;) Wyobraznia czasem plata figle:\ Odpowiedz Link
paw_dady Re: Nie bede tracic czasu 09.12.05, 23:47 greentea2 napisała: > > sis karcie tylko prywatne ubezpieczenie to ty? ;o) > > > > sorka aale tak jakos sie skojarzylo ;) > > Wyobraznia czasem plata figle:\ ee nie wstydz sie ;) i tak cie lubimy Odpowiedz Link
kasiabru paw, nie zbaczaj z tematu 10.12.05, 13:26 tylko zaproponuj jakies zebranie. Tylko nie za daleko ode mnie, bo nie mam GRRR.... samochodu. Odpowiedz Link
paw_dady Re: paw, nie zbaczaj z tematu 10.12.05, 17:29 kasiabru napisała: > tylko zaproponuj jakies zebranie. Tylko nie za daleko ode mnie, bo nie mam > GRRR.... samochodu. nie samochodu tylko VOLVO ;) a imprezka czemu nie grinti jak seplnie warto zobaczyc - mzoe w kanjpie polskiej kolo montgomerka? albo u dika i duna w chujearcie/ ;o) Odpowiedz Link
vico1 Re: Nie bede tracic czasu 10.12.05, 13:26 A gdzie to cie dziewcze rzucilo, przeciez tytaj gdzie sie nie obrocic to jest do kogo zagadac? Najwieksza polonia jest rzeczywiscie w hujearcie :) Odpowiedz Link
paw_dady Re: Nie bede tracic czasu 10.12.05, 17:31 vico1 napisał: > A gdzie to cie dziewcze rzucilo, przeciez tytaj gdzie sie nie obrocic to jest > do kogo zagadac? > Najwieksza polonia jest rzeczywiscie w hujearcie :) znaczy ta polonia to 3 Polakow z domami tutaj reszta dojezdza na budowy lub do sprzatania i raczje czasu na spotkania nie maja... a dzis na dokladke byl misiek i antene do cyfry mi robil wiec troszke wiecej naszych w tych okolicach ;) Odpowiedz Link
gosia60 Re: Nie bede tracic czasu 10.12.05, 18:17 Paw,to,ze Grzesiu mieszka w mojej miejscowosci to wiem,ale Ty tez jestes moim sasiadem? Odpowiedz Link
paw_dady to nie tak to nie tak ;) 10.12.05, 19:53 gosia60 napisała: > Paw,to,ze Grzesiu mieszka w mojej miejscowosci to wiem,ale Ty tez jestes moim > sasiadem? Grzes mieszka w MOJEJ woisce ty zreszta tez ;) no prosze prosze jzu sa 4 domy polskie - teraz otworze sklep z dresami bedzie swojsko ;) Odpowiedz Link
greentea2 Re: to nie tak to nie tak ;) 10.12.05, 20:32 Czyzbyscie wszyscy mieszkali w Nivelles? Odpowiedz Link
paw_dady Re: to nie tak to nie tak ;) 10.12.05, 20:44 greentea2 napisała: > Czyzbyscie wszyscy mieszkali w Nivelles? > nie w chujearcie niby po co przeprowadzac sie w gorsze miejsce? ;P Odpowiedz Link
gosia60 Re: to nie tak to nie tak ;) 10.12.05, 20:52 No ,nasza wioska piekna,ladniejsza niz Nivelles,a sklep mozesz otworzyc Paw,byleby nie z dresami,please Odpowiedz Link
kasiabru no to gdzie to spotkanie??? 10.12.05, 21:07 od biedy moze byc na wsi, w koncu to nie tak daleko. I gdyby nie brukselka bylibysmy prawie sasiadami... Odpowiedz Link
paw_dady Re: to nie tak to nie tak ;) 10.12.05, 21:30 gosia60 napisała: > No ,nasza wioska piekna,ladniejsza niz Nivelles,a sklep mozesz otworzyc > Paw,byleby nie z dresami,please ej tylo naszych dresy beda szly jak cieple buleczki, ktorych tu i tak rano nie ma ;P Odpowiedz Link
bruxellka Re: to nie tak to nie tak ;) 10.12.05, 21:58 to widze ze troche sasiadow grzes ma :) to ja jestesm sasiadka za lasu albo wy jestescie za lasu :) domnie macie 7 minutek pociagiem :) Odpowiedz Link
bruxellka Re: Nie bede tracic czasu 10.12.05, 21:22 nie ma sprawy cos zorganizujemu :) !!! Odpowiedz Link
paw_dady imprezka jutro ;) 10.12.05, 21:31 bruxellka napisała: to co lunch w dika i duna? 12:30? dla tych co eni znaja chujeartu: spotykamy sie na ryneczku pod apteka naprzeciw kosciola 12:15 ;) Bruxelki zabieraja aksiebru ;P ew ja moge jesli zadeklaruje ktorym pociagiem bedzie ;) Odpowiedz Link
kasiabru Re: imprezka jutro ;) 10.12.05, 21:49 jutro mam obiad u tesciowej, juz obiecalam... Odpowiedz Link
paw_dady Re: imprezka jutro ;) 10.12.05, 21:56 kasiabru napisała: > jutro mam obiad u tesciowej, juz obiecalam... miec tescow nie majac jeszcze meza to naprawde masz przejebane, lepiej odwrotnie uwierz mi ;) Odpowiedz Link
kasiabru spoko, spoko... 10.12.05, 21:58 nie boj zaby, nie jest tak zle :-p obiecalam jednak i nie moge sie teraz wypiac. nastepnym razem. Odpowiedz Link
paw_dady Re: spoko, spoko... 10.12.05, 22:37 greentea2 napisała: > Tylko nie mam pojecia gdzie to jest. > obiad kasibru - utesciow ;) imprezka o ile sie ktos zglosi w Hooeilaarcie 12:15 zbiorka na rynku pod aptekna naprzeciw kosciola. to janbardzich charakterystyczny punkt w miescie nawet Walonon nie mzoe sie nie udac tam trafic ;) Odpowiedz Link
paw_dady Re: spoko, spoko... 10.12.05, 22:55 greentea2 napisała: > Ok. Ktos jeszcze sie zglosil? > to sprawdz priva ;o) Odpowiedz Link
bruxellka Re: spoko, spoko... 10.12.05, 23:31 a nie dalo by sie jakos wieczorkiem .................. niektorzy parcujaa niestety :( Odpowiedz Link
vico1 Re: spoko, spoko... 11.12.05, 00:06 Bawcie sie dobrze, zobaczymy sie innym razem. Odpowiedz Link
paw_dady Re: spoko, spoko... 11.12.05, 00:10 vico1 napisał: > Bawcie sie dobrze, zobaczymy sie innym razem. nie badz cienias Vico pakuj zone i przyjezdzaj ;) bedzie grinti z lekka sepleniac ;P Odpowiedz Link
vico1 Re: spoko, spoko... 11.12.05, 09:49 Chetnie bym przyjechal, ale dopiero po 16tej. A wtedy to juz bedziecie sobie drzemac z wypelnionymi brzuszkami :) Odpowiedz Link
paw_dady Re: spoko, spoko... 11.12.05, 10:14 vico1 napisał: > Chetnie bym przyjechal, ale dopiero po 16tej. A wtedy to juz bedziecie sobie > drzemac z wypelnionymi brzuszkami :) no jak sie ta kdlugo spi panie kolego ;), a swoja droga brac zone 'gwaltem' do auta. potem i tak jej sie spodoba. gorzej jak nie ;P Odpowiedz Link
paw_dady Re: spoko, spoko... 10.12.05, 22:38 kasiabru napisała: > nie boj zaby, nie jest tak zle :-p znaczy 'tescie' dobrze gotuja? tzatziki czy gyrosik? ;) > obiecalam jednak i nie moge sie teraz wypiac. eeee tam maz by sie ucieszyl na widok wypietego tego no deriera ;P > > nastepnym razem. Odpowiedz Link
bruxellka Re: spoko, spoko... 10.12.05, 23:48 to sprawa obgadana :) do zobaaaaaaaaczenia Odpowiedz Link
paw_dady jutro 12:15 pociag do Yumy ;) 11.12.05, 00:02 Dik i dun pizza - hasla Boniek i Polonia ;) ubieramy sie w dresy ;) Gocha60 dolaczasz sie? ;o) Odpowiedz Link
gosia60 Re: jutro 12:15 pociag do Yumy ;) 11.12.05, 07:59 Pewnie,ze tak,nawet przyprowadze ze soba antybe. Odpowiedz Link
paw_dady Re: jutro 12:15 pociag do Yumy ;) 11.12.05, 10:15 gosia60 napisała: > Pewnie,ze tak,nawet przyprowadze ze soba antybe. antybe w MOJEJ wiosce, jak tak mozesz ;P Odpowiedz Link
kasiabru Re: jutro 12:15 pociag do Yumy ;) 11.12.05, 12:49 paw, jak bedziesz mial zamowienie na dresy to moja mamusia uruchomi produkcje ;- ) Odpowiedz Link
paw_dady Re: jutro 12:15 pociag do Yumy ;) 11.12.05, 17:10 kasiabru napisała: > paw, jak bedziesz mial zamowienie na dresy to moja mamusia uruchomi produkcje ; > - > ) potem dojdzie zamowienie na zaklad golacy na lyso i adidasy ;o) Odpowiedz Link
aga6000 o 12.15 ? 11.12.05, 10:45 o 12.15 ??? ja jeszcze wczorajsza imprezke mikolajowa odsypiam... kiedys 12.15 byla nie do pomyslenia, coz czasy i obyczaje sie zmieniaja... Zbelgicyzowali nam pawia. Odpowiedz Link
paw_dady Re: o 12.15 ? 11.12.05, 11:33 aga6000 napisała: > o 12.15 ??? > ja jeszcze wczorajsza imprezke mikolajowa odsypiam... > kiedys 12.15 byla nie do pomyslenia, coz czasy i obyczaje sie zmieniaja... > Zbelgicyzowali nam pawia. wiesz hujeart mam 10 minut na rynek, wpadasz? ;) Odpowiedz Link
antybe Re: o 12.15 ? 11.12.05, 11:59 to ktos przychodzi czy nie, bo nie wiem czy wskakiwac w glany? Odpowiedz Link
paw_dady Re: o 12.15 ? 11.12.05, 17:11 antybe napisał: > to ktos przychodzi czy nie, bo nie wiem czy wskakiwac w glany? w glany, w glany a co ;P Odpowiedz Link