Dodaj do ulubionych

Zaczelo sie :DDDDDDDDDDDD

08.06.08, 20:42

Obserwuj wątek
    • jessi_a noch ist Polen nicht verloren :DDDD 08.06.08, 20:45

• wsiowa.baba Re: Zaczelo sie :DDDDDDDDDDDD 08.06.08, 20:46
      Specjalnie zglosnilam sobie telewizor i mam nadzieje, ze chociaz raz
      bede mogla sobie glosno krzyknac gdy Polacy strzela gola! A to sie
      sasiedzi z ulicy zdziwia, kto sie z radosci drze smile))
      • jessi_a Re: Zaczelo sie :DDDDDDDDDDDD 08.06.08, 21:01
        ja sie caly czas dre, maz mnie uspokaja , kuzwa nie wyrobie.
        • wsiowa.baba KUZWA !!!!!!! 08.06.08, 21:05

• wsiowa.baba Re: KUZWA !!!!!!! 08.06.08, 21:12
            Wlasnie uslyszalam stwierdzenie, ze Abseits byl "ein bisschen
            eindeutig". No to sie nadaje do Dudena (uwaga: spolszczylam) smile)))
            • jessi_a Re: KUZWA !!!!!!! 08.06.08, 21:14
              brak mi slow.
              Ale Kubica wygral !!!!!!!!!!!!!!
              • wsiowa.baba OJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ !!!! 08.06.08, 21:21
                Stracona szansa sad(( A tak chcialam sobie wrzasnac, ku zdziwieniu
                sasiadow!
                • maya2006 Re: OJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ !!!! 08.06.08, 21:41
                  no wlasnie ten abseits... buuu

• wsiowa.baba Re: OJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ !!!! 08.06.08, 21:45
                    No wlasnie ... ein bisschen abseits to jest dla mnie jak ein
                    bisschen schwanger smile) Wszystko takie "troszeczke" a skutki widoczne!
                  • czajnik40 Re: OJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ !!!! 08.06.08, 21:46
                    ja tam krzycze od czasu do czasu bez szczegolnego powodu zeby sie moi jeszcze
                    bardziej dziwili smile)))))))
                  • fan.club Przepraszam Pannie, że się wtrącam, ale... 08.06.08, 21:47
                    reguła mówi,że w im Zweifel für den Angreifer.
                    • wsiowa.baba Re: Przepraszam Pannie, że się wtrącam, ale... 08.06.08, 21:49
                      Wlasnie sie wtraciles smile))
                      Wiem, ze im Zweifel ... ale szkoda.
                      • jessi_a buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 08.06.08, 21:57
                        czy ja sie doczekam wwreszcie, ze Polacy w takich imprezach wygraja
                        z Niemcami. chlopaki przeciez tak ladnie graja buuuuuuuuuuuuuuuu
                        • wsiowa.baba Re: buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 08.06.08, 22:01
                          Jessi, nie tracmy nadziei. Przynajmniej graja dobrze. Zakladajac, ze
                          nie uda im sie strzelic gola, jutro w pracy bede wycierala oczy
                          kolegom tym "ein bisschen abseits" smile) A moze jednak strzela??
                          • jessi_a Re: buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 08.06.08, 22:04
                            mezoju powiedzialam, ze w 65 minucie Polacy strzela gola inaczej
                            pochlastam sie. Papierosy i piwo to zre juz, oj jutro w pracy bede
                            do niczego.
                            • wsiowa.baba Re: buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 08.06.08, 22:07
                              Ilosci wypalonych papierosow juz nie licze, piwko pije tylko w
                              towarzystwie a ze jestem sama to oprozniam likierek ... oj, dobry
                              on, dobry, i tak ladnie wchodzi do glowy... smile
                              O jutrzejszym dniu w pracy nawet nie chce myslec smile
                              • jessi_a a moze tak lapy Lehmanowi poprzetracac ;( 08.06.08, 22:09

• wsiowa.baba A pozostalym nogi polamac :)) 08.06.08, 22:11

• jessi_a Re: A pozostalym nogi polamac :)) 08.06.08, 22:11
                                    najpierw Ballacka crying((((((
                                    • wsiowa.baba Re: A pozostalym nogi polamac :)) 08.06.08, 22:12
                                      To trzeba byloby Uri Geller zaprosic. Zalatwilby na odleglosc smile)
                                      • wsiowa.baba Re: A pozostalym nogi polamac :)) 08.06.08, 22:14
                                        Jutro biore zwolnienie i nie ide do pracy sad(
                                        • jessi_a Re: A pozostalym nogi polamac :)) 08.06.08, 22:15
                                          chyba tez zadzwonie, ze nienawidze poniedzialku sad(((((((((
                                      • jessi_a Re: A pozostalym nogi polamac :)) 08.06.08, 22:14
                                        Podolski musi dostac zakaz wjazdu do Polski sad((((((((((((
                                        • wsiowa.baba Re: A pozostalym nogi polamac :)) 08.06.08, 22:19
                                          No kurcze! Zeby chociaz honorowa bramke strzelili ...
                                          • jessi_a Re: A pozostalym nogi polamac :)) 08.06.08, 22:23
                                            Toz Polacy dwie strzelily, ale Niemcy wygrywaja sad
                                            • wsiowa.baba Re: A pozostalym nogi polamac :)) 08.06.08, 22:25
                                              I sprobuj tu zrozumiec pilke nozna sad((
                                              • jessi_a Niemcy znowu zaczarowali bramke ;(((((((( 08.06.08, 22:28

• wsiowa.baba Re: Niemcy znowu zaczarowali bramke ;(((((((( 08.06.08, 22:36
                                                  Likierek wypity, czeresnie i truskawki zjedzone, ide spac sad((
                                                  Jutro odwaznie stawie czola kolegom z pracy.
                                                  Dobranoc <chlip, chlip>
                                                  • jessi_a Re: Niemcy znowu zaczarowali bramke ;(((((((( 08.06.08, 22:48
                                                    ja tam powiem ze flancowany Niemiec znowu dwa gole strzelil.
    • apj01 Re: Zaczelo sie :DDDDDDDDDDDD 08.06.08, 22:16
      no i tak trzymać

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka