absztyfikant 29.06.09, 11:05 Ten przyklad powinien przejsc z ziemi wloskiej do Polski wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80277,6766121,Wlosi_skazuja_esesmanow_i_Niemcy.html Biedny Asiek nie pojedzie juz nigdy na urlop, bedzie placil na odszkodowania hahahahaha Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
thunder-mug [...] 29.06.09, 11:23 Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum . Odpowiedz Link
absztyfikant A.. 29.06.09, 11:26 ...dministracja tego forum powinna usunac ten twoj wpis jako razaco niezgodny z netykieta i regulaminem forum. Odpowiedz Link
thunder-mug Administracja tego forum powinna ... 29.06.09, 16:22 absztyfikant napisał: Cytat ...Administracja tego forum powinna usunac ten twoj wpis jako razaco niezgodny z netykieta i regulaminem forum. Przed tygodniem pokazywano na wszystkich kanałach internetu umierającą dziewczynę z Teheranu... Mówią, że to snajper MOSSADU był, który ją zastrzelił. Proszę włączyć dźwięk z chichotem Absztyfikanta.... Odpowiedz Link
thunder-mug Nie wojna przeciw Arabom jest Nadużyciem, lecz ... 29.06.09, 11:51 maria421 napisała: Cytat jako NADUZYCIE drastycznych scen. Thunder, troche respektu dla takich obrazkow by Ci sie przydalo. Nie wojna przeciw Arabom jest Nadużyciem, lecz dokumentacja tej wojny? A dlaczego dokumentacja zbrodni Hitlerowskich nie jest NADUZYCIEM drastycznych scen? Odpowiedz Link
maria421 Thunder-Mug 29.06.09, 11:55 NADUZYCIEM jest sposob w jaki Ty obchodzisz sie z ta dokumentacja. Odpowiedz Link
thunder-mug Ten chichot nad ofiarami zbrodni... 29.06.09, 12:00 maria421 napisała: > NADUZYCIEM jest sposob w jaki Ty obchodzisz sie z ta dokumentacja. --------------------------------------------------------------- Odpowiedz Link
jureek Re: Ten chichot nad ofiarami zbrodni... 29.06.09, 12:03 thunder-mug napisała: > Ten chichot nad ofiarami zbrodni pochodzi od Absztyfikanta, nie od mnie! Ten chichot na pewno nie dotyczył ofiar zbrodni. Jeśli już, to Twojego urlopu. No chyba, że uważasz, że brak urlopu to zbrodnia. Jura Odpowiedz Link
thunder-mug Tu chichot proszę! 29.06.09, 12:08 jureek napisał: > thunder-mug napisała: > > > Ten chichot nad ofiarami zbrodni pochodzi od Absztyfikanta, nie od mnie! > > Ten chichot na pewno nie dotyczył ofiar zbrodni. Jeśli już, to Twojego urlopu. > No chyba, że uważasz, że brak urlopu to zbrodnia. > Jura > Aha! Trza tylko odpowiedniej wykładni wybryków Absztafikantów. Może i zbrodni hitlerowskich...? Ja nie mogę jechać na urlop ze względu na zbrodnie hitlerowskie... Tu chichot proszę! Odpowiedz Link
jureek Re: Nie wojna przeciw Arabom jest Nadużyciem, lec 29.06.09, 12:05 thunder-mug napisała: > A dlaczego dokumentacja zbrodni Hitlerowskich nie jest NADUZYCIEM drastycznych > scen? Owszem, nieraz także dokumentacja zbrodni nazistowskich także jest nadużyciem. Niedawno była na forum gazety afera z powodu opublikowania drastycznego zdjęcia z obozu koncentracyjnego. Jura P.S. Przymiotniki piszemy z małej litery. Odpowiedz Link
thunder-mug A więc powyższe zdjęcie jest fotomontażem? 29.06.09, 12:14 jureek napisał: > thunder-mug napisała: > > > A dlaczego dokumentacja zbrodni Hitlerowskich nie jest NADUZYCIEM drasty > cznych > > scen? > > Owszem, nieraz także dokumentacja zbrodni nazistowskich także jest nadużyciem. > Niedawno była na forum gazety afera z powodu opublikowania drastycznego zdjęcia > z obozu koncentracyjnego. > Jura > > P.S. Przymiotniki piszemy z małej litery. ------------------------------------------ Odpowiedz Link
jureek Re: nie tyle chodziło o fotomontaż 29.06.09, 12:20 ... co o kontekst, w jakim to drastyczne zdjęcie opublikowano. Jura Odpowiedz Link
thunder-mug Rola Absztyfikanta na tym forum! 29.06.09, 12:25 jureek napisał: > ... co o kontekst, w jakim to drastyczne zdjęcie opublikowano. > Jura > ------------------------------------- Odpowiedz Link
jureek Re: no widzisz, wiesz... 29.06.09, 12:34 ... że prowokuje, a mimo to dałeś się sprowokować. Niezbyt dobrze świadczy to o Twoim opanowaniu. Jura Odpowiedz Link
thunder-mug Prowokatorów trza naświetlać... 29.06.09, 12:38 jureek napisał: > ... że prowokuje, a mimo to dałeś się sprowokować. Niezbyt dobrze świadczy to o > Twoim opanowaniu. > Jura ---------------------------------- Odpowiedz Link
thunder-mug aby Prowokatora każdy mógł natychmiast poznać... 29.06.09, 12:57 jureek napisał: tym zdjęciem sam się naświetliłeś --------------------------------------- Odpowiedz Link
thunder-mug Kontekstem jest prowokacja Absztyfikanta... 29.06.09, 12:43 jureek napisał: > ... co o kontekst, w jakim to drastyczne zdjęcie opublikowano. > Jura > -------------------------------- Odpowiedz Link
absztyfikant Re: FORZA Italia! 29.06.09, 12:11 Taka paranoiczna reakcja to przejaw skrajnego zezwierzecenia. Dosc powiedziec, ze ten watek nie ma nic wspolnego z panstwem zydowskim i swiatem arabskim. To pozwala mi sie zastanawiac nad rola jego przodkow w czasie II wojny swiatowej w okupowanej Polsce. Niedaleko pada jablko od jabloni. Odpowiedz Link
thunder-mug Dyskutujemy tylko o hitlerowskich zbrodniach.... 29.06.09, 12:18 absztyfikant napisał: > Taka paranoiczna reakcja to przejaw skrajnego zezwierzecenia. Dosc powiedziec, > ze ten watek nie ma nic wspolnego z panstwem zydowskim i swiatem arabskim. To > pozwala mi sie zastanawiac nad rola jego przodkow w czasie II wojny swiatowej w > okupowanej Polsce. Niedaleko pada jablko od jabloni. > Aha! Dyskutujemy tylko o hitlerowskich zbrodniach.... Dyskusja o izraelskich zbrodniach nad Arabami jest zezwierzęceniem... Odpowiedz Link
thunder-mug kto Ci broni założyć wątek o mecenasach? 29.06.09, 12:49 jureek napisał: > Re: kto Ci broni założyć wątek o innych zbrodniac ------------------------------ Odpowiedz Link
jureek Re: nikt mi nie broni 29.06.09, 12:52 Jednak ja w przeciwieństwie do Ciebie, nie skarżę się kłamliwie, że o mecenasach mi pisać nie wolno. To Ty jęczysz, że tylko o hitlerowskich zbrodniach wolno pisać, a o innych nie. Jura Odpowiedz Link
absztyfikant Re: nikt mi nie broni 29.06.09, 12:56 To najbardziej boli: www.goethe.de/ins/it/rom/uun/deindex.htm Zabiora Wlosi, oj zabiora Odpowiedz Link
thunder-mug Bei kleinen Charakteren... 29.06.09, 13:02 absztyfikant napisał: > To najbardziej boli: > www.goethe.de/ins/it/rom/uun/deindex.htm > Zabiora Wlosi, oj zabiora > ----------------------------------------- Odpowiedz Link
thunder-mug Oj jak to fajnie będzie... 29.06.09, 13:28 absztyfikant napisał: > Walnie po kieszeni, oj walnie ---------------------------------------- Odpowiedz Link
thunder-mug Polska będzie płacić, tylko ile? 29.06.09, 17:21 absztyfikant napisał: > Walnie po kieszeni, oj walnie > ----------------------------------------------- Odpowiedz Link
absztyfikant Nie wiem czy zauwazyles, ze ja 29.06.09, 12:25 z toba wlasciwie nie dyskutuje, tylko wyglaszam swoje kwestie, a i to nie dla ciebie, tylko dla czytajacych - to jest przeciez forum, a w tzw. realu nie poswiecilbym ci nawet 5 minut. A teraz ad rem. To watek o precedensowym wyroku wloskiej Temidy. Temida to potoczne okreslenie wymiaru sprawiedliwosci. Rozumiesz? Tylko mi nie wklejaj teraz zbrodni greckich bogow, bo zwymiotuje... Abmarsch... Odpowiedz Link
thunder-mug Re: Nie wiem czy zauwazyles, ze ja 29.06.09, 12:28 absztyfikant napisał: Tylko mi nie wklejaj teraz zbrodni greckich bogow, bo zwymiotuje... -------------------- Odpowiedz Link
thunder-mug około 7,680,000 dla zapytania FORZA Italia!. 29.06.09, 13:15 1 - 10 spośród około 7,680,000 dla zapytania FORZA Italia!. ---------------------------------------------------------- Odpowiedz Link
thunder-mug Masz na myśli sposób jak w PRL pogrzebano ...? 29.06.09, 13:57 maria421 napisała: Cytat jako NADUZYCIE drastycznych scen. Thunder, troche respektu dla takich obrazkow by Ci sie przydalo. Masz na myśli sposób jak w PRL pogrzebano ofiary z przed Stoczni Szczecinskiej i Stoczni Gdanskiej? Pogrzebano je po północy, bez świadków, bez drastycznych zdjęć. Podobnie jak w Iranie przed tygodniem! Odpowiedz Link
jessi_a Re: FORZA Italia! 29.06.09, 15:16 jezeli wszystkie proroctwa sie spelnia, to czarno widze przyszlosc UE. Odpowiedz Link
thunder-mug “Nützliche Idioten” i święty Jureczek 29.06.09, 16:50 jessi_a napisała: Cytat jezeli wszystkie proroctwa sie spelnia, to czarno widze przyszlosc UE. --------------------------------------- Odpowiedz Link
jureek Re: Asieka hucpa nad hucpami 29.06.09, 19:54 Czy to nie szczyt bezczelności, kiedy sympatyk NPD, partii jawnie wykorzystującej w kampanii wyborczej antypolskie resentymenty, stroi się w piórka budowniczego porozumienia między Polakami i Niemcami, a mnie zarzuca, jakobym działał na rzecz skłócenia tych narodów? Mam nadzieję, że ludzie na tym forum jednak nie są tacy głupi i nie dadzą się nabrać na Twoje kłamliwe insynuacje, bo wiedzą, że gdy media i politycy próbują wywoływać jakieś antyniemieckie histerie (sprawa Jugendamtów, "biednego" Jasia Rokity, artykułu w Spieglu, kartoflanych karykatur Kaczyńskich itp.) zawsze starym się prostować przesadzone lub nieprawdziwe informacje histeryzujących mediów. Tak niby ma wyglądać moje zaognianie polsko-niemieckich stosunków? Nie lubię udowadniania, że nie jestem wielbłądem, ale poniższe dla przykładu linki nie świadczą chyba o tym, że zależy mi na pogorszeniu polsko-niemieckich stosunków: forum.gazeta.pl/forum/w,13,95532369,95548779,Re_Polscy_rolnicy_odpowiedzialni_za_holocaust_.html forum.gazeta.pl/forum/w,51283,91213376,91242584,Re_Rozumiem_Twoje_rozczarowanie_i_wspolczuje.html Poza tym Asiek bezczelnie kłamie, jakobym pomagał tutaj Absztyfikantowi. Tak wygląda ta pomoc? forum.gazeta.pl/forum/w,$f,$t,$a,$seot.html?f=51283&w=96550094&a=96550367 forum.gazeta.pl/forum/w,$f,$t,$a,$seot.html?f=51283&w=96618207&a=96618622 No chyba, że Asiek bolszewicką zasadę wyznaje, że kto nie z nami, ten przeciw nam. Więc skoro sympatyka NPD nie wspieram, to muszę Absztyfikantowi pomagać. Nie ze mną te numery, Brunner. Jura Odpowiedz Link
parostatek Re: Abszti 29.06.09, 16:48 Moze bys tak zajal sie moja suka?Chcem miec piekne pieski. Masz duzo czasu na pisaniu glupot po forach. Odpowiedz Link
thunder-mug Nareszcie jakiś głos rozsądku... 29.06.09, 16:53 parostatek napisał: > Moze bys tak zajal sie moja suka?Chcem miec piekne pieski. > Masz duzo czasu na pisaniu glupot po forach. --------------------------- Odpowiedz Link
absztyfikant Re: Italia forza... 29.06.09, 19:02 dreckige.sau napisał: > a Abszt tylko furz.... --- Przezyje Odpowiedz Link
thunder-mug podobne słownictwo... 29.06.09, 19:08 absztyfikant napisał: > dreckige.sau napisał: > > > a Abszt tylko furz.... > > --- > > Przezyje --------------------------- Odpowiedz Link
absztyfikant Re: podobne słownictwo... 29.06.09, 19:10 Nie tylko ja sie na was poznalem Odpowiedz Link
thunder-mug Re: podobne słownictwo... 29.06.09, 19:17 absztyfikant napisał: > Nie tylko ja sie na was poznalem > Brak specyficznego chichotu prowokatora... Odpowiedz Link