ja.nusz 03.08.09, 18:08 ... i niektórzy mają pełne portki, że zacznie sypać. O jednego nie należy się bać - Kapusta znów powie, że nie powie kto dawał kasę. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fan.club Schreiber wrócił, a z nim... 03.08.09, 18:12 bawarska sitwa. Proces dopiero po wyborach - powiedział Niemiec z prokuratury. www.spiegel.de/politik/deutschland/0,1518,640038,00.html Odpowiedz Link
ja.nusz Re: Schreiber wrócił... 04.08.09, 09:55 lepian4 napisał: > Podaj nazwiska tycj niektorych. Smiem twierdzić, że poraz kolejny rżniesz głupa. Kapusta i Schäuble wystarczą? Odpowiedz Link
lepian4 Re: Schreiber wrócił... 04.08.09, 19:54 I ty naprawde uwazasz, ze oni narobili/narobia w gacie? Sam nie wiem, kto tutaj rznie glupa. Odpowiedz Link
ja.nusz Re: Schreiber wrócił... 04.08.09, 20:29 lepian4 napisał: > I ty naprawde uwazasz, ze oni narobili/narobia w gacie? W portki im zaglądać nie będę - jednak przewidzieć nawet taki geniusz jak lepian tego nie może. Odpowiedz Link
lepian4 Re: Schreiber wrócił... 05.08.09, 11:23 Mija kolejny dzien i nic w tej sprawie sie nie dzieje. Kohl, Schäublte & Co. maja sie wysmienicie. Meine Glaskugel versagt in dieser Hinsicht auch. Janusz, pomoz!!! Chcemy poznac prawde!! Odpowiedz Link
ja.nusz Re: Schreiber wrócił... 05.08.09, 11:49 lepian4 napisał: > Mija kolejny dzien i nic w tej sprawie sie nie dzieje. Kohl, > Schäublte & Co. maja sie wysmienicie. > Meine Glaskugel versagt in dieser Hinsicht auch. Janusz, pomoz!!! > Chcemy poznac prawde!! Ja też chciałbym poznać prawdę. Może ją poznamy a może i nie - dużo zależy co Schreiber naopowiada przed sądem. Nie wykluczam, że pójdzie solidarnie w zaparte i nikogo nie sypnie. To, że mógłby niejednemu nasmrodzić jest bezdyskusyjne - pożyjemy zobaczymy. PS. Lepianowy polsko-niemiecki bełkot nadal przyprawia mnie o mdłości. Odpowiedz Link
lepian4 Re: Schreiber wrócił... 05.08.09, 12:20 "PS. Lepianowy polsko-niemiecki bełkot nadal przyprawia mnie o mdłości. " So werden Freundschaften fürs leben geknüpft!! Moze inne Menü ci ulzy? Odpowiedz Link
ja.nusz Re: Schreiber wrócił... 05.08.09, 12:25 Jak już musisz, to sobie tak bełkocz dalej - nie zmieni to jednak faktu, że jest to debilne. Odpowiedz Link
lepian4 Re: Schreiber wrócił... 05.08.09, 12:39 Januszek, jeden dzien mozna bylo pogadac z toba normalnie. Dzieki ci za to. Odpowiedz Link
ja.nusz Re: Schreiber wrócił... 04.08.09, 14:58 Przypomnę krótko dlaczego kazano mu wrócić: tinyurl.com/p7fah6 Odpowiedz Link
juzniewqrwionylektor no i co z tego, że wrócił? 04.08.09, 15:13 Zgrywasz się na zainteresowanego polityką? Nas powinna interesować dupa Marynii. Odpowiedz Link
ja.nusz Re: no i co z tego, że wrócił? 04.08.09, 15:24 juzniewqrwionylektor napisała: > Zgrywasz się na zainteresowanego polityką? Nas powinna interesować dupa Marynii A tobie słoneczko chyba dzisiaj zbyt mocno przygrzało w berecik, czy jak? Odpowiedz Link
juzniewqrwionylektor nie, siedzimy pod parasolem, pijemy piwo 04.08.09, 18:36 i rozmawiamy o dupach, piłce nożnej, dupach, samochodach, dupach, ... Odpowiedz Link
ja.nusz Re: nie, siedzimy pod parasolem, pijemy piwo 04.08.09, 18:44 juzniewqrwionylektor napisała: > i rozmawiamy o dupach, piłce nożnej, dupach, samochodach, dupach, ... > Super tematy a przy piwku jeszcze lepsze - około godz. 15. zrobiłeś jednak małą przerwę aby sobie popierdolić trochę od rzeczy. Odpowiedz Link
thunder-mug Zgrywasz się na zainteresowanego polityką? 05.08.09, 13:00 juzniewqrwionylektor napisała: Cytat > Zgrywasz się na zainteresowanego polityką? Nas powinna interesować dupa Marynii juzniewqrwionylektor nawiązuje do takiego przybłędy z Moraw i Czech. Gdyby on się bardziej interesował dupa Marynii, a mniej polityką, Niemiaszkowie nie musieliby dożywotnio reparacje wojenne płacić! Ot co! Cytowane z pamięci: Cytat Ich werde alle Parteien aus Deutschland verjagien, bis auf eine... Odpowiedz Link