iwanik4 13.07.10, 10:56 Od 3 lat w budowie już by ją skasowali ze stony Gminy bo aż obciach tyle czasu i nic Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jan381 Re: Strona internetowa GCK 13.07.10, 11:05 iwanik4 napisał: > Od 3 lat w budowie już by ją skasowali ze stony Gminy bo aż obciach > tyle czasu i nic >jaki direktar taka strona i cała horockaja kultura było to widać i słychać na Dniach Gródka oby SIABROUSKA BIASIEDA była lepsza Odpowiedz Link Zgłoś
jaro1999 Re: Strona internetowa GCK 13.07.10, 20:10 Janie prosze cie, nie prowokuj... Odpowiedz Link Zgłoś
jan381 Re: Strona internetowa GCK 14.07.10, 08:51 ja nie prowokuje tylko daję do myślenia ludziom z Gródka kto kieruje naszą gródecką Kulturą Odpowiedz Link Zgłoś
dyrektor_gck_grodek Re: Strona internetowa GCK 14.07.10, 16:17 Proszę o jeszcze trochę cierpliwości. Nowa strona GCK ruszy wraz z zakończeniem remontu naszego budynku. Pozyskaliśmy na ten cel dofinansowanie z LGD, ale trwa jeszcze procedura. A Jana381 i każdego, komu na sercu leży gródecka kultura, zapraszam, by dołączył do Rady Programowej GCK, którą powołałem jeszcze zimą. Pozdrawiam. Jerzy Chmielewski Odpowiedz Link Zgłoś
hulajszczyk Re: Strona internetowa GCK 14.07.10, 18:25 dyrektor_gck_grodek napisał: > Proszę o jeszcze trochę cierpliwości. Nowa strona GCK ruszy wraz z zakończeniem > remontu naszego budynku. Pozyskaliśmy na ten cel dofinansowanie z LGD, ale trwa > jeszcze procedura. A Jana381 i każdego, komu na sercu leży gródecka kultura, > zapraszam, by dołączył do Rady Programowej GCK, którą powołałem jeszcze zimą. > Pozdrawiam. > Jerzy Chmielewski Oczywiście, istnieje takie cudo, tylko czemu należą do niej same szychy gródeckie, ale osoby które mało bywają w Gródku i na imprezach, może jakąś młodzież do tej"Rady programowej" Odpowiedz Link Zgłoś
jan381 Re: Strona internetowa GCK 14.07.10, 18:53 hulajszczyk napisał: > > > > Oczywiście, istnieje takie cudo, tylko czemu należą do niej same > szychy gródeckie, ale osoby które mało bywają w Gródku i na > imprezach, może jakąś młodzież do tej"Rady programowej" >szanowny direktar z młodzieżą nima wspólnych tematów jego interesuje tylko białoruska kultura, razspiawany haradok i temu podobne zespoły sprawy młodych jemu wiszą i powiewają Odpowiedz Link Zgłoś
dyrektor_gck_grodek Re: Strona internetowa GCK 14.07.10, 20:28 Rada Programowa GCK liczy blisko 20 osób, w różnym wieku, prawie wszyscy miejscowi. Zaraz po wakacjach, jak tylko będą warunki, znów zrobimy spotkanie. Każdy będzie mógł przyjść z opinią, propozycją. Już teraz zapraszam (będą ogłoszenia). Co do białoruskości zaś, to Szanowny Jan chyba nie czyta gródeckiej gazety. Mimo, że tytuł jest dwujęzyczny, to po białorusku (pa prostu) prawie nikt już nie pisze, tylko po polsku. Trochę szkoda... Ginie tradycja, a Jan się cieszy? Ale mimo to zapewniam, że GCK jest i dla takich jak Jan, i dla młodzieży oczywiście. Teraz musimy tylko przeczekać remont. Jerzy Chmielewski Odpowiedz Link Zgłoś
cubas4 Re: Strona internetowa GCK 22.07.10, 16:30 Czy moglby Pan na forum napisać nazwiska i wiek osob z tej rady ? W jaki sposób można zostać członkiem tej rady ? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
hulajszczyk Re: Strona internetowa GCK 15.07.10, 09:54 jan381 napisał: > >szanowny direktar z młodzieżą nima wspólnych tematów jego interesuje tylko > białoruska kultura, razspiawany haradok i temu podobne zespoły sprawy młodych > jemu wiszą i powiewają No Janie nie przesadzajmy. Takiego czegoś nie miałem na myśli. Od kiedy p. Chmielewski został dyrektorem na imprezach się dużo zmieniło (może nie wszystko na lepsze) ale na Święcie Gródka gwiazda wieczoru, gck wychodzi z inicjatywą do młodzieży, już nie tyle nauka gry na gitarze ale mamy zespół taneczno - wokalny z prawdziwego zdarzenie i to po polsku (wiem że za kadencji pana Ostapczuka też taki był). A co do strony, to powinna być jak najbardziej i wydaje mi się że lepiej poczekać i zainwestować w coś konkretnego a nie na zwykłym html-u. No a co do imprez są jakie są (może za dużo nowości) jak na Gródek, bo mamy także osoby starsze którym nie podobają się nowości (np. zespoły rockowe w środku dnia), a wracając do młodzieży to wiele osób z PG ma wielki uraz do Pana, bo trudziły się w pisaniu artykułów do gazety, a Pan czasami albo ich nie publikował albo zmieniał treść, ale to już inna bajka. A wracając jeszcze raz do młodzieży, kiedyś wszyscy czekali na Prymaki i każdemu pasowało, czyżby młodzież stała się wybredniejsza czy może dorośli? Pozdrawiam wszystkich forumowiczów;) Odpowiedz Link Zgłoś
szuryk Re: Strona internetowa GCK 14.07.10, 21:06 dyrektor_gck_grodek napisał: >(...)A Jana381 i każdego, komu na sercu leży gródecka kultura, > zapraszam, by dołączył do Rady Programowej GCK, którą powołałem jeszcze zimą. Panie Dyrektorze, a jakim to cudem zwykły mieszkaniec Gródka ma się dowiedzieć o powołaniu rady? O imprezach? O działaniach GCK? Wystarczy "kawałek" tymczasowej strony www, z prostymi informacjami, bez super grafiki, super technologii. Czysty tekst! Chętnie zasponsoruję serwer www oraz domenę, na krótkie szkolenie pracownika GCK z obsługi technologii internetowych także znajdę czas. Odpowiedz Link Zgłoś
dyrektor_gck_grodek Re: Strona internetowa GCK 15.07.10, 08:14 szuryk napisał: > Wystarczy "kawałek" tymczasowej strony www, z prostymi informacjami, bez super > grafiki, super technologii. Czysty tekst! > > Chętnie zasponsoruję serwer www oraz domenę, na krótkie szkolenie pracownika GC > K z obsługi technologii internetowych także znajdę czas. > Też o tym myślałem, dlatego propozycję przyjmuję (mój tel. 502 661 316). Są jeszcze u nas dobrzy ludzie. Dziękuję. Jerzy Chmielewski Odpowiedz Link Zgłoś
jan381 Re: Strona internetowa GCK 15.07.10, 08:39 dyrektor_gck_grodek napisał: > Też o tym myślałem, dlatego propozycję przyjmuję (mój tel. 502 661 316). Są > jeszcze u nas dobrzy ludzie. Dziękuję. > Jerzy Chmielewski >a kasiore którą ma się na tą stronę lepiej przeznaczyć na stare zespoły i udawać żebraka i czekać na sponsoring ludzi czy naprawę trzeba było do prowadzenia imprezy DNI GRÓDKA zatrudniać kobietę z poza Gródka bo w GCK nima komu tego zrobić tylko brać kasioooooooooooooooore i nic nierobić i ciągle narzekać a nie lepiej zatrudnić kompetentną kadrę a nie byle kogo zeby tylko był Odpowiedz Link Zgłoś
dyrektor_gck_grodek Re: Strona internetowa GCK 15.07.10, 09:05 jan381 napisał: >czy naprawę trzeba było do prowadzenia imprezy DNI GRÓDKA zatrudniać kobietę z poza Gródka bo w GCK nima komu teg > o zrobić tylko brać kasioooooooooooooooore i nic nierobić i ciągle narzekać a n > ie lepiej zatrudnić kompetentną kadrę a nie byle kogo zeby tylko był A ty, Janie, ciągle swoje. Porozmawiajmy w realu, to zmienisz zdanie (tamta konferansjerka nie wzięła za to ani grosza, bo od kilku miesięcy współpracuje z GCK, prowadząc nowe zespoły dziecięco-młodzieżowe). Zapraszam do GCK, a przekonasz się jak bardzo się mylisz i w pozostałych sprawach. Bo tu teraz naprawdę sporo się dzieje, remont idzie pełną parą. Jerzy Chmielewski Odpowiedz Link Zgłoś
jan381 Re: Strona internetowa GCK 15.07.10, 10:06 remont idzie pełną parą , a upadek kultury idzie tyż galopem za co pracownicy biorą kasę jeśli w czasie remonciku nic nie nie działają nawet strony internetowej nima widać ze direktor ma to wsio w d...e powiniem znależść lepszejszą kadrę żeby po remoncie kultura ruszyła galopem a nie popadała w jeszcze upadłość tyle mamy zdolnych ludzi ale chyba ni z tej obcji co właść i direkcja GCK ta cała rada programowa to rada papierowa i na pokaz i jest poto żeby tylko być i tak nic a nic nie zmieniła i nie zmieni bo brak kompetentnych ludzi w jej składzie Odpowiedz Link Zgłoś
jaro1999 Re: Strona internetowa GCK 18.07.10, 22:10 Janie proszę Cię, wyluzuj... Skąd takie wieści, że kultura upada? A mówiąc o narzekaniu to kogo masz na myśli? Bo jeżeli ktoś tu CIĄGLE narzeka to jest to Jan381!!! Co do strony, P. dyrektorze, remont to kiepska wymówka chyba jest... Odpowiedz Link Zgłoś
jaro1999 Re: Strona internetowa GCK 20.07.10, 21:45 Janie, spójrz troszkę bardziej obiektywnie... W sumie latem mamy pełno imprez, poczynając na Dniach Gródka, poprzez Basowiszcza, Biasiedu do dożynek... - a dwie z nich to imprezy o zasięgu troszkę większym niż tylko nasza wioska. Jest też imprezka w Załukach, bardzo fajna zresztą też. Miałbym wiele zastrzeżeń co do programu artystycznego Dni Grodka ale Biasieda zapowiada się na prawdę dobrze. Szałkiewicz, Wolski, to artyści nietuzinkowi. Cieszę się że usłyszę też Horpynę w Gródku. Co do GCK i jego działalności..., trudno pracować w warunkach budowy, nieprawdaż? Mam nadzieję, że p. Chmielewski startując do konkursu na stanowisko dyrektora gminnej kultury miał i ma jakąś wizję tejże. Janie, krytyka - tak ale nie krytykanctwo. Odpowiedz Link Zgłoś
pogromca1008 Re: Strona internetowa GCK 21.07.10, 22:51 widzę ze ostatnio redakcja WG popisała sie wydając książke telefoniczną naszego regionu,wpisy numerów nie aktualne.wszystko żywcem zerżnięte z poprzedniej edycji.ja nigdzie nie zauważyłem żeby były jakieś ogłoszenia o aktualizacji.dlatego dobrze by było żeby powstała jakis strona internetowa GCK bądz WG z takimi informacjami. Odpowiedz Link Zgłoś
kycajap Re: Strona internetowa GCK 22.07.10, 11:55 Nie dość, że informacje nieaktualne, to masa błędów: np. na 1 stronie - Codkiewiczów 32 - tam Banku Spółdzielczego nie ma, co najwyżej szmateks i apteka, Michałowska 17 - tam Posterunku Policji nie ma, co najwyżej prywatna posesja, Przedszkole Samorządowe także nie pod tym adresem a także znaczna część nr prywatnych nie zgadza się z rzeczywisytością. Pytanie do Dyrektora - Redaktora: jaki był sens lub raczej cel drukowania NOWEGO "Spisu telefonów" Odpowiedz Link Zgłoś
szuryk Re: Strona internetowa GCK 08.01.11, 12:18 Witam! dyrektor_gck_grodek napisał: > Proszę o jeszcze trochę cierpliwości. Nowa strona GCK ruszy wraz z zakończeniem > remontu naszego budynku. Pozyskaliśmy na ten cel dofinansowanie z LGD, ale trwa > jeszcze procedura. Widzę, że jednak każdy prawdziwy dżentelmen dotrzymuje Pan słowa. Remont GCK się zakończył strona GCK się objawiła: www.gckgrodek.pl Jesty tylko jeden problem: po za ślicznym kaskiem i napisem w języku angielskim "under construction" (widzę, że jednak ludzie wstydzą się języka ojczystego: białoruskiego, polskiego) nic więcej na niej nie ma. Dziwi mnie też trochę, że do umieszczenia kasku była potrzebna dotacja z LGD. Mówiąc delikatnie wywalanie pieniędzy w błoto. P.S. Obiecane informacje na temat spotkań rady programowej GCK także się nie pojawiły. Odpowiedz Link Zgłoś
dyrektor_gck_grodek Re: Strona internetowa GCK 08.01.11, 14:55 Layout naszej strony jest już gotowy. To w zasadzie będzie niewielki portal (dość rozbudowany). Uruchomimy go, jak tylko informatyk upora się z layotem graficznym, zrobionym na zamówienie. Przepraszam, że wszystko trochę się przeciągnęło. Testowanie chcielibyśmy zacząć jeszcze w tym miesiącu. Pozdrawiam świątecznie i noworocznie. Zapraszam jutro na WOŚP przy torach w Waliłach Stacji. Jerzy Chmielewski Odpowiedz Link Zgłoś
jaro1999 Re: Strona internetowa GCK 08.01.11, 17:55 Panie Dyrektorze, to delikatnie mowiac kpina z ta WOŚP. Informacji trzeba szukac, no wlasnie., gdzie? A jaki jest program? "Muzyka na zywo", a jak ma być, na martwo? Myślę że powinien pan popracowac nad marketingiem... Odpowiedz Link Zgłoś
jaro1999 Re: Strona internetowa GCK 08.01.11, 17:55 Przeporaszam, znalazłem: wosp.bialystok.pl/wosp-w-gminie-grodek,aktualnosc,704 Odpowiedz Link Zgłoś
dyrektor_gck_grodek Re: Strona internetowa GCK 08.01.11, 19:40 To prawda, choć plakaty o WOŚP w Gródku wiszą od dwóch tygodni... I głośno o nas w białostockich mediach, nie mówiąc o WG-HN (z początku grudnia). J.Chm. Odpowiedz Link Zgłoś
jaro1999 Re: Strona internetowa GCK 08.01.11, 21:25 no tak, ja wrocilem z podrozy dwutygodniowej i ...nie mialem do dyspozycji plakatow np a jak wszedlem na strone oficjalna gminy grodek... tam nie powinno byc jakiejs wzmianaki? a dowiedzialem sie wlasnie z radia bstok... i tez tak nie do konca... Odpowiedz Link Zgłoś
szuryk Re: Strona internetowa GCK 08.02.11, 18:27 Witam! dyrektor_gck_grodek napisał: > Layout naszej strony jest już gotowy. To w zasadzie będzie niewielki portal (do > ść rozbudowany). Uruchomimy go, jak tylko informatyk upora się z layotem grafic > znym, zrobionym na zamówienie. Przepraszam, że wszystko trochę się przeciągnęło > . Testowanie chcielibyśmy zacząć jeszcze w tym miesiącu. Tak nieśmiało chciałem zapytać - jak wypadły testy? Widzę, że jest jakiś problem techniczny ponieważ w dalszym ciągu na stronie GCK straszy żółty kask. Odpowiedz Link Zgłoś
mlody.90 Re: Strona internetowa GCK 21.01.11, 23:48 czekamy....ja polecam do prześledzenia gokmichalowo.pl bardzo ciekawa strona...i na bieżąco aktualizowana (co chyba jest najważniejsze), aby i nasza była taka:) a po za tym można założyć fejsa i informować na bieżąco o aktualnościach i imprezach. Nie jest to chyba takie skomplikowane. Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
pogromca1008 Re: Strona internetowa GCK 11.03.11, 14:45 mam pytanie do administratora strony GCK,jak długo trzeba czekać na autoryzację teksu w księdze gośći,a może są tam jakieś nie wygodne pytania? Odpowiedz Link Zgłoś