morfeusz_1 24.11.10, 17:45 to ja się czuję jak na kazaniu.. po minucie zasypiam,taki ma kojący głos ... warto było doczekać takich czasów :) www.gazeta.tv/plej/0,107457,8033369.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czkajacy_czkalow Re: Jak nasz Prezydent Komorowski przemawia ... 24.11.10, 18:43 Czyzbys mial na mysli tego pasowego paczuszka, partyjnego partacza, poszukajacego paranteli pseudo-patrycjusza, ktory pieprzy peany na temat przodujacej partii slowami pelnymi patosu a ktory niczym zwykly patalach parokrotnie paskudnie popieprzyl prawdziwie publiczny pokaz polskiej demokracji przed wlasnym palacem? - Pasikonik na pasku PO. Odpowiedz Link Zgłoś
niewzruszonyporuszyciel Re: Jak nasz Prezydent Komorowski przemawia ... 24.11.10, 20:43 Pieprzysz pazdzioch pierdoly. Odpowiedz Link Zgłoś
stach.konwa Re: Jak nasz Prezydent Komorowski przemawia ... 24.11.10, 22:22 też się czuję jak na kazaniu, ale przynajmniej rozumiem, co ten prezydent mówi, bo śp. lecha nie rozumiałem ze względu na fatalną jego dykcję Odpowiedz Link Zgłoś
lodziarz.z.jasnogrodu Re: Jak nasz Prezydent Komorowski przemawia ... 11.12.10, 21:47 stach.konwa napisał: > też się czuję jak na kazaniu, ale przynajmniej rozumiem, co ten prezydent mówi, > bo śp. lecha nie rozumiałem ze względu na fatalną jego dykcję Na TYM forum, TEJ gazety ośmielasz się wspominać coś o fatalnej dykcji???????????????? Oj nieładnie. Odpowiedz Link Zgłoś
lodziarz.z.jasnogrodu Re: Jak nasz Prezydent Komorowski przemawia ... 14.12.10, 12:47 stach.konwa napisał: > też się czuję jak na kazaniu, ale przynajmniej rozumiem, co ten prezydent mówi, I w tym cały sęk. Prezydent bardzo WYRAŹNIE mówi o wyjściu z NATO: www.youtube.com/watch?v=Vfo2Btjmac0&feature=player_embedded Odpowiedz Link Zgłoś
nick_llatarnika Re: Jak nasz Prezydent Komorowski przemawia ... 17.12.10, 00:07 > też się czuję jak na kazaniu, ale przynajmniej rozumiem, co ten prezydent mówi, > bo śp. lecha nie rozumiałem ze względu na fatalną jego dykcję pierdu, pierdu tłumacz to dykcją, oszukuj sam siebie. prawda jest jednak taka, że nie dorosłeś intelektualnie, by zrozumieć tego co on ma do przekazania... Odpowiedz Link Zgłoś
stach.konwa Re: Jak nasz Prezydent Komorowski przemawia ... 18.12.10, 16:00 "co on ma do przekazania... " --- Ma? Z zaświatów przemawia? To faktycznie nie rozumiem, w duchy nie wierzę. Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: Jak nasz Prezydent Komorowski przemawia ... 24.11.10, 22:47 azp11 napisał: > Załamka. A kto powiedział że będzie tetko ;) Odpowiedz Link Zgłoś
czkajacy_czkalow Re: Jak nasz Prezydent Komorowski przemawia ... 25.11.10, 06:47 Bardzo sluszna ocena formy "jak on przemawia" - poprostu zalamka. Ale jeszcze gorsza rzecza sa jego pomysly na "doradcow" wlaczonych do jakiegos narodowego areopagu a` la Komorowski. Zaprosil tam m. in., generala Jaruzelskiego pewnie po to by doradzal co tam w duszy Polakowi z nazwy a z duszy sowieckiemu janczarowi, (ktory na rozkaz Sowietow byl gotow zabijac swoich pobratymcow), gra. Historycznie janczarzy gdy wchodzili cudza armia na ziemie z ktorej pochodzili, zlapani, byli zabijani bez pardonu, gdyz byli najbardziej bezwzglednymi wykonawcami rozkazow Sultana. Czegoz to chce sie nauczyc wlasnie od polskiego dyktatora ("ustanowlienym" przez sowieckich okupantow naszego kraju) - Jaruzelskiego? Skoro zaproszenie Jaruzelskiego nie robi mu zadnej roznicy to pewnie nie robiloby mu takze roznicy zaprosic na doradce do spraw "utrzymania porzadku" w kraju, np., diabla w spodnicy, pulkownika MO, pania Feige Mindla-Wolinska-Brus. Ona byla przecie taka sprawna w skazywaniu na kare smierci polskich najlepszych patriotow walczacych z okupantami Polski i niemieckimi i sowieckimi... ... Hucpiarz czy kompletny duren? Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs Re: Jak nasz Prezydent Komorowski przemawia ... 25.11.10, 19:14 Kmpletny duren z dykcja kooonwy.Senna glupawa mowa z brakiem wiedzy z wlasnego podworka. - Zaliczyl Norwegie do panstw wiodacych w UE,gaz lupkowy za szkodliwy ekologicznie i jako hrabia 0 znajomosci jezykow obcych.Duren i hipokryta - tylko tak mozna go okreslic. czkalow napisal: >Hucptarz czy kompletny duren? Odpowiedz Link Zgłoś
shiva772 Re: Jak nasz Prezydent Komorowski przemawia ... 25.11.10, 21:48 Tępy numerku, to nie jest twój prezydent, wpadki twojego są tu: wiadomosci.wp.pl/kat,48996,title,Wpadka-goni-wpadke-czyli-jak-sie-robi-kampanie-w-USA,wid,9880341,wiadomosc.html?ticaid=1b4ee Ponadto Komorowski został wybrany w demokratycznych wyborach i choć nie jest najlepszym mówcą pisząc o nim, że jest "kompletnym durniem" plujesz na Polaków i ich wybór, a także na demokrację. Więc zastanów się ćwierć inteligencie zanim puścisz następnego takiego bąka.. Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs Re: Jak nasz Prezydent Komorowski przemawia ... 25.11.10, 21:58 super nadety potworku,,,popisal sie niewiedza? Odpowiedz Link Zgłoś
shiva772 Re: Jak nasz Prezydent Komorowski przemawia ... 25.11.10, 22:03 Za szybko, za szybko :) Minie kilka godzin zanim zrozumiesz o co mi chodziło... a może nie zrozumiesz wcale? Odpowiedz Link Zgłoś
competer1 Re: Jak nasz Prezydent Komorowski przemawia ... 25.11.10, 23:25 Dobre z tą ksywą. Emigracyjny numerek :). Te cioły analizują nasze życie poprzez to co przeczytają w Naszym Dzienniku i usłyszą w RM. Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs Re: Jak nasz Prezydent Komorowski przemawia ... 26.11.10, 00:26 Nikt ci nie broni analizy zycia w/g wybiorczej,ale nie wciskaj,ze tam jest jedynie prawda. Odpowiedz tylko;jak to z Norwegia w wypowiedzi Komorowskiego,bylo? Odpowiedz Link Zgłoś
stach.konwa Re: Jak nasz Prezydent Komorowski przemawia ... 28.11.10, 15:03 Postanowil raz zniżyć się do twojego poziomu i wyszło mu jak wyszło. Odpowiedz Link Zgłoś
nick_llatarnika Re: Jak nasz Prezydent Komorowski przemawia ... 28.11.10, 23:17 > Dobre z tą ksywą. Emigracyjny numerek :). Te cioły analizują nasze życie poprze > z to co przeczytają w Naszym Dzienniku i usłyszą w RM. następny miszcz intelektu. szkoda tylko, że nie posiada takiej wyrazistej osobowości i uroku osobistego jak sam Kononowicz... pozostanie więc biedak w cieniu, sfrustrowany i niedoceniany przez biełastockie elyty, dożywotnio powielając stereotypy typu: - wszyscy Polacy w USA słuchają tylko RM, czytają Nasz Dziennik i do ojczyzny na wakacje nie przyjeżdżają, bo wolą Florydę, Hawaje czy Arubę, - wszyscy starzy komuniści mają żółte zęby od lizania doop swych moskiewskich mocodawców, - wszystkie dzieci ubeków mają genetyczny wstręt do mydła i wody, więc siłą rzeczy wstępują do lewackich śmierdzieli, bo tam trend do zaniedbania higieny osobistej jest czymś naturalnym... Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs Re: Jak nasz Prezydent Komorowski przemawia ... 29.11.10, 13:42 Wiem kiedy dostales awans. - Podwladny powinien przed obliczem przelozonego miec wyglad lichy i durnowaty tak,aby swym pojmowaniem istoty sprawy nie peszyl przelozonego Odpowiedz Link Zgłoś
stach.konwa Re: Jak nasz Prezydent Komorowski przemawia ... 29.11.10, 13:54 A ty byłeś tym speszonym. Baranie, latarnik ratuje wasz emigrancki honor, a gdy go emocje nie ponoszą (szkoda, że tak rzadko) pisze rzeczy bardzo sensowne. Ty mu sznurówek niegodzien jesteś wiązać. Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs Re: Jak nasz Prezydent Komorowski przemawia ... 29.11.10, 14:05 W dalszmym ciagu masz klopoty z rozumieniem istoty sprawy. - Okazuje sie,ze twoja glupota jest wieksza niz myslalem. Odpowiedz Link Zgłoś
stach.konwa Re: Jak nasz Prezydent Komorowski przemawia ... 29.11.10, 14:28 To jest paradoks. Bronię latarnika przed tobą. Moim zdaniem jednak sznurówek mu wiązać godzien nie jesteś. To zbyt poniżające dla mnie z tobą rozmawiać. Żegnam. Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs Re: Jak nasz Prezydent Komorowski przemawia ... 29.11.10, 19:26 Dobrze,dobrze,zebys wiecej nie ponizal nie odzywaj sie do mnie,ale powiem ci,ze sznurowane obuwie w USA to przezytek.Mozna je jeszcze dostrzec jedynie na nogach osob bardzo zaniedbanych. Odpowiedz Link Zgłoś
stach.konwa Re: Jak nasz Prezydent Komorowski przemawia ... 29.11.10, 19:44 Żeby używać sznurowanego obuwia trzeba umieć je sznurować. Dlatego u was takie obuwie niewielkie ma szanse. Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs Re: Jak nasz Prezydent Komorowski przemawia ... 29.11.10, 21:13 Ciagle cos ci pod kopula szwankuje.Konwo,zrozum wreszcie,ze nikt tam nie ma ochoty na takie bezproduktywna strate czasu. To zajecie jest dobre dla osob z psychodefektem. Teraz wiem,ze uwielbiasz sznurowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
stach.konwa Re: Jak nasz Prezydent Komorowski przemawia ... 29.11.10, 21:37 Wy debile macie rzepy zamiast sznurówek. I reklamy wam wyjaśniły, że sznurówki są passe. Wiadomo, że reklamy są dla debili twojego pokroju. Sznurówki trzeba wszak umieć wiązać. Wy amerykańskie barany nawet autem z automatyczną skrzynią biegów musicie jeździć (kto z was zapamięta sekwencje biegów, w dodatku skoro do trzech nie umiecie zliczyć, to dwa pedały w aucie musicie mieć), no i szyby też elektryczne musicie mieć, gdyż nie potraficie zapamiętać, w którą stronę korbką się kręci. No to rzep twoja mać. Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs Re: Jak nasz Prezydent Komorowski przemawia ... 29.11.10, 22:38 Jednym z tych dwoch pedalow,w aucie z szyba na korbke,jestes ty z sekwencja manualna. Jezdz,konwo,jezdz z ta sekwencja,ale z daleka od nas. Odpowiedz Link Zgłoś
competer1 Re: Jak nasz Prezydent Komorowski przemawia ... 30.11.10, 12:56 W cieniu to ty jesteś. Pewnie gdzieś tam przy wódce marzysz jakby to było fajnie pić tą wódkę z Polakiem, a nie z bambusem. Eh, ilu z was emigrantów miałoby odwagę wrócić tu na stałe? I co w was takiego siedzi, że próbujecie podnieść swój status Józka emigranta poprzez uwłaczanie ludziom żyjącym w Polsce. Nawet ten wspomniany przez ciebie Kononowicz ma większe jaja i odwagę niż wy razem wzięci i na pewno większą wyrazistość i urok osobisty. Odpowiedz Link Zgłoś
nick_llatarnika Re: Jak nasz Prezydent Komorowski przemawia ... 17.12.10, 00:50 wódki z "bambusami" pić unikam, ponieważ po pierwsze mają słabą głowę, po drugie wolę piwo i mocniejszy alkohol piję tylko okazjonalnie, a więc z osobami wybranymi, bliskimi przyjaciółmi. wrócić na stałe? co to znaczy? czy mam siedzieć cały rok w Białymstoku i nigdzie się nie ruszać? tegoroczne święta spędzę w Białymstoku, byłem w tym roku w Polsce 5 razy. świat się zmienia, głąbie. prymitywnie nazywasz mnie emigrantem, chociaż to słowo dzisiaj już zupełnie co innego znaczy, szczególnie odkąd komuna upadła. dzisiaj w dobie internetowych wyszukiwarek, gdy młody człowiek szuka pracy, wyskakują mu oferty z całego świata. przeważnie wybiera najlepszą, a nie najbliższą, jak nasi przodkowie. czy młody Holender jadący do pracy na kilkuletni kontrakt np do Nowej Zelandii czuje się emigrantem? absolutnie nie. wiem, bo w przeciwieństwie do ciebie zasklepiony umysłowo człowieku trochę podróżuję po świecie. tam jest skarb twój, gdzie jest serce twoje, ale do pracy w dobie globalizacji idzie się tam, gdzie ci lepiej płacą. moje dzieci nie mogły liczyć na znajomości, politruckie układziki. Na czerwonych, POwskich aferałów, PiS, itd, jak to w Białymstoku bywa. odpukać, ale świetnie sobie radzą w życiu. dostały wędkę, więc o rybę żebrać nie muszą. często bywają w Polsce, kochają Polskę, ale na takich zasklepionych umysłowo prymitywów patrzą z politowaniem... Odpowiedz Link Zgłoś
stach.konwa Re: Jak nasz Prezydent Komorowski przemawia ... 18.12.10, 16:02 Dzisiaj tak. Nie wtedy, kiedy ty nawiałeś. Odpowiedz Link Zgłoś
nick_llatarnika Re: Jak nasz Prezydent Komorowski przemawia ... 18.12.10, 23:11 > Dzisiaj tak. Nie wtedy, kiedy ty nawiałeś. ten się śmieje, kto się śmieje ostatni. fajną zimę mamy w Białymstoku i z niecierpliwością czekam na wigilijne przysmaki. wychodzi na to, że to ty nawiałeś ze swojej wioski do "wielkiego miasta" i teraz nam, Białostoczanom smrodzisz powietrze... Odpowiedz Link Zgłoś
stach.konwa Re: Jak nasz Prezydent Komorowski przemawia ... 19.12.10, 07:19 Witaj w progach mojego miasta. Gość w dom Bóg w dom. Byle nie za długo. Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: Jak nasz Prezydent Komorowski przemawia ... 25.11.10, 23:27 shiva772 napisała: > Za szybko, za szybko :) Minie kilka godzin zanim zrozumiesz o co mi chodziło.. > . a może nie zrozumiesz wcale? ty nie zasypiasz .... hm.... kurcze dawaj przepis co robić żeby nie zasypiać droga Girl ;) Odpowiedz Link Zgłoś
shiva772 Re: Jak nasz Prezydent Komorowski przemawia ... 26.11.10, 18:26 Robisz kartkówkę i obiecujesz uczniom, że na jutro sprawdzisz. Sprawdzasz do skutku a w przerwach zaglądasz na forum. Oto przepis ;) Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs Re: Jak nasz Prezydent Komorowski przemawia ... 27.11.10, 19:45 krecisz lody,shiva Odpowiedz Link Zgłoś
villem0 Re: Jak nasz Prezydent Komorowski przemawia ... 27.11.10, 14:58 Sory shiva, ale "głupek" to komplement dla obecnie urzędującego ;] Znasz mnie z innego forum, więc wiesz, ze nie jestem emigrantem/tką ;] Odpowiedz Link Zgłoś
stach.konwa Re: Jak nasz Prezydent Komorowski przemawia ... 29.11.10, 11:56 Ewidentnie nie mamy szczęścia do prezydentów. Odpowiedz Link Zgłoś
nick_llatarnika Re: Jak nasz Prezydent Komorowski przemawia ... 28.11.10, 22:55 > Ponadto Komorowski został wybrany w demokratycznych wyborach i choć nie jest na > jlepszym mówcą pisząc o nim, że jest "kompletnym durniem" plujesz na Polaków i > ich wybór, a także na demokrację. Więc zastanów się ćwierć inteligencie zanim p > uścisz następnego takiego bąka.. ludzie, uczcie się filozofii tej obłąkanej istoty, a tacy mundrzy będziecie jak ona... zapamiętajcie sobie więc, że: - krytykując Hitlera, plujecie na naród niemiecki, - krytykując Stalina, plujecie na ruskich i przy okazji na niewinnych Gruzinów, będących przecież ofiarami wielowiekowej zbrodniczej ruskiej ekspansji imperialnej - krytykując Mao Zedonga, obrażacie miliardy Chińczyków z małymi fiutkami, a ich lepiej nie wku#^iać. wprawdzie po drodze mają Rosję, ale jednak trochę szkoda tych drzew w tajdze i na Uralu. poza tym po drodze wyżrą wszystkie grzyby i jagody i zostanie tylko spirit... Odpowiedz Link Zgłoś
stach.konwa Re: Jak nasz Prezydent Komorowski przemawia ... 29.11.10, 11:53 Od kiedy to ZSRR, Chiny i III Rzesza były (są) państwami demokratycznymi? Odpowiedz Link Zgłoś
nick_llatarnika Re: Jak nasz Prezydent Komorowski przemawia ... 17.12.10, 00:56 > Od kiedy to ZSRR, Chiny i III Rzesza były (są) państwami demokratycznymi? naucz się myśleć, głąbie. Hitler został wybrany w demokratycznych wyborach. podobnie jak Gajowy Burczymucha... Odpowiedz Link Zgłoś
stach.konwa Re: Jak nasz Prezydent Komorowski przemawia ... 18.12.10, 16:07 Hitler został wybrany w demokratycznych wyborach. Tak samo, jak Lech Kaczyński i tam samo, jak PiS. Nawet średnia wzrostu podobna. Odpowiedz Link Zgłoś
lodziarz.z.jasnogrodu Re: Jak nasz Prezydent Komorowski przemawia ... 18.12.10, 16:15 stach.konwa napisał: > Nawet średnia wzrostu podobna. Średnia arytmetyczna? Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs Re: Jak nasz Prezydent Komorowski przemawia ... 18.12.10, 19:39 Zgadza sie konwo,ze wybor Komorowskiego byl niedemokratyczny. Odpowiedz Link Zgłoś
stach.konwa Re: Jak nasz Prezydent Komorowski przemawia ... 19.12.10, 08:36 Zgadza sie konwo,ze wybor Komorowskiego byl niedemokratyczny. ------------------------- W sumie to miłe mieć świadomość, że z tej frustracji bredzić zaczynasz. Nawet bardzo miłe. Bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
lodziarz.z.jasnogrodu Re: Jak nasz Prezydent Komorowski przemawia ... 19.12.10, 11:36 stach.konwa napisał: > W sumie to miłe mieć świadomość, że z tej frustracji bredzić zaczynasz. Nawet b > ardzo miłe. Bardzo. Twoja frustracja będzie jeszcze trwała 4.5 roku. Za każdym razem jak kompromitowski da ognia z armaty. Odpowiedz Link Zgłoś
stach.konwa Re: Jak nasz Prezydent Komorowski przemawia ... 20.12.10, 17:53 Twoja frustracja będzie jeszcze trwała 4.5 roku. Za każdym razem jak kompromitowski da ognia z armaty. ---- 1. przyzwyczaiłem się juz do kiepskich prezydentów 2. życie to nie polityka. tylko idota sprowadza życie do polityki 3. pierwszy raz na tym forum widzę, by ktoś do pedalstwa sie przyznwał. fuj! p Odpowiedz Link Zgłoś
lodziarz.z.jasnogrodu Re: Jak nasz Prezydent Komorowski przemawia ... 20.12.10, 18:19 Ciebie też dopadła zaraza bredzenia bez ładu i składu? A może celowo starasz się dorównać Wielkiemu Łowczemu? Czy bigos ci zaszkodził? Odpowiedz Link Zgłoś
lodziarz.z.jasnogrodu Re: Jak nasz Prezydent Komorowski przemawia ... 20.12.10, 18:49 stach.konwa napisał: > 1. przyzwyczaiłem się juz do kiepskich prezydentów > 2. życie to nie polityka. tylko idota sprowadza życie do polityki > 3. pierwszy raz na tym forum widzę, by ktoś do pedalstwa sie przyznwał. fuj! > p Ciekawą diagnozę wystawił ci psychiatra. Nie musisz przedstawiać jej na publicznym forum. Ale jeżeli musisz, to zmień lekarza. Odpowiedz Link Zgłoś
stach.konwa Re: Jak nasz Prezydent Komorowski przemawia ... 20.12.10, 19:57 To ty sam siebie określasz per 'lodziarz". Opodatkowaleś swoje usługi czy na czarno robisz? Odpowiedz Link Zgłoś
lodziarz.z.jasnogrodu Re: Jak nasz Prezydent Komorowski przemawia ... 20.12.10, 20:18 Naprawdę powinieneś iść do psychoanalityka. Bo masz natręctwa skojarzeniowe. A może głodnemu chleb na myśli? :) Zawsze możesz zwrócić się o pomoc do słynnej pani Beatki.............. Odpowiedz Link Zgłoś
stach.konwa Re: Jak nasz Prezydent Komorowski przemawia ... 20.12.10, 20:29 Wiem, że każdy politruk twojego pokroju zrobi wszystko, by znaleźć się na dobrym miejscu na liście. Ale po co się tym publicznie chwalisz? Fuj, zboczeńcu, fuj. Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs Re: Jak nasz Prezydent Komorowski przemawia ... 20.12.10, 21:14 Przeciez to ty uwielbiasz sentencje manualna. Odpowiedz Link Zgłoś
lodziarz.z.jasnogrodu Re: Jak nasz Prezydent Komorowski przemawia ... 20.12.10, 22:01 To on jest tego samego miotu co żyrandol? Odpowiedz Link Zgłoś
lodziarz.z.jasnogrodu Re: Jak nasz Prezydent Komorowski przemawia ... 20.12.10, 22:06 Ja rozumiem twoje zakłopotanie siekaniem, ucieraniem i bigosowaniem czy wyludnianiem itp. itd. Masz naprawdę poważny dylemat co w tej sytuacji zrobić. Bo musiałbyś nazwać siebie idiotą, imbecylem, debilem, kretynem czy też zwykłym naiwnym głupcem. Odpowiedz Link Zgłoś
stach.konwa Re: Jak nasz Prezydent Komorowski przemawia ... 21.12.10, 09:18 Byłem tak zakłopotany zachowaniami poprzedniego prezydenta i jestem tak bardzo zakłopotany zachowaniami jego brata prezea, że bon moty naszego nowego prezydenta o manierach prowincjonalnego proboszcza ani mnie ziębią, ani grzeją Odpowiedz Link Zgłoś
lodziarz.z.jasnogrodu Re: Jak nasz Prezydent Komorowski przemawia ... 21.12.10, 11:54 Poczekamy zobaczymy. Jeszcze 4.5 roku przed nami. Jak dotychczas to mamy wielki bigos i kogel mogel a nie żadne bon moty :))))) Myślę, że siekanie, ucieranie, bigosowanie, wyludnianie, wizytowanie to był tylko przedsmak tego co nas czeka. Odpowiedz Link Zgłoś
stach.konwa Re: Jak nasz Prezydent Komorowski przemawia ... 21.12.10, 14:52 Myślę, że siekanie, ucieranie, bigosowanie, wyludnianie, wizytowanie to był tylko przedsmak tego co nas czeka. ----- "Myslę": oj jaki kabotyn z ciebie. Myślisz, że myślisz. Odpowiedz Link Zgłoś
lodziarz.z.jasnogrodu Re: Jak nasz Prezydent Komorowski przemawia ... 21.12.10, 22:15 Jeśli ty uważasz, że nie myślisz to twój problem. Ja tylko mogę ci współczuć. Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs Re: Jak nasz Prezydent Komorowski przemawia ... 19.12.10, 13:40 Przed napisaniem zmierz sobie temperature,szczegolnie kiedy robisz porownania z Hitlerem. Odpowiedz Link Zgłoś
stach.konwa Re: Jak nasz Prezydent Komorowski przemawia ... 20.12.10, 17:57 Faktycznie, Hitler był raczej podobny do ciebie. Zwłaszcza w opinii o zydach. Wesołych swiąt adolfku. Odpowiedz Link Zgłoś
shiva772 Re: Jak nasz Prezydent Komorowski przemawia ... 29.11.10, 18:45 Oto mistrzostwo manipulacji :) Czego to latarnik nie wymysli , żeby mnie skompromitować :))) Porówuje Komorowskiego z Mao, Hitlerem i Stalinem. Porównuje Polaków głosujących w wolnych wyborach sprzed kilku miesięcy do dyktatorów którzy osiagnęli swoja władzę w zupełnie inny sposób i w skrajnie innej rzeczywistości historycznej. Jesteś błaznem tym bardziej, że pochwalasz nazywanie prezydenta kompletnym durniem: robisz to w sytuacji, kiedy nie tak dawno, odsądzano od czci i wiary tych którzy mieli czelność krytykować poprzedniego prezydenta. W sytuacji kiedy ciagle się mówi o agresji w języku publicznym. Dla mnie to nie nowina, że nie szanujesz Polaków i ich wyborów. Dałeś sie już poznać z tej strony. Odpowiedz Link Zgłoś
stach.konwa Re: Jak nasz Prezydent Komorowski przemawia ... 30.11.10, 11:13 To jest właśnie bardzo charakterystyczne. Narzekanie na agresję w języku, na zaszczuwanie np. przez miedia (o zaszczutym panu Jarosławie kaczyńskim sam latarnik zresztą gdzieś tu napisał), ale tylko w jedną stronę. Sobie przypisuje się prawo do nazywania prezydenta durniem, niepodawania mu ręki itd. Mówi się, że PO to chamy, bo ktoś komuś miejsce przy stoliku zajął, ale już np. porównanie pani Kluzik do buta to już żadne chamstwo nie jest. Mówi się o naruszaniu godności śp. prezydenta, ale nie pamięta się, jak się naruszało godność innego prezydenta paląc na ulicach jego kukły albo godność premiera złośliwie wręczając mu nominację na korytarzu. W porównaniu z zachowaniem pisowczyków wobec pana prezydenta Komorowskiego śp. prezydent Kaczyński miał wersal. Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs Re: Jak nasz Prezydent Komorowski przemawia ... 30.11.10, 12:52 Krotka,raczej wybiorcza,masz pamiec piszac o agresji"ale tylko w jedna strone". Przypomne ci tylko jedno; kartofle. Odpowiedz Link Zgłoś
stach.konwa Re: Jak nasz Prezydent Komorowski przemawia ... 30.11.10, 14:10 Nie zrozumiałeś kompletnie nic z tego, co napisałem (jak przystało na właściela butów z rzepami). Odpowiedz Link Zgłoś
stach.konwa Re: Jak nasz Prezydent Komorowski przemawia ... 30.11.10, 14:12 No właśnie, jak o Jareczku "kartofel", to be, ale jak Jareczek powie "dureń", nie poda ręki i obrazi wszystkich dokoła, to cacy... Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs Re: Jak nasz Prezydent Komorowski przemawia ... 30.11.10, 17:07 No wlasnie,kto ta agresje wszczal - to ty nic z tego niezrozumales,kto nie chce podpisac porozumienia o merytorycznej dyskusji bezagresji? Najzwyczajniej ty i competer,jestescie zamulaczami typu Niesiolowski...wiem,wiem znowu napiszecie o godnosci przy sznurowkach i Jozkach,chociaz to imie takie jak kazde inne. Odpowiedz Link Zgłoś
stach.konwa Re: Jak nasz Prezydent Komorowski przemawia ... 30.11.10, 20:10 Kto wszczął? A taki jeden od dziadków z wehrmachtu i pustych lodówek. Co wy tam żrecie w tej Ameryce, że wam mózgi to likwiduje? Odpowiedz Link Zgłoś
azp11 Re: Jak nasz Prezydent Komorowski przemawia ... 30.11.10, 20:33 A taki jeden od dziadków z wehrmachtu Za ujawnienie tej tajemnicy państwowej, Kurski powinien stanąć przed sądem. Te informacje były tak pilnie strzeżone, że nawet premier wcześniej nie miał do nich dostępu. Odpowiedz Link Zgłoś
stach.konwa Re: Jak nasz Prezydent Komorowski przemawia ... 01.12.10, 08:05 dziwnym trafem pan Kurski eksponował to, że wogóle bbył w wehrmachcie, a nie, że został tam przymusowo wcielony, uciekł iu trafił do obozu koncentracyjnego. Ale pan Kurski wiedział, że ciemny lud twojego pokroju jego manipulację gładko przełknie. Odpowiedz Link Zgłoś
azp11 Re: Jak nasz Prezydent Komorowski przemawia ... 01.12.10, 15:52 Gdzie ci taki życiorys dziadka Donka wcisnęli? Na zebraniu partyjnym? A może po prostu coś ci się pomyliło? Tak czy inaczej, nie zaprzepaściłeś okazji na kolejną pyskówkę, czym ciągle się posługujesz, gdy brak ci rozsądnych argumentów. Odpowiedz Link Zgłoś
stach.konwa Re: Jak nasz Prezydent Komorowski przemawia ... 02.12.10, 15:05 Wobec ciebie bardzo trudno jest stosować rozsądne i racjonalne argumenty, ponieważ jesteś całkowicie odporny na informacje inne, niz obowiązująca linia radia maryja Poza tym argument takiego typu: .> Gdzie ci taki życiorys dziadka Donka wcisnęli? Na zebraniu partyjnym? A może p > o prostu coś ci się pomyliło? jest rozsądny z gatunku rozsądnych inaczej. Ale śmiało. Udowodnij, że to bajka. Chętnie ten dowód zobaczę. Odpowiedz Link Zgłoś
azp11 Re: Jak nasz Prezydent Komorowski przemawia ... 02.12.10, 19:18 > Chętnie ten dowód zobaczę. No właśnie. Poprzyj jakimś dowodem, to co napisałeś. Odpowiedz Link Zgłoś
stach.konwa Re: Jak nasz Prezydent Komorowski przemawia ... 02.12.10, 15:07 pl.wikipedia.org/wiki/J%C3%B3zef_Tusk --- wybacz, ale temu biogramowi bardziej ufam niż twoim bajeczkom. To doprawdy paradoks: że współczujesz zwierzętom, a ludzi nienawidzisz. Odpowiedz Link Zgłoś
azp11 Re: Jak nasz Prezydent Komorowski przemawia ... 02.12.10, 19:23 Przecież tu jest zupełnie co innego, niż napisałeś. :( Odpowiedz Link Zgłoś
stach.konwa Re: Jak nasz Prezydent Komorowski przemawia ... 02.12.10, 22:18 Czyż nie był w obozie koncentracyjnym? Czyż nie został przymusowo do tego wehrmachtu wcielony?Co do ucieczki to sprawa jest do dyskusji. Odpowiedz Link Zgłoś
azp11 Re: Jak nasz Prezydent Komorowski przemawia ... 02.12.10, 22:51 Dobrze wiesz, co pokręciłeś. Nie udawaj głupiego. Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs Re: Jak nasz Prezydent Komorowski przemawia ... 03.12.10, 06:23 azp11 napisał: > Dobrze wiesz, co pokręciłeś. Nie udawaj głupiego. - za krecenie bierze pieniadze,jest jednym z pracujacych na zlecenie Schetyny. Odpowiedz Link Zgłoś
stach.konwa Re: Jak nasz Prezydent Komorowski przemawia ... 03.12.10, 10:00 A ty na czyje zlecenie pracujesz? Już Bormana czy jescze tylko Kobylańskiego? Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs Re: Jak nasz Prezydent Komorowski przemawia ... 03.12.10, 18:44 A tu cie boli? Teraz dopiero przyznales sie. Odpowiedz Link Zgłoś
lodziarz.z.jasnogrodu Re: Jak nasz Prezydent Komorowski przemawia ... 15.12.10, 17:59 stach.konwa napisał: > pl.wikipedia.org/wiki/J%C3%B3zef_Tusk > --- > wybacz, ale temu biogramowi bardziej ufam niż twoim bajeczkom. A wydruk zrobiłeś? Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs Re: Jak nasz Prezydent Komorowski przemawia ... 30.11.10, 20:46 Przypomnij sobie,pedale z sekwencja manualna,okres przed ujawnieniem dziadka ktory naprawde sluzyl wehrmachcie. Odpowiedz Link Zgłoś
stach.konwa Re: Jak nasz Prezydent Komorowski przemawia ... 01.12.10, 08:03 Pamiętam, pamiętam np. lekcję szacunku dla prezydenta w wykonaniu dwóch kurdupli biegających po Warszawie z płonącymi kukłami. Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs Re: Jak nasz Prezydent Komorowski przemawia ... 30.11.10, 20:52 A propos zarcia - ty wkrotce nie bedziesz musial zagladac do garnka,bo z gory bedziesz wiedzial,ze jest pusty,wnuk dziadka to ci zalatwi. Odpowiedz Link Zgłoś
stach.konwa Re: Jak nasz Prezydent Komorowski przemawia ... 01.12.10, 08:02 Na razie to wychodzi na to, że tobie załatwiono, że zamiast u żyda wkrótce u chińczyka będziesz pracował Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs Re: Jak nasz Prezydent Komorowski przemawia ... 02.12.10, 08:38 Zyd i chinczyk mnie nie interesuje.Ty skupsie nad mechanika sentencji manualnej,bo mozesz stracic towarzystwo wzajemnego uszczesliwiania. Odpowiedz Link Zgłoś
azp11 Re: Jak nasz Prezydent Komorowski przemawia ... 30.11.10, 20:38 nie pamięta się, jak się naruszało ... godność premiera złośliwie wręczając mu nominację na korytarzu. A cóż to za premier, co przyjmował nominację na korytarzu? Musisz to podlinkować. Odpowiedz Link Zgłoś
azp11 Re: Jak nasz Prezydent Komorowski przemawia ... 30.11.10, 20:43 Co do pana Komorowskiego, to o jego klasie dobitnie świadczy treść tablicy poświęconej tym , którzy gromadzili się przed Pałacem Prezydenckim po katastrofie. Po prostu błazenada. Odpowiedz Link Zgłoś
shiva772 Re: Jak nasz Prezydent Komorowski przemawia ... 30.11.10, 21:02 Aaaaa :) Tu cie boli i wyszło szydło z worka. Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs Re: Jak nasz Prezydent Komorowski przemawia ... 30.11.10, 21:13 O nie...ja sie sam wyzywie i jeszcze z blizszym sasiadem podziele sie,ale co z dalszym? - To mnie boli!!! Odpowiedz Link Zgłoś
shiva772 Re: Jak nasz Prezydent Komorowski przemawia ... 30.11.10, 21:23 Ciebie numerku już głowa boli od tego pobytu w Polsce. Zmęczysz się od tego myślenia, wracaj do Nujorku bo nic tu po tobie. Totalna zdrada i klapa - wszyscy są przeciwko tobie a za 100 dolców nie idzie nawet porządnych zakupów zrobić. Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs Re: Jak nasz Prezydent Komorowski przemawia ... 30.11.10, 22:45 Jakbys zgadla 100 dolcow majac to tu...,nie warto na tandete wydawac.Bredzenie twoje o totalnej zdradzie i klapie swiadczy o naduzywaniu denaturatu przy lichej zakasce. Odpowiedz Link Zgłoś
azp11 Re: Jak nasz Prezydent Komorowski przemawia ... 30.11.10, 21:34 Boli? Zniesmacza. Ot co. Odpowiedz Link Zgłoś
stach.konwa Re: Jak nasz Prezydent Komorowski przemawia ... 01.12.10, 08:08 To w końcu poczułeś to samo, co ja za całej kadencji poprzedniego prezydenta. Niesmak. Odpowiedz Link Zgłoś
azp11 Re: Jak nasz Prezydent Komorowski przemawia ... 01.12.10, 15:45 Nie dziwię ci się, skoro kupowałeś kit wciskany przez platformę. Odpowiedz Link Zgłoś
stach.konwa Re: Jak nasz Prezydent Komorowski przemawia ... 02.12.10, 15:19 Nie, po prostu nie lubię ludzi obrażalskich, mściwych i małostkowych, a także ludzi nie potrafiących się dobrze ubrać, przywitać się jak należy, wypowiedzieć się tak, by go zrozumiano, nie spóźniać się na ważne spotkania itd. Drażni mnie zły gust. Obecny pan prezydent oczywiście też ma wiele porównywalnych "zalet", ale mimo wszystko mniej mnie drażni. Odpowiedz Link Zgłoś
czkajacy_czkalow Re: Jak nasz Prezydent Komorowski przemawia ... 02.12.10, 17:17 ..."mniej mnie drazni". Bardzo czesto tak jest, ze "mniej mnie drazni", ktos kto jest z mojej opcji politycznej. To taka uwaga puszczona niczym balon, sobie a muzom, bo nikt mnie akurat tu ani obraza ani nagabuje... Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs Re: Jak nasz Prezydent Komorowski przemawia ... 02.12.10, 18:55 W/g.ciebie ego jest najwazniejsze. Odpowiedz Link Zgłoś
azp11 Re: Jak nasz Prezydent Komorowski przemawia ... 04.12.10, 14:24 I jeszcze te nominacje wręczane na strychu czy na korytarzu (już nie pamiętam dokładnie gdzie). Dziwię się, jak Tusk to przełknął? Odpowiedz Link Zgłoś
stach.konwa Re: Jak nasz Prezydent Komorowski przemawia ... 05.12.10, 08:01 "Dziwię się, jak Tusk to przełknął?" -------- Mądrzejszy ustępuje. Po prostu. Z analogicznych powodów ty nigdy nie ustępujesz i zawsze starasz się mieć w wątku głos jako ostatni. Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs Re: Jak nasz Prezydent Komorowski przemawia ... 05.12.10, 14:51 Jesli jest madrzejszy to powinien ustapic z zajmowanego urzedu,ale niestety.W kazdym badz razie jest madrzejszy od ciebie,bo ciagle robi cie w balona. Odpowiedz Link Zgłoś
stach.konwa Re: Jak nasz Prezydent Komorowski przemawia ... 05.12.10, 16:02 Niestety, aż takim altruistą nie jest, żeby pozwolić wrócić na stołlki idiotom. Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs Re: Jak nasz Prezydent Komorowski przemawia ... 05.12.10, 16:11 ale stac go,na robienie idiotow idioty z ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
stach.konwa Re: Jak nasz Prezydent Komorowski przemawia ... 05.12.10, 16:14 Z ciebie już nie dałby rady... Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs Re: Jak nasz Prezydent Komorowski przemawia ... 05.12.10, 16:29 nie,ze mnie nie dal rady Odpowiedz Link Zgłoś
stach.konwa Re: Jak nasz Prezydent Komorowski przemawia ... 05.12.10, 18:11 No przecież trudno zrobić idiotę z kogoś, kto już nim jest. A właściwie jest to niemożliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
zabelcia1 Re: Jak nasz Prezydent Komorowski przemawia ... 20.12.10, 21:44 Chociaż to nie jest mój prezydent, bo go nie wybierałam, to teraz mam ubaw z tych, którzy twierdzili jaki on mądry, elokwentny a jaki błyskotliwy .... i jest jedynym właściwym kandydatem . Teraz po takich perełkach w wykonaniu Komorowskiego siedzą cicho :) jakoś im tej werwy w wychwalaniu gajowego brakuje hihihi. Żal tylko, że może podejmować decyzje i decydować o przyszłości Polski a decyzje jakie podejmuje sami widzimy..... Jakich ma ekspertów też widzimy, czego jeszcze możemy się spodziewać ? Tego nie wie nikt, bo nie wiadomo w którą stronę skieruje swoją dwururkę gajowy. Czy Kaczor byłby lepszy? Nie wiem i już sie raczej nie przekonam, ale na pewno nie robiłby takich szopek i nie kojarzył uchwalania ustaw z bigosowaniem :( Odpowiedz Link Zgłoś
lodziarz.z.jasnogrodu Re: Jak nasz Prezydent Komorowski przemawia ... 20.12.10, 22:12 zabelcia1 napisała: > Teraz po takich perełkach w wykonaniu Komorowski > ego siedzą cicho :) jakoś im tej werwy w wychwalaniu gajowego brakuje hihihi. Przecież przyznanie się do swojej wtopy będzie samoupokorzeniem i publicznym ośmieszeniem się. Więc siedzą cicho. Odpowiedz Link Zgłoś
stach.konwa Re: Jak nasz Prezydent Komorowski przemawia ... 21.12.10, 07:23 na pewno > nie robiłby takich szopek i nie kojarzył uchwalania ustaw z bigosowaniem ------- nie byłoby bigosowania, byłoby jak za czasów jego brata permanetne zatwardzenie Odpowiedz Link Zgłoś
lodziarz.z.jasnogrodu Re: Jak nasz Prezydent Komorowski przemawia ... 21.12.10, 11:56 Myślę, że obecna sraczka jest dużo bardziej dokuczliwa. Zwłaszcza dla otoczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
stach.konwa Re: Jak nasz Prezydent Komorowski przemawia ... 21.12.10, 14:54 > Myślę, że obecna sraczka jest dużo bardziej dokuczliwa. ---- To może sobie węgiel weź? Odpowiedz Link Zgłoś
lodziarz.z.jasnogrodu Re: Jak nasz Prezydent Komorowski przemawia ... 21.12.10, 22:20 stach.konwa napisał: > > Myślę, że obecna sraczka jest dużo bardziej dokuczliwa. > ---- > To może sobie węgiel weź? A po co MU węgiel? Niech gada. Im więcej gada, tym bardziej pokazuje swój poziom. Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs Re: Jak nasz Prezydent Komorowski przemawia ... 22.12.10, 18:31 My tak sobie dysputujemy,jednak tu trzeba wziac pod uwage,ze Wielki Lowczy nie mial czasu na korepetycje.- Ledwie Obama pstryknal na palcach,a Wielki Lowczy natychmiast pospieszyl po sukces. Odpowiedz Link Zgłoś
shiva772 Re: Jak nasz Prezydent Komorowski przemawia ... 22.12.10, 18:54 Hehehehhee :)))) I to napisał podwładny Obamy ten który bez niczyjego pstrykania karnie stał w kolejce po wizę. Ciekawam jaki jest ten twój amerikaninglisz, miałeś czas na korepetycje? Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs Re: Jak nasz Prezydent Komorowski przemawia ... 22.12.10, 20:06 Mialem czas na wize,mialem czas na nauke,ale nie chce mi sie zaspakajac twojej ciekawosci. Odpowiedz Link Zgłoś
lodziarz.z.jasnogrodu Re: Jak nasz Prezydent Komorowski przemawia ... 22.12.10, 20:13 shiva772 napisała: > Hehehehhee :)))) > miałeś czas na korepetycje? Jeżeli już mowa o korepetycjach. Jako nauczycielka historii (albo raczej od historii) może mogłabyś udzielić korepetycji Wielkiemu Łowczemu? Na początek o Światowidzie a potem o liberum veto? Odpowiedz Link Zgłoś
shiva772 Re: Jak nasz Prezydent Komorowski przemawia ... 22.12.10, 20:28 Jakaś śrubka ci sie zacięła, powtarzasz się bez końca. A na tym forum już mamy ustalone, zdaje się, że guziczek cię obchodzi kim ja jestem. Doputy ty jesteś lodziarzem ja jestem indyjski bóg shiva. Skoro Komorowski z historią miał ostatnio do czynienia ze sto lat temu to prostym jest, że nic już nie pamięta. Nie podniecaj się tak tym, normalna sprawa, że przy braku kontaktu z daną dziedziną poprostu sie zapomina. Taki jesteś chytrusek? Zgrywasz na erudytę? Pozbawiony netu stajesz się bezbronny jak dziecko we mgle. Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs Re: Jak nasz Prezydent Komorowski przemawia ... 22.12.10, 21:24 ...przy braku kontaktu z dana dziedzina poprostu sie zapomina. Skoro sie nie pamieta,to nie robi sie popisow w tej dziedzinie. Odpowiedz Link Zgłoś
lodziarz.z.jasnogrodu Re: Jak nasz Prezydent Komorowski przemawia ... 22.12.10, 22:03 Eeeeeeee tam Zawsze można pod pachę wydruk z wikipedii wsadzić:) Zawsze to lżej niż kompa dźwigać. Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs Re: Jak nasz Prezydent Komorowski przemawia ... 23.12.10, 18:17 Lepiej bedzie jesli przestanie wychylac sie poza Polske. Tak bedzie lepiej zyrandolom i dywanom. Odpowiedz Link Zgłoś
lodziarz.z.jasnogrodu Re: Jak nasz Prezydent Komorowski przemawia ... 25.12.10, 21:13 Nie jestem pewien. Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs Re: Jak nasz Prezydent Komorowski przemawia ... 26.12.10, 11:50 lodziarz.z.jasnogrodu napisał: > Nie jestem pewien. Pewnie masz racje - nie pomyslalem,ze moze ukrasc. Odpowiedz Link Zgłoś
lodziarz.z.jasnogrodu Re: Jak nasz Prezydent Komorowski przemawia ... 26.12.10, 15:41 141288bs napisał: > lodziarz.z.jasnogrodu napisał: > > > Nie jestem pewien. > Pewnie masz racje - nie pomyslalem,ze moze ukrasc. Albo zbigosować? Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs Re: Jak nasz Prezydent Komorowski przemawia ... 26.12.10, 21:03 Tez prawda. Bigosuje nam historie,a to tez,wspolczesna ale historia. Odpowiedz Link Zgłoś
lodziarz.z.jasnogrodu Re: Jak nasz Prezydent Komorowski przemawia ... 27.12.10, 14:18 I efekt tego jest taki, że w chwili obecnej bigos stał się najbardziej niebezpiecznym daniem. Spożywanie go grozi udławieniem się. Ze śmiechu. Odpowiedz Link Zgłoś
lodziarz.z.jasnogrodu Re: Jak nasz Prezydent Komorowski przemawia ... 27.12.10, 19:38 shiva772 napisała: > Doputy ty jesteś l > odziarzem ja jestem indyjski bóg shiva. megaslownik.pl/slownik/synonimy_antonimy/3871,dop%C3%B3ty Pozbawiona słownika ortograficznego stajesz się co najwyżej niedouczoną gimnazjalistką. Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs Re: Jak nasz Prezydent Komorowski przemawia ... 21.12.10, 12:21 Smialem sie,gdy ci wszyscy klakierzy PO,zachwycali sie madroscia,elokwencja i blyskotliwoscia Bronka.Elokwencja i blyskotliwosc prostacka,madrosc chamska. - Dawniej takich osobnikow nazywano Jachu Japa. Jachu to dorastajacy Jasio,Japa od glupkowato - samozadawalajacego wyrazu geby. Odpowiedz Link Zgłoś
stach.konwa Re: Jak nasz Prezydent Komorowski przemawia ... 21.12.10, 14:55 Potem zaś się okazało, że Jachu Japa to Jacek i Placek. Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs Re: Jak nasz Prezydent Komorowski przemawia ... 21.12.10, 16:53 Potem to ty smierdzisz i okazuje sie,ze sam siebie nie rozumiesz. - Nie zrozumiales wiec, ze Jachu Japa to jeden i ten sam POmatolek. Odpowiedz Link Zgłoś
stach.konwa Re: Jak nasz Prezydent Komorowski przemawia ... 21.12.10, 17:02 Miotasz się, bezsilnie miotasz, obelgi, to jedno co ci zostaje. Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs Re: Jak nasz Prezydent Komorowski przemawia ... 21.12.10, 17:14 Zapomnial wol jak cieleciem byl? - to moja oddpowiedz na twoja hipokryzje. Swoja droga ten kulinarno - historyczny zenujacy show bylby wesoly,gdyby odbyl si w kraju. I pani tlumaczka bylaby zbedna. Odpowiedz Link Zgłoś
stach.konwa Re: Jak nasz Prezydent Komorowski przemawia ... 21.12.10, 19:03 Widocznie prezydent naczytał się forów, poczytał między innymi twoje wypowiedzi i postanowił się do waszego, emigranty, poziomu dostosować. Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs Re: Jak nasz Prezydent Komorowski przemawia ... 21.12.10, 20:35 Na pewno wywiozl z kraju,na fali pomatolskich entuzjastow jego kulinarno - historycznych umiejetnosci. Odpowiedz Link Zgłoś
stach.konwa Re: Jak nasz Prezydent Komorowski przemawia ... 21.12.10, 20:45 ja nawet wiem, dlaczego zachowywał się tak, jak zachowywał- żeby tych wiz jednak nie było od razu. Bo kolejne barany twojego pokroju mogą do usa przyjechać... Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs Re: Jak nasz Prezydent Komorowski przemawia ... 21.12.10, 20:47 Walesa tez tak myslal? Odpowiedz Link Zgłoś
lodziarz.z.jasnogrodu Re: Jak nasz Prezydent Komorowski przemawia ... 27.12.10, 19:44 141288bs napisał: > Zapomnial wol jak cieleciem byl? - to moja oddpowiedz na twoja hipokryzje. > Swoja droga ten kulinarno - historyczny zenujacy show bylby wesoly,gdyby odbyl > si w kraju. > I pani tlumaczka bylaby zbedna. Pozostała tylko nadzieja, że pani tłumaczka była bardziej inteligentna. Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs Re: Jak nasz Prezydent Komorowski przemawia ... 27.12.10, 20:48 Niestety,tlumaczyla wiernie i dlatego jest obciach. Odpowiedz Link Zgłoś
lodziarz.z.jasnogrodu Re: Jak nasz Prezydent Komorowski przemawia ... 27.12.10, 21:54 Wstyd będzie odezwać się po polsku gdziekolwiek poza granicami naszego kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs Re: Jak nasz Prezydent Komorowski przemawia ... 27.12.10, 22:00 lodziarz.z.jasnogrodu napisał: > Wstyd będzie odezwać się po polsku gdziekolwiek poza granicami naszego kraju. - to prawda,niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
lodziarz.z.jasnogrodu Re: Jak nasz Prezydent Komorowski przemawia ... 11.12.10, 22:03 stach.konwa napisał: > Niestety, aż takim altruistą nie jest, żeby pozwolić wrócić na stołlki idiotom. "Był u prezydenta, który świeżo zginął" „Woda ma to do siebie, że się zbiera i stanowi zagrożenie, a potem spływa do Bałtyku”. "Eksploatacja polskich złóż gazu łupkowego w najbliższych latach raczej nie wchodzi w rachubę [..] złoża musiałyby być bowiem wydobywane metodą odkrywkową, co oznaczałoby dewastację krajobrazu." “W porozumieniu z premierem jest już przygotowywana strategia naszego wyjścia z NATO” “W kwestiach wyludniania się Polski mam swoje osobiste zasługi”. “Mowy powinny być krótkie a kiełbasy długie” itd............ Można wyliczać bez końca. Każdy dzień przynosi nową złotą myśl. To już wolę zdecydowanie idiotów. Odpowiedz Link Zgłoś
azp11 Re: Jak nasz Prezydent Komorowski przemawia ... 05.12.10, 15:56 A ty Dd, przyjąłbyś nominację na korytarzu? Odpowiedz Link Zgłoś
stach.konwa Re: Jak nasz Prezydent Komorowski przemawia ... 05.12.10, 16:13 Możliwe, że musiałbym wziąc pod uwagę, że wszystkie inne pomieszczenia zanieczyścił po próbowaniu przesławnych małpek, o których palikot wspominał. Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs Re: Jak nasz Prezydent Komorowski przemawia ... 05.12.10, 16:27 Chodzi o ten autorytet z czerwonym nosem i bialymi myszkami? Odpowiedz Link Zgłoś
stach.konwa Re: Jak nasz Prezydent Komorowski przemawia ... 05.12.10, 18:11 Białe myszki już widzisz? Ojej. Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs Re: Jak nasz Prezydent Komorowski powital... 07.12.10, 20:10 prezydenta republiki rosyjskiej Odpowiedz Link Zgłoś
lodziarz.z.jasnogrodu Re: Jak nasz Prezydent Komorowski przemawia ... 11.12.10, 21:53 stach.konwa napisał: > wypowiedzieć > się tak, by go zrozumiano, Uprzejmie proszę nie wytykać nikomu fatalnej wymowy. Zwłaszcza na TYM forum. Odpowiedz Link Zgłoś
lodziarz.z.jasnogrodu Re: Jak nasz Prezydent Komorowski przemawia ... 12.12.10, 13:41 stach.konwa napisał: > W porównaniu z zachowaniem pisowczyków wobec pana prezyden > ta Komorowskiego śp. prezydent Kaczyński miał wersal. Nadajesz się świetnie na twórcę kabaretowego. Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs Re: Jak nasz Prezydent Komorowski przemawia ... 12.12.10, 14:21 Ja mu dam wersal a zyrandola i dywanow pilnowac kto bedzie?A siedziec w czterech scianach i fioletowego nocha nie wychylac,bo nowe plamy typu;Norwegia,Republika,gaz lupkowy i deszcz sprzatajacy po powodzi etc.etc.wystarczajaco kompromituja Polske. Odpowiedz Link Zgłoś
lodziarz.z.jasnogrodu Re: Jak nasz Prezydent Komorowski przemawia ... 12.12.10, 20:25 Rada Polityki Pieniężnej , która ustala kursy, Norwegia w Unii, deficyt budżetowy, dług publiczny, płatnik netto, wyjście z NATO, sądy 48 godzinne, etc.etc. Odpowiedz Link Zgłoś
nick_llatarnika Re: Jak nasz Prezydent Komorowski przemawia ... 17.12.10, 01:10 > Oto mistrzostwo manipulacji :) Czego to latarnik nie wymysli , żeby mnie skompr > omitować :))) > Porówuje Komorowskiego z Mao, Hitlerem i Stalinem. Porównuje Polaków głosującyc > h w wolnych wyborach sprzed kilku miesięcy do dyktatorów którzy osiagnęli swoja > władzę w zupełnie inny sposób i w skrajnie innej rzeczywistości historycznej. > Jesteś błaznem tym bardziej, że pochwalasz nazywanie prezydenta kompletnym durn > iem: robisz to w sytuacji, kiedy nie tak dawno, odsądzano od czci i wiary tych > którzy mieli czelność krytykować poprzedniego prezydenta. W sytuacji kiedy ciag > le się mówi o agresji w języku publicznym. > Dla mnie to nie nowina, że nie szanujesz Polaków i ich wyborów. Dałeś sie już p > oznać z tej strony. > smutna refleksja mnie "nadejszła"... jak długo jeszcze polskie dzieci będą miusiały w POLSKICH szkołach takie agresywne, zionące nienawiścią, zdegenerowane, antypolskie nauczycielki. szczególnie żal mi dziewczynek, bo włosy mi się na głowie jeżą, gdy pomyślę, że jakaś hetera urągająca swym jestestwem mianu Kobiety, jest ich panią nauczycielką... to, że ta osoba nie ma kwalifikacji intelektualnych nawet, by tresować ryby w akwarium, to sprawa drugorzędna. biedaczka nawet najwyraźniej nie wie, że nie tylko Komorowski był wybrany w wyborach demokratycznych. Hitler też... Odpowiedz Link Zgłoś
lodziarz.z.jasnogrodu Re: Jak nasz Prezydent Komorowski przemawia ... 12.12.10, 22:31 shiva772 napisała: > Ponadto Komorowski został wybrany w demokratycznych wyborach i choć nie jest na > jlepszym mówcą pisząc o nim, że jest "kompletnym durniem" plujesz na Polaków i > ich wybór, a także na demokrację. Więc zastanów się ćwierć inteligencie zanim p > uścisz następnego takiego bąka.. Zapomniał wół jak cielęciem był? A może raczej krowa w tym przypadku. Czy Lech Kaczyński został wybrany w sposób niedemokratyczny? I choć nie zaliczył ani jednej wpadki obnażającej brak wiedzy jak to się często zdarza obecnemu, to był i jest nadal opluwany na potęgę. Pamiętaj osobo o inteligencji co najwyżej krowy, że twoja mowa powinna być raczej krótka a w zamian za to kiełbasy mogą być długie. Odpowiedz Link Zgłoś
azp11 Re: Jak nasz Prezydent Komorowski przemawia ... 12.12.10, 22:52 Shiva772 napisała: ćwierć inteligencie Tym razem, jak widać, korepetycji udzieliła za darmo. Odpowiedz Link Zgłoś
lodziarz.z.jasnogrodu Re: Jak nasz Prezydent Komorowski przemawia ... 12.12.10, 23:13 azp11 napisał: > Tym razem, jak widać, korepetycji udzieliła za darmo. Sama powinna zgłosić się na korepetycje. Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs Re: Jak nasz Prezydent Komorowski przemawia ... 13.12.10, 23:18 Ej tam za darmo.Schetyna zaplacil! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uwiosyzlgs bqzhnusczg IP: 185.220.101.* 09.03.21, 23:18 Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion? Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: Jak nasz Prezydent Komorowski przemawia ... 28.11.10, 11:04 za dużo gorzkiej żołądkowej czy jak to nasz obecnie panujący prezydent bagatelizuje oczywista oczywistość Tak nie powinien się zachowywać przyjaciel chociaż też wolałbym żeby chociaż ta obietnica przedwyborcza była dotrzymana i nasi soldżers wrócili cali i zdrowi z tej misji ... no nie wiem,oceńcie sami wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80271,8728651,_Komorowski_prezydentem_Afganistanu___Ruch_Poparcia.html Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs Re: Jak nasz Prezydent Komorowski przemawia ... 28.11.10, 16:42 Tez jestem za tym by nasi zolnierze wrocili z Afganistanu,przynajmniej bedziemy mieli batalion wojakow.- Na obecny stan w kraju mamy 0. Odpowiedz Link Zgłoś
stach.konwa Re: Jak nasz Prezydent Komorowski przemawia ... 28.11.10, 16:57 Żartujesz. Żadnego żołnierza nie macie w tych waszych USA? Co tam się u was dzieje? Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs Re: Jak nasz Prezydent Komorowski przemawia ... 28.11.10, 21:42 Jesli tak myslisz to twoja sprawa.Moj niepokoj to stan wojska w Polsce,gdzie koszar wojskowych pilnuja firmy ochraniarskie a rzadzacy podpisuja umowy z rezerwistami a nawet ludzmi ktorzy nie odbyli obowiazkowej sluzby z roznych powodow,najczesciej z powodu ulomnosci fizycznych i psychicznych.O USA ja sie nie martwie a twoje zmartwienie o ten kraj mnie po prostu...nie obchodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: Jak nasz Prezydent Komorowski przemawia ... 29.11.10, 00:01 A pamiętacie tą piosenkę ? Warto by politycy chórem ją odśpiewali i to jak najszybciej www.youtube.com/watch?v=O-_ysG2MIpc Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: Jak nasz Prezydent Komorowski przemawia ... 08.12.10, 22:38 A wyobrażacie sobie w przebraniu Świętego Mikołaja i w czapce czerwonej z białym pomponem zwłaszcza Prezydenta bo ja tak .. Uważam że taki luz,takie fajne predyspozycje wyniósł z harcerstwa Fajowski kolo jest jak nie wiem co, a wy się kłócita o rzeczy błache, przy wilijnym stole, wy też się wyluzujta i zagrajta Bary Łajta ;) Mikołaj...a to ci he he he,,przez komin .... Odpowiedz Link Zgłoś
lodziarz.z.jasnogrodu Re: Jak nasz Prezydent Komorowski przemawia ... 09.12.10, 14:09 www.youtube.com/watch?v=iVxFfyBA6WM#t=27m44s Gratuluję lemingom :))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
lodziarz.z.jasnogrodu Re: Jak nasz Prezydent Komorowski przemawia ... 09.12.10, 14:54 "Jeśli mamy razem iść na dalekie polowanie to najpierw musimy mieć gwarancję, że nasz dom, nasze kobiety, nasze dzieci są bezpieczne. Wtedy też się lepiej poluje." Genialna "ilustracja". Śmiać się czy płakać? Mąż stanu czy mąż swojej żony? Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs Re: Jak nasz Prezydent Komorowski ... 09.12.10, 17:50 wiezie bezwizowy wjazd do USA? Walesie mimo bunczucznych zapewnien,nie wyszlo. Polacy wraz z Komorowskim,wciaz na poziomie Walesy. Odpowiedz Link Zgłoś
competer1 Re: Jak nasz Prezydent Komorowski ... 09.12.10, 19:05 141288bs napisał: > wiezie bezwizowy wjazd do USA? Walesie mimo bunczucznych zapewnien,nie wyszlo. > Polacy wraz z Komorowskim,wciaz na poziomie Walesy. Kaczyński chyba nawet nie próbował :). Zresztą zobaczymy jak dotrzyma obietnicy Obama. Przeciez jego kadencja może równie dobrze skończyć się za 7 lat jeśli uzyska reelekcję :). Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs Re: Jak nasz Prezydent Komorowski ... 09.12.10, 23:08 Zgadza sie,Prezydent Lech Kaczynski nie probowal,bo wiedzial co te sprawy normuje. Martwisz sie,ze Obama nie dotrzyma obietnic? - Z miendzylondowaniem samolotow w Polsce, dotrzyma. Odpowiedz Link Zgłoś
competer1 Re: Jak nasz Prezydent Komorowski ... 09.12.10, 23:26 141288bs napisał: > Zgadza sie,Prezydent Lech Kaczynski nie probowal,bo wiedzial co te sprawy normu > je. > Martwisz sie,ze Obama nie dotrzyma obietnic? - Z miendzylondowaniem samolotow w > Polsce, > dotrzyma. To nie jest moje zmartwienie. Pytałem ironicznie. Odpowiedz Link Zgłoś
lodziarz.z.jasnogrodu Re: Jak nasz Prezydent Komorowski przemawia ... 09.12.10, 19:46 Oto kolejna błyskotliwa wypowiedź: " Z głębokim przekonaniem, ze szczerą wolą inwestujemy w dobre relacje z Rosją. Ale akcentujemy to, że trzeba, na zasadzie znanej w rosyjskim przysłowiu "ufać, ale sprawdzać" - powiedział polski prezydent. Powiedzenia tego, przypisywanego Feliksowi Dzierżyńskiemu, używano w czasach krwawych rządów Stalina i Berii. Czy musimy być pośmiewiskiem całego świata? Odpowiedz Link Zgłoś
bogo2 Re: Jak nasz Prezydent Komorowski przemawia ... 11.12.10, 11:07 moze, skromniej...? :) czy musisz byc posmiewiskiem , lodziarzy z jasnogrodu...?:) lodziarz.z.jasnogrodu napisał: (....) > Czy musimy być pośmiewiskiem całego świata? Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs Re: Jak nasz Prezydent Komorowski przemawia ... 11.12.10, 15:54 A jaki mamy wybor POd rzadami partii inteligenckiej? - co o tym myslisz bogo2? Odpowiedz Link Zgłoś
niewzruszonyporuszyciel Re: Jak nasz Prezydent Komorowski przemawia ... 11.12.10, 17:01 "Partia inteligencka"....skad sie urwales chlopie?Z zebrania z Kaczynskim w Jachrymce? Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs Re: Jak nasz Prezydent Komorowski przemawia ... 11.12.10, 18:59 Nie chce posadzac Cie o zaniki pamieci i przynaleznosc do ekipy schetynowskich gnojkow,ale postaraj sie przypomniec"wystep"Komorowskiego w telewizji. - W programie T.Lisa po przegranych wyborach,parlamentarnych i prezydenckich,Komorowski okreslil PO jako partie inteligencka. Uda Ci sie przypomniec? Odpowiedz Link Zgłoś
azp11 Re: Jak nasz Prezydent Komorowski przemawia ... 12.12.10, 15:00 ,Komorowski okreslil PO jako partie inteligencka. W szoku był, trzeba go zrozumieć. Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs Re: Jak nasz Prezydent Komorowski przemawia ... 12.12.10, 15:40 Staram sie,ale mi nie wychodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
lodziarz.z.jasnogrodu Re: Jak nasz Prezydent Komorowski przemawia ... 18.12.10, 10:18 Partia inteligencka........ :) jaki inteligent taka Partia. Odpowiedz Link Zgłoś
lodziarz.z.jasnogrodu Re: Jak nasz Prezydent Komorowski się śmieje...... 13.12.10, 16:38 Wesoło było? www.youtube.com/watch?v=tb9oKgkTk9E&feature=player_embedded Odpowiedz Link Zgłoś
azp11 Re: Jak nasz Prezydent Komorowski się śmieje..... 13.12.10, 17:20 Jak to mówią - dusza towarzystwa. Odpowiedz Link Zgłoś
lodziarz.z.jasnogrodu Re: Jak nasz Prezydent Komorowski się śmieje..... 13.12.10, 17:52 Z pewnością wszystko na to wskazuje. Ale ja wolę go w wersji, że tak powiem soft: www.youtube.com/watch?v=I_0SrCUPs1Q&feature=player_embedded Odpowiedz Link Zgłoś
lodziarz.z.jasnogrodu Re: Jak nasz Prezydent Komorowski przemawia ... 16.12.10, 14:11 Tu to do dopiero są jaja. Kto woli niech włączy polską wersję: www.gmfus.org/livestream/poland/archivedvideo.html To było wspaniałe przemówienie, nikt nie miał szansy zasnąć: fotoszop.salon24.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: Jak nasz Prezydent Komorowski przemawia ... 16.12.10, 18:54 jaja jak berety :) Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs Re: Jak nasz Prezydent Komorowski przemawia ... 16.12.10, 19:01 Bronek popadl w nielaske Donkowi? morfeusz_1 napisal: >jaja jak berety :) Odpowiedz Link Zgłoś
lodziarz.z.jasnogrodu Re: Jak nasz Prezydent Komorowski przemawia ... 16.12.10, 21:09 Sorry za błędny link. To tutaj są jaja jak berety: fotoszop.salon24.pl/258736,to-bylo-wspaniale-przemowienie-nikt-nie-mial-szansy-zasnac Oprócz"bigosowania podoba" mi się ten fragment: „Proszę państwa, żeby nie przedłużać, ja tu mam napisany bardzo mądry referat, ale wolę rozmawiać w ten sposób.” i jeszcze ten: „W naszym miejscu Europy, jak ktoś pamięta mapę Europy, nie wiem czy w Ameryce ktoś pamięta, jak wygląda mapa Europy, czy nie? Nie jestem tego pewien. My jesteśmy w takim miejscu między Rosją a Niemcami. To jest takie miejsce, w którym proszę Państwa bez względu nawet jak się ktoś integruje, jak powstaje wspólny dom europejski, wspólny dom natowski, to jest takie miejsce, gdzie ciągle są jakieś przeciągi. I bez względu na to, gdzie ktoś na jakimś piętrze otworzy drzwi albo okno, to od przeciągu, my Polacy, zawsze mieliśmy katar. No tak po prostu zawsze było.” Przeciągi! A całość tutaj: www.gmfus.org/livestream/poland/archivedvideo.html Słuchajcie lemingi uważnie. Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs Re: Jak nasz Prezydent Komorowski przemawia ... 16.12.10, 23:22 Nie wytrzymalem i wyszedlem z wystepu,na ziemi amerykanskiej, kabaretu wielkiego lowczego. Zenada i wstyd dla calej Polski,az sie wierzyc nie chce,ze tak mozna sie blaznic.Niemiecki Marshall omijajacy Polske to jedyne nasze nieszczescie,a tak zawsze mielismy i mamy szczescie,nawet w nieszczesciu.Jakies tam strzelby pilnujace naszych zon.Machanie,glupkowate usmieszki,wygibasy,albo stwierdzenie;wy nawet nie wiecie,gdzie jest Europa na mapie. - Po prostu wstyd,wstyd,wstyd... Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: Jak nasz Prezydent Komorowski przemawia ... 16.12.10, 23:42 może lecąc do tej Hameryki miał międzylądowanie na Filipinach ;) rauty bale i lokale na pokaz , tak trzeba dyplomacja komformizmu i szeroko idących ustępstw bez wzajemności , szkoda słów - cały czas wedrówka z kaju wiz do kraju dewiz ;) prędzej rusek z amerykańcem się dogada aniżeli my I co ty nato Ameryko ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
lodziarz.z.jasnogrodu Re: Jak nasz Prezydent Komorowski przemawia ... 17.12.10, 10:18 141288bs napisał: > - Po prostu wstyd,wstyd,wstyd... Wielki Elektryk został znokautowany. A może też Kononowicz. Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs Re: Jak nasz Prezydent Komorowski przemawia ... 17.12.10, 10:38 lodziarz.z.jasnogrodu napisał: > 141288bs napisał: > > > - Po prostu wstyd,wstyd,wstyd... > > Wielki Elektryk został znokautowany. - juz w pierwszej rundzie,to byl ciezki nokaut,wyniesiono go na noszach > A może też Kononowicz. > > Odpowiedz Link Zgłoś
lodziarz.z.jasnogrodu Re: Jak nasz Prezydent Komorowski przemawia ... 18.12.10, 10:20 To dopiero początek, a ile jeszcze przed nami. Życie przerosło kabaret... Odpowiedz Link Zgłoś
lodziarz.z.jasnogrodu Re: Jak nasz Prezydent Komorowski przemawia ... 18.12.10, 10:27 141288bs napisał: > Nie wytrzymalem i wyszedlem z wystepu,na ziemi amerykanskiej, kabaretu wielkieg > o lowczego. Ale wiesz, może z braku laku możemy się chociaż kabaretem pochwalić. Następnym razem proponuję, żeby jakąś scenografię i choreografię przygotować. I zrobić wielki SHOW. Odpowiedz Link Zgłoś
lodziarz.z.jasnogrodu Re: Jak nasz Prezydent Komorowski przemawia ... 18.12.10, 11:38 Jako obowiązkowe rekwizyty proponuję: armatę krzaki szatkownicę do siekania tygiel do ucierania na ciemną masę długą kiełbasę kocioł do bigosowania mapę Europy ze szczególnym uwzględnieniem wielkiej Rosji od Bałtyku aż po morze chińskie kuricę nie pticę strzelbę do zabezpieczania własnego domu, własnej żony i własnych dzieci dwa ciężkie worki obowiązków na plecach wrota od stodoły ............ cdn.... Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs Re: Jak nasz Prezydent Komorowski przemawia ... 18.12.10, 19:22 dc. - szczescia w nieszczesciach - przecieta zelazna kurtyna - "ludzie honoru";Wojtek i Czesiek . Odpowiedz Link Zgłoś
lodziarz.z.jasnogrodu Re: Jak nasz Prezydent Komorowski przemawia ... 18.12.10, 21:40 5 żyrandoli słupki procentowe fundament narodu ........... Odpowiedz Link Zgłoś
lodziarz.z.jasnogrodu Re: Jak nasz Prezydent Komorowski przemawia ... 19.12.10, 21:53 motykę do rwania na księżyc schowek pod łóżkiem akt pokuty wielki, wspaniały dar z Poznania ewentualnie z Krakowa zgrabniutką łanię Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs Re: Jak nasz Prezydent Komorowski przemawia ... 18.12.10, 19:04 Ja mam nazwe ; Zycie w przeciagach. - Byloby to europejskie show z duzym weksponowaniem jedynej "zielonej wyspy". Odpowiedz Link Zgłoś
lodziarz.z.jasnogrodu Re: Życie w Przeciągach. 18.12.10, 21:29 :) Na koniec SHOW powinni rozpalić ognisko, podać bigos i żubrówkę. Wielki Elektryk z zazdrości pewnie pęknie. Odpowiedz Link Zgłoś
lodziarz.z.jasnogrodu Re: Jak nasz Prezydent Komorowski przemawia ... 19.12.10, 17:26 niezalezna.pl/artykul/komorowski_na_dopalaczach_/42641/1 A w merdiach wciąż cisza w tym temacie. Nie ma czym się chwalić? A to dopiero niespodzianka:) Może jednak któraś z "zaprzyjaźnionych" stacji TV wyemituje parę najciekawszych fragmentów występu. Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs Re: Jak nasz Prezydent Komorowski przemawia ... 19.12.10, 21:32 Ciekaw jestem jak to pani tlumaczka w przeciagach tlumaczyla i czy pani tlumaczce te przeciagi nie zaszkodzily? Odpowiedz Link Zgłoś
lodziarz.z.jasnogrodu Re: Jak nasz Prezydent Komorowski przemawia ... 19.12.10, 21:40 A może struła się bigosem usieczonym na ciemną masę? Odpowiedz Link Zgłoś
lodziarz.z.jasnogrodu Bigos w historii 20.12.10, 11:33 Fragment wykładu prezydenta w artystycznej oprawie. Jako podkład do opowieści o "bigosowaniu" i "ucieraniu" wykorzystano muzykę Krzesimira Dębskiego: niezalezna.pl/artykul/bigos_w_historii_czyli_wyklad_komorowskiego/42658/1 Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs Re: Bigos w historii 20.12.10, 12:51 Lepiej bedzie jak zostawi to "bigosowanie" i "ucieranie" i zajmie sie pilnowaniem dywanow i zyrandoli. - Zaoszczedzi nam wstydu. Odpowiedz Link Zgłoś
lodziarz.z.jasnogrodu Re: Bigos w historii 20.12.10, 13:31 Gdyby jakikolwiek polityk spoza Partii powiedział choć 1 zdanie w w podobnym stylu to "zaprzyjaźnione" merdia posiekałyby go na bigos. Taką mamy merdiokrację. Bo w demokracji byłoby zupełnie odwrotnie. Po takich rządzących nie ostałby się nawet bigos. No może kaszanka. "Jaka szkoda, że historii Polski nie pisała praczka. Mielibyśmy i o namaczaniu i o wirowaniu i o wyżymaniu." Odpowiedz Link Zgłoś
bogo2 merdiokracja... to jakies nowe slowo, ktorego 12.03.11, 14:16 nie rozumiem... mozesz to przetlumaczyc, na stary polski...? lodziarz.z.jasnogrodu napisał:(...) > Taką mamy merdiokrację.(....) Odpowiedz Link Zgłoś
malapawel Re: Jak nasz Prezydent Komorowski przemawia ... 20.12.10, 19:10 www.cenoweatrakcje.bialystok.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: Jak nasz Prezydent Komorowski przemawia ... 22.12.10, 21:17 malapawel napisał: > www.cenoweatrakcje.bialystok.pl/ to w której galerii i o której godzinie ma być Pierwszy ze świtą ??? Wnioskuję że do tego byle reklamy nie robić zbytniej nawiązujesz powyżej ... podrzuć linka może po autograf wypadałoby się ustawić w kolejce ;) Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs Re: Jak nasz Prezydent Komorowski przemawia ... 26.12.10, 21:08 Oredzia Swiatecznego prezydenta wszystkich Polakow nie bylo,a moze zyrandole skradziono? W ciemnosci trudno dostrzec. Odpowiedz Link Zgłoś
lodziarz.z.jasnogrodu Re: Jak nasz Prezydent Komorowski przemawia ... 27.12.10, 14:10 Może zaprzyjaźnione merdia obawiały się, że tym razem zamiast bigosu wyszłaby kaszanka? Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: Jak nasz Prezydent Komorowski przemawia ... 28.12.10, 12:40 Czuj Czuj Czuwajcie Druhny i Druhowie !!! Zaczyna się nerwowe odliczanie. Już tylko niecałe cztery dni pozostało do orędzia. W tym roku podobno z Wisły z Zamku Fajowskiego będzie wygłoszona przemowa... Nasz Pierwszy już tam jest :) Jak myślę bo czasami myślę to myślę bacząc na najdrobniejsze słowa,że Nasz Prezydent zacznie Orędzie Noworoczne od słów : Drodzy Rodacy ! .... reszta niech będzie prezentem sylwestrowym zajefajnym na ten przysły rocek cego dla nas syćkich i siebie zwłasca tutej sobie życem Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs Re: Jak nasz Prezydent Komorowski przemawia ... 28.12.10, 15:42 W Istebnej gorale maja wesolo - pokraka na nartach.Wyobrazacie specjaliste od bigosu na nartach i te jego cztery litery wystajace poza piety? Odpowiedz Link Zgłoś
lodziarz.z.jasnogrodu Re: Jak nasz Prezydent Komorowski przemawia ... 28.12.10, 17:50 Bambaryłę wyobrażam ale kaszalota na nartach nie za bardzo. Chyba, że na 2 parach nart. Oj, będzie się działo. Ja obstawiam, że będzie znowu w duchu kulinarnym. Czeka nas przepis na kaszankę czy na kiełbie we łbie? Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs Re: Jak nasz Prezydent Komorowski przemawia ... 28.12.10, 18:20 Na razie,prosi gorali z Istebnej,by pilnowali swoich ciupag. Odpowiedz Link Zgłoś
lodziarz.z.jasnogrodu Re: Jak nasz Prezydent Komorowski przemawia ... 28.12.10, 21:14 To na razie tylko wstęp do występu. Czekamy na więcej. Może bedzie prawdziwy SHOW: Tańce na śniegu (pomyliły mu się z tańcami na lodzie?) gorące kobiety fruwające ciupagi skaczące niedźwiedzie? Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs Re: Jak nasz Prezydent Komorowski przemawia ... 28.12.10, 21:43 Podobno dojdzie,w Wisle,do noworocznego spotkania z zamachowcem na gen.Pileckiego. Odpowiedz Link Zgłoś
ruffinochianti Re: Jak nasz Prezydent Komorowski przemawia ... 28.12.10, 21:58 Ty z lodzikiem już dawno powinieneś "dojść". Tak gaworzycie ze sobą w kilku wątkach, że może pora na lodowisku się umówić? Ale ty numerek zdaje się emigrację reprezentujesz, więc tylko live na Skypie wam pozostaje. Tzn czy staje nie wiem, ale spróbować chyba powinniście. Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs Re: Jak nasz Prezydent Komorowski przemawia ... 29.12.10, 09:42 O,nastepny wielbiciel sentencji manualnej. - A to,ze gaworzymy,nie powinno ciebie dziwic - przeciez o czlowieku roku gaworzymy. Odpowiedz Link Zgłoś
ruffinochianti Re: Jak nasz Prezydent Komorowski przemawia ... 29.12.10, 11:53 Skąd wniosek, że to mnie dziwi? Ja tylko radzę jak możecie rozwinąć swoją znajomość. Przecież każdy dąży do spełnienia. Odpowiedz Link Zgłoś
lodziarz.z.jasnogrodu Re: Jak nasz Prezydent Komorowski przemawia ... 29.12.10, 11:56 forum.gazeta.pl/forum/w,52,120272761,120278881,Re_Koleda_w_tym_roku_bez_koperty_.html Odpowiedz Link Zgłoś
ruffinochianti Re: Jak nasz Prezydent Komorowski przemawia ... 29.12.10, 19:07 Teleexpres Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs Re: Jak nasz Prezydent Komorowski przemawia ... 29.12.10, 15:10 Ty juz spelniles sie? Odpowiedz Link Zgłoś
lodziarz.z.jasnogrodu Re: Jak nasz Prezydent Komorowski przemawia ... 29.12.10, 11:54 Tyle się w tym roku działo, że aż strach wyliczać. Jaki ROK taki CZŁOWIEK. Odpowiedz Link Zgłoś
lodziarz.z.jasnogrodu Re: Jak nasz Prezydent Komorowski przemawia ... 03.01.11, 21:24 141288bs napisał: > O,nastepny wielbiciel sentencji manualnej. A o co chodzi z tą "sentencją manualną"? Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs Re: Jak nasz Prezydent Komorowski przemawia ... 03.01.11, 21:42 lodziarz.z.jasnogrodu napisał: > 141288bs napisał: > > > O,nastepny wielbiciel sentencji manualnej. > > A o co chodzi z tą "sentencją manualną"? > Konwa orzekl,ze emigranci unikaja wajchy a w Polsce jest to normalka. Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: Jak nasz Prezydent Komorowski przemawia ... 30.12.10, 00:24 lodziarz.z.jasnogrodu napisał: > Bambaryłę wyobrażam ale kaszalota na nartach nie za bardzo. Chyba, że na 2 para > ch nart. > Oj, będzie się działo. www.fakt.pl/Komorowski-na-nartach-Zdjecia-ze-stoku-,galeria-artykulu,91720,3.html Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs Re: Jak nasz Prezydent Komorowski przemawia ... 30.12.10, 00:44 Na zdjeciu nr6,kto widzi Komorowskiego szusujacego? - przeciez wyraznie widac,ze kantuje. To ma w genach,chyba po pradziadku. Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs Re: Jak nasz Prezydent Komorowski przemawia ... 30.12.10, 18:07 No tak,nauczyl sie kantowac w terenie,teraz pora na kantowanie z palacu. - Pierwsza okazja juz sie nadarza. Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: Jak nasz Prezydent Komorowski przemawia ... 31.12.10, 19:16 No to już za chwilę orędzie trzeba będzie obejrzeć,a później już tylko podmalować oko i na bal do białego rańca he hehe :) Scyńścia Zdrowia Syćkim i Tobie Panie Prezydencie, hej ! Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs Re: Jak nasz Prezydent Komorowski przemawia ... 01.01.11, 17:52 Oredzie jalowe,bezbarwne, pelne ogolnikow z hipokryzja na czele. Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: Jak nasz Prezydent Komorowski przemawia ... 01.01.11, 21:30 141288bs napisał: > Oredzie jalowe,bezbarwne, pelne ogolnikow z hipokryzja na czele. a masz jakąś alternatywę ... www.youtube.com/watch?v=ab-hu8NWtzg&feature=youtube_gdata Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs Re: Jak nasz Prezydent Komorowski przemawia ... 01.01.11, 22:06 Odejsc od ogolnikow i glosic prawde,nawet jesli jest bolesna. Dziwnie to wszystko brzmialo w wydaniu Komorowskiego.- Hipokryta pelna geba mowiac "...przezylismy wielka tragedie, stracilismy wartosciowych ludzi,zginal Prezydent Rzeczpospolitej wraz z malzonka..." Jak to zrozumiec wobec wczesniej wypowiedzianych slow; jaki prezydent,taka katastrofa.? Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs Re: Jak nasz Prezydent Komorowski przemawia ... 02.01.11, 11:14 W noworocznym wywiadzie Smolensk zaliczyl do innej strefy klimatycznej,a ta inna w porownaniu z Polska najprawdopodobniej jest tropikiem.Bylo tam wiecej"madrosci ludowych", ktore mozna skomentowac;mordercy zawsze wracaja na miejsce zbrodni. Odpowiedz Link Zgłoś
lodziarz.z.jasnogrodu Re: Jak nasz Prezydent Komorowski przemawia ... 03.01.11, 08:57 Nie słuchałem. Ale z komentarzy wnioskuję, że tym razem była kaszanka na tapecie. Odpowiedz Link Zgłoś
lodziarz.z.jasnogrodu Re: Jak nasz Prezydent Komorowski przemawia ... 04.01.11, 10:14 morfeusz_1 napisał: > a masz jakąś alternatywę ... Nie bardzo. Kabarety wymiękają. Nawet szopki noworocznej w tym roku nie było. No bo po co? Nieustanny show pt.: "Życie w przeciągach" jest BEZKONKURENCYJNY. Przecież to jest arcyboleśnie proste. Odpowiedz Link Zgłoś
lodziarz.z.jasnogrodu Re: Jak nasz Prezydent Komorowski przemawia ... 04.01.11, 17:33 Sorry. Miało być - arcyobleśnie proste. Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs Re: Jak nasz Prezydent Komorowski przemawia ... 06.01.11, 19:19 Jaka mowa taki prezydent Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs Re: Jak nasz Prezydent Komorowski przemawia ... 24.01.11, 23:34 Czy juz Komorowski zdecydowal ktora wypowiedz byla prawdziwa? - W pierwszej swej wypowiedzi oznajmil,ze informacja o katastrofie 10.04.2010 zastala jego w Budzie Ruskiej na Mazurach w innej,ze przebywal tego dnia w trojmiescie. Odpowiedz Link Zgłoś
lodziarz.z.jasnogrodu Re: Jak nasz Prezydent Komorowski przemawia ... 03.01.11, 21:41 141288bs napisał: > Oredzie jalowe,bezbarwne, pelne ogolnikow z hipokryzja na czele. Nawet jego wyborcy patrzą na Niego jak na bohatera najkoszmarniejszego snu. Unikają rozmowy. Euforia opadła. Przyszedł czas na mierzenie się z realiami. Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs Re: Jak nasz Prezydent Komorowski odznacza... 26.01.11, 18:30 Sedzia Zbigniew Pannert z Bialegostoku zostal odznaczony Krzyzem Kawalerskim Orderu Odrodzenia Polski za; wybitne zaslugi w dzialalnosci publicznej na rzecz sadownictwa. - Zbigniew Pannert w okresie stanu wojennego byl prokuratorem usluznym wobec wladz komunistycznych.Na podstawie przygotowanych przez niego aktow oskarzenia skazano dwoch dzialaczy "Solidarnosci" - Lecha Kraszewskiego i Ryszarda Szczesnego. Za probe wywieszenia na plocie w Knyszynie przez Kraszewskiego ulotki antykomunistycznej, formatu kartki z zeszytu,prokurator Z.Pennert domagal sie kary trzech lat pozbawienia i pozbawienia praw publicznych.Sad swoim wyrokiem zatwierdzil ten wyrok. Rowniez wysokiej kary zadal w akcie oskarzenia skierowanym przeciwko Ryszardowi Szczesnemu.Jego zdaniem,Szczesny wywieszajac flage "Solidarnosci",spowodowal"znaczny stopien spolecznego niebezpieczenstwa". - To mozna znalezc w aktach IPN. Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs Re: Jak nasz Prezydent Komorowski odznacza... 27.01.11, 06:20 Sedzia Zbigniew Pannert w rozmowie z redaktorem tv bialostockiej,przyznal,ze akty oskarzenia wynikaly ze slabosci jego charakteru.Stwierdzil rowniez,ze kazdy miewa takie okresy,ale nie powiedzial,czy kazdy moze otrzymac za to takie odznaczenie. Odpowiedz Link Zgłoś
lodziarz.z.jasnogrodu Re: Jak nasz Prezydent Komorowski odznacza... 27.01.11, 11:57 Jaki prezydent takie odznaczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs Re: Jak nasz Prezydent Komorowski odznacza... 01.02.11, 12:34 Nasz gajowy znowu popisal sie bystroscia intelektu sugerujac Obamie ,ze jego zona moze puszczac sie. Odpowiedz Link Zgłoś
zet_jot Re: Jak nasz Prezydent Komorowski odznacza... 07.02.11, 18:05 Możesz napisać więcej szczegółów? Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs Re: Jak nasz Prezydent Komorowski odznacza... 07.02.11, 20:11 Wielki Lowczy na spotkaniu z Prezydentem Obama w wypowiedzi o zonach powiedzial;zonom trzeba wierzyc,ale i pilnowac je trzeba. Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs Nastepny obciach Komorowskiego 08.02.11, 12:37 Zwolal trojkat weimarski,by popisac sie dobrymi manierami. - I jak przystalo hrabiemu,zasiadl pierwszy do "stolu"nie baczac na kobiete w towarzystwie,mniejsze o pozostalych gosci. Ciekaw jestem jak te gamoniowate maniery wytrzyma palac wilanowski? Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: Nastepny obciach Komorowskiego 08.02.11, 18:43 migal.salon24.pl/ Ja już przyzwyczaiłem się do gaf dyplomatycznych naszego Pana Prezydenta w sumie nie wiem dlaczego się czepiasz, to szczegóły a liczy się całokształt Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs Re: Nastepny obciach Komorowskiego 08.02.11, 20:04 Jesli mialo to byc"gadanie o dupie Maryni",to pal go licho. - Tylko problem w tym,ze zostal osiagniety sukces na miare rekordu swiata.Padl rekordowy czas 1:05:00. Odpowiedz Link Zgłoś
lodziarz.z.jasnogrodu Re: Nastepny obciach Komorowskiego 08.02.11, 19:06 Prezydent Francji był zmuszony moknąć na deszczu podczas gdy naszego chronił parasol. Nie było drugiego parasola w pałacu? Czy to są może nowe postępowe standardy postępowej partii? Już jakiś czas był spokój ale nie na długo okazało się. Prawdziwa natura jest nie do pokonania. Odpowiedz Link Zgłoś
lodziarz.z.jasnogrodu Re: Nastepny obciach Komorowskiego 08.02.11, 20:25 Tutaj można popatrzeć: www.wpolityce.pl/view/7010/Zobacz_kolejna_wpadke_prezydenta_Komorowskiego___usiadl_pierwszy__kanclerz_Merkel_i_prezydent_Sarkozy_stali_.html www.pardon.pl/artykul/13595/nowa_gafa_komorowskiego_sarkozy_musial_stac_w_deszczu Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: Nastepny obciach Komorowskiego 08.02.11, 21:25 Francuzi też nam w 39' parasola nie podali Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs Re: Nastepny obciach Komorowskiego 08.02.11, 21:31 No dobrze,zaliczamy to jako odwet Bronka za 39r.,a co usprawiedliwi gamoniostwo hrabiego? Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: Nastepny obciach Komorowskiego 08.02.11, 22:26 Jest taka piosenka : E w sumie możemy między nami czekistami powiedzieć sobie szczerze,że pani kanclerz to taka super baba z jajami jest w pozytywnym tego słowa znaczeniu [przypomina mi dawne sports-meneki liderki z byłej nrd , które potrafiły swoją pracą,wysiłkiem porwać tłumy,wznieść się na wyżyny,eh] ... Zgadzam się z tobą , nie za fajnie się stało jak się stało czyly potraktowanie jej jak kumpla w tym trójkącie, przez naszego najwyższego w sposób nazbyt dosłowny,hm...hm...hm... Cóż przygazowaliśmy za bardzo,niepotrzebnie pierwsi usiedli ostatni,stało się Ale tez ci powiem że to też nasza wina,stresujemy za bardzo polityków naszych,jesteśmy napastliwi,wymagamy zbyt dużo - to się tak kończy - człowiek się czasami pogubić może,no nie ? Każdemu się to zdarza że nagle niemca dostaje,w dekiel wali zaćma i ani be,ani me,ani kukuryku Cóż teraz musimy trochę pościemniać i odpowiedzieć po prostu nic się nie stało,nic się nie stało,nic się nie stało Polacy nic się nie stało ,za moment przyschnie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs Re: Nastepny obciach Komorowskiego 09.02.11, 05:02 "...nic sie nie stalo,nic sie nie stalo Polacy nic sie nie stalo,za moment przyschnie;)" - Mozna,by bylo tak posciemniac gdyby nie ten przekaz na cala Europe,ba pokazano to niemal, w Egipcie chyba nie, w calym swiecie. Zenujacy wstyd,i tylko wstyd nam pozostal. - Mamy prezydenta gamonia i nie mamy sposobu uchronic go przed dalsza kompromitacja. Odpowiedz Link Zgłoś
lodziarz.z.jasnogrodu Re: Nastepny obciach Komorowskiego 10.02.11, 12:36 „Parasolowe zdjęcie” ze Szczytu Weimarskiego obiegło w ostatnich dniach międzynarodowe media. niezalezna.pl/5504-zdjecie-z-wpadki-takze-na-stronie-prezydenta Odpowiedz Link Zgłoś
azp11 Re: Nastepny obciach Komorowskiego 10.02.11, 17:58 Przecież ten człowiek nie ma za grosz poczucia taktu. I jeszcze mu płacimy za kompromitowanie kraju. No cóż, jaki elektorat, taki prezydent. Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs Re: Nastepny obciach Komorowskiego 10.02.11, 18:44 Elektorat gamoniowato naiwny taki tez i prezydent. Najwyzszy czas,aby Polacy obudzili sie i dali porzadny wpieprz rzadzacym i lemingom. Ten rzad nie moze odejsc "od tak sobie". Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs Re: Nastepny obciach Komorowskiego 16.02.11, 17:43 A nasz prezydent blysnal znajomoscia jez. litewskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
lodziarz.z.jasnogrodu Re: Nastepny obciach Komorowskiego 17.02.11, 13:50 A załatwił coś dla Polaków czy tylko palcem pokiwał? Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs Re: Nastepny obciach Komorowskiego 17.02.11, 14:47 Nic nie zalatwil,...bo ten jego litewski,zostal zrozumiany na opak.- Sklerotyk powinien czytac z kartki,a nie silowac sie z pamiecia. Odpowiedz Link Zgłoś
lodziarz.z.jasnogrodu Re: Nastepny obciach Komorowskiego 19.02.11, 14:46 Kolejna odsłona w stylu "Dusza towarzystwa": deser.pl/deser/1,111857,9128043,Kolejna_wpadka_Komorowskiego__Znowu_chcial_byc_pierwszy.html?bo=1 Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs Re: Nastepny obciach Komorowskiego 19.02.11, 16:34 Majac wolowine w glowie,to i cala geba paczkami moze byc zapchana. - Wreszcie niech zre te paczki,to zaoszczedzi obciachu nam,ale cudze zony niech zostawi w spokoju,bo jeszcze tu wyjdzie obciach. Odpowiedz Link Zgłoś
bogo2 ty o sobie piszesz... to sie zdarza.. ! 19.02.11, 16:46 141288bs napisał: > Majac wolowine w glowie,to i cala geba paczkami moze byc zapchana. - (...) Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs Re: ty o sobie piszesz... to sie zdarza.. ! 19.02.11, 20:54 Czyzbys byl wielbicielem Wielkiego Lowczego? Odpowiedz Link Zgłoś
lodziarz.z.jasnogrodu Re: ty o sobie piszesz... to sie zdarza.. ! 19.02.11, 21:04 Bigosu na pewno, sądząc po symptomach. Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs Re: ty o sobie piszesz... to sie zdarza.. ! 19.02.11, 21:10 Chyba na kangurzym miesie. Odpowiedz Link Zgłoś
lodziarz.z.jasnogrodu Lekcja stylu 20.02.11, 19:20 Na naukę nigdy za późno: www.tvn24.pl/-1,1693010,0,1,lekcja-stylu-dla-prezydenta,wiadomosc.html Myślisz, że to coś zmieni? Odpowiedz Link Zgłoś
bogo2 Re: ty o sobie piszesz... to sie zdarza.. ! 11.03.11, 15:10 141288bs napisał: > Majac wolowine w glowie,to i cala geba paczkami moze byc zapchana. - (...) > Chyba na kangurzym miesie. Odpowiedz Link Zgłoś
lodziarz.z.jasnogrodu Re: Jak nasz Prezydent Komorowski odznacza... 19.02.11, 14:52 141288bs napisał: > Nasz gajowy znowu popisal sie bystroscia intelektu sugerujac Obamie ,ze jego zo > na moze > puszczac sie. „...like with your wife...”: deser.pl/deser/1,111857,9033977,Fatalna_gafa_Komorowskiego.html Odpowiedz Link Zgłoś
lodziarz.z.jasnogrodu Re: Jak nasz Prezydent Komorowski przemawia ... 17.02.11, 13:52 Może tu jest wytłumaczenie?: www.tvn24.pl/12690,1693004,0,1,szlachetne-zdrowie--nikt-sie-nie-dowie,wiadomosc.html Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: Jak nasz Prezydent Komorowski przemawia ... 10.03.11, 19:59 Artykuł i sama mowa przemawia do mnie A ten obrazek z psiakiem... hm... czy ja kiedyś już tego nie widziałem,hm... no może jakieś omamy mamy mam ;) bialystok.gazeta.pl/bialystok/55,35235,9232151,,,,9235115.html Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: Jak nasz Prezydent Komorowski przemawia ... 18.03.11, 17:31 Nasz Prezydent znowu zadał nam dużo bulu ... hm może za dużo red bóli powypijał był wiadomosci.onet.pl/kraj/kolejna-wpadka-komorowskiego-bul-polakow,1,4213928,wiadomosc.html Dlaczego Bronisław ma ksywę "buła" wczoraj jadąc swoim starem jak tak słuchałem w radiu wojewódzkiego o uszy mię się obiło, Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs Re: Jak nasz Prezydent Komorowski przemawia ... 18.03.11, 20:53 Prezydent Bronislaw zrezygnowal z przemowien,na rzecz pisania. Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs Re: Jak nasz Prezydent Komorowski pisze. 18.03.11, 20:54 Prezydent Bronislaw zrezygnowal z przemowien,na rzecz pisania. Odpowiedz Link Zgłoś
zet_jot Re: Jak nasz Prezydent Komorowski pisze. 19.03.11, 22:16 141288bs napisał: > Prezydent Bronislaw zrezygnowal z przemowien,na rzecz pisania. To niech on już lepiej przemawia. Wtedy nie widać przynajmniej byków ortograficznych. Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs Re: Jak nasz Prezydent Komorowski pisze. 19.03.11, 22:27 A lapsusy jezykowe? - To niech lepiej uklony japonskie czyni. Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs Re: Jak nasz Prezydent Komorowski przemawia ... 19.03.11, 22:11 No widzisz morfeuszu,ten wasz prezydent wam zenady nie oszczedza. - Zrobcie cos z nim. Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: Jak nasz Prezydent Komorowski przemawia ... 20.03.11, 10:20 nasz,wasz ,daj spokój trzeba się przyzwyczaić, kiedyś i ty polubisz bigosowanie ;) www.youtube.com/watch?v=F0gpWAQxJ7E Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs Re: Jak nasz Prezydent Komorowski przemawia ... 20.03.11, 15:26 morfeusz_1 napisał: > > > nasz,wasz ,daj spokój trzeba się przyzwyczaić, kiedyś i ty polubisz bigosowanie > ;) > ............. do kmiota nie da sie przyzwyczaic > www.youtube.com/watch?v=F0gpWAQxJ7E Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: Jak nasz Prezydent Komorowski przemawia ... 27.05.11, 16:19 No cóż dziś z rewizytą przyleci Prezydent U.S.A. Trzeba zadać sobie pytanie po co nam są wizy "Jeśli mamy razem iść na wielkie polowanie, to najpierw musimy mieć pewność, że nasz dom, nasze kobiety, nasze dzieci są bezpieczne. Wtedy też lepiej się poluje " czytam między wierszami - znieście wizy to pójdziemy z wami na następne polowanie ... Darz Bóbr !!! Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: Jak nasz Prezydent Komorowski przemawia ... 04.03.14, 19:58 właśnie oglądam na tvn fakty po faktach nasz Prezydent i 3 dziennikarze TVP,Polsat i TVN - temat gorący, wiadomo ... Pan Prezydent zaczął po swojemu z przytupem opowiadać na pytania ( tak właśnie opowiadać nie odpowiadać) Przysnąłem na chwilę - odpowie mi ktoś jak zakończyła się audiencja 3 smerfów u Piaskowego Dziadka ... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs Re: Jak nasz Prezydent Komorowski przemawia ... 05.03.14, 13:20 wyglada,ze nie ma takich...napinanie sie na Putina tez mialkie Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: Jak nasz Prezydent Komorowski przemawia ... 05.03.14, 13:32 ja to widzę tak że póki co jest jak w sporcie - wszyscy grają a koniec końców wygrają Niemcy Odpowiedz Link Zgłoś