Dodaj do ulubionych

Poszukiwany kompozytor utworu. Fragment mp3.

21.10.11, 17:48
Utwor zostal kiedys nagrany z radia na kasete. Niestety zachowaly sie tylko dwa krotkie fragmenty, ktore mozna pobrac ponizej:

kozelek.pl/mix/muzyka.mp3 (1MB)

Bardzo zalezy mi na odgadnieciu kto jest kompozytorem tego utoru i ewentualnie kto go wykonuje.

pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • dobiasz Re: Poszukiwany kompozytor utworu. Fragment mp3. 24.10.11, 10:08
      smyk256 napisał:

> Utwor zostal kiedys nagrany z radia na kasete. Niestety zachowaly sie tylko dwa
      > krotkie fragmenty, ktore mozna pobrac ponizej:
      >
      > kozelek.pl/mix/muzyka.mp3 (1MB)
      >
      > Bardzo zalezy mi na odgadnieciu kto jest kompozytorem tego utoru i ewentualnie
      > kto go wykonuje.

Jak dla mnie to brzmi jak kawałek rockowy zaaranżowany na kwartet smyczkowy. Być może jest to nawet jakiś klasyk rocka (Beatle? Led Zep?) ale te fragmenty to prawdopodobnie solówka, a to nie ułatwia rozpoznania.
      • mondrian4 Re: Poszukiwany kompozytor utworu. Fragment mp3. 29.10.11, 21:33
        po tym fragmencie nigdy chyba na 100% się nie dowiesz póki nie złapiesz konkretnej sroki za ogon. To jest jakiś fragment koncertu z serii unplugged . Kojarzy mi się z 'Words' the Christians a najbardziej z McCartney'a "Once upon a long ago". Zwłaszcza te smyczki . To koncówka utworu i 'tfórcę' trochę poniosło w improwizacji ale jest tam parę dźwięków przypominających ten kawałek, ale to co podałeś to za mało zeby cokolwiek znaleźć moim zdaniem chyba ze ktoś ma i zna ten konkretny utwór.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka