wolfgang87 29.06.04, 15:39 Dawno dawno temu miałem przyjemność być na niej. Pikna sprawa. Radio5 pisze o ełckiej wieży...A co z suwalską ? Jak jest teraz ,można się dogadać z R5 i wejść tam ? Warto by było aby to było możliwe ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
poziom-ka Re: Wieża ciśnień 29.06.04, 17:31 Nikt dotychczas nie próbował tam wejśc , za płotem groźnie wyglądające psy warczą a wieża wyglada na twierdzę. Nie wiadomo czyja to własność miasta czy też właściciela R5 i w tym drugim przypadku będzie kłopot z próbą wejścia a o tym może świadczyć szczelny i wysoki płot i pieski. Odpowiedz Link Zgłoś
moja_wola Re: Wieża ciśnień 29.06.04, 17:38 Wieża ciśnień jest własnością R5, wiem że były plany otwarcia restauracji w wieży. Odpowiedz Link Zgłoś
wolfgang87 Re: Wieża ciśnień 29.06.04, 17:42 No na pewno wlasnosc R5. A jakas mala kafejhka na gorze to swietny pomysl...Zarabiałoby na siebie wiecej niz 1zł za wejscie :) No ale duzo trzeba by wlozyc aby to zaczelo wygladac...Poki co trochę to straszy... Odpowiedz Link Zgłoś
poziom-ka Re: Wieża ciśnień 01.07.04, 15:40 masz racje straszy warczeniem zza wysokiego płota. Odpowiedz Link Zgłoś
woy Re: Wieża ciśnień 02.07.04, 11:41 Ktoś ma może fotki z tej wieżycy? A jakby radyjo 5 zamontowało tam kamerkę internetową... w. poziom-ka napisał: > masz racje straszy warczeniem zza wysokiego płota. Odpowiedz Link Zgłoś
masato Re: Wieża ciśnień 03.07.04, 16:29 Kiedyś R5 na swojej stronie dało takie fotki z widoczkiem na i z wiezy. Jakoś cyfrowa - pojęcia o fotografii - zero. Odpowiedz Link Zgłoś