quasthoff 20.10.12, 00:41 Nawiązując tematycznie do wątku - muzyka klasyczna, powiem krótko - ten wątek umiera. Zastanawiam się dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
miskidomleka Re: Die tote Stadt 20.10.12, 02:10 Awantury prowokowane swego czasu przez takiego jednego z taką drugą, zdaje się było też trochę niezbyt sprawiedliwej moderacji, inne fora, fejsbuk. To, że o muzyce jako takiej generalnie niełatwo rozmawiać. Dużo gwoździ do tej trumnie. Odpowiedz Link Zgłoś
dobiasz Re: Die tote Stadt 21.10.12, 02:02 > Zastanawiam się dlaczego? Bo 1) parę osób na to zapracowało, żeby ludziom mającym coś do powiedzenia nia chciało się tu odzywać a 2) są w sieci lepsze miejsca. Odpowiedz Link Zgłoś
kanarek2 Zachwycająca Zubel 23.10.12, 22:57 W ramach Jesieni spiewała ona Pierrot Lunaire, no i byłem pewien że spotkam Zamka (zwolennika Pierrota, jak kiedyś zrozumiałem). No i nie. A to bądz co bądź Admin, i powinien wypełniać obowiązki jak trzeba. A Agata Zubel była świetna, i trudno mi o tym pisać dłużej. Quastfoffie, nie poddajemy się - gdy się coś ciekawego dzieje i jest o czym mówić, to jakoś forum ożywia się. Licząc na to pozdrawiam, k. Odpowiedz Link Zgłoś
miskidomleka Re: Zachwycająca Zubel 24.10.12, 15:14 Może jeszcze jednym powodem trudności forum MK jest bałagan w wątkach. Czemu nie założysz wątku o Zubel zamiast pisać i niej w wątku forumpogrzebowym? Odpowiedz Link Zgłoś