poziomk 20.03.02, 11:49 Jakiego radia sluchacie i jakie waszym zdaniem jest nie do sluchania na naszym podworku Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Marat Re: BIALYSTOK- Radio IP: *.ec.bialystok.pl 20.03.02, 12:33 No cóż, jak już się nieźle nawalę, to lubię sobie posłuchać tatkę Rydzyka. To ci dopiero zawodnik! Choćbym nie wiem ile wytrąbił - jemu w bełkocie nie dorównam! Ma gościu łeb! Jak słoń dupę!... Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: BIALYSTOK- Radio 20.03.02, 13:17 do sluchania Trojka i niektore audycje Radia B-stok. a w przeciwienstwie do Marata RM nie moge sluchac nawet w delirce:) od razu mi sie niedobrze robi a w koncu alkoholu szkoda nie?:) Odpowiedz Link Zgłoś
poziomk Re: BIALYSTOK- Radio 20.03.02, 13:52 Moja lista od najbardziej sluchanych- do tych, ktore nie licza sie w/g mojej oceny: 1 -TROJKA -96 FM 2- BIALYSTOK - 99,4 FM 3 - JEDYNKA - 106,4 FM 4 - BIS - 91,1 FM 5 - WAWA - 88,6 FM 6 - JARD 89,2 FM 7 -RMF 100,2 FM 8 -ZET 107,3 FM 9 -JARD 2 103,9 FM 10 -PLUS 103,3 FM 11- AKADERA 87,7 FM 12 -ESKA 90,6 FM 13 - DWOJKA - 92,3 FM 14- CCM - 102,7 FM 15 - MARYJA- 104,7 FM 16 - RACJA - 105,5 FM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzych Re: BIALYSTOK- Radio IP: *.ci.uw.edu.pl 20.03.02, 13:54 Ja słucham Trójki, ale ostatnio, pardon, kurwi się. Chłopaki chcą pozostać publicznym radiem, a jednocześnie chcą mieć słuchalność na poziomie np. Zetki. No i stąd takie kwiatki jakie możecie od tego weekendu posłuchać sobie. Będąc w Białym słucham Radia Białystok. Czasami lecą dobre reportaże i, ogólnie, audycje dot. regionu. Ostatnio słyszałem audycję o produkcji dywanów koło Janowa. Dla mnie bomba No i lubię Akaderę za jej nieprofesjonalizm i profil muzyczny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzych Re: BIALYSTOK- Radio IP: *.ci.uw.edu.pl 20.03.02, 13:56 A gdzie można znaleźć aktualne dane dotyczące słuchalności stacji radiowych. Tajne? Odpowiedz Link Zgłoś
ha14 Re: BIALYSTOK- Radio 20.03.02, 16:30 A ja nawet na trzeżwo słucham tego radia. Oczywiście ojca Rydzyka też nie lubię, za jego nachalność i traktowanie słuchaczy jak niedouków zupełnych. Natomiast wieczorne rozmowy z udziałem słuchaczy bywają interesujące. Co do innych rozgłośni to najczęściej słucham RMF-u, Trójki i B-stok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Acro Re: BIALYSTOK- Radio IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 20.03.02, 14:00 To zależy od godziny. generalnie nie lubię w radiu ględzenia. Denerwują mnie tez wiadomości co pół godziny - jak raz wysłucham, dociera do mnie, a niewiele sie zmienia na świecie przez te 30 min. Akadera jest nawet fajna - sporo muzyki, mało pop i gadania, jeden naprawde dobty prezenter (Krzysztof Sadowski?). Odpowiedz Link Zgłoś
poziomk Re: BIALYSTOK- Radio 20.03.02, 14:08 Gość portalu: Acro napisał(a): > Akadera jest nawet fajna - sporo muzyki, mało pop i gadania, jeden naprawde > dobty prezenter (Krzysztof Sadowski?). AKADERA byla dobra na samym poczatku, jeszcze jak koncesji nie mieli. Zreszta wszystkie komercyjne stacje ZET, RMF, BIT ((kto pamita?)byly dobre, potem zaczelo sie psuc i kazdy nadaje te sama rabanke. Kazde radio podobne do siebie.. :(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oka Re: BIALYSTOK- Radio IP: *.17.79.204.lifespan.org 20.03.02, 23:29 Cwani jestescie, ze mozecie wybrzydzac. Ja mam tylko Jedynke i Trojke z satelity do wyboru. Obie stacje bardzo mi sie podobaja, bo obie sa po polsku. Oka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: BIALYSTOK- Radio IP: 203.55.45.* 21.03.02, 04:07 Duzo wiekszy wybor jest przez interent (miedzy innymi 3 bialostockie stacje), ale musisz miec szybkie polaczenie. J Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oka Re: BIALYSTOK- Radio IP: *.17.79.204.lifespan.org 22.03.02, 22:12 Tak, wiem, dzieki za odpowiedz. Ale w pracy nie bardzo moge sluchac, pracuje w szpitalu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Acro Re: BIALYSTOK- Radio IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 21.03.02, 00:40 Coś w tym jest. Pamiętam same początki RMF w Krakowie - wtedy byli jeszcze Radio Małopolska Fun. Generalnie retransmitowali sieczkę francuskiego radia Fun i parę godzin dziennie nadawali dobrą muzyke we własnym programie. Pewnego dnia ktoś zakosił im transmiter i żeby nie przerwać audycji musieli przez kilkla dni nadawać tylko własny, fajny program. Gdy sciągnęli nowy transmiter ludzie zaczęli dzwonić z grożbami, że jak sobie z tą popelina nie odpuszczą, to im specjalnie będą kraść to urządzenie... Ech, komercja, komercja... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzych Radio JArd IP: *.ci.uw.edu.pl 21.03.02, 23:56 Kiedyś słyszałem, jak facet dodzwonił się do Jardu. Pozdrowił kogo trza, a potem dodał: Mam jeszcze pytanie do dyrekcji. Natychmiast wyciszono człowieka, prezenter zachował dobry humor. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Akir Re: BIALYSTOK- Radio IP: 212.160.130.* 22.03.02, 08:43 Podobno jest jakieś radio Jard dla dzieci prowadzone przez dzieci , ale nigdy nie mogę go namierzyć , może ktoś wie na jakiej częstotliwości nadaje i czy cały dzień czy tylko kilka godzin dziennie? Odpowiedz Link Zgłoś
poziomk Re: BIALYSTOK- Radio 22.03.02, 08:49 JARD 2 - 103,9 MHz - radio dla dzieci cala dobe nadaje. mozesz ich sluchac tez przez internet. www.jard2.of.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lebster Re: BIALYSTOK- Radio IP: 192.168.3.* 22.03.02, 10:58 Jak byłem młodszy, to RMF- u i Zetki słuchałem, ale doszedłem do wniosku, że tej komercji to mi na całe życie starczy. Od roku słucham Trójki i z bólem serca obserwuję, jak marnieje w oczach! A takie fajne radio było... Nie wiem, jak cała reszta, ale ja uważam, że ignorancja rozgłośni komercyjnych wobec B-stoku przechodzi wszelkie granice! Przecież to nie jest pustynia, tu też się coś dzieje, a jakoś o naszym mieście nie słychać. RMF miało swoje oddziały w Olsztynie, Kielcach, Częstochowie, a w Białym jakoś nie. Podebnie jest z Eską. Gdy byłem w Lublinie, to słyszałem komunikaty o korkach, imprezach itd, a u nas nic... zima i wilki (niedźwiedzie polarne) jakieś! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wieśmin Re: BIALYSTOK- Radio IP: 212.160.236.* 22.03.02, 18:33 Coraz częściej słucham RB, rano szczególnie, to co dziś zrobili z wicemarszałkiem Ciszewskim, to wicemistrzostwo świata, trójka kiedyś taka była... ehhhh... Spoko budzą, jest u nich taki gościu.... Ryszkowski czy Raczkowski się chyba nazywa, spox Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hmc Re: BIALYSTOK- Radio IP: *.interserw.com 22.03.02, 22:07 Zależy jeszcze jaką muzykę się lubi. To co nadaje trójka w sobotnie wieczory to prawdziwe miodzio. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzych Re: BIALYSTOK- Radio IP: *.ci.uw.edu.pl 23.03.02, 02:07 O jakiej muzyce w sobotnie wieczory mówisz? O Muzycznej poczcie? Wybacz stary, ale będą leciały tam łatwe kawałki wybrane przez łatwych słuchaczy; ponadto audycja jest zdecydowanie za długa (3 godz!). Styl prowadzenia, że tak powiem, 'dynamiczny', czyli w stylu np. zetki. Chyba lepiej było gdy robbił to Niedźwiedzki z rana. Wywalono Manna z niedzieli; wywalono 'Powtórkę z rozrywki' o 13; skrócono 'Puls trójki', 'Klub trójki', audycje jazzowe; Właściwie nie ma 'Trójki pod Księzycem'. Na Kydryńskiego były wywierane naciski, żeby był bardziej strawny dla masowego grona. Dyrekcjo Trójki nigdy wam tego nie daruję!!! Całe szczęście jest(?) ciągle Noc Muzycznych Pejzaży i Minimax. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hmc Re: BIALYSTOK- Radio IP: *.interserw.com 23.03.02, 23:41 o której u Ciebie zaczyna się wieczór, bo chyba o wiele wcześniej niż u mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: werner Re: BIALYSTOK- Radio IP: 212.160.236.* 25.03.02, 08:10 tiaaaaaa..... radio jakie jest każdy widzi :))) a tak poważnie, Radio Be juz nie jest takie beeee, szczególnie rano... Ktoś chyba w końcu poradził sobie z tetrykami od ramooofki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marbeer Re: BIALYSTOK- Radio IP: *.bial.gazeta.pl 26.03.02, 17:07 Ja generalnie w samochodzie słucham Wawy lub RMF-u, w pracu Trójki, w domu Akadery:))). Generalnie fajnym radiem w Warszawie jest Radio Pogoda - jest po prostu super i szkoda ze nie maja czestotliwosci w Białymstoku. Ale dla mnie generalnie za duzo jest w radiu gadania. Pozdrawiam wszystkich forumowiczow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrju Re: BIALYSTOK- Radio IP: 212.160.236.* 06.04.02, 11:20 telewizja ma twarz - radio ma ...ryja, co fcale nie znaczy, że słucham w/w ojca R. hehs, R.B. jak się postarają...tyle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzych Re: BIALYSTOK- Radio IP: *.ci.uw.edu.pl 06.04.02, 13:27 W warszawie będzie jutro demonstracja w obronie starej Trójki. Jakby ktoś chciał więcej informacji to znajdzie je w dziale forów Wyborczej <kultura>. Dyskusja tam az wrze: ok 1100 postów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiel Re: BIALYSTOK- Radio IP: *.dip.t-dialin.net 10.04.02, 14:15 jezdze troche po polsce, ale takiego zasiegu jak radio ma-Ryja to nie ma zadna stacja nadawcza. Odpowiedz Link Zgłoś
kuala_lumpur Re: BIALYSTOK- Radio 10.04.02, 15:03 No bez przesady, ale na drodze Wawa- Białystok są najlepiej słyszalni Polecam Trójkowy wątek w dziale kultura. Przeczytałem tylko początek i koniec. Całości przeczytanie zajmuje ok. 6 godzin = 1115 postów. Lepsze i dłuższe niz Isaura, a na dodatek żywe i ciekawe. Ulubiony serial radiowców i ludzi z krritv. Odpowiedz Link Zgłoś