wolfgang87 23.07.04, 20:53 A dokladniej raczej z akademika, bo samej holandii to juz mi sie nie chce zwiedzac. Brak sil witalnych. Alkohol sie leje,lulki sie pala,tancowanie,muzyka,swawole ! No i oczywiscie...rowery :))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kamaoka Re: Pozdrowienia z Holandii !!! 23.07.04, 20:56 cos mnie umknelo, wyjechales ja o tym nic nie wiem, heh... a tu wszyscy mowia ze ty na traktorach:> nawet sobie z ciebie jajuszka robia:P Odpowiedz Link Zgłoś
wolfgang87 Re: Pozdrowienia z Holandii !!! 23.07.04, 21:02 Tak tak,jajuszka na twardo po suwalsku :) Ja nie na traktorach bylem, ja na tirach Odpowiedz Link Zgłoś
woy Re: Pozdrowienia z Holandii !!! 26.07.04, 07:55 Aaa miło żeś sie odezwał. Powiadasz swawole? Ehhh miło. Dwa w jednym browar plus marycha już skosztowałeś? To ja podejrzewałem, żes tam na polu fikasz i kosisz kapustę (w dwu znaczeniach oczywiście). w. Odpowiedz Link Zgłoś
omarta Re: Pozdrowienia z Holandii !!! 26.07.04, 09:33 A widzisz Woy jak wolferator potrafi się ustawić! To pewnie przez te string-szorty Odpowiedz Link Zgłoś
wolfgang87 Re: Pozdrowienia z Holandii !!! 26.07.04, 15:33 uuuuuu tego sie nie da opisac co sie tutaj dzieje. maryski nie pale prawie, po co... alkohol sie leje strumieniami. a ibuprom biore codziennie... ogolnie koszmar swawole takie ze hej! :) Odpowiedz Link Zgłoś
omarta Re: Pozdrowienia z Holandii !!! 26.07.04, 15:34 wolfgang87 napisał: > uuuuuu > tego sie nie da opisac co sie tutaj dzieje. > maryski nie pale prawie, po co... > alkohol sie leje strumieniami. a ibuprom biore codziennie... > ogolnie koszmar > swawole takie ze hej! :) to moze sie zdecuduj! koszmar czy swawole? > Odpowiedz Link Zgłoś
wolfgang87 Re: Pozdrowienia z Holandii !!! 26.07.04, 15:37 at the moment - koszmar :) wiecie co to picie po lubelsku ? nalac sobie wodki do kubka od herbaty, do pelna - i chlust......polecam!daje ogromna satysfakcje,hehehe mam wiecej mowic o swoim samopoczuciu ? Odpowiedz Link Zgłoś
omarta Re: Pozdrowienia z Holandii !!! 26.07.04, 16:22 tak tak, koniecznie napisz jeszcze zwłaszcza o nowych sposobach na picie wódki bo ten mi sie jakoś nie podoba Odpowiedz Link Zgłoś
wolfgang87 Re: Pozdrowienia z Holandii !!! 27.07.04, 16:02 no niestety ja mam bardzo skromny wybor patentow na wodke :( patenty roznia sie tylko jej iloscia w kubku Odpowiedz Link Zgłoś
omarta Re: Pozdrowienia z Holandii !!! 27.07.04, 16:24 no ale może w nowym miejscy ktos Cie ze swoimi patentami na wódke zapozna Odpowiedz Link Zgłoś
wolfgang87 Re: Pozdrowienia z Holandii !!! 27.07.04, 16:25 no nie za bardzo bo wodke to jednak glownie polacy mloca a polacy jak to polacy, po lubelsku is our favourite Odpowiedz Link Zgłoś
omarta Re: Pozdrowienia z Holandii !!! 27.07.04, 16:27 ??? a od kiedy? i chyba tylko w lublinie po lubelsku lubią pić Odpowiedz Link Zgłoś
wolfgang87 Re: Pozdrowienia z Holandii !!! 27.07.04, 16:32 hm.... widac zes nie w temacie. malo kto lubi wodke pic. a po lubelsku to chbya nikt,jeno jakies oszolomy. to ze to jest nasze favourite,to wcale nie znaczy ze my to lubimy :)) Odpowiedz Link Zgłoś
omarta Re: Pozdrowienia z Holandii !!! 27.07.04, 16:33 widocznie nie jestem w temacie bo ja lubie wódke pić Odpowiedz Link Zgłoś
wolfgang87 Re: Pozdrowienia z Holandii !!! 27.07.04, 16:35 tia jak ciebie znamto ty lubiszdrinki a nie wodke pic- ato co innego :) ale tak czy owak...z uteksnieniem czekam na 10.000 postow ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
omarta Re: Pozdrowienia z Holandii !!! 27.07.04, 16:41 oj jak Ty mnie nie znasz... ale przyznaję, taki sex on the beach albo daquiri truskawkowe - czysta przy nich wymięka 10 000 nieprędko Odpowiedz Link Zgłoś
wolfgang87 Re: Pozdrowienia z Holandii !!! 27.07.04, 16:47 hm....no tak...nie znaju ja ciebie at all:) a poza zubrowka to ja czystej generalniej nie lubie.ale meczyc sie z drinkami tez nie.jak pic to pic,a jak nie to piwo... a 10.000przeleci ze nawet nie zauwazysz Odpowiedz Link Zgłoś
omarta Re: Pozdrowienia z Holandii !!! 27.07.04, 16:50 nie zauważę i popijawa mnie minie!!! z resztą jak nie w sierpniu to potem juz bez różnicy Odpowiedz Link Zgłoś
wolfgang87 Re: Pozdrowienia z Holandii !!! 27.07.04, 16:52 jest jeszcze taka magiczna liczba jak 9000 i to tez trzeba uczcic. w sierpniu.... oki zycze milego dnia ide jesc,spac i potem pic :) Odpowiedz Link Zgłoś
omarta Re: Pozdrowienia z Holandii !!! 27.07.04, 16:53 a ja ide kombinowac z tym szerszeniem Odpowiedz Link Zgłoś