Dodaj do ulubionych

PYTANIA DO WÓJTA ?!

08.11.14, 09:30
1.Jakie jest zadłużenie UG Gródek?
2.Dlaczego brak konkurencji dla "Lewiatan" - a ?
3.Jaki jest Pana stan majątkowy po trzech kadencjach?
4.Czy musiała interweniować TV TVN w sprawie GOPS-u i wycięcia brzózki w Załukach?
5.Na czym polegała sprzedaż szkoły w Waliłach St.,przdszkola oraz byłe ZPDz"Karo"?
6.Jak były dzielone nagrody i dlaczego w tak dużej różnicy?
7.Dlaczego nie potrafi Pan zejśc ze sceny gródeckiej w odpowiednim czasie?

Zamieszczone pytania nie zostały przyjęte do druku "Wiadomości Gródeckie"
Obserwuj wątek
    • robertr92 Re: PYTANIA DO WÓJTA ?! 08.11.14, 10:29
      dodam jedno swoje pytanie
      Dlaczego w Gródku nie trwają prace nad wyznaczeniem u nas Specjalnej Strefy Ekonomicznej, która przyciąga inwestorów i pracodawców?
      • k-666 Re: PYTANIA DO WÓJTA ?! 08.11.14, 14:16
        aha..
        o ile wzrosną Pana pobory diety radnych, czynsze i opłaty dla mieszkańców?
        • k-666 Re: PYTANIA DO WÓJTA ?! 08.11.14, 14:19
          Bo przecież jest normą, że po wygranych przez Pana wyborach wszystko rośnie, głupota też!
    • nowicjusz76 Re: PYTANIA DO WÓJTA ?! 08.11.14, 19:41
      Witam
      Mnie jako nowego w gminie Gródek natomiast zastanawia co Pan (to pytanie do bialyczlowiek) osobiście sądzi na temat pytania drugiego, to jest dlaczego nie ma konkurencji dla sklepu "Lewiatan". Tyle się o tym mówi, a ja wciąż nie mogę uzyskać jednoznacznej odpowiedzi.
      Pozdrawiam
    • szulc1962 Re: PYTANIA DO WÓJTA ?! 13.11.14, 15:01
      Ktoś już wspominał o tym, a tutaj materiał wideo ku gwoli przypomnienia, bo zrobiło się modne wstawianie filmów. Niestety oprócz pochwał i plusów, dla p. Wójta należy się również wielki minus.
      www.tvp.pl/bialystok/aktualnosci/spoleczne/przyklad-urzedniczej-nieodpowiedzialnosci-w-grodku/6908707
      • 4badboy7 Re: PYTANIA DO WÓJTA ?! 30.05.15, 17:02
        Konkurencji dla lewiatana nie ma, bo ktoś przyją łapówkę od właściciela lewiatana, a ta osoba w zamian zgodziła się że przez 10 lat nie pozwoli na budowę żadnego dużego sklepu (biedronki) na terenie gminy Gródek. O ile mi wiadomo to zaraz kończy się ta ich "umowa" ciekawe co dalej....
    • k-666 Re: PYTANIA DO WÓJTA ?! 31.05.15, 14:23
      Ja mam pytanie, kto redaguje stronę internetową gminy i dlaczego ta osoba jest niekompetentna, jest zajebana robotą czy może coś innego?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka