oszolom.z.radia.maryia 22.11.04, 20:36 cos napisac bo liczba watkow konczyla sie na 666. ale teraz nasze miasto jest juz bezpieczne. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pogromca_oszolomow Re: musialem 22.11.04, 20:41 A myslalem ze dla wroga religii to jest szczesliwa liczba:) Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryia Re: musialem 22.11.04, 20:46 jestem wrogiem jakiejkolwiek religii w tym ateizmu w instytucjach panstwowych utrzymywanych przez podatnikow. poza tym nie wierze zeby ta liczba miala jakiekolwiek znaczenie. wystepuje jedynie w apokalipsie jana ktora to ksiazka byla pisana 200 lat po jezusie a facet ktory ja pisal nie mial nic wspolnego z religia. zreszta bylo kilka apokalips do wyboru - wybrano akurat to, akurat nie jest moja ulubiona. mimo wszystko udalo mi sie uratowac to swiete miasto bialystok przed zaglada albo plaga. nasi drogowcy nie sa przygotowani na snieg a co by bylo gdyby to byla szarancza??? strach pomyslec Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryia Re: musialem 22.11.04, 20:47 uwaga oszolom pisze sie przez j a nie przez i. uwaga to podszywka musze ci przypominac co masz pisac? ;) Odpowiedz Link Zgłoś