Gość: lulcia IP: *.piasta.pl 21.05.02, 11:42 hejka!!!!!!! Ostatnio jest głośno o tym ze chcą zlikwidowac lumpeksy - A czy wy kupujecie tam? I gdzie w Białymstoku według was sa najlepsze punkty z tanią odzieża? pa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Akir Re: lumpeksy IP: 212.160.130.* 21.05.02, 12:08 Ja nie bo tam wszystko jest zwykle na mnie za małe, ale moja żona szaleje, i powiem szczerze że gdyby przyszło mi kupić jej jeden ciuch miesięcznie w sklepie to pewnie zabrakło by na kiełbaskę, a to już nie po mojej myśli. Po za tym w lumpeksie towar jest już przetestowany, kupiłem żonie kiedyś sukienkę w sklepie , dałem 200 zł i po drugim włożeniu rozlazła się wzdłuż szwów.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ha14 Re: lumpeksy IP: *.rrnet.pl 21.05.02, 22:03 Oczywiści, że kupuję. Wprawdzie trzeba przy tym trochę popracować no i mieć nieco wyobrażni ale efekty są znakomite Odpowiedz Link Zgłoś
miniu678 Re: lumpeksy 21.05.02, 22:50 ostatnio widzialem super bluze benettona za marne kilka zlotych w sklepie - najblizszy w stolicy - kosztuje pewnie ze 200 zl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lulcia Re: lumpeksy IP: *.piasta.pl 22.05.02, 06:48 A gdzie są według was najlepsze lumpeksy gdzie mozna się zaopatrzyc.. i z uzyciem wyobrazni wyczarowac sobie ekstra ciuszek!?? :) Odpowiedz Link Zgłoś