Dodaj do ulubionych

Czy to normalne?

IP: *.bsk.vectranet.pl 29.07.05, 15:20
Czy to normalne ze robotnicy podczas przerwy śniadaniowej zaczepiają 12-15
letnie dziewczynki? (stroma17)
Obserwuj wątek
    • Gość: robotnik Re: Czy to normalne? IP: *.piasta.pl 29.07.05, 15:35
      15-letnie juz mozna. Od tylu lat dziewczyna może uprawiać sex, a jej partner
      nie poniesie z tego powodu zadnych konsekwencji
      • koczisss Re: Czy to normalne? 29.07.05, 15:39
        Naprawdę??? To powiedz to rodzicom zgwałconych i nagabywanych dziewczynek!!!
        • Gość: Monika Re: Czy to normalne? IP: *.bsk.vectranet.pl 29.07.05, 15:48
          Nie wydało mi się to namawianiem do czegokolwiek, ale sam fakt zaczepiania
          dziewczynek (zapewne mieszkanek remontowanego bloku) wydaje mi się bardzo
          niestosowny.
          • koczisss Re: Czy to normalne? 29.07.05, 16:00
            Nie o to chodzi, czy było coś niestosownego, czy nie, ale robotnich wyskoczył z tekstem, ze sex można już bezkarnie uprawiać z 15-latką, dlatego tak napisałem!!!
        • Gość: robotnik Re: Czy to normalne? IP: *.piasta.pl 29.07.05, 15:50
          Panie kocziss potrafisz posługiwac sie komputerem a nie potrafisz zrozumiec
          prostego zdania . W/g prawa osoba 15- letnia osoba moze swobodnie z własnej
          woli uprawiac seks. Czy to tak ciezko zrozumieć
          • Gość: Monika Re: Czy to normalne? IP: *.bsk.vectranet.pl 29.07.05, 15:57
            Ale dyskusja nie dotyczy prawa do uprawiania seksu.
            Dotyczy sytuacji gdy 12-15 letnie dziewczynki zaczepiane są przez spoconych
            panów robotników.
            Czy chiałbyś by Twoja 13 letnia córka była nagabywana przez kogoś takiego? Ja nie.
            • wanad31 Re: Czy to normalne? 29.07.05, 16:08
              Gość portalu: Monika napisał(a):

> Ale dyskusja nie dotyczy prawa do uprawiania seksu.
              > Dotyczy sytuacji gdy 12-15 letnie dziewczynki zaczepiane są przez spoconych
              > panów robotników.
              > Czy chiałbyś by Twoja 13 letnia córka była nagabywana przez kogoś takiego? Ja
              n
              > ie.

Chodzi Ci ze sa to spoceni robotnicy? A jakby to byli eleganncy czyści pachnący
              panowie biznesmeni to co?
              • Gość: Monika Re: Czy to normalne? IP: *.bsk.vectranet.pl 29.07.05, 16:10
                Mnie bulwersuje każdy fakt gdy dorosły mezczyzna zaczepia dziecko.
          • koczisss Re: Czy to normalne? 29.07.05, 16:00
            Czytać umiem, ale Twoja uwaga jest nie na miejscu, dlatego też tak napisałem!!!
            • Gość: remember Re: Czy to normalne? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.05, 16:27
              ja umiem pisać więc przestańcie wypisywać głupoty i wzajemnie sie pouczać.
              • trykot2 Re: Czy to normalne? 30.07.05, 09:46
                Moj blok remontuje firma z pod Warszawy i robotnicy zaczepiaja staruszki. Mowią
                ze w delegacji i staruszka dar boży.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka