Gość: Monika IP: *.bsk.vectranet.pl 29.07.05, 15:20 Czy to normalne ze robotnicy podczas przerwy śniadaniowej zaczepiają 12-15 letnie dziewczynki? (stroma17) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: robotnik Re: Czy to normalne? IP: *.piasta.pl 29.07.05, 15:35 15-letnie juz mozna. Od tylu lat dziewczyna może uprawiać sex, a jej partner nie poniesie z tego powodu zadnych konsekwencji Odpowiedz Link Zgłoś
koczisss Re: Czy to normalne? 29.07.05, 15:39 Naprawdę??? To powiedz to rodzicom zgwałconych i nagabywanych dziewczynek!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Czy to normalne? IP: *.bsk.vectranet.pl 29.07.05, 15:48 Nie wydało mi się to namawianiem do czegokolwiek, ale sam fakt zaczepiania dziewczynek (zapewne mieszkanek remontowanego bloku) wydaje mi się bardzo niestosowny. Odpowiedz Link Zgłoś
koczisss Re: Czy to normalne? 29.07.05, 16:00 Nie o to chodzi, czy było coś niestosownego, czy nie, ale robotnich wyskoczył z tekstem, ze sex można już bezkarnie uprawiać z 15-latką, dlatego tak napisałem!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robotnik Re: Czy to normalne? IP: *.piasta.pl 29.07.05, 15:50 Panie kocziss potrafisz posługiwac sie komputerem a nie potrafisz zrozumiec prostego zdania . W/g prawa osoba 15- letnia osoba moze swobodnie z własnej woli uprawiac seks. Czy to tak ciezko zrozumieć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Czy to normalne? IP: *.bsk.vectranet.pl 29.07.05, 15:57 Ale dyskusja nie dotyczy prawa do uprawiania seksu. Dotyczy sytuacji gdy 12-15 letnie dziewczynki zaczepiane są przez spoconych panów robotników. Czy chiałbyś by Twoja 13 letnia córka była nagabywana przez kogoś takiego? Ja nie. Odpowiedz Link Zgłoś
wanad31 Re: Czy to normalne? 29.07.05, 16:08 Gość portalu: Monika napisał(a): > Ale dyskusja nie dotyczy prawa do uprawiania seksu. > Dotyczy sytuacji gdy 12-15 letnie dziewczynki zaczepiane są przez spoconych > panów robotników. > Czy chiałbyś by Twoja 13 letnia córka była nagabywana przez kogoś takiego? Ja n > ie. Chodzi Ci ze sa to spoceni robotnicy? A jakby to byli eleganncy czyści pachnący panowie biznesmeni to co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Czy to normalne? IP: *.bsk.vectranet.pl 29.07.05, 16:10 Mnie bulwersuje każdy fakt gdy dorosły mezczyzna zaczepia dziecko. Odpowiedz Link Zgłoś
koczisss Re: Czy to normalne? 29.07.05, 16:00 Czytać umiem, ale Twoja uwaga jest nie na miejscu, dlatego też tak napisałem!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: remember Re: Czy to normalne? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.05, 16:27 ja umiem pisać więc przestańcie wypisywać głupoty i wzajemnie sie pouczać. Odpowiedz Link Zgłoś
trykot2 Re: Czy to normalne? 30.07.05, 09:46 Moj blok remontuje firma z pod Warszawy i robotnicy zaczepiaja staruszki. Mowią ze w delegacji i staruszka dar boży. Odpowiedz Link Zgłoś