Dodaj do ulubionych

Normalna Telewizja

IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 18.03.01, 23:15
Cieszę się, że będę mógł zobaczyć normalny program telewizyjny TV PULS. Żałuję
bardzo, że sygnał tej stacji dotrze tylko do 13% odbiorców. Wszystkiego
najlepszego na starcie, pomimo bezwzględnego blokowania tej stacji przez
konkurencję i tzw. czerwonych sympatyków.
Obserwuj wątek
    • Gość: Big Sis Re: Normalna Telewizja IP: *.gazeta.pl 19.03.01, 19:14
      Gość portalu: telewidz napisał(a):

> Cieszę się, że będę mógł zobaczyć normalny program telewizyjny TV PULS. Żałuję
      > bardzo, że sygnał tej stacji dotrze tylko do 13% odbiorców. Wszystkiego
      > najlepszego na starcie, pomimo bezwzględnego blokowania tej stacji przez
      > konkurencję i tzw. czerwonych sympatyków.

Pampersi Walendzi(a)ka? O nie!
    • Gość: tomson Re: Normalna Telewizja ???????? IP: 10.40.65.92, 10.1.10.* 23.03.01, 10:05
      Co prawda do mnie nie dociera (wcale mnie to nie martwi), ale w programie
      zauważyłem np. kolejny latynoski tasiemiec o "miłości"
      To co to za róznica w stosunku np. do TVN czy Polsatu ???
      Chyba tylko taka że nie będzie BB i Różowej Landrynki. No i bedzie prezentowana
      jedyna, słuszna linia polityczna.
      W takim gustownym czarnym kolorze...
    • Gość: maja Re: Normalna Telewizja - zobaczymy IP: 172.17.16.238, 195.117.243.* 23.03.01, 10:56
      Jak to mówią: nie chwal dnia przed zachodem słońca. Czy to będzie rzeczywiscie NORMALNA
      telewizja, to się dopiero okaże.
      A tak na marginesie: co to znaczy "normalna" telewizja? Bo ja myslę, że jest to niestety pojęcie
      względne.
    • Gość: Baska Re: Normalna Telewizja IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 12.03.02, 00:20
      Na razie jeszcze nadaja. Podobno, maja przestac pokazywac program (?). Nie wiem
      czy to prawda. Jesli tak, to szkoda.
    • Gość: mareka1 Re: Normalna Telewizja IP: *.icpnet.pl 13.03.02, 15:29
      Normalnej telewizji w Polsce nie ma (moze w pewnym sensie C+ jest normalny).
      Każda ma zabarwienie polityczne i w związku z tym "określoną linię programową".
      Ktoś wyżej zauważył,że TVPuls jest "pampersowa"-myślę,że ma rację.Jaki jest
      dobór gości do "Studia Otwartego"? W ostatnim; jedynym niezależnie myślącym był
      prof.Wolniewicz, reszta - sympatycy "czerni"...
    • _anonim_ Re: Normalna Telewizja 13.03.02, 21:16
      Bardzo fajnie,ze sie cieszysz ,ze czerwoni sie denerwuja tylko pomysl o tym ,
      ze na tworzenie tej stacji wlozone kupe panstwowych pieniedzy, za ktore np.
      niejeden szpital, dom dziecka moglby spokojnie dzialan. Tutaj nie chodzi o czy
      to czarni czy czerwoni po jaka cholera potrzebna byla jeszcze jedna telewizja w
      dodatku prywatna a sponsorowana przez panstwo.Boje sie ,ze teraz bedzie
      regula ,ze kazda partia ktora wygra wybory tworzy wlasna telewizje. Moge sie
      zalozyc ,ze co innego bys pisal gdyby identyczna stacje stworzyli czerwoni.
      Pewnie zaraz zostane wyzwany od komuchow, ale tak sie sklada ,ze nie lubie i
      czrnych i czerwonych. P.S. Jesli chodzi o ocene samej stacji to seriale i filmy
      sa ciekawe i czesto jak leci cos ciekawszego to ogladam, ale ich wlasna
      produkcja jest raczej kiepska. Podsumowujac niech sobie istnieje za wlasne
      poniadze.
    • Gość: zdzisio Re: Normalna Telewizja IP: 192.168.100.* 14.03.02, 10:08
      Gość portalu: telewidz napisał(a):

> Cieszę się, że będę mógł zobaczyć normalny program telewizyjny TV PULS. Żałuję
      > bardzo, że sygnał tej stacji dotrze tylko do 13% odbiorców. Wszystkiego
      > najlepszego na starcie, pomimo bezwzględnego blokowania tej stacji przez
      > konkurencję i tzw. czerwonych sympatyków.

Masz prawo się cieszyć. Bo to telewizja dla pustaków.

• Gość: jolek Re: Normalna Telewizja IP: *.dip.t-dialin.net 14.03.02, 20:19
      Jeśli pod Twoją kopułą znajdują się resztki mózgu, to skłoń go myślenia i
      odpowiedz mi: KTO? dla KOGO? tę prywatną telewizję za państwowe pieniądze
      stworzył?Czy wiesz ile zarabiają "Walendziak i s-ka?", czy wiesz ile
      państwowych pieniędzy zostało przeżartych przez tych degeneratów politycznych i
      medialnych?Normalny w tym wszystkim jest tylko wygaszony ekran telewizyjny!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka