maksiczek 10.09.05, 14:15 Zapraszam wszystkich do nowego elitarnego forum: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=33618 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wolfgang87 Re: nowe forum: Suwałki elitarne 10.09.05, 14:27 oto przykład polskiego piekiełka. zamiast się dogadać polacy zakładają nowe fora, nowe partie. i jak zwykle personalne swady rozwalają wszystko i wydaje mi się, że w porównaniu z innymi narodami mamy z tym dosyć duży problem "miałeś chamie złoty róg...." Odpowiedz Link Zgłoś
maksiczek Re: nowe forum: Suwałki elitarne 10.09.05, 16:30 Człowieku, daj innym szansę zdobycia złotego rogu, Odpowiedz Link Zgłoś
wolfgang87 Re: nowe forum: Suwałki elitarne 10.09.05, 17:07 of koz! Suwałki to nie moje forum, ja tu tylko sprzątam, nothing more :> Odpowiedz Link Zgłoś
pierdutow Re: nowe forum: Suwałki elitarne 10.09.05, 18:31 jakie to elyty ? wypociny sfrustrowanej starej panny w tym blogu. Odpowiedz Link Zgłoś
dede_new_edition Re: nowe forum: Suwałki elitarne 10.09.05, 21:54 Fakt, po prostu siczek na maksa - widać jakoś mało elytarny yezdem :) Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
pierdutow Re: nowe forum: Suwałki elitarne 11.09.05, 15:30 elytarne bezrobocie i rekordowe osiągi w grzebalności w śmietnikach i odpadach bezużytecznych w skali kraju - to zgoda elyta suwalska. Odpowiedz Link Zgłoś
maksiczek Suwałki elitarne, ale nie pierdutow 11.09.05, 22:22 Wnioskując z twoich postów i twojego nicka to musisz być pierdzącym ruskim (pierd + ow - typowa końcówka w rosyjskich nazwiskach), o poglądach starego, uwłaszczonego aparatczyka z pzpr, bo skoro popierasz cimoszenko i masz firmę, to aż prosi się o takie złośliwe dopowiedzenie w ramach odpowiedzi na twoje podszczypywania starej panny. Odpowiedz Link Zgłoś
mirast Re: nowe forum: Suwałki elitarne 21.09.05, 14:33 A dlaczego niby elitarne?:) To wedlug Ciebie nie jest? Nalezysz do elity? Jak odroznisz na swoim forum plebs od elity? :) Odpowiedz Link Zgłoś
augu Re: nowe forum: Suwałki elitarne 12.09.05, 08:05 Po co to forum? Czy uważasz, że to jest na tyle przeładowane, że posty się gubią i w tym celu zakładasz nowe? Może później ktoś założy "Suwałki b. elitarne", "Suwałki dla wybranych" i t.d. I rozmienimy sie na drobne. Jak w swoim czasie polska tzw. prawica. No i drugie pytanie: na czym polega jego elitarność? Odpowiedz Link Zgłoś
psztymucel Re: nowe forum: Suwałki elitarne 12.09.05, 09:39 Tak, niewątpliwie jest to dość elitarne forum - podobnie zresztą jak szpital psychiatryczny - nie każdy może czuć się tam swobodnie. Polecam wszystkim blog pana Adama Bolewskiego - swobodny zapis dewiacji i paranoji. Odpowiedz Link Zgłoś
maksiczek Re: nowe forum: Suwałki elitarne 12.09.05, 12:58 Nie znam nikogo o takim nazwisku, bolewski? kto to jest? Blog prowadzi tajnapolska, wiem coś o tym, bo znam tajnąpolskę i jest to blog literacki. Na forum SUWAŁKI ELITARNE panuje wolność słowa i każdy może pisać co uważa, bez narażania się na zbędną krytykę i nieprawdziwe posądzenia. Panuje duch wolnomyślicielstwa. Dzięki za wpisy i komenty. Mam jeszcze kilka dawnych spraw, o których nie mogłem pisać publicznie, bo zaraz były kasowane n aforum suwałki.info Odpowiedz Link Zgłoś
wolfgang87 Re: nowe forum: Suwałki elitarne 12.09.05, 15:33 to opisz je tutaj. jaki problem ? no chyba że jakieś faszystowskie treści, wtedy nawet i na elicie możesz mieć problemy :> Odpowiedz Link Zgłoś
psztymucel Re: nowe forum: Suwałki elitarne 12.09.05, 15:49 maksiczek napisała: > Nie znam nikogo o takim nazwisku, bolewski? kto to jest? > Blog prowadzi tajnapolska, wiem coś o tym, bo znam tajnąpolskę i jest to blog > literacki. > > Na forum SUWAŁKI ELITARNE panuje wolność słowa i każdy może pisać co uważa, bez > narażania się na zbędną krytykę i nieprawdziwe posądzenia. Panuje duch > wolnomyślicielstwa. > > Dzięki za wpisy i komenty. Mam jeszcze kilka dawnych spraw, o których nie mogłe > m > pisać publicznie, bo zaraz były kasowane n aforum suwałki.info To już prawdziwa scizofrenia- rozbicie osobowości zwielokrotnione. POliczmy: 1.Adama Bolewski 2. Maksiczek damska odmiana Adama 3. Tajna - czyli osoba, która blog prowadzi 4. Biały Murzyn- bohater blogu Odpowiedz Link Zgłoś
augu Re: nowe forum: Suwałki elitarne 13.09.05, 07:24 maksiczek napisała: > Na forum SUWAŁKI ELITARNE panuje wolność słowa i każdy może pisać co uważa, Jak na każdym forum GW. Nie ma tu żadnego odkrycia i nie bardzo wiem dlaczego miałaby panować większa lub mniejsza niż na forum SUWAŁKI. > Panuje duch wolnomyślicielstwa. Dosyć daleko idący wniosek na podstawie kilku(nastu) postów, w większości Twoich, w niektórych odpowiadasz sam(-a?) sobie. > Mam jeszcze kilka dawnych spraw, o których nie mogłem > pisać publicznie A tutaj to niby jak - niepublicznie? Etymologia słowa forum się kłania. > bo zaraz były kasowane Jeżeli tu będzie obscena lub inne łamanie zasad - też będą kasowane. Sumując. W dalszym ciągu nie wiadomo, po co założyła(-e?)ś nowe forum. Dlaczego rzeczy które chcesz poruszać nie mogły się znaleźć na forum Suwałki. Chęć zabłyśnięcia? Nie uzasadniła(-e?)ś tego rzeczowo. Pozdrawiam z prośbą o rozsądek. W sieci też. Odpowiedz Link Zgłoś
psztymucel Re: nowe forum: Suwałki elitarne 16.09.05, 09:27 O i proszę- coś pusto na tym nowym forum, chyba nikt nie czuje się elitą poza autorem, który pisze i sam sobie odpowiada. Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: nowe forum: Suwałki elitarne 16.09.05, 16:57 Maksiczek to ten schizofrenik od chorego blogu? Czemu on nie siedzi jeszcze w psychiatryku? Odpowiedz Link Zgłoś
oginn Re: nowe forum: Suwałki elitarne 16.09.05, 18:04 Czemu Ty nie jesteś lekarzem psychiatrą, skoro tak "znasz się" na chorobach psychicznych? Odpowiedz Link Zgłoś
pierdutow Re: nowe forum: Suwałki elitarne 16.09.05, 18:48 właśnie jestem i niebawem uruchamiam prywatną praktyke specjalistyczną. Odpowiedz Link Zgłoś
oginn Re: nowe forum: Suwałki elitarne 16.09.05, 19:23 To Ty, Pierdun, masz drugiego nicka "mmpm"? Ja się Ciebie nie pytałem, Pierdunie. Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: nowe forum: Suwałki elitarne 16.09.05, 21:09 oginn napisał: > Czemu Ty nie jesteś lekarzem psychiatrą, skoro tak "znasz się" na chorobach > psychicznych? Czyżbyś chciał zobaczyć moje papiery? Odpowiedz Link Zgłoś
oginn Re: nowe forum: Suwałki elitarne 16.09.05, 21:48 Jak masz, to pokaż. Ale zresztą trzeba by przeprowadzić naoczne badania i obserwacje, by wydać opinię o czyimś stanie zdrowia psychicznego. Wiadomo zaś powszechnie, że np. niejaki lekarz psychiatra Waszkiewicz niemal hurtowo wystawia zaświadczenia o chorobach psychicznych różnym cwaniakom, którzy w obecnych ciężkich czasach chcą dostać rentę inwalidzką i ma do tego "podstawę", czyli wyniki obserwacji w suwalskim szpitalu psychiatrycznym, gdzie podobni jemu specjaliści badają tych oszustów. No, ale z drugiej strony jakiś sprytny naprawde chory psychicznie osobnik może takiego "specjaliistę" też wykołować i skutecznie udawać całkiem normalnego człowieka. Zatem twoje papiery są niewiele warte. Odpowiedz Link Zgłoś
oginn Re: ja pierdzile Trolle na forum też?! nt 20.09.05, 21:00 >Trolle na forum też?! nt To do mnie, tak? Nie mogę odpowiedzieć, ponieważ nie wiem, kto to są Trolle oraz co znaczy "nt". Odpowiedz Link Zgłoś
maksiczek Re: ja pierdzile Trolle na forum też?! nt 20.09.05, 21:16 miała na myśli niezależne poglądy Odpowiedz Link Zgłoś
omarta Re: ja pierdzile Trolle na forum też?! nt 21.09.05, 16:19 nie miałam na myśli niezależnych pogladów z braku przesłanek by tak sądzić a troll i "nt" to taka wiejska gwara gdzie mnie tam do ELYTY Odpowiedz Link Zgłoś
augu No i nie uzyskałem odpowiedzi 23.09.05, 07:29 na czym polega elitarność forum, na którym maksiczek dyskutuje z sobą. Odpowiedz Link Zgłoś