beelukas 20.10.05, 00:13 Chyba muszę sprawić sobie tej zimy kalesony.Postanowiłem ,że już koniec z mrożeniem jajek i w ogóle lubie ciepło.Pozatym uważam ,że kalesony będą trendy.I pytam...gdzie można kupić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eithne_bstok Re: Kalesony 20.10.05, 00:29 Idź pod Halę Mięsną tam stoja takie babuleńki (pewnie też w kalesonach bo zimno) i na rekach trzymaja kalesony, ewentualnie na ziemi to wszystko na folii rozłożone... Przy okazji za te pare złotych nie tylko kalisraki ale i rekawiczki i skarpety kupisz... :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
obserwer11 Re: Kalesony 20.10.05, 19:35 to nie jest śmieszne ! Kupiłem sobie na Allegro szwedzkie nóweczki wojskowe super !!! zapłaciłem ok. 26 zł bodajże z przesyłką mają różne rozmiary , wygodne ,dopasowane . Pracyję na zewnątrz i wiem jak są przydatne pod ubranie robocze a nawet wyjściowe ! Czy uważasz , że ci ktorzy śmigają bez ocieplaczy , z gołą głową sa normalni ?! Odpowiedz Link Zgłoś
inks Re: Kalesony 21.10.05, 00:20 No właśnie...Przyznajmy to wreszcie: przez chwilę zboczyliśmy na chwilę ze szlaku, który od wieków podążamy. (Dla nie wtajemniczonych wyjaśnienie: Podążamy od wieków szlakiem wyznaczanym przez krażący w nas testosteron, oznaczenia typu E12 albo "Krajowa 18-stka" nie mają nic do rzeczy). Daliśmy się przekonać, że zdrowsza jest jajecznica na maśle, nieprzyzwoita- jazda autobusem na gapę i ładniejsza-ogolona gęba. Niekórzy poszli tak daleko, że zaczęli sobie depilować torsy ( i ci akurat chyba już nigdy nie wrócą z podróży na manowce). Są też tacy co zrezygnowali z kalesonów. A co to za facet co nie nosi zimą kalesonów? Trąba jakaś podrabiana z blachy niewalcowaneji tyle!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koro Re: Kalesony IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 22.10.05, 01:04 chcesz być modny, chcesz byc trendy? kalesony wkładaj wszędy i w operze, na salonach wszyscy chodzą w kalesonach! Odpowiedz Link Zgłoś
inks Re: Kalesony 23.10.05, 01:46 Wpisuję się na tym wątku, choć nie mam nic nowego do powiedzenia: uważam jednak, że należy on do najważniejszych o tej porze roku i nie powinien plątać się gdzieś po "zapleczu" Forum. Korzystając z okazji polecam wodę po goleniu dostepną tylko na bazarze przy ul. Jurowieckiej,czyli słynny "Trojnyj odiekołon po riecpetu samowo Napolieona", a więc "wodę kolońską wg przepisu Napoleona". Za dwa zł z flakon. Jest jak najbardziej "kalesonowa". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tkac Re: Kalesony IP: *.csk.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.10.05, 10:23 Na zimę warto jest zapuścić brodę - będzie cieplej. Poza tym zaoszczędzi się na wydatkach związanych z goleniem i zabiegami po goleniu. Odpowiedz Link Zgłoś
inks Re: Kalesony 23.10.05, 23:58 Na "Potrójną wodę kolońską wg recepty Napoleona" nie szkoda mi nawet takiego majątku jak dwa zł... Broda na zimę nie jest dobrym rozwiązaniem,przy zapinaniu kurtki pod szyję - w czasie tegiego mnrozu - może bowiem zablokować zamek błyskawiczny, a przy seksie, którego zimą jak wiadomo uprawia się więcej-kłuje w delkatną kobiecą skórę i jest przyczyną niepotrzebnych złych humorów niewieścich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moim zdaniem Kalesony wychodzą powoli z mody IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.05, 09:58 Nie chodzi mi o to, żeby w ogóle nie nosić nic pod spodniami, ale w kalesonach jest zbyt gorąco, zwłaszcza gdy się dłużej posiedzi w ogrzewanym pomieszczeniu. Są już do kupienia męskie rajstopy. Możesz poszukać na Allegro lub na poniższej stronie: www.pantyhose-stockings-hosiery.com/sess/utn;jsessionid=15435de4fdd1d2b/shopdata/index.shopscript Mam kilka par takich rajstop a w razie czego to idę do sklepu i kupuję nawet damskie, bo poza rozporkiem to w zasadzie niczym się nie różnią. Rajstopy są o tyle lepsze, że można dobrać grubość w zależności od pogody: jak jest cieplej to cieńsze, a jak zimniej to grubsze. Jeśli już zakładam coś pod spodnie, to tylko rajstopy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moim zdaniem Re: Kalesony wychodzą powoli z mody IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.05, 10:01 Po kliknięciu na link w powyższym poście kliknij na "Men's" a potem na "pantyhose for men" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zosia Re: Kalesony wychodzą powoli z mody IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.05, 10:08 A ja to bym chciała takiego faceta od tych rajstopek,jest taki męski.GDZIE CI MĘSZCZYŻNI ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tkac Re: Kalesony wychodzą powoli z mody IP: *.csk.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.05, 13:35 Gość portalu: Zosia napisał(a): > A ja to bym chciała takiego faceta od tych rajstopek,jest taki męski.GDZIE CI > MĘSZCZYŻNI ? A jak Ci się podobają mężczyźni z brodą? Broda jest super męska, bo kobiety jej nie mają. Odpowiedz Link Zgłoś
beelukas Re: Kalesony wychodzą powoli z mody 25.10.05, 13:25 Dzięki za pomoc ale nie czuje się gotowy na to by wskoczyć w rajstopy.Chodziłem w nich jak byłem mały.Myśle ,że kalesony w moim przypadku są odpowiedniejsze.Nie dość ,że dają ciepło...to są grubsze akurat na me nogi nieco chudsze. Odpowiedz Link Zgłoś
inks Re: Kalesony wychodzą powoli z mody 26.10.05, 00:01 Rajstopy to niech sobie noszą nasze prawnuki- może za 100 lat nie będzie to taki obciach jak teraz?... A tak w ogóle to klimat się ociepla i żeby pochodzić w kalesonach trzeba będzie chyba niedługo wyjeżdżać na okolicznościowy urlop. Na Spitsbergen. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: morfeusz Re: Kalesony IP: *.aster.pl / *.aster.pl 15.11.05, 20:56 Siemacie Dobrzy Ludzie, Siemasz Beelukas,postanowiłem podbić twój wątek, bo na czasie jest. Jutro idę kupić kalesony i Wam kochani też radzę bo zimno wali do nas z północy Jeśli nie wierzysz morfiemu,przeczytaj ulotkę lub skontaktuj się z lekarzem lub farmaceutą. -- Jestem Morfi i jestem z Polski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosciu Re: Kalesony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.05, 19:49 no cóż. jak chcecie to noście, jak nie, to nie. moja uwaza że są sexy Odpowiedz Link Zgłoś
trykot2 Re: Kalesony 18.11.05, 20:11 A jesli zaistnieje sytuacja ze trzeba rozneglizowac sie przed panienką? Mam na mysli nie własną starą (slubną lub nie), co to ze wszyskim już sie opatrzyła, a panienkę zupełnie nową. Nie będzie to krępujące? I co na to panienki (zupełnie nowe)? Odpowiedz Link Zgłoś